Αν θυμάμαι καλά από την περιγραφή σου για εκείνη την ημέρα, το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο ήταν από τα μοναδικά που έκλειναν τόσο αργά...
Οπότε σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως δεν ήταν και τόση σύμπτωση που σε κλέψανε αφού πήρες τα λεφτά, 4 άτομα ώστε να μην μπορείς να αντιδράσεις...
Γιατί δεν κλέψανε κανέναν άλλο τριγύρω αφού είχε κόσμο???
Μήπως σε είδανε που έμπαινες για να αλλάξεις χρήμα και στη στήσανε???
Δυσάρεστη εμπειρία πάντως για κάποιον και πόσο μάλλον όταν είναι πρώτη φορά!
Κατ`αρχην ήταν η πρώτη μου βόλτα με τον ήχο του αεροπλάνου να κουδουνίζει ακόμη στο κεφάλι μου . Βγήκα με μόνο σκοπό να αλλάξω χρήματα και να φάω κάτι , 24:00+ η ώρα , βρήκα ένα ανταλλακτήριο ανοικτό με καλή ισοτιμία και , βλακεία που δεν γύρισα , και με 15000+ μπατ στη τσέπη συνέχισα στο χαμό της WS , είδα τα McDonalds πήρα απο εκεί να φάω (άνοιξα το γεμάτο πορτοφόλι όμως μπροστά στα μάτια πολλών) και με μιά μπύρα στο χέρι κάθησα στο παγγακι που έβλεπε στο μαγαζί με το live rock . Μπορεί να πέρασα πάνω απο 1 ώρα εκεί και "χώμα" όπως είμουν αντί πάλι να γυρίσω στο hotelι συνέχισα να περπατάω μέσα στον χαμό , πριν φτάσω προς το τέλος της διαδρομής κι εκεί λίγο πριν τη mix που σκοτεινιάζει (πρέπρι να έχει ένα ακριβό εστιατόριο κάπου εκεί) μου τη πέφτουν 2 στην αρχή , και μέσα σε 2-3`` άλλοι 2 , τραβούσαν βερμούδες , ρολόγια , σταυρό απο λαιμό ...ο κακός χαμός μέσα σε 20`` ...τελικά πήραν το πορτοφόλι κι εξαφανίστηκαν ...
Πήγα την αστυνομία και το κατήγγειλα , ήταν άλλες 2 παρόμοιες περιπτώσεις εκείνη την ώρα , και ο thai μπάτσος μου είπε πως σήμερα έγινε χαμός απο κλοπές ...
Την άλλη μέρα μέχρι την ημέρα που έφυγα η κάθε 10μ. η πατάγια είχε αστυνομία , και κάτι φουσκωτούς με δυτικά χαρακτηριστικά !!!
Οκ μάλλον τυχαίο ήταν , αφού συνήρθα και φρόντισα να μου στείλουν χρήματα γιατί έχασα και τις κάρτες μου (ευτυχώς τις ακύρωσα αμμέσως) , τις υπόλοιπες μέρες πέρασα μιά χαρά