Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
palikaria feygo stis 3 decevriou gia pouket.eho kleisei sto hilton arkadia.ti leei ?proti fora pao me ena kollito mou eimai sarantaris kai tin eho dei gia 2,3 o kathenas sto krevvati.oneiro?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
palikaria feygo stis 3 decevriou gia pouket.eho kleisei sto hilton arkadia.ti leei ?proti fora pao me ena kollito mou eimai sarantaris kai tin eho dei gia 2,3 o kathenas sto krevvati.oneiro?
θα σου μεινει κανα φραγκο ρε για γκομενες;εκλεισες σε ενα απο τα πιο ακριβα ξενοδοχεια.ασε που μαλον θα εχει joiners fee κανα 3000μπατ. :o :o :o :o

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αντε καλό σπονσάρισμα.
(ειναι το επόμενο βήμα...

...Και το προηγούμενο βήμα ήταν απροφύλαχτο σεξ...? :headbang: :headbang:
Ελπίζω πως όχι... ;)
Θα επαναλάβω τα γνωστά: Δεν τα φτειάχνουμε με Ταιλανδέζα της νύχτας.Δεν δίνουμε το νούμερο του τηλεφώνου μας.Θα είμαστε στη λίστα μαζί με τον Ali, Abdoul, Hasan,Mehmet,Mathew, Mike, κλπ καμμιά 500ριά δηλαδή.Δεν στέλνουμε εμβάσματα, τζάμπα θα πάνε αφού θα μας κερατώσει ούτως ή άλλως και δεν τις λέμε πολλά μυστικά για τον εαυτό μας.Αν έστω κάνουμε μία μικρή σχέση δεν σημαίνει και ότι έγινε το κορίτσι μας.Συνεχίζουμε την προφύλαξη κανονικά.Προσοχή στις freelancers, δεν ελέγχονται από γιατρούς υπάρχει περίπτωση απονομής από δαύτες δερματικών παρασήμων  :S  ακόμα και με χρήση προφυλαχτικού (καρατσεκαρισμένο με δερματολόγο).

Προσέχουμε για να έχουμε υγεία ώστε να χαρούμε τον έστω και πληρωμένο έρωτα με τα απίθανα κατά τα άλλα κορίτσια της Ταϊλάνδης. :tits2:  :tits:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Καλά να περάσεις ρε γάτε, πιστέυω οτι θα βγάλεις ωραία γούστα...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε δεν τα χρειαζεσαι εδω που θα ερθεις αυτα τα πραγματα...ολη την ωρα με το κονταρι ετοιμο θα εισαι...πιστεψε με αυτο το πραγμα δεν το εχεις ζησει πουθενα.μαλον το κλιμα φταιει.
Οπα  κουμπαρε...χαλαρωσε, Ταιλανδη ημουνα πριν 10 μηνες και το εζησα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο οτι το εζησες εσυ
Οσον αφορα το kamagra ειχα μια κουβεντα με ενα φιλαρακι γι'αυτο και οι ερωτησεις!!!
Κλα να περασεις την τελευταια σου μερα στον παραδεισο :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εσυ ρε φίλε εισουν μεσα σε κοτεσι με κοτες και εκάνες σοβαρή σχεση με μια και μοναδική αντε και καλά στεφανα.
κριμα την εκδρομή.
Και γω φιλε μου καπος ετσι το βλεπω....αλλα εφοσον το παλικαρι περασε φινα εμας δεν μας πεφτει λογος!!

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι κανένας δεν μπορεί να το κάνει 15 φορές τη μέρα αλλά μπορεί να το κάνει 5-6 φορές τη μέρα με διαφορετίκη γκόμενα ,τις πρώτες μέρες..................

Στη Ταΐ δεν χρειαζονται ενισχυτικά πάρτε κανένα Μ-150 ή Ρέντ Μπουλ για να μην κοιμάστε πολύ  και θα κάνετε ότι δεν κάνατε στα νιάτα σας........................

Το πιο καλό αφροδισιακό είναι μια ωραία γυναίκα μην το ξεχνάτε  αυτό.............................και έχει πάρα πολλές εκεί........................

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδη αν δω καποιον στη Bangla με δυο γκομενες αγκαλια να φωναξω Αλεκοοοο ?  :2funny: :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι για την ιστορία που λένε μισό σιάλις που πήρα τον ιούλιο που ήμουν κάτω για να ανταπεξέλθω στο ραντεβού μου με τις συγκεκριμένες κυρίες της φώτο από devils den για να με ενισχύσει to ιππικό όταν δεν θα άντεχε το πεζικό
δεν είδα καμιά διαφορά όσο έριχνα και προ σιάλις έριχνα και μετά μία ελαφρά ταχυπαλμία ίσως η οποία μπορεί να ήταν και στο μυαλό μου βέβαια από το φόβο μην τα κακαρώσω πάνω στο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξε ρόλο μετά που τις έδιωξα στις 4 τα ξημερώματα  αντί για το πρωί που θα φεύγανε κανονικά (ο μανατζερ ο Johny με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν είναι όλα εντάξει και γιατί τις έδιωχνα νωρίτερα) και αφού εξήγησα ότι όλα καλά σηκώθηκα και πήγα insomnia για να φορτώσω
άλλο μωρό μιας και είχα  :bigdick: και μου βγήκε σε καλό μιας και το άλλο μωρό ήταν σπέσιαλ στο  :fuck1:
Το σιάλις το πήρα γιατί το απόγευμα της ίδιας μέρας είχα κατέβει και για ένα σορτ-λονγκ στη soi6

Συνημμένα

• DSC00019.JPG
    DSC00019.JPG
    111,9 KB · Εμφανίσεις: 42

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γουστάρω Φωτό με χίλια.....πρώτος...

25 μέρες και σήμερα παιδιά........... :tits2:!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Μπορει κανενας απο εδω μεσα να μας πει καμια πληροφορια για το kamagra?
Εχει αποτελεσματα...ποσο παει το μαλλι...που το πουλανε στην Παταγια :helpplea:

kamagra_oral_jel.jpg

Aυτο ειναι το Kamagra..........Βγαινει σε "ζελε" αλλα αν δεν κανω λαθος και σε χαπακι.....το ζελε δρα πιο γρηγορα......Εγω το επαιρνα στο δωματιο ενω εκανε μπανιο η καθε κοπελλα(σε μορφη ζελε).....μετα απο κανα 15λεπτο ο  :bigdick: "καγκελο"(λες και ηταν απο ατσαλι)........και αντοχη!!!δεν επεφτε!!!!!Δεν ειχε καμια παρενεργεια(τουλαχιστον πανω μου)......καλο ειναι να μην εχετε πιει πολυ αλκοολ αν το χρησιμοποιητε....Βγαινει σε διαφορες γευσεις(πορτοκαλι,φραουλα.......)εγω αγορασα το κουτι που ειχε 50 φακελακια μεσα 2000 baht(απο φαρμακειο)......Παιδες το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!Το φακελλακι γραφει παντως "Made in India"!!!Eπισης πρεπει να υπαρξει σεξουαλικο ερεθισμα πρωτα για να "κανει" δουλεια.....απ'οτι καταλαβα αυτο βοηθαει στην διαστολη των αρτηριων ωστε να μπορει να "περναει" πιο πολυ ποσοτητα αιματος στον  :bigdick: και να εχουμε και πιο δυνατη αλλα και πιο μακροχρονια στυση

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λακη, οδοντοκρεμα ειναι?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
kamagra_oral_jel.jpg

Aυτο ειναι το Kamagra..........Βγαινει σε "ζελε" αλλα αν δεν κανω λαθος και σε χαπακι.....το ζελε δρα πιο γρηγορα......Εγω το επαιρνα στο δωματιο ενω εκανε μπανιο η καθε κοπελλα(σε μορφη ζελε).....μετα απο κανα 15λεπτο ο  :bigdick: "καγκελο"(λες και ηταν απο ατσαλι)........και αντοχη!!!δεν επεφτε!!!!!Δεν ειχε καμια παρενεργεια(τουλαχιστον πανω μου)......καλο ειναι να μην εχετε πιει πολυ αλκοολ αν το χρησιμοποιητε....Βγαινει σε διαφορες γευσεις(πορτοκαλι,φραουλα.......)εγω αγορασα το κουτι που ειχε 50 φακελακια μεσα 2000 baht(απο φαρμακειο)......Παιδες το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!Το φακελλακι γραφει παντως "Made in India"!!!Eπισης πρεπει να υπαρξει σεξουαλικο ερεθισμα πρωτα για να "κανει" δουλεια.....απ'οτι καταλαβα αυτο βοηθαει στην διαστολη των αρτηριων ωστε να μπορει να "περναει" πιο πολυ ποσοτητα αιματος στον  :bigdick: και να εχουμε και πιο δυνατη αλλα και πιο μακροχρονια στυση
Παντα ενημερωμενος και προθημος να μυρασει τις πολλες και σημαντικες γνωσεις του....respect :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...Και το προηγούμενο βήμα ήταν απροφύλαχτο σεξ...? :headbang: :headbang:
Ελπίζω πως όχι... ;)
Θα επαναλάβω τα γνωστά: Δεν τα φτειάχνουμε με Ταιλανδέζα της νύχτας.Δεν δίνουμε το νούμερο του τηλεφώνου μας.Θα είμαστε στη λίστα μαζί με τον Ali, Abdoul, Hasan,Mehmet,Mathew, Mike, κλπ καμμιά 500ριά δηλαδή.Δεν στέλνουμε εμβάσματα, τζάμπα θα πάνε αφού θα μας κερατώσει ούτως ή άλλως και δεν τις λέμε πολλά μυστικά για τον εαυτό μας.Αν έστω κάνουμε μία μικρή σχέση δεν σημαίνει και ότι έγινε το κορίτσι μας.Συνεχίζουμε την προφύλαξη κανονικά.Προσοχή στις freelancers, δεν ελέγχονται από γιατρούς υπάρχει περίπτωση απονομής από δαύτες δερματικών παρασήμων  :S  ακόμα και με χρήση προφυλαχτικού (καρατσεκαρισμένο με δερματολόγο).

Προσέχουμε για να έχουμε υγεία ώστε να χαρούμε τον έστω και πληρωμένο έρωτα με τα απίθανα κατά τα άλλα κορίτσια της Ταϊλάνδης. :tits2:  :tits:
μαγκες δεν ξερω πως θα το παρετε αλλα απροφυλαχτο σεξ με ταυλανδη δεν θα κανω ποτε,οσο καλη και να φαινεται δεν ξερω τι κρυβει απο πισω ουτε και εχω τον χρονο να κατσω να το μαθω.μια χαρα παιρναμε με καποτιτσα δεν χρειαζονται ακαποτα.συμφωνω απολυτα με τον φιλο pagtao,δεν στελνουμε ποτε εμβασμα,οτι και να μας λεει το γκομενακι,γιατι 110% ψεματα θα ειναι.οχι οτι ολες ετσι ειναι,αλλα δεν εχουμε τον χρονο να το διαπιστωσουμε.το κακο οταν εχεις μια μονιμη εδω,ειναι οτι σου φορτωνεται τα βραδια και δεν μπορεις να πας πουθενα.βεβαια απο την αλλη αυτο κανει καλο στην τσεπη μας.αυτα.οσοι δεν εχουν ζησει την εμπειρια της ταυλανδης,να το κανουν.αξιζει πραγματικα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Master καλή επιστροφή και γρήγορα να ξαναπάς.Εισαι ο μοναδικός ανταποκριτής της τελευταίες μέρες. :thumbsup:
Καλή φάση με το Ταμάγκρα μπράβο Λάκη για τις πληροφορίες θα δοκιμάσω σε τρίο γιατί την τελευταία φορά με γ@μισανε και έχασα με βαρύ σκορ.. :s&m_1:
Αντε να ξεκινήσει και η τελευταία εβδομάδα μου στο Ελλαδιστάν :rockon:

Ανυπομονώ να περπατήσω στα βουνά  :fuck2:
...να ξεκουραστώ λιγάκι :knockinb:
να πάω στο ζωολογικό κήπο.. :zfuck:
να κάνω κανένα σπορ ... :s&m_3:
να κάνω καινούριους φίλους  :2on1:  :s&m_2:
και να αφήσω πίσω μου παλιές συνήθειες  :cum:  :argue:  :headbang:

ΟΕΟ!! :happy:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
master τελευταιο βραδυ ? Αντε καλη επιστροφη να εχεις & καλη προσαρμογη στο "Ελλαντα"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
master τελευταιο βραδυ ? Αντε καλη επιστροφη να εχεις & καλη προσαρμογη στο "Ελλαντα"
ψαχνω χωρο στην βαλιτσα να δω που θα βαλω την ταυλανδη.δεν θα μεινω για πολυ αδελφε,μετα απο 3 μερες φευγω για σλοβακια,απο εναν παραδεισο στον αλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom