Εγώ πάντως δεν είπα ότι οι Ταϋλανδέζες είναι τέρατα. Και πίστεψέ με , μόνο για το σεξ πάω. Η όλοι κουβέντα γίνεται για τους σπόνσορες και για τάση ανόδου των τιμών καθώς και την πτώση στις υπηρεσίες που παρατηρείται τελευταία . μια και τα κορίτσια δεν έχουν πια τόσο "ανάγκη".
Εδω ακριβως ειναι το ζουμι ολης της υποθεσης...Στην "αναγκη"...
Ανεκαθεν λεγαμε πως αν θες γκομενα που να σου κανει "καλο κρεββατι",δε πρεπει να ψωνιζεις απο τα πανω ραφια...
Η "μετρια" η "ασχημουλα",σαφως και εχει λιγοτερες πιθανοτητες απο μια ομορφη για να "φορτωθει"..Για να αποζημιωσει λοιπον το πελατη και να προσπαθησει να τον καβατζωσει για περισσοτερες μερες,του βγαζει περισσοτερα "γουστα" στο κρεββατι...Ενω οι ομορφες στις περισσοτερες περιπτωσεις αποδεικνυονται κομοδινα...
Με την αυξηση του τουρισμου και της "ζητησης",ακομα και οι μετριες,ειδικα τη high season,φορτωνονται τουλαχιστον τις μισες μερες,οποτε εχει εκλειψει ως ενος σημειου αυτη η "αναγκη"...
Χωρια που εχουν αυξηθει κατακορυφα και οι "σπονσορες",και αρκετες βγαινουν το βραδυ για να χαβαλεδιασουν και να φορτωσουν επιλεκτικα κανα πιτσιρικα ομορφο φαλανγκ η κανα γερο που θα τους τα χωσει χοντρα...
Αλλο ενα θεμα ειναι και το γεγονος πως εχουν πλημμυρισει τους σεξοτουριστικους προορισμους (ειδικα τη Πατταγια),πολιτες αλλων χωρων (ινδοπακιστανορωσσοι),που δεν υπηρχαν τα προηγουμενα χρονια...Οποιος παει ΤΩΡΑ για πρωτη φορα,βιωνει μια ηδη διαμορφωμενη κατασταση παροχης χαμηλων "υπηρεσιων",τις οποιες ομως δε μπορει να αξιολογησει γιατι δε ξερει τι γινοταν πριν 4-5 χρονια...Γι αυτο το λογο και δεχεται αδιαμαρτυρητα τις υποτυπωδεις υπηρεσιες που του παρεχονται...
Εν κατακλειδι,αυτο που εχω εγω να παρατηρησω ειναι οτι εχει χαθει η "αθωοτητα" στο προσωπο τους...
Τη πρωτη χρονια που πηγα μολις επελεγα μια γκομενα,διεκρινα στο βλεμμα της μια ντροπη..ενα κοκκινισμα..και ενα μεγαλο χαμογελο σαν να ηθελε να μου πει "Σε ευχαριστω που με επελεξες και εγω θα σε κανω βασιλια αποψε"..."Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να σου μεινει αξεχαστη η βραδια μαζι μου"...
Τοτε τα πραγματα τα αντιμετωπιζαν υπο το πρισμα του "ερασιτεχνισμου" η το πολυ-πολυ του "ημιεπαγγελματισμου"..
Τωρα οι περισσοτερες εχουν καταντησει σκληρες επαγγελματιες...Και οχι μονο αυτες που εχουν "χιλιομετρα" στη δουλεια,αλλα και οι νεοφερμενες μιας και φροντιζουν οι παλιες να τις δασκαλευουν αμεσα...
Αυτο που διακρινεις πια στο βλεμμα τους ειναι "Αντε μαλακα φαλανγκ,παμε να σε χυσω στο 10λεπτο,να παρω τα φραγκα και να φυγω"...
Θυμηθηκα και ενα αλλο συμβαν τωρα...
Το πρωτο λαδομασσαζ που εκανα,ειχα κλεισει για 1 ωρα...Ξεκινησε η γκομενα να μου κανει κανονικο μασαζ,με χαλαρωσε απιστευτα και στα 45 λεπτα μου λεει το παραμυθι αν θελω να μου τον παιξει η κατι παραπανω...
Περυσι παω στο ιδιο μασατζιδικο,κλεινω παλι 1 ωρα...Μπαινει η γκομενα μεσα,μου κανει 2-3 λεπτα ενα υποτυπωδες μασαζ και στο καπακι μου πιανει το πουτσο και μου αρχιζει το παραμυθι,γαι handjob κλπ κλπ...Να με κανει να χυσω δηλαδη και στο μισαωρο το πολυ να εχει τελειωσει τη δουλεια...Και να πληρωθει βεβαια για 1 ωρα...
Ετσι δυστυχως εχει η κατασταση και οσο και να "φιλολογουμε",δε μπορουμε να κανουμε κατι για να την αλλαξουμε...
Οπως ειπε και ο Φον,σε οποιον δεν αρεσει πρεπει να τη κανει για "αλλες πολιτειες"... ;)