Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

τι γελάς ρε jamest;;;;;;; σου ευχωμαι οταν φτάσης την ηλικια μου (εχω τα διπλά σου χρόνια ) να εισαι ακμαίος ντουρος και δυνατός οσο εγώ, λιγο στις αντοχες πάσχω μετα την τριτη εκσπερμάτωση χρειάζωμαι μια ώθηση διοτι το πνεύμα πρόθυμον η δε σάρξ ασθενεί.

:tickedoff::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tickedoff:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τι γελάς ρε jamest;;;;;;; σου ευχωμαι οταν φτάσης την ηλικια μου (εχω τα διπλά σου χρόνια ) να εισαι ακμαίος ντουρος και δυνατός οσο εγώ, λιγο στις αντοχες πάσχω μετα την τριτη εκσπερμάτωση χρειάζωμαι μια ώθηση διοτι το πνεύμα πρόθυμον η δε σάρξ ασθενεί.

:tickedoff::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tickedoff:
Ασθενής η σάρκα με τρεις φορές? υποτιμάς τον εαυτό σου φίλε και εγώ που είμαι 32 το μάξιμουμ και με το ζόρι είναι 4 φορές και αυτό όταν είμαι στα πολύ καλά μου, μετά τα πρωινά άλλες μια-δυο φορές και ένα απογευματινό, βέβαια πάντα εξαρτώνται με τις παύσεις ανάμεσα στις φορές αυτές αν είναι δίλεπτη, πεντάλεπτη ή και παραπάνω, με το τιλάκ ένα προσωπικό μου ρεκόρ είναι 3 φορές σε πέντε περίπου λεπτά αλλά με είχε φτιάξει πολύ η άτιμη και πήγαινα και κομάντο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ασθενής η σάρκα με τρεις φορές? υποτιμάς τον εαυτό σου φίλε και εγώ που είμαι 32 το μάξιμουμ και με το ζόρι είναι 4 φορές και αυτό όταν είμαι στα πολύ καλά μου, μετά τα πρωινά άλλες μια-δυο φορές και ένα απογευματινό, βέβαια πάντα εξαρτώνται με τις παύσεις ανάμεσα στις φορές αυτές αν είναι δίλεπτη, πεντάλεπτη ή και παραπάνω, με το τιλάκ ένα προσωπικό μου ρεκόρ είναι 3 φορές σε πέντε περίπου λεπτά αλλά με είχε φτιάξει πολύ η άτιμη και πήγαινα και κομάντο

Εκει που εισαι ειμουν και εδω που ειμαι θα έρθης οποτε να δεις την γλυκα 32+16. (θα με θυμηθής γεροί να είμαστε).
και δεν μιλάμε για καθε μέρα αν καθε μερα μαξιμουμ δυο ή τρεις φορες;; πολυ δυσκολα στο 24ωρο εκτος κι αν .....

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εκει που εισαι ειμουν και εδω που ειμαι θα έρθης οποτε να δεις την γλυκα 32+16. (θα με θυμηθής γεροί να είμαστε).
και δεν μιλάμε για καθε μέρα αν καθε μερα μαξιμουμ δυο ή τρεις φορες;; πολυ δυσκολα στο 24ωρο εκτος κι αν .....
Ετσι πάει και εγώ στα νιάτα μου την 10αρα τη μέρα την είχα, αλλά που τώρα, στην Πατάγια τις πρώτες 10 μέρες ο μέσος όρος ήταν 7 φορές την μέρα μετά αναγκαστηκά έπεσε στις 5 γιατί το εργαλείο στην κυριολεξία είχε πάρει φωτιά :2funny: ο γιατρός συνέστισε αποχή αλλά εγώ του πα ότι μπορώ να το ελατώσω μόνο :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αυριο 13.05 με Qatar ειναι κανενας για κατω η μονος μου θα παω ? :S

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πεταει και ο mykonos αλλα με egypt....:)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Προς Θεού με τη καλή έννοια το γέλιο... Μακάρι αδελφέ να είμαι ακμαίος ντούρος και δυνατός όπως εσύ...

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Μπικου στις 13:30 πετάω εγώ οπότε θα προλάβουμε να τα πούμε, στείλε το κινητό σου με pm ...  :sunglasses:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλό ταξίδι ρε γάτε και καλά να περάσεις.

αντε και στα δικά σου
το ξερω οτι γελασες  καλοπροαίρετα αλλα ειθελα να σου κανω μια αντιπαραθεση.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

YG  το εβαλες το μωρο στο  αβαντάρ πάλι  καλό εεεεε!!!!!!!!!!!!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Ωραος....καλα κανεις,εχουμε και ενα ονομα στην πιατσα :thumbsup:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
... Μπικου στις 13:30 πετάω εγώ οπότε θα προλάβουμε να τα πούμε, στείλε το κινητό σου με pm ...  :sunglasses:
Φιλε καλο ταξιδι και καλα να περασεις.....και να μας γραφεις που και που τα νεα σου !!!

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ taou που τα βρηκες τα εισητηρια με 460 ευρω? παιδια για γεναρη θα πεσουν καθολου οι τιμες στα αεροπορικα τι λετε?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ taou που τα βρηκες τα εισητηρια με 460 ευρω? παιδια για γεναρη θα πεσουν καθολου οι τιμες στα αεροπορικα τι λετε?
460 για Ταιλανδη μονο με EGYPT, τωρα για το αν πεσου οι τιμες τον Ιανουαριο ειναι σαν να ρωτας αν θα πεσουν οι τιμες το 15Αυγουστο στην Μυκονο  :headbang: :headbang:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αντε και στα δικά σου
το ξερω οτι γελασες  καλοπροαίρετα αλλα ειθελα να σου κανω μια αντιπαραθεση.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

YG  το εβαλες το μωρο στο  αβαντάρ πάλι  καλό εεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ είμαι για Άυγουστο με Λάκη και τους λοιπούς, άσε τις δουλειές και έλα μαζί μας...
Υ.Γ. Περιμένω πρόταση για τις γιορτές...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Προς Θεού με τη καλή έννοια το γέλιο... Μακάρι αδελφέ να είμαι ακμαίος ντούρος και δυνατός όπως εσύ...
Εγω ρε παιδια μια φορα 16 χρονων εριξα επτα  :jerking:πιανεται; Απο κει και περα κανα δυο τεσσαρες οταν ημουν αραβωνιασμενος με την γυναικα μου, και μεχρι 2 μετα και πολυ μου ητανε. Περσυ στην Ταυλανδη ημουνα ετοιμος και για τριτο στο Αννυς μεσα σε μια ωρα (και χωρις τεχνολογικη υποστηριξη μαλλιστα) αλλα φοβηθηκα μη με βγαλουν με το φορειο απο εκει μεσα και σταματησα. :zombie:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω ρε παιδια μια φορα 16 χρονων εριξα επτα  :jerking:πιανεται; Απο κει και περα κανα δυο τεσσαρες οταν ημουν αραβωνιασμενος με την γυναικα μου, και μεχρι 2 μετα και πολυ μου ητανε. Περσυ στην Ταυλανδη ημουνα ετοιμος και για τριτο στο Αννυς μεσα σε μια ωρα (και χωρις τεχνολογικη υποστηριξη μαλλιστα) αλλα φοβηθηκα μη με βγαλουν με το φορειο απο εκει μεσα και σταματησα. :zombie:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αυτο ακριβώς σκεφτωμαι και εγω οταν δεν μπορώ άλλο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ είμαι για Άυγουστο με Λάκη και τους λοιπούς, άσε τις δουλειές και έλα μαζί μας...
Υ.Γ. Περιμένω πρόταση για τις γιορτές...

αν μου υποσχεθης εσυ και ο Λάκης οτι θα βρώ κατι αναλογο το σκεφτωμαι σοβαρά.

Συνημμένα

• Chi.JPG
    Chi.JPG
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 53

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom