καποιο λαθος εγινε στη μεταφραση φιλε ,ειμαι σιγουρος καποιο λαθος, για ξανακοιτα το σε παρακαλωΤα katoey αποτελούν όνειδος για την ωραιότερη πόλη της Ταϊλάνδης, την Παττάγια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)
9. Το katoey ή ladyboy
Τα katoey αποτελούν όνειδος για την ωραιότερη πόλη της Ταϊλάνδης, την Παττάγια. Συνήθως κρύβονται στα στενά και πιάνουν απ’ το χέρι αθώους τουρίστες τους οποίους παρακαλούν για να τα φυστικώσουν. Sexy men δεν ενδείκνυται να κυκλοφορούν μόνοι τους τα βράδια παρά μόνο σε μεγάλες παρέες.
Αυτές οι προτάσεις δεν παίζουν στο answers.com,ούτε στο wikipedia
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μαλλον δεν εγινε λαθος, λογικα στην πορνο πατταγια θα περιμενε κανεις να δει απειρα τρανς, αντιθετως, δυο η τρια μπαρ στην w/s τα φιλοξενουν, δεν θα ειναι πανω απο 30, και κατα τις 4 τα ξημερωματα αγριευουν λιγο..
george31, δεν νομιζω να πεφτω εξω, στην μπαγκλα μαλλον ειναι περισσοτερα.
george31, δεν νομιζω να πεφτω εξω, στην μπαγκλα μαλλον ειναι περισσοτερα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εκει δεν εχει φραπεδες, εκει εχει bj bars soi 6ποια ειναι τα ποιο ωραια μερη στην Παταγια να αραζω για φραπε?
(εχουν φραπε?) τι καφεδες εχουν εκει
μιλα ρε george31
ποια ειναι τα ποιο ωραια μερη στην Παταγια να αραζω για φραπε?
(εχουν φραπε?) τι καφεδες εχουν εκει
οχι ρε, φραπε στην ασια..!!
αφηστε καμμια συνηθεια πισω ρε σεις στα ταξιδια σας.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
όχι περισσότερα αλλά εκατοντάδεςστην μπαγκλα μαλλον ειναι περισσοτερα.
Συνημμένα
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Οχι.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταϊλάνδη: Οι αρχές έχουν καθήκον να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού
Στην έκθεσή της, με τίτλο «Ταϊλάνδη: Δεινές εξελίξεις � Φόνοι και άλλες καταπατήσεις», η Διεθνής Αμνηστία δηλώνει ότι, εννέα μήνες μετά την έναρξη του διαβόητου «πολέμου κατά των ναρκωτικών» στη χώρα, δεν είναι γνωστό να έχει ξεκινήσει οποιαδήποτε ανεξάρτητη έρευνα για τους θανάτους [size=10pt]2.245 υπόπτων[/size] για αδικήματα περί ναρκωτικών, οι οποίοι φονεύθηκαν κατά τους τρεις μήνες που διάρκεσε η εκστρατεία.
Δημόσιο έγγραφο
διεθνής αμνηστία Ελληνικό Τμήμα, Σίνα 30, 106 72 Αθήνα, τηλ. 210-3631532, φαξ 210-3638016
ΤΑΪΛΑΝΔΗ
lordjim διατηρείς και σε αυτό κάποια επιφύλαξη
Και επειδη καποτε ετυχε να γνωριστω με το νυν πρωθυπουργο οταν ηταν κυβερνητης στο Chiang Mai μπορω να βεβαιωσω οτι ειναι ¨καπως
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
όχι περισσότερα αλλά εκατοντάδες
Και στο μπαρ Αλεξανδρος.
αυτες σιγουρα ειναι σε αγκογκο της μπανγκοκ,
το λεω με σιγουρια, γιατι την πατταγια την εχω κανει ανω κατω και δεν βρηκα τετοια πλασματα, και υποψιν, αν ειναι καλο το νιμου, δεν τσιγκουνευομαι ποτε.
για καλα κοματια στην μπανγκοκ συμβουλευτειτε τον συντροφο mgreek, πριν περιελθει στην "φαση" που ειναι σημερα γαμαγε την αφροκρεμα.
μωρα σαν του βιντεο μην περιμενετε να βρειτε στην πατταγια.
Το σίγουρο είναι ότι στην Μπανγκόκ (στα καλά και ακριβά go-go & massage parlors) υπάρχουν πολλά τέτοια μωρά... που ο καθένας με λίγο ψάξιμο και λίγα παραπάνω χρήματα μπορεί να απολαύσει...
Pattaya πέρασα για λίγες ώρες στο τελευταίο ταξίδι, οπότε δεν έχω άποψη. Σύμφωνα όμως με τις αξιόπιστες πηγές του thread δεν βρίσκεις τέτοια πλάσματα... με λίγες εξαιρέσεις ίσως όπως η κοπέλα στην φωτό του Κυκλάδες (που είναι όντως πολύ καλή).
Όσο για τις διάφορες "φάσεις" που περνάμε στην κάτω πατρίδα... είπαμε πρέπει να περάσουμε απ 'όλα τα στάδια με βασικό κριτήριο να περνάμε καλά και να έχουμε και λίγο λογική (το συναίσθημα υφίσταται ούτως ή άλλως!!!!)
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η φωτογραφία σου τώρα φαίνεται καλύτερα
Συνημμένα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
φιλε kyklades, γιατι δεν βολευτηκα καθολου στο πουκετ? ολα μου φταιγανε, η βροχη η ζεστη, οι κατηφορες και ανηφορες που δεν βολευαν στο περπατημα, το δωματιο, τι ?
η αληθεια ειναι οτι το περιμενα πιο κοσμοπολιτικο, αλλα μια απο τα ιδια ειναι. και τις παραλιες πιο βαθιες ισως.
παντως ευχαριστω για τη βοηθεια να βρω αλλο ξενοδοχειο, δεν χρειαστηκε γιατι ειχα αποφασισει οτι θα καθομουν λιγο.
την επομενη φορα θα ειμαι προετοιμασμενος,
η αληθεια ειναι οτι το περιμενα πιο κοσμοπολιτικο, αλλα μια απο τα ιδια ειναι. και τις παραλιες πιο βαθιες ισως.
παντως ευχαριστω για τη βοηθεια να βρω αλλο ξενοδοχειο, δεν χρειαστηκε γιατι ειχα αποφασισει οτι θα καθομουν λιγο.
την επομενη φορα θα ειμαι προετοιμασμενος,
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φίλε και στον παράδεισο να πας αν δεν θες περνάς χάλια,νομίζω ότι κάτι μας λίπη και αν το βρούμε θα σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε ;)
λέω να αρχίσουμε να ψάχνουμε επείγοντος ...
λέω να αρχίσουμε να ψάχνουμε επείγοντος ...
εχει κανεις Link για το περιφημο ΤΑΙ μασαζ αλλα ολοκληρωμενο?
δε με ενδιαφερει το "σεξ" αλλα ολη η διαρκεια του μασαζ.
αν ειναι μη επιτρεπτο για εδω ας μου ερθει σε π.μ.
Σε αυτα τα μαγαζια διαλεγεις το γκομενακι που θα στο κανει
η παμε με τη μορφη τζοκερ (και αν σου κατσει?!) ??!
(αν σου κατσει καμια καλη εννοω!)
Στην Παταγια σε ποιο σοι,ποιο μαγαζι ειναι "ιν" ?
ποιο εχει τα ωραιοτερα πιπινια?
οταν λεμε bj bar εννουμε ενα συγκεκριμενο μπαρ η ειναι πολλα
μαγαζια τετιου ειδους σε διαφορα σοι?
δε με ενδιαφερει το "σεξ" αλλα ολη η διαρκεια του μασαζ.
αν ειναι μη επιτρεπτο για εδω ας μου ερθει σε π.μ.
Σε αυτα τα μαγαζια διαλεγεις το γκομενακι που θα στο κανει
η παμε με τη μορφη τζοκερ (και αν σου κατσει?!) ??!
(αν σου κατσει καμια καλη εννοω!)
Στην Παταγια σε ποιο σοι,ποιο μαγαζι ειναι "ιν" ?
ποιο εχει τα ωραιοτερα πιπινια?
οταν λεμε bj bar εννουμε ενα συγκεκριμενο μπαρ η ειναι πολλα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καλοδε με ενδιαφερει το "σεξ" αλλα ολη η διαρκεια του μασαζ.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σοι BJ ή σοι post office εχει καμποσα μαγαζια με κλειστες πορτες,μπαινεις μεσα πινεις το ποτο και η κοπελα δουλευει...εμπειρια δεν εχω ;)οταν λεμε bj bar εννουμε ενα συγκεκριμενο μπαρ η ειναι πολλα
Ασε το φραπε στην ελλαδα και δοκιμασε Ταυλανδεζικο doi tung ζεστο ή κρυο ακομα καπουτσινο,γαλικο,αμερικανικο...
-Φ16 γνωρισες την πατταγια και ηθελες να περασεις καλα στο πουκετ;
PS. Μήπως ξέρει κανένας τι σημαίνει μανκιού; Προφέρεται μανκιουουού. Την τελευταία φορά που πήγα όλες με φώναζαν μανκιού και δεν κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει. Μέχρι τώρα ήξερα μόνο το μανιτού, αλλά αυτό το λένε οι ινδιάνοι.
Μάνκιοό είναι χαιδευτικό και σημαίνει όμορφος,συμπαθητικός με την έννοια του 'ωραίαο μωρό ' όπως λέμε εμείς εδώ.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μπραβο ρε φιλε...και ελεγα,τι στο διαολο εννοουσε ενα μωρο που ειχα φορτωσει σε μια ντισκο στη Πατονγκ (Tiger)..Μάνκιοό είναι χαιδευτικό και σημαίνει όμορφος,συμπαθητικός με την έννοια του 'ωραίαο μωρό ' όπως λέμε εμείς εδώ.
Με ειχε πιασει απο το χερι και με εσερνε μεσα στη ντισκο και με εδειχνε στις φιλες της..Με πηγαινε απο τη μια ακρη στην αλλη που υπηρχαν κατι γυναικοπαρεες και τους ελεγε αυτη τη λεξη..
Κατι ειχα ψυλιαστει γιατι με επιδικνυε σα λαφυρο!!
Με "ανεβασες" τωρα..Θα στειλω και ενα μηνυμα να δω τι κανει αυτο το παλιοκοντοπουτανο..(Λεγοταν ΜΙΝΙ..ονομα και πραμα..1.50 με τα χερια στην αναταση και τα νυχια ακοπα)