Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φΙΛΕ Μπικ......τι γινεται???Διακρινω "επικινδυνες" καταστασεις και απο ΣΟΒΑΡΑ και ΣΚΛΗΡΟΠΥΠΗΝΙΚΑ ΜΕΛΗ(Βλεπε Djzan,Pagtao)......Τι Ρωσσιες και Σλοβακιες λενε???

ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ!!!!ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!Αλλοιως θα καλεσω το Ειδικο "Μπουρδελοδικειο" για να δικαστειτε με την Κατηγορια της "Εσχατης Προδοσιας κατα των Ταυλανδοπληκτων και των Μαγισσων του Σιαμ"

Να βρειτε εναν καλο Δικηγορο γιατι δεν σας Βλεπω καλα!!!!!
Και δεν θελω δικαιολογιες!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λάκη γλυκουλη μην μιλάς γιατι θα δηλώσω Δικηγόρος εθελοντης εγω κα θα καλεσω .....
εσενα για μαρτυρα υπερασπισης ......
Αντε να μην ανοιξω το στοματακι μου.....................και σε στησουν στα 3 μετρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
O καλός ο μύλος τα αλέθει όλα:
Βορειοανατολικούς διαβολόσπορους το καλοκαίρι
Νοτιοδυτικές ποικιλίες της Μεσογείου το φθινόπωρο
Ελληνοβαλκανικές σοδειές την άνοιξη
κι αν χειμωνιάσει αφήνει το καλό στο τέλος...
μαυρομαλλούσες μάγισσες της βαθειάς ανατολής
με σχιστά ματάκια και γελαστά μουτράκια
για λάτρεμα και ονειρικά ταξίδια!

Καλησπέρα από τις νοτιοανατολικές Σποράδες
...και ο χρόνος κυλάει υπέρ μας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καποιοι συναγωνιστες ειναι ηδη κατω,αλλα ανταποκρισεις δε βλεπω...
Τι θα γινει?...Ολα απο μενα τα περιμενετε?...Γραφτε κι εσεις κατι... :grin:

Μια και σημερα εμεινε... ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φορτος εργασιας......... :knockinb:

Μαμίσι αδήλωτο ουκ έστιν μαμίσι... :woldman:

Μια και σημερα εμεινε...
Πίπι καλό ταξίδι και φιλιά στα κορίτσια μας  :tits2: :kissass:

Γράφτε ρεεεεεεεεεεεεεε περιμένουμε.... :coffee:

Ευτυχώς τώρα που κατεβαίνει ο Lakis θα έχουμε αναλυτικές περιγραφές και βίντεο από τα σοκκάκια της Πατάγιας
με οδηγίες πως θα πάμε στη πισίνα του Mike  :2funny:

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
θα εχετε και απο μενα σε 2 εβδομαδες ..με ανατριχιαστικες λεπτομερειες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Γράφτε ρεεεεεεεεεεεεεε περιμένουμε.... :coffee:
κρατα μικρο καλαθι καλυτερα, ελαχιστοι ενημερωνουν απο την αρχη του φορουμ, οι πιο πολλοι τα κρατανε για τον εαυτο τους, αλλα μαλλον κανουν πραγματα που δεν γραφονται..
πιπι καλα βολια και καλη αντοχη στην ανευρεση της πιο μπιμπελοκοντης της ταιλανδης.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Επιτέλους, ο καιρός στην Μπανγκόκ αποφάσισε να θυμηθεί ότι είμαστε στην εποχή των βροχών κι έτσι αποφάσισα καθίσω στο διπλανό καφέ από το ξενοδοχείο και να γράψω δύο λόγια, αλλά μάλλον όχι του είδους που περιμένατε.
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.
Πρώτη μου επαφή με την Qatar.
Εντυπώσεις ανάμικτες. Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι βολεύει αφάνταστα  να πετάς με Thai, η οικονομική της θέση δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι αναδείχθηκε η κορυφαία αεροπορική εταιρία για φέτος, αν και γεγονός είναι ότι συνήθως αυτό κρίνεται στην business και πρώτη θέση.
Στο πρώτο κομμάτι του ταξιδιού Αθήνα Ντόχα (4 ώρες) η πτήση ήταν πατικωμένη και τίγκα στις σκούρες φάτσες. Το φαί μέτριο (κοτόπουλο με κάρυ) και οι θέσεις στριμόκωλες.
Η αναμονή στην Ντόχα (2:30 ώρες γιατί φύγαμε με καθυστέρηση από την Αθήνα) ευτυχώς πέρασε πολύ γρήγορα, ίσως γιατί το αεροδρόμιο είχε παντού free wifi και χάζευες στο κινητό, αλλά το τραγικό ήταν ότι μας άφησαν να περιμένουμε μισή ώρα μέσα στο λεωφορείο έξω από το 777, γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμο. Η θερμοκρασία στην Ντόχα ήταν 41 βαθμούς και παρότι το λεωφορείο είχε air con η ατμόσφαιρα ήταν κομματάκι αποπνικτική.
Η πτήση για Bangkok κρατάει 6:30 ώρες, τα καθίσματα και το service βελτιώθηκε, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν καλύτερο από της Thai. Το φαί ήταν ένα βελτιωμένο μοσχάρι με πατάτες, κόκκινο Χιλιάνικο ή Γαλλικό κρασί, (καλύτερο από αυτό της Thai) και περισσότερα παιχνίδια σε μεγαλύτερη οθόνη. Οι ταινίες καινούργιες, αλλά δυστυχώς τις είχα δει όλες.
Ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι στη συγκεκριμένη διαδρομή που πετάγαμε, κούναγε πολύ περισσότερο από την διαδρομή που ακολουθεί η Thai. (τίποτα φοβερό πάντως).
Συνεχίζεται...

Συνημμένα

• Qatar.jpg
    Qatar.jpg
    168,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Doha2.jpg
    Doha2.jpg
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Στον έλεγχο φύγαμε σφεντόνα, αλλά αν τυχόν φθάσεις και έχει μεγάλες ουρές, δίπλα από τον χώρο με τα γκισέ υπάρχει ένας ακόμα, οπότε ρίξε μια ματιά και εκεί. Συνήθως είναι άδειος. Αφού παραλάβεις τις αποσκευές το πρώτο που κάνεις είναι να αλλάξεις λίγα χρήματα. Λίγα γιατί οι ισοτιμίες που θα βρεις στο αεροδρόμιο είναι από τις χειρότερες.
Τσέκαρε πάντως τις τράπεζες. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αλλά γιατί να μην πάρεις την καλύτερη τιμή; Εγώ πια κρατάω γύρω στις 2-3000Β (και 5-6.000 pesos) από το τελευταίο μου ταξίδι και αλλάζω χρήματα στην πόλη.
(Δύο πολύ καλά σημεία για αν αλλάξεις χρήματα στην Bangkok είναι αυτά που βλέπεις στις φωτογραφίες. Το Money Exchange βρίσκεται στο soi7 ½ και βολεύει όσους βρίσκονται κοντά στην Nana. Το Super Rich έχει πολλά υποκαταστήματα με κάμποσα από αυτά στους σταθμούς του Skytrain. Άλλαξα με 42.60 όταν η καλύτερη τιμή σε τράπεζες ήταν 41.97)
Στο αεροδρόμιο κατεβαίνεις στον πιο κάτω όροφο από εκεί που φθάνεις και παίρνεις ένα από τα ταξί που περιμένουν. Η διαδικασία είναι ότι πας σε ένα από τα τραπεζάκια που κάθεται μια κυριούλα, της λες το όνομα του ξενοδοχείου, σου κόβει μια απόδειξη και φωνάζει ένα από τους ταρίφες να σε παραλάβει. Ο δικός μου εμφανίστηκε βρώμικος με ένα σκισμένο πουκάμισο και της είπα να φωνάξει κάποιον άλλο. Η διαδρομή κοστίζει γύρω στα 200-300 Β, ανάλογα με την κίνηση, 70Β που πληρώνεις σε διόδια αν θες να πας με τον express δρόμο (πήγαινε) και 40Β ο φόρος αεροδρομίου.
Συνεχίζεται...

Συνημμένα

• DSC01987.JPG
    DSC01987.JPG
    142,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • money.jpg
    money.jpg
    176,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
Για μια ακόμα φορά έμεινα στο Citadines Soi 16, κλεισμένο στο Agoda. Έχω μείνει στα Citadines στο soi 8 και soi 23, αλλά προτιμώ αυτό στο soi 16. Ο λόγος είναι ότι πριν απ’ όλα είσαι μακριά από το κακό χαμό της Nana plaza, αλλά όχι και τόσο μακριά. Είσαι δίπλα από την διασταύρωση Σούκουμβιτ – Ασόκ, πράγμα που σημαίνει γρήγορη πρόσβαση στο υπέργειο και υπόγειο μετρό. Είσαι 15 λεπτά με τα πόδια (με αργό βήμα)από την Νανά, ή 5 με ταξί (γύρω στα 40-60Β), 5 λεπτά από το soi Cowboy και άλλα 15 με τα πόδια από τα μασατζίδικα που υπάρχουν ανάμεσα στο soi 23-29. (Ή παίρνεις το sky train) Δίπλα υπάρχει ένα μικρό cafeé με free wifi, τον Μόκα φραπέ στα 70Β και το club sandwich στα 120, λίγο πιο κει το Foodland supermarket, που (όπως κάθε Foodland) έχει και εστιατόριο με φθηνό και καλό φαγητό Ταιλανδέζικο ή Ευρωπαικό. (ένα μέρος που μου το έμαθε ο Dean Barrett, , έχει και ένα κοντά στη Nana, soi 5). Δίπλα είναι ένα από τα πιο in Bar-resto της Μπανγκόκ το Long Tables, ενώ 3 λεπτά με τα πόδια υπάρχει το Exchange Tower με Starbucks, αν θες ντε και καλά να πληρώσεις ακριβά τον καφέ σου και το Blue-fah ένα μαγαζί με  φοβερούς χυμούς και τον μάνγκο-μπανάνα που παίρνω εγώ στα 45Β. Γενικά ένα πολύ καλό σημείο ειδικά αν έχεις μια μικρή γνώση στο που θέλεις να πας.
Συνεχίζεται...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Η ΠΟΛΗ
Ένα από τα αγαπημένα μου σημεία στο soi Cowboy είναι η μικρή ξύλινη πλατφόρμα που υπάρχει έξω από το Dollhouse. Η ζέστη είναι ανεκτή, καθώς οι ανεμιστήρες καταφέρνουν να την μανουβράρουν και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαμβάνεις ένα τζιν τόνικ  παρακολουθώντας τον πληθυσμό που σουλατσάρει πάνω κάτω στο soi.
Το τζιν που μου φέρνουν είναι το πιο ξεθυμασμένο πράγμα που έχω πιεί ποτέ, αλλά ο Μαρκ φροντίζει να το γεμίσει με τζιν.
Ο Μαρκ είναι εδώ και ένα χρόνο ο καινούργιος μάνατζερ του Dollhouse.
Δούλευε σε μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές του κόσμου απ’ όπου απολύθηκε και μέχρι να στήσει μια δική του εταιρία, δουλεύει στο Dollhouse. Τον ξέρω κάμποσα χρόνια πια αφού μαζί με καμιά 10αριά ακόμα από «μόνιμους» της Μπανγκόκ, ξεκίνησαν την Nanapong, μια ομάδα που έτρεξε τα αγριότερα πάρτι και τις πιο hardcore καταστάσεις από το 2000 – 05 σε Μπανγκόκ και Πατάγια. Στάθηκα πολύ τυχερός που τους γνώρισα το 2001. Περάσαμε απίστευτες στιγμές και οι περισσότεροι είμαστε φίλοι ακόμα και σήμερα.
(Αξίζει να διαβάσεις το άρθρο του Stickman για την Nanapong )
Καθόμαστε λοιπόν στην «βεραντούλα» και το πρώτο πράγμα που προσέχεις είναι τα ζευγαράκια.
Κινέζοι, Κορεάτες, Γιαπωνέζοι και Φαλάνγκ κάθε ηλικίας ανεβοκατεβαίνουν το soi Cowboy κρατώντας τρυφερά από το χεράκι όχι τα LBFM, αλλά το έτερον ήμισυ. It's The End Of The World As We Know It και δεν μ’ αρέσει καθόλου!
Μας αρέσει ή όχι, η «ζωή» μας κατάντησε πια αξιοθέατο!
Έγινε η patpong, έγινε η Walking street, γίνεται το soi Cowboy.
Κι αν έχεις προλάβει να κάνεις και μερικές βόλτες στην πόλη, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι η Bangkok αλλάζει και μάλιστα αλλάζει γρήγορα.
Το μοναδικό σημείο της πόλης που οι πορνοτουρίστες παίρνουν το πάνω χέρι, είναι πια οι δρόμοι γύρω από την Nana Plaza. Μόνο που αν κλείσει – όπως λέγεται- κι αυτή,  σύντομα η «αμαρτωλή» πλευρά της πόλης θα καταντήσει ή πολύ ακριβή, ή πολύ γραφική.
Εντάξει, ακόμα δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείς, αλλά όσον αφορά εμένα υπάρχει ένας λόγος να βαρεθείς.
Ήδη τα gogo’s αρχίζουν και φαντάζουν στα μάτια μου απίστευτα μονότονα και τραγικά ακριβά. Το τζιν τόνικ για παράδειγμα έκανε 120Β στο Dollhouse, 140 στο Tilak, 150 στο Baccara και το νερό 125 (!!!) στο Shark και το Shebas. Υποτίθεται ότι αυτό ήταν το soi απάντηση στην ακρίβεια της Nana και η κατάσταση που οι Θεσσαλονικείς φίλοι μας ονομάζουν χαλαραααά. Σήμερα είναι πιο ακριβό κι από τη Nana.
Οπότε χρόνο με το χρόνο βρίσκω πιο λογικό να ξοδεύω τα λεφτά μου στα μασατζίδικα, παρά στο κάθε ισανιώτικο τσουλάκι που κουνάει τον κώλο του στα gogo.
Εντάξει, οι καλές γκόμενες κυκλοφορούν στα gogo. Αλλά μου φαίνονται πια (ειδικά αν γυρίζεις μόνος) αφόρητα βαρετά όλα τα μικρά ή μεγάλα κολπάκια των κοριτσιών μαζί με όλα τα μικρά ή μεγάλα ψέματα της βραδιάς, οι μαλακίες από τις σερβιτόρες και οι παπαριές των mamasan. Στο κάτω κάτω, αν θες κορυφαία ποιότητα, ΚΑΙ εγγυημένο service γίνεσαι θαμώνας του Nataree ας πούμε.
Αν θέλεις απλά ένα καλό πήδημα, δεν χρειάζεται να τραβιολογιέσαι στα gogo’s γι αυτό το λόγο.
Οποιοδήποτε Mango, Pink, Teen, Oriental, Angel, EZ ή όποιο άλλο όνομα θέλεις massage στο εξασφαλίζει και πολύ φθηνότερα μάλιστα. Μία ώρα θα σου κοστίσει 1800Β, 1:30 ώρα 2100Β, όταν η κουβέντα στα go-go’s ξεκινάει από 600Β το barfine και 2500Β το shortime (!!!), χωρίς να βάλω τα ladydriks μέσα ή κάποιο φαγητό μετά.
Η Μπανγκόκ αλλάζει κι αν αυτό που ψάχνεις είναι ΜΟΝΟ σεξοτουρισμός και καυλοδιασκέδαση, η Πατάγια είναι μονόδρομος. Εκτός κι αν είσαι λίγο πιο περιπετειώδης οπότε Καμπότζη, Φιλιπίνες ή Ινδονησία σε περιμένουν. Ειδικά η Καμπότζη είναι και πάμφθηνη.
Από την άλλη είμαι 56 χρόνων και μπορώ να σου υπογράψω ότι τα χρόνια αθροίζουν περίεργα. Την πρώτη μέρα που έφθασα, το κορμί μου αρνιόταν να σηκωθεί από το κρεβάτι κι απλά σύρθηκα στο Foodland για να φάω και να ξανακοιμηθώ! (ήμουνα και λίγο άρρωστος)
Μετά το απογευματινό πήδημα στο Mango την επόμενη μέρα, ούτε που σκεφτόμουν να ξανατραβηχτώ το βράδυ και απλά χάζευα τις γκόμενες γιατί δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω! Οπότε μη με πάρεις και σαν μέτρο σύγκρισης.
Την 3ημέρα έκανα κάτι που είχα ορκιστεί να μην ξανακάνω, αλλά ξέχασα τι ήταν αυτό που είχα ορκιστεί και έτσι ξαναβγήκα με ένα «κανονικό» κορίτσι. Την γνώρισα στο Robinson όπου είχα πάει να αγοράσω κανά ρούχο. Ψώνισα κάτι από το δικό της stand και καθώς περιμέναμε στο ταμείο να πληρώσω, άρχισε να με ρωτά από πού είμαι, πως με λένε και όλα τα σχετικά. Οι πωλήτριες του Robinson είναι urban myth για τους σεξοτουρίστες και δεν πολυέδωσα σημασία, αλλά μετά από μισή ώρα, το ξανασκέφτηκα, γύρισα πίσω της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα αν θέλει να με πάρει τηλέφωνο να πάμε για φαγητό. Δεν είναι τίποτα φοβερό, νομίζω ο ορισμός «το κορίτσι της διπλανής πόρτας» τα λέει όλα, αλλά αν είσαι στην ηλικία μου και μόνο το γεγονός ότι μπορείς να βγεις με ένα 23χρονο για φαγητό, αρκεί για να ανάψεις ένα αρωματικό stick στο Βούδα. Μου έστειλε ένα sms σε μισή ώρα και το βράδυ πήγαμε για φαί στο Cabbages and Condoms (νομίζω επίσης ότι είχα ορκιστεί να μην ξαναπάω γκόμενα σε καλό εστιατόριο) που είναι στο soi 12 και αν σ’ αρέσει το Ταιλανδέζικο φαγητό, αξίζει να το επισκεφτείς. Μετά πήγαμε σε ένα club (που κι αυτό είχα ορκιστεί να μην ξανακάνω) και χωρίσαμε ο καθένας για το δικό του διαμέρισμα και κάπου εκεί θυμήθηκα γιατί είχα ορκιστεί να μην τα ξανακάνω όλα αυτά!
Ήρθε όμως την επόμενη μέρα και περάσαμε ένα ωραιότατο βράδυ και τώρα που μου ξαναστέλνει sms για το πότε θα με ξαναδεί ξαναματαθυμήθηκα γιατί είχα ορκιστεί να ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Γιατί βλέπεις, όπως και να το κάνουμε, σ’ αυτή τη χώρα τελικά περνάς καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη, ότι κι αν κάνεις, όσο κι αν γκρινιάζεις.

Συνημμένα

• Da1.jpg
    Da1.jpg
    220,5 KB · Εμφανίσεις: 47

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε συ το κοριτσακι στη φωτο ποσο χρονων ειναι  :headbang: :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Suadam ευχαριστούμε για τη λεπτομερή ανταπόκριση :rockon:
...keep going and enjoy your time :smitten:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
απειρα συγχαρητιρια στον suadam για τα γραφομενα του

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το ταξιδι...
"Aρωμα" Ταυλαδης,ατμοσφαιρα Bangkok...

Ευχαριστουμε συναγωνιστη Suadam. Μας καλομαθαινεις και περιμενουμε συνεχεια...

Aδελφε pipin,αναμενουμε & τη δικια σου "κοφτερη" ματια.
Καλο ταξιδι.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Pagtao τα χαιρετισματα και απο μενα απο Κυκλαδες και ναι οντως ο χρονος κυλαει αντιστροφα, τελος αυγουστου θα με πιανει η μυρωδια του soi 7.

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες το αλλο σαβαττο θα ειμαι στις Πλαγιες της παταγια για να δω και εγω αυτα τα φυσιολατρικα μνημεια που συνεχεια αναφερετε....οποιος συναγωνιστης ειναι κατω ας ενημερωσε με PM θα ημαστε και αλλα ατομα κατω να οργανωθουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom