Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εντάξει, οκ, shit happens.. Αφού δεν έπαθες εσύ τπτ όλα οκ..
Αν και στο επόμενο ταξίδι ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις να γαμήσεις κανά τραβέλι... Για το γαμώτο  :grin:

Φυσικά το `χω αποθημένο !  :grin:
Θα γυρνάω γύρω απο τη Mixx (εκεί το `παθα) μετά απο 1 χρόνο για εκδίκηση  :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φυσικά το `χω αποθημένο !  :grin:
Θα γυρνάω γύρω απο τη Mixx (εκεί το `παθα) μετά απο 1 χρόνο για εκδίκηση  :grin:

Ωραίο βιντεάκι, πολύ hardcore disco με πολλά ρωσίδια..... Πήγα 2 φορές, καμία δεν πήρα ποτό και την έκανα μετά απο κανά 10λεπτο και τις δύο φορές...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κι εγώ δεν μπήκα μέσα ...μετά έμαθα ότι εκεί ψωνίζονται ρωσίδες μπάζα που ζητάνε τα κέρατά τους απο ινδο-άραβες που θέλουν να πηδήξουν ευρωπαίες (αποθημένο) , νομίζω απο dsco μόνο insomnia ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ένα μπαράκι που θέλω να πάω αν βρεθώ ξανά σ`εκείνα τα μέρη είναι σ`ενα στενάκι επι της WS ...με πήγε μια γκόμενα εκεί , με ρώτησε τί μουσική ακούω και της είπα rock ...επίσης I hate "greek dog-songs" άντε να της εξηγήσω μετά !  :cheesy: είχε live πολύ καλή ατμόσφαιρα και πολύ φιλικό περιβάλον , παίζανε και τραγουδούσανε (υποφερτά) ότι τους ζητούσες !

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κι εγώ δεν μπήκα μέσα ...μετά έμαθα ότι εκεί ψωνίζονται ρωσίδες μπάζα που ζητάνε τα κέρατά τους απο ινδο-άραβες που θέλουν να πηδήξουν ευρωπαίες (αποθημένο) , νομίζω απο dsco μόνο insomnia ...

Όπως και η Marine ψιλοχάλια.

Όμως το Lucifer καλό... Και μετά τις 3 μαζεύει πολλά agogoκόριτσα όπως μου έλεγε μία agogoκοπελιά από το spankys. Αν και χωρίς γκόμενα μόνο στο insomnia πήγα που γνώρισα την Meena και μετά την βγάλαμε σχεδόν αποκλειστικά Lucifer για clubing. H μαλακία ήταν ότι εκείνες τις μέρες είχαν στρατοπεδεύσει τα BiB από την BKK και τις περισσότερες μέρες οι disco κλείνανε πριν τις 3!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ένα μπαράκι που θέλω να πάω αν βρεθώ ξανά σ`εκείνα τα μέρη είναι σ`ενα στενάκι επι της WS ...με πήγε μια γκόμενα εκεί , με ρώτησε τί μουσική ακούω και της είπα rock ...επίσης I hate "greek dog-songs" άντε να της εξηγήσω μετά !  :cheesy: είχε live πολύ καλή ατμόσφαιρα και πολύ φιλικό περιβάλον , παίζανε και τραγουδούσανε (υποφερτά) ότι τους ζητούσες !

Σε κάποια φάση η δικιά μου έβλεπε το αντίστοιχο thai reality για τραγουδιστές και είπα να την βάλω να ακούσει ελληνική μουσική. Και της έβαλα το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας :grin:. Δεν άντεξε ούτε λεπτό  :2funny: και δεν το ξαναπροσπάθησα :cheesy:...

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.325
Πόντοι
446
Όλα καλά ... Lusiano , κατούρα και λίγο , μην γαμάς τόσο πολύ ...Θα πάθεις τίποτα στο τέλος .
Σε λίγο θα μας πεις πως έχεις γαμήσει και τις μισές γυναίκες της Αθήνας , σαν το βουλευτή του Σύριζα !
Ρε μεγάλε , κλείσ'το μασατζίδικο , κι άνοιξε σουβλατζίδικο !

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
καλά τί μαλακία κι αυτή , έχω γυρίσει όλη την ευρώπη , έχω κάνει βόλτα πεζός μεταξουργείο κ πλατεία βάθης μετά τις 1.00 και μου τη πέσανε 4 τραβέλια στη WS μέσ`τον κόσμο , και το χειρότερο ήταν ότι μόλις είχα βγει απο ανταλακτήριο με 15000 βατ ...να του σκάσουν τα βυζιά του πούστη  :2funny:

Αν θυμάμαι καλά από την περιγραφή σου για εκείνη την ημέρα, το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο ήταν από τα μοναδικά που έκλειναν τόσο αργά...
Οπότε σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως δεν ήταν και τόση σύμπτωση που σε κλέψανε αφού πήρες τα λεφτά, 4 άτομα ώστε να μην μπορείς να αντιδράσεις...
Γιατί δεν κλέψανε κανέναν άλλο τριγύρω αφού είχε κόσμο???
Μήπως σε είδανε που έμπαινες για να αλλάξεις χρήμα και στη στήσανε???
Δυσάρεστη εμπειρία πάντως για κάποιον και πόσο μάλλον όταν είναι πρώτη φορά!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αν θυμάμαι καλά από την περιγραφή σου για εκείνη την ημέρα, το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο ήταν από τα μοναδικά που έκλειναν τόσο αργά...
Οπότε σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως δεν ήταν και τόση σύμπτωση που σε κλέψανε αφού πήρες τα λεφτά, 4 άτομα ώστε να μην μπορείς να αντιδράσεις...
Γιατί δεν κλέψανε κανέναν άλλο τριγύρω αφού είχε κόσμο???
Μήπως σε είδανε που έμπαινες για να αλλάξεις χρήμα και στη στήσανε???
Δυσάρεστη εμπειρία πάντως για κάποιον και πόσο μάλλον όταν είναι πρώτη φορά!

Κατ`αρχην ήταν η πρώτη μου βόλτα με τον ήχο του αεροπλάνου να κουδουνίζει ακόμη στο κεφάλι μου . Βγήκα με μόνο σκοπό να αλλάξω χρήματα και να φάω κάτι , 24:00+ η ώρα , βρήκα ένα ανταλλακτήριο ανοικτό με καλή ισοτιμία και , βλακεία που δεν γύρισα , και με 15000+ μπατ στη τσέπη συνέχισα στο χαμό της WS , είδα τα McDonalds πήρα απο εκεί να φάω (άνοιξα το γεμάτο πορτοφόλι όμως μπροστά στα μάτια πολλών) και με μιά μπύρα στο χέρι κάθησα στο παγγακι που έβλεπε στο μαγαζί με το live rock . Μπορεί να πέρασα πάνω απο 1 ώρα εκεί και "χώμα" όπως είμουν αντί πάλι να γυρίσω στο hotelι συνέχισα να περπατάω μέσα στον χαμό , πριν φτάσω προς το τέλος της διαδρομής κι εκεί λίγο πριν τη mix που σκοτεινιάζει (πρέπρι να έχει ένα ακριβό εστιατόριο κάπου εκεί) μου τη πέφτουν 2 στην αρχή , και μέσα σε 2-3`` άλλοι 2 , τραβούσαν βερμούδες , ρολόγια , σταυρό απο λαιμό ...ο κακός χαμός μέσα σε 20`` ...τελικά πήραν το πορτοφόλι κι εξαφανίστηκαν ...
Πήγα την αστυνομία και το κατήγγειλα , ήταν άλλες 2 παρόμοιες περιπτώσεις εκείνη την ώρα , και ο thai μπάτσος μου είπε πως σήμερα έγινε χαμός απο κλοπές ...
Την άλλη μέρα μέχρι την ημέρα που έφυγα η κάθε 10μ. η πατάγια είχε αστυνομία , και κάτι φουσκωτούς με δυτικά χαρακτηριστικά !!!
Οκ μάλλον τυχαίο ήταν , αφού συνήρθα και φρόντισα να μου στείλουν χρήματα γιατί έχασα και τις κάρτες μου (ευτυχώς τις ακύρωσα αμμέσως) , τις υπόλοιπες μέρες πέρασα μιά χαρά  :knockinb: 

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ειδες τελικα ποσο ποναει να σε βριζουν χωρις να σε ξερουν και να σε προσβαλουν σε προσωπικο επιπεδο....αν και στη δικη σου περιπτωση.... και τη δουλεια κανεις στην ΒΚΚ ξερω -κ' το ανεφερα εμμεσως-και τη γκομενα εχεις παντρευτει(αν και δεν μου πεφτει λογος)....Τωρα για τον Kolobo επειδη σπονσοραριζε μια πουτανιτσα και πιστευε οτι ειχε αποκλειστικοτητα και αυτη (οπως ολες γαμιουνται!!!)γαμηθηκε μαζι μου, με βριζει!!!!και ισως εχει ενα μικρο δικιο!!!Εσεις οι αλλοι για πιο λογο τα λετε αυτα????και αυτος ο mykonos που μονο τα femboy τον ενδιαφερουν(ειχε ερθει και στο μαγαζι μου το νουμερο -αυτος βεβαια δεν το ηξερε-)εχει κατι μαζι μου και εγω δεν το ξερω???του πηρα κανενα τραβελι ισως????.....
που τα ξερεις ολα αυτα ρε τρισμεγιστε? με κατασκοπευης?  ο ηλιθιος ανθροπος φενετε απο τον τροπο που μιλαει.. θα μπορουσα το ιδιο ευκολα και εγο να αρχισο να λεο για τιν μανα σου, τιν αδερφι σου, ακομα και τιν γιαγια σου ποσο  μεγαλες πουτανες ειναι και μαιμουδες και κακασχημες, αλλα δεν μου φτενε σε τιποτα επιδι εσι ισε κομπλεκσικος, και δεν τισ ξερο κιολας.. εδο στι βκκ διακοπες κανο και προπονισι μουι ται και σχολειο ταιλανδικον δεν δουλεβο.. μακαρι ομος να ισε ταιλανδι. καπια στιγμι αν το θελι ο βουδας θα συναντιθουμε, ειτε τσιανγ μαι ι πουκετ,θα σε βρο και τοτε θα μιλισουμε.......

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μία παρατήρηση.
Θέλετε να πλακωθείτε? Κανένα πρόβλημα. Άντε γαμηθείτε μαλάκες και πηγαίνετε να πλακωθείτε αλλού. Το που στ αρχίδια μου, αλλά ξεκολλάτε από εδώ... Άι σιχτίρ. Πορνόπαποι και πιξελάκιδες καταντήσατε... Και εγώ μεγάλος μαλάκας που ασχολούμαι...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι δοιμυτλακι και κολοβε και οποιος αλλος γουσταρει να πλακωνεται ας το κανει με π.μ
οχι πολυ σκληρα ομως και εχουμε τραυματισμους

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
καλησπερα παιδια ,ειμαι και παλι ελλαδα μετα 25 νυχτες phuket-pattaya-bangkok.
δεν ειχα τους κωδικους μαζι μου τους ξεχασα και δεν μπορουσα να μπω...το τι εγινε εκει?τα βαλαμε ολα φωτια καηκε η χωρα..
θα σας μπω αλλη στιγμη ειμαι ακομη jet lagιρισμενος και αποσυντονισμενος..ειμαι στα χαμενα δεν μπορω να συνελθω..εχει μπερδευτη το μυαλο μου δεν ειμαι καλα..θελω να ξαναφυγω

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ax αχ παλιόπαιδα...πιπέρι!! :idiot:

Ειναι θείο δώρο να είσαι κάτω τέτοια μέρα  :smitten:
Πάντως η συνάντηση αναβάλεται για αύριο στο γνωστό μπουζουκζίδικο για λόγους τακτικής  :cool2:
Μιλάμε για ΤΟ γλέντι :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 21

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
καλησπερα παιδια ,ειμαι και παλι ελλαδα μετα 25 νυχτες phuket-pattaya-bangkok.
δεν ειχα τους κωδικους μαζι μου τους ξεχασα και δεν μπορουσα να μπω...το τι εγινε εκει?τα βαλαμε ολα φωτια καηκε η χωρα..
θα σας μπω αλλη στιγμη ειμαι ακομη jet lagιρισμενος και αποσυντονισμενος..ειμαι στα χαμενα δεν μπορω να συνελθω..εχει μπερδευτη το μυαλο μου δεν ειμαι καλα..θελω να ξαναφυγω

Καλώς ήρθες  :'(
Θέλεις να ξαναφύγεις? Μπα, δεν σε πιστεύω  :2funny:
Εγώ πάντως ήδη ψάχνομαι για τον Νοέμβριο - αν δεν μου κάτσει το θαύμα βεβαίως βεβαίως - και έχω λιώσει να διαβάζω το Patayya addicts... Όπου να ναι περιμένω και την advanced membership μου  :cheesy:

Επισκέπτης
Ταυλανδη εχω να παω περιπου 4 ή 5 χρονια, ετοιμαζομαι πρωτα ο θεος για μετα το πασχα γαι 8 μερες το πολυ!!!
δεν πιστευω να αλλαξαν τιποτα παραπανω εκτος τις γαμημενης ισοτιμιας μπατ-ευρω (τελευταια φορα που πηγα ηταν 1 προς 48  :2funny: αρχαια χρονια  :2funny: )
τοτε στην αρχαιοτητα θυμαμε σοι 13 ή σοι 14 σουκουμβιτ ειχε ενα μακντοναλντς οπου μου ειχε κατσει και ενα και μοναδικο τσαμπα γαμησι (ι γοντ τλάϊ γιου) απο ενα συμπαθεστατο ταϋλανεζακι στρουμπουλουτσικο
παρακαλω μονο κατι καινουριο αν υπαρχει νανα. πατπονγκ σοι καομποϊ τα ξερω, το μονο νεο μαγαζι που δεν υπηρχε οταν ημουν εκει ήταν το ντοκορ μπλοουτζομπ και επειδη γουσταρω τα καλτ μαγαζια σαν εμπειρια καμια προταση αλλη; (λολιτας και εντεν εχω παει και θα παω τουλαχιστον απο μια φορα ακομα)

ΥΓ να σημειωσω οτι εχω παει μονο δυο φορες ΒΚΚ την πρωτη στο παλιο αεροδρομιο ακομα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom