Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Νομιζω πως πρεπει να εξετασετε το ολο θεμα και απο μια αλλη οπτικη γωνια...
...........................................................................

..........................................................................
Εγω δε θα χρησιμοποιησω το παραδειγμα της Πραγας,αλλα ενα πολυ χειροτερο...Τη δεκαετια του 80 στη Ρουμανια επι Τσαουσεσκου,με ενα καλτσον η ενα τζιν γαμουσες...Τωρα οι Ρουμανες θελουν να τους χαρισεις"υπερωκεανειο" για να σου κατσουν...
.
Mε βρισκεις απολυτα συμφωνο.  :thumbsup:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εαν δεν υπαρχει "αρωγη" και απο το κρατος,δεν ειναι δυνατον να ανθισει η πορνεια.
Στη Μιανμαρ ειδικα,δεν υπαρχει καν ανεπτυγμενος ο τουρισμος..πως γινεται να αναπτυχθει ο σεξο-τουρισμος?
Ποιο απλο παραδειγμα ειναι το Βιετναμ...Που λογω του οτι δεν υπαρχει αυτη η "αρωγη" απο το κρατος,δεν εχει αναπτυχθει ο σεξοτουρισμος..
Αντιθετα στη Ταυλανδη,ολοκληρο το "οικοδομημα" της αναπτυξης του τουρισμου στηριχτηκε πανω στη πορνεια...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δε διαφωνούμε κάπου. Αυτό λέω , ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι που είναι απαραίτητοι για την ανάπτυξη της πορνείας. Εμείς από τη μεριά μας καλά είναι να μη βοηθάμε στην άνοδο των τιμών. Να δώσει κάποιος 1300,1500 ή 2000 μπατ για λονγκ το καταλαβαίνω. Το σπονσοριλίκι δεν καταλαβαίνω , το να στέλνει δηλαδή λεφτά όταν είναι εκτός. Δεν το χωράει το μυαλό μου και μόνο το γεγονός ότι γίνεται (το βλέπω δλδ ο ίδιος) με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοια άτομα. Απίστευτα πράγματα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ο Πιπινό 'εχει για άλλη μια φορά απόλυτο δίκαιο στην ανάλυση του.
Akis30 στη Μυανμάρ εχει μια πολλή σκληρη χούντα και η πορνεία δεν είναι ανεκτή. 
Οι τιμές έχουν ήδη διαμορφωθεί και σε όποιον δεν αρέσει ας αρχίζει να αναζητά άλλος προορισμούς.

Επισκέπτης
Pipino-Akιs
Ολα αυτα ειναι δεδομενα..πορνεια με τη βοηθεια του κρατους κλπ.Τα πραγματα λοιπον ειναι ξεκαθαρα:
1.Προσφορα και ζητηση.
2.Οι μαλακειες και οι ακροτητες των ξενων διελυσαν κ'αλλες αγορες sexoτουρισμου,τα'λετε και μονοι σας!
3.Ολα αυτα τα παιχνιδακια που κανουν οι Ταυλανδες προς οφελος τους και τσιμπανε οι ξενοι ειναι βασει πολιτικης!
4.Η Ταυλανδη παραγει τα παντα και εχει μεχρι και βαρεια βιομηχανια(αυτοκινητα.isuzu μηχανακια οπλα κλπ).Ο τουρισμος ειναι μονο 10% του ΑΕΠ.
5.-95,-97.ηταν χειροτερα απο τωρα!!!Τιγρεις της Ασιας κλπ.
Συμπερασμα:φυλαχθειτε και αντισταθειτε οσο μπορειτε γιατι ολο το σεχοπαιχνιδι ειναι στο χρημα και οχι στο αισθημα!!!
Και θεμελιωδες αξιωμα:Στην πουτανια ισχυουν ο νομοι της αγορας,αρα προστατεψτε τα δικαιωματα σας,και μακρια απο φλωρους και κοροιδα καιστερημενους ξενους και προπαντων Ελληνες...
Και γαματε οσο μπορειτε περισοτερο και πληρωστε οσο εκτιματε οτι αξιζουν..Τιποτα παραπανω!!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Pipino-Akιs
Ολα αυτα ειναι δεδομενα..πορνεια με τη βοηθεια του κρατους κλπ.Τα πραγματα λοιπον ειναι ξεκαθαρα:

Και γαματε οσο μπορειτε περισοτερο και πληρωστε οσο εκτιματε οτι αξιζουν..Τιποτα παραπανω!!!!

lusiano , αυτό κάνω. Δυστυχώς δεν είναι όλοι σαν και μας , η "ζήτηση" έχει διογκωθεί από αγαπούληδες και όχι από υψηλή ζήτηση σε σεξ. Και λογικό είναι κάποιοι να τσιμπάνε , αλλά το κακό έχει παραγίνει τον τελευταίο καιρό.

Φον , είναι σίγουρο ότι αν συνεχιστεί αυτό η Ταϋλάνδη θα πάψει να είναι μέρος προορισμό όχι μόνο για μένα αλλά και για πολλούς άλλους εδώ μέσα.

Επισκέπτης
Εγω μαγκες αλλαξα 6-7 φορες υπαλληλους στη δουλεια μου,και στο τελος πηρα οτι πιο μπαζο κυκλοφορουσε.Γιατι οι ομορφουλες ολο και κατι οικονομαγανε απ'εξω που πηδιωντουσαν με ξενους ,και μολις γλυκαινονταν και μαθεναν καλα το παιχνιδι και αρχιζαν τα σπονσοριλικια αντε γεια!!!σιγα μην καθονταν με 5-6000 μηνιατικο!!
Αλλα η μαλακια και οι ηλιθιοι δεν τελειωνουν ποτε!!Αρα αυτοι επιβαλονται στην sexoαγορα και αφου ειναι και στερημενοι και επιδηξιωμανεις και νομιζουν οτι πουλανε και μουρη στα βλαχακια απο τα ρυζοχωραφα του Ισαν εμεις μελλοντικα δεν εχουμε καμμια τυχη!!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μια και το ανέφερες , το τι είδα δυο μέρες σε εκείνο το μέρος του Ισάαν δεν περιγράφεται. Μετά από εκείνη την εμπειρία και τα 500αρικα-1000ρικα που έχω δώσει για μπουμ μπουμ κατάλαβα ότι είναι υπερβολικά. Πρέπει να γράψω τις εντυπώσεις μου , αλλά άλλη φορά , καθότι γεμίζουν άνετα 3 σελίδες.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φον , είναι σίγουρο ότι αν συνεχιστεί αυτό η Ταϋλάνδη θα πάψει να είναι μέρος προορισμό όχι μόνο για μένα αλλά και για πολλούς άλλους εδώ μέσα.
Aν το δεις και απο την αλλη πλευρα το ζητημα,ισως δεν θα προλαβουμε-οι Ελληνες-να ζησουμε την "ακριβη" Ταιλανδη,αφου ετσι οπως πανε τα πραγματα,σε 1,2 χρονια θα εχουμε απωλεσει το 50% της αγοραστικης μας δυναμης.
Οποτε καθε ταξιδι εκτος Ψωροκωσταινας θα ειναι απλα μια αναμνηση απο το παρελθον, για τον μεσο Ελληνα και οχι μονο... :(

Επισκέπτης
Ακις για τα σπονσοριλικια γαματα τι να σας λεω δραματα....και να ειναι και κολητοι μου ,μια χαρα παληκαρια και να μην καταλαβαινουν.... γιατι πεφτουνε στην καψουρα και τα πουτανακια το'χουν μαθει καλα το παιχνιδι!!!και να'ρχεται ο αλλος ο πιο κουβαρντας σπονσορας και να του την παιρνει...και να μην ξυπνανε!!!γαμηστετα καταντια!!!καμια αλλη φορα που θα'χω ορεξη θα γραψω απιστευτα γεγονοτα που ειναι βεβαια πραγματικοτητες,και ολοι αυτοι λενε:δικα μου ειναι τα λεφτα οτι θελω τα κανω...και ας κανουν το σκατο τους παξιμαδι για τα εμβασματα!!!Τι να πεις....

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Έτσι ακριβώς. Υπόσχομαι να γράψω (όποτε μπορέσω) το τι εστί Ισάαν. Πολύ χαίρομαι που ποτέ δεν έδωσα πολλά λεφτά σε καμία (και ας μου φέρονταν οι περισσότερες καλά). Η κοροϊδία των φαλάνγκ δεν έχει όριο.
Στο επόμενο ταξίδι θα αρχίσω να βγάζω φωτογραφίες γιατί τώρα που πλάκωσαν και οι Ρώσσοι η Ταϋλάνδη σύντομα θα αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι Ταιλανδεζες ειναι σαν  ολες τις γυναικες του κοσμου,  γιατι καποιοι προσπαθουν να τις παρουσιασουν σαν να ειναι ΤΕΡΑΤΑ ?
εγω εχω καταλαβει οτι οποιος παει και ξαναπαει ΜΟΝΟ στην Ταιλανδη ψαχνει κατι παραπανω απο σεξ, και μετα φταινε οι Ταιλανδεζες... :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ πάντως δεν είπα ότι οι Ταϋλανδέζες είναι τέρατα. Και πίστεψέ με , μόνο για το σεξ πάω. Η όλοι κουβέντα γίνεται για τους σπόνσορες και για τάση ανόδου των τιμών καθώς και την πτώση στις υπηρεσίες που παρατηρείται τελευταία . μια και τα κορίτσια δεν έχουν πια τόσο "ανάγκη".

Επισκέπτης
οι Ταιλανδεζες ειναι σαν  ολες τις γυναικες του κοσμου,  γιατι καποιοι προσπαθουν να τις παρουσιασουν σαν να ειναι ΤΕΡΑΤΑ ?
εγω εχω καταλαβει οτι οποιος παει και ξαναπαει ΜΟΝΟ στην Ταιλανδη ψαχνει κατι παραπανω απο σεξ, και μετα φταινε οι Ταιλανδεζες... :2funny: :2funny:
Ποιος μιλησε για τερατα!!!για τα κακως κειμενα και τις κακοτοποιες οσον αφορα το sex μιλαμε.....Μα καλα δεν ξερετε να διαβαξετε?Η αλλα διαβαζεις ρε φιλε και καταλαβαινεις οτι εσυ θελεις?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγώ πάντως δεν είπα ότι οι Ταϋλανδέζες είναι τέρατα. Και πίστεψέ με , μόνο για το σεξ πάω. Η όλοι κουβέντα γίνεται για τους σπόνσορες και για τάση ανόδου των τιμών καθώς και την πτώση στις υπηρεσίες που παρατηρείται τελευταία . μια και τα κορίτσια δεν έχουν πια τόσο "ανάγκη".
Εδω ακριβως ειναι το ζουμι ολης της υποθεσης...Στην "αναγκη"...
Ανεκαθεν λεγαμε πως αν θες γκομενα που να σου κανει "καλο κρεββατι",δε πρεπει να ψωνιζεις απο τα πανω ραφια...
Η "μετρια" η "ασχημουλα",σαφως και εχει λιγοτερες πιθανοτητες απο μια ομορφη για να "φορτωθει"..Για να αποζημιωσει λοιπον το πελατη και να προσπαθησει να τον καβατζωσει για περισσοτερες μερες,του βγαζει περισσοτερα "γουστα" στο κρεββατι...Ενω οι ομορφες στις περισσοτερες περιπτωσεις αποδεικνυονται κομοδινα...
Με την αυξηση του τουρισμου και της "ζητησης",ακομα και οι μετριες,ειδικα τη high season,φορτωνονται τουλαχιστον τις μισες μερες,οποτε εχει εκλειψει ως ενος σημειου αυτη η "αναγκη"...
Χωρια που εχουν αυξηθει κατακορυφα και οι "σπονσορες",και αρκετες βγαινουν το βραδυ για να χαβαλεδιασουν και να φορτωσουν επιλεκτικα κανα πιτσιρικα ομορφο φαλανγκ η κανα γερο που θα τους τα χωσει χοντρα...
Αλλο ενα θεμα ειναι και το γεγονος πως εχουν πλημμυρισει τους σεξοτουριστικους προορισμους (ειδικα τη Πατταγια),πολιτες αλλων χωρων (ινδοπακιστανορωσσοι),που δεν υπηρχαν τα προηγουμενα χρονια...Οποιος παει ΤΩΡΑ για πρωτη φορα,βιωνει μια ηδη διαμορφωμενη κατασταση παροχης χαμηλων "υπηρεσιων",τις οποιες ομως δε μπορει να αξιολογησει γιατι δε ξερει τι γινοταν πριν 4-5 χρονια...Γι αυτο το λογο και δεχεται αδιαμαρτυρητα τις υποτυπωδεις υπηρεσιες που του παρεχονται...
Εν κατακλειδι,αυτο που εχω εγω να παρατηρησω ειναι οτι εχει χαθει η "αθωοτητα" στο προσωπο τους...
Τη πρωτη χρονια που πηγα μολις επελεγα μια γκομενα,διεκρινα στο βλεμμα της μια ντροπη..ενα κοκκινισμα..και ενα μεγαλο χαμογελο σαν να ηθελε να μου πει "Σε ευχαριστω που με επελεξες και εγω θα σε κανω βασιλια αποψε"..."Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να σου μεινει αξεχαστη η βραδια μαζι μου"...
Τοτε τα πραγματα τα αντιμετωπιζαν υπο το πρισμα του "ερασιτεχνισμου" η το πολυ-πολυ του "ημιεπαγγελματισμου"..
Τωρα οι περισσοτερες εχουν καταντησει σκληρες επαγγελματιες...Και οχι μονο αυτες που εχουν "χιλιομετρα" στη δουλεια,αλλα και οι νεοφερμενες μιας και φροντιζουν οι παλιες να τις δασκαλευουν αμεσα...
Αυτο που διακρινεις πια στο βλεμμα τους ειναι "Αντε μαλακα φαλανγκ,παμε να σε χυσω στο 10λεπτο,να παρω τα φραγκα και να φυγω"...
Θυμηθηκα και ενα αλλο συμβαν τωρα...
Το πρωτο λαδομασσαζ που εκανα,ειχα κλεισει για 1 ωρα...Ξεκινησε η γκομενα να μου κανει κανονικο μασαζ,με χαλαρωσε απιστευτα και στα 45 λεπτα μου λεει το παραμυθι αν θελω να μου τον παιξει η κατι παραπανω...
Περυσι παω στο ιδιο μασατζιδικο,κλεινω παλι 1 ωρα...Μπαινει η γκομενα μεσα,μου κανει 2-3 λεπτα ενα υποτυπωδες μασαζ και στο καπακι μου πιανει το πουτσο και μου αρχιζει το παραμυθι,γαι handjob κλπ κλπ...Να με κανει να χυσω δηλαδη και στο μισαωρο το πολυ να εχει τελειωσει τη δουλεια...Και να πληρωθει βεβαια για 1 ωρα...
Ετσι δυστυχως εχει η κατασταση και οσο και να "φιλολογουμε",δε μπορουμε να κανουμε κατι για να την αλλαξουμε...
Οπως ειπε και ο Φον,σε οποιον δεν αρεσει πρεπει να τη κανει για "αλλες πολιτειες"... ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Oπως ειπες και εσυ πιπινο πολλα εξαρτωνται απο που και με τι κριτιρια ψωνιζεις. Αν κοιτας να ψωνισεις το τελειο πιπινι με το τελειο σωμα το πιθανοτερο ειναι να ψωνισεις απο αγκογκο και  να πεσεις σε μια κοπελα που αυτο το πραγμα θα το εκμεταλευτει, και καλα θα κανει. Αν τα κριτιρια σου ειναι διαφορετικα τοτε ψωνιζεις απο αλλου με κοστος τη μη τελειοτητα αλλα ισως με καλυτερη ανταμοιβη σε υπηρεσιες.

Επισκέπτης
@ Pipino
Ειναι ετσι ακριβως..σωστα και τα παραδειγματα!
Το προβλημα ειναι οτι οι αλλοι προορισμοι εχουν στερεψει και μαλλον εκει θα σινεχιζουμε να παμε και ας γκρινιαζουμε μεχρι να γινει τελειως σουπα η κατασταση και να μην παει αλλο!αν και δεν το ευχομαι!!!!
Φετος ομως Δεκ.Ιανουαριο ηταν πολυ ασχημη η κατασταση,ειδικα Pattaya.Τα καλα μουνια ηταν καβατζομενα απο σπονσορες και αρχισαν να ελευθερωνονται μεσα Φλεβαρη.
Κατα τη γνωμη μου 2 αιτιες υπαρχουν:
1.Η ευρωπη κυριαρχειται απο εναν νεοσυντηρισμο και υπαρχει γενικα αγαμησια τα τελευταια 10-12 χρονια που ολο και μεγαλωνει!Και
2.το κλεισημο αλλων δημοφιλων τουριστικων σεξουαλικων προορισμων.πχ Κουβα,Βραζιλια,προην Αν.μπλοκ.κλπ

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Το σπονσοριλίκι δεν καταλαβαίνω , το να στέλνει δηλαδή λεφτά όταν είναι εκτός. Δεν το χωράει το μυαλό μου και μόνο το γεγονός ότι γίνεται (το βλέπω δλδ ο ίδιος) με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοια άτομα. Απίστευτα πράγματα.

οποιος δεν την πατησει(πληρωσει) δεν προκειται να μαθει........

Απα γιατι χαλατε το σαλιο σας?????????

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άντε κάνα-δύο μηνύματα ακόμα και πάμε στις 2000 σελίδες!!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom