KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
η πατταγια και τα μουνια της ειναι παντα ξεκλειδωτα.στον κωσταf16 που μου χεκλειδωσε την παταγια,
η πατταγια και τα μουνια της ειναι παντα ξεκλειδωτα.στον κωσταf16 που μου χεκλειδωσε την παταγια,
απο σενα?γιατρε περιμενω νεα απο την δικια μου.μην ξεχαστεις.εχω ιερη υποχρεωση.περιμενει παιδι
επιστροφη στην ελλαδα...χμμμ οπως ειπε και ο κωστας μονο με το σωμα..γιατι το μυαλο εμεινε παταγια!!!!!χιλια ευχαριστω σε οσα παιδια μου δωσανε τα φωτα τους και μου γνωρισανε αυτον τον παραδεισο δηλαδη ουτοπικο,κυκλαδες,george kai τον doctor που προθυμοποιηθηκε να βοηθησει αμεσα !!Χιλια ευχαριστω και στον κωσταf16 που μου χεκλειδωσε την παταγια,χωρις αυτον σιγουρα το ταχιδι μου θα ηταν διαφορετικο,και εκτος τον αλλων μου εδειξε τον δρομο για τα επομενα ταξιδια!!!Ατακα που θα μου μεινει ...εδο στην ταυλανδη ειμαστε ρουβαδες,πουτσαραδες και πλουσιοι!!!!!Πολη καλη η παρεα του κωσταρα!!!!!!!
ηδη κοιταω για πτησεις τον αυγουστο!!!!!
ελα ρε fantoma τι απο σενα γιατι αυτη ξερη απο πιοναπο σενα?
Αλλος ενας υποψηφιος ταυλανδοπληκτος.επιτελους θα αρχισω και γω να μετραω αντιστροφα για το LOS!!!23 ιουνη θα ειμαι και εγω εκει γιεααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!ως νεος θα παω πατονγκ και οπου αλλου προλαβω...
να ειναι καλα οι δασκαλοιΑλλος ενας υποψηφιος ταυλανδοπληκτος.
Αυξανομαστε
Αν και άργησες λιγάκι.. καλά να περάσεις!!!!Η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει. 2 έμειναν
Αν και άργησες λιγάκι.. καλά να περάσεις!!!!
Εγώ σήμερα σπάω την κατοστάρα
99 λοιπόν και δεν ξανακάνω το λάθος να καθυστερήσω τόσο να ξαναπάω
3 μήνες και 24 μέρες είναι πολύ?
Ανακαλω!
Ιαπωνια πας για να γαμησεις πορσελανες
απαρηγόρητος εγώ πάλι :'(99 λοιπόν και δεν ξανακάνω το λάθος να καθυστερήσω τόσο να ξαναπάω