Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο ρε φιλε...και ελεγα,τι στο διαολο εννοουσε ενα μωρο που ειχα φορτωσει σε μια ντισκο στη Πατονγκ (Tiger)..
Με ειχε πιασει απο το χερι και με εσερνε μεσα στη ντισκο και με εδειχνε στις φιλες της..Με πηγαινε απο τη μια ακρη στην αλλη που υπηρχαν κατι γυναικοπαρεες και τους ελεγε αυτη τη λεξη..
Κατι ειχα ψυλιαστει γιατι με επιδικνυε σα λαφυρο!!
Με "ανεβασες" τωρα..Θα στειλω και ενα μηνυμα να δω τι κανει αυτο το παλιοκοντοπουτανο..(Λεγοταν ΜΙΝΙ..ονομα και πραμα..1.50 με τα χερια στην αναταση και τα νυχια ακοπα) :rockon:

Ψιτ πιπιν.. άσε της λαμογιές.. Είπαμε αυτή την φορά δεν έχει Πούκετ!!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο ρε φιλε...και ελεγα,τι στο διαολο εννοουσε ενα μωρο που ειχα φορτωσει σε μια ντισκο στη Πατονγκ (Tiger)..
PC180194.jpg

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Άντε να δω τι θα καταλάβεις.. εγώ μετά το 10ήμερο στο νησάκι (ko Chang) θα "κατασκηνώσω" bkk να δω και εκεί της ομορφιές..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
-Φ16 γνωρισες την πατταγια και ηθελες να περασεις καλα στο πουκετ; :2funny:
καλα ηταν και στο πουκετ, αλλα δεν βολευτηκα, τι να κανω?  μου αρεσουν οι πολεις γενικα, οχι σαν μπανγκοκ βεβαια, σαν πατταγια ομως τρελλαινομαι. 4 μερες στο πουκετ ηταν καλα, πες πως πηγα μηνα του μελιτος
με το gfe :2funny:
απο αντιδραση τωρα δεν θελω να το κουναω ρουπι απο την πατταγια, για κανα χρονο δεν θα το κουνησω απο την pussyland.
οταν με ρωτανε ομως οσοι δεν εχουν παει συστηνω το πουκετ.
ασε την πατταγια γι αυτους που ξερουν ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Pussyland :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• sundown1.jpg
    sundown1.jpg
    164,1 KB · Εμφανίσεις: 36

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Απο το αστυνομικο δελτιο της Πατταγιας...
Οσο και να καλυφτουνε τα παλικαρια με πετσετες, σακ-βουαγιαζ, κουβερτες και οτι αλλο βρουνε προχειρο, το εξυπηρετικοτατο προσωπικο του Suite Deluxe του "Bangkok Hilton" τους ξεσκονιζει ηδη τα αναπαυτικα στρωματακια τους.

Με τη σειρα
Briton Maurice John Praill, 76
Briton Stephen James Ellison, 54
Finn Ilkka Ylikolola, 63
American Glenn Richard Allen, 60

Παιδια για να μην παρεξηγηθω οπως ο σοι7 τις φωτογραφιες δεν τις τραβηξα εγω!!

Συνημμένα

• 5103-1123.jpg
    5103-1123.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • r4292235080.jpg
    r4292235080.jpg
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • r208882669.jpg
    r208882669.jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • r467574117.jpg
    r467574117.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • r1450423026.jpg
    r1450423026.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 43

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οσο και να καλυφτουνε τα παλικαρια με πετσετες, σακ-βουαγιαζ, κουβερτες και οτι αλλο βρουνε προχειρο, το εξυπηρετικοτατο προσωπικο του Suite Deluxe του "Bangkok Hilton" τους ξεσκονιζει ηδη τα αναπαυτικα στρωματακια τους.

Φρίκη, τι να πει κανείς...
1 link για on-line έρευνα για την παιδοφιλία

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

Με τη σειρα
Finn Ilkka Ylikolola, 63

γίνετε να τους κάψουν ζωντανούς τους p..... :tickedoff:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά για σας γύρισα και χαίρομε που σας ξαναδιαβάζω το ταξίδι μου στην Μανίλα και στο ανχελες ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Θα αρχίσω να γράφω στο forum για Φιλιππίνες εκτός και αν θέλετε να γράψω εδώ. Απαντήστε :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό που μπορώ να γράψω εδώ είναι τη μου συνέβη στο αεροπλάνο πηγαίνοντας για Μανίλα. Όταν φτάσαμε Πάνω από την Bangkok και ενώ κοιμόμουνα άρχισε το αεροπλάνο να κουνάει πάνω κάτω πέρα δώθε ξυπνάω και αισθάνθηκα σαν να μου έλεγε το αεροπλάνο ξύπνα ΑΜΑΡΤΩΛΕ τη πας να κάνης ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ γύρνα πίσω θα μετανιώσεις μεγάλο αμάρτημα πας να κάνης και εγώ σαν μάγκας συνέχισα και την πλήρωσα με πλήρη απογοήτευση. :badair: :badair: :badair:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Με τη σειρα
Finn Ilkka Ylikolola, 63

Καλά, σε αυτόν τον τύπο τον Allen ρίξανε 16 χρόνια πρωτόδικα για βιασμό ανήλικης και μετά τον αφήσανε με εγγύηση.
Αυτά δεν γίνονται πουθενά, ιδιαίτερα για πολίτη άλλης εθνικότητας που καταδικάζεται.

Εδώ την Τσέκου την έχουνε προφυλακισμένη για ηθική αυτουργία. Και κάποιοι άλλοι μένουνε έως και 18 μήνες προφυλακισμένοι για ασήμαντες κατηγορίες.

Βέβαια, αμέσως την επόμενη μέρα τον τσιμπήσανε ξανά και του ρίξανε και τις νέες κατηγορίες οπότε θα του ράψουνε καλό κουστουμάκι. Τον βλέπω να τον βγάζουν οριζόντιο καθότι 60 χρονών.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλά, σε αυτόν τον τύπο τον Allen ρίξανε 16 χρόνια πρωτόδικα για βιασμό ανήλικης και μετά τον αφήσανε με εγγύηση.
Αυτά δεν γίνονται πουθενά, ιδιαίτερα για πολίτη άλλης εθνικότητας που καταδικάζεται.
Ναι εχεις δικιο ειναι ανηκουστο. Ομως αυτο ειναι συνηθης πρακτικη στην Ταυλανδη που γινεται ακομη και σε περιπτωσεις δολοφονιας. Δε θα ξελασπωσουν τοσο ευκολα, εξαλλου τους εχουν παρει και τα διαβατηρια...Επισης αυτη η ιστορια ειναι περυσινη, αν μπορουσαν να την κοπανησουν θα το ειχαν κανει ηδη γιατι ξερουν καλα τι μοιρα τους περιμενει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ναι εχεις δικιο ειναι ανηκουστο. Ομως αυτο ειναι συνηθης πρακτικη στην Ταυλανδη που γινεται ακομη και σε περιπτωσεις δολοφονιας. Δε θα ξελασπωσουν τοσο ευκολα, εξαλλου τους εχουν παρει και τα διαβατηρια...

Και που να πάνε;
Όταν τους κυνηγάει το FBI και η Scotland Yard.
Δεν υπάρχει οδός διαφυγής πλέον για αυτούς.

Αλήθεια μείωση χρόνου φυλάκισης για καλή διαγωγή υπάρχει στην Ταϋλάνδη;
(Όχι ότι προετοιμάζομαι για επίσκεψη στα εκεί ιδρύματα).

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά για σας γύρισα και χαίρομε που σας ξαναδιαβάζω το ταξίδι μου στην Μανίλα και στο ανχελες ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Θα αρχίσω να γράφω στο forum για Φιλιππίνες εκτός και αν θέλετε να γράψω εδώ. Απαντήστε :rockon:

καλως ηλθες δοκτωρα..
τελικα δεν σε σηκωνει το κλιμα αλλης χωρας, μην πω αλλης πολης.
το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι να γραψεις στο θρεντ των φιλιππινων, μην μπερδευονται και χανονται οι πληροφοριες.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατόι συνεχεια... :)
καθε μπαρ που σεβεται το κοινο του εχει και απο ενα κατόι το λιγοτερο στο δυναμικο του...ετσι αν καποιος θελει τον απιστευτο συνδιασμο κατόι-lady θα διαλεξει το κατόι του μπαρ και μια φιλη του για να εχει αποτελεσμα αλλιως μονο φασαρια θα δημιουργησει...
Go-go το stringfellow και στη σοι vc ή σοι gay εχει μερικα νομιζω καθως και καμποσα μπαρ στο ιδιο σόι. θα βρει επισης τα περηφημα femboys  μια αλλη παραλαγη των κατόι στο πιο αγοριστικο :grin:
Στο jennys θα βρει καποιος τα πιο θυληπρεπη super stars καθως και κατόι απο το tifany και alcazar,πανεμορφα και ακριβα αλλα μεχρι εκει... στο lindas θα βρεις παλι αστερια αλλα στο πιο "αγριο" ;) στο τριτο μπαρ ειναι τα καινουργια αστερια και μερικες παλιες απο το jenny.
Το πιο διασημο ανα τον κοσμο ειναι η Eμμα ή Αμμυ 1.60 το πολυ με απιστευτο προσωπο και σωμα αλλα και συμπεριφορα super star  αν δεν σε γουσταρει σου μιλαει πολυ αποτομα και ασχημα :huh: με απειρες φωτο και βιντεοκλιπ και ενα dvd(school out-cock out) απο διεθνη οικο αναπαυεται στα εκατομυρια της...(μαυρο στην Εμμα που λενε και οι συναδελφοι >:()
Πολλα κατόι περιφερονται κατα μηκος της ws  σαν freelancers οταν τα μπαρ κλεισουν ,στον beach road εχει αλλα θελει προσοχη...σε κλεβουν και δεν το καταλαβαινεις καθολου :2funny:.εχω ακουσει κατόι που εκλεψε χρυσαφικο απο δωματιο καταπινοντας το... :huh:
Γενικα αν σε συμπαθησουν βοηθανε σε μικροπροβληματα που θα συναντησεις κατα τη διαμονη σου :huh:με ενα μικρο φιλοδωρημα
Τα κατόι ειναι γενικα πιο καλοι χαρακτηρες απο τα κοριτσια και σεβονται περισσοτερο ειναι βεβαια και που θα πεσεις... ειναι φυσικα πιο εξυπνες και αλοιμονο αν σε καψουρευτουν :headbang:
Ξεφτιλα να διαλεγεις κατόι και να του λες να ερθει στο ξενοδοχειο ή να προχωρας εσυ και να ακολουθαει αυτη πιο πισω >:( >:(

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ντοκτορ καλα να παθεις :2funny: :2funny:
στο ελεγα εγω,ειναι δυνατον να φευγεις απο Πατταγια και να πηγαινεις... δεν ειμαστε με τα καλα μας.

Ενα καλο δωματιο στα παιδια στο Hilton,
και ποσοι ειναι που κυκλοφορουν ανα τον κοσμο;; >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom