Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μαζι σου και εγω rokos αλλα θεωρεις ευκολη υποθεση να πας εσυ ο ξενος σε μια κλειστη πιατσα ,να αραδιασεις 5 κιοσκια και να κονομας?Αν μπορεις να το κανεις και να επιβιωσεις μαγκια σου...
Προσωπικα η πιο ενδιαφερουσα προταση που εχω ακουσει ειναι τα super-market που εχουν αναφερει αρκετοι εδω μεσα....αργα η γρηγορα θα κανεις αποσβεση,και ειναι επενδυση με βαθος χρονου!!!

7/11 εννοεις η κατι παρεμφερες?

εμενα η γνωμη μου ειναι 3-4 μικρες επενδυσεις για αρχη. κατι που τους αρεσει πολυ εκει κατω, ο φαντομας εχει πει καποια πραγματα στο παρελθον. σιγα σιγα αυτα γενανε. το 7/11 ειναι μεγαλη επενδυση και κοστιζει αρκετα λεφτα. ασε που το franchise ειναι για περιορισμενο χρονο, 7 χρονια νομιζω.

παντως καλο ειναι να λεγονται πολλες γνωμες εδω μεσα. λες οτι παιρνεις 1300€ το μηνα εδω, καλα λεφτα αλλα σου εξασφαλιζει κανενας τωρα πια στην ελλαδα οτι θα τα παιρνεις επ' αοριστο?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
7/11 εννοεις η κατι παρεμφερες?

εμενα η γνωμη μου ειναι 3-4 μικρες επενδυσεις για αρχη. κατι που τους αρεσει πολυ εκει κατω, ο φαντομας εχει πει καποια πραγματα στο παρελθον. σιγα σιγα αυτα γενανε. το 7/11 ειναι μεγαλη επενδυση και κοστιζει αρκετα λεφτα. ασε που το franchise ειναι για περιορισμενο χρονο, 7 χρονια νομιζω.

παντως καλο ειναι να λεγονται πολλες γνωμες εδω μεσα. λες οτι παιρνεις 1300€ το μηνα εδω, καλα λεφτα αλλα σου εξασφαλιζει κανενας τωρα πια στην ελλαδα οτι θα τα παιρνεις επ' αοριστο?
Και βεβαια να ακουγονται πολλες αποψεις...αλλωστε οτι λεμε το λεμε εκτος χορου
Ναι για 7/11 μιλαω...εχεις το σουπερ μαρκετ για σιγουρατζα και μετα κανεις επιλεγμενες κινησεις οπως αυτα που λες που θα σου αποφερουν κατι παραπανω
Να φανταστεις οτι δουλευω και στο δημοσιο....και δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν θα τα περνω αυτα τον Σεπτεμβριο

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ενα σχολιακι για τους υποψηφιους επενδυτες στην Ταιλανδη.
Κατ'αρχας το να σκεπτεσε τι μπορει να κανεις για να τα κονομισεις στην Ταιλανδη τη
στιγμη που δεν γνωριζεις καν το κρατος παρα μονο απο ενα δεκαημερο αντε δυο που εχεις ερθει στη ζωη σου σαν σεκσοτουριστας, αυτο ειναι το μεγιστο λαθος.
Εγω εχω ενα χρονο περιπου εδω, εκτος απο καμποσα ταξιδεια την τελευταια 5ετια και ακομη μαθαινω κατι καινουργιο καθεμερα.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι, αν καποιος θελησει να μεταναστευση εδω, πρεπει πρωτιστως να αγορασει μια στεγη ας ειναι ενα δωματιο, μια γκαρσονιερα, δεν χρειαζεται μεγαλυτερο.
Υπαρχουν στουντιο στην περιοχη Nirum κοντα στο Carefourμε 12,000 ευρο δεκαπενταετιας,
μια χαρα ειναικαι ενα σωρο expat πολλων εθνικοτητων εχουν δικα τους εκει.
Γιατι αν αγορασεις ενα διαμερισματακι, αυτη ειναι μια καλη επενδυση σαν αρχη και δεν χανει την αξια του ποτε (το δικο μου σε μια δυετια πηρε 3,500 ευρω πανω).
Επειτα αφου εγκατασταθεις αρχιζεις στο τριμηνο και την ψαχνεις τη δουλεια, σε αυτο θα συμφωνησω με τον φαντομα στο οτι ειναι ρισκο να επανδυσεις πολλα χρηματα τη στιγμη που δεν θα σου δωσουν παρα το ιδιο κερδος που θα σου εδεινε μια μικρη δουλιτσα της ταξης των 2,000 ευρω.
Μην ξεχνατε οτι αργοτερα και εδω ακομη στην Ταιλανδη ,πιθανον να αλλαξουν τα δεδομενα
και να μην μπορεις ουτε κιοσκι να παρεις.
Ο Καθενας ας κανει το κουμαντο του, οσο ειναι καιρος.

καταρχην ρε μαγκες ηρεμια..

κατα δευτερον..μπορει καποιος απο αυτους που μενουν μονιμα κατω να μας εξηγησει με σαφης πληροφοριες αν μπορεις οντως να αγορασεις και να εχεις ιδιοκτησια γραμμενη στο ονομα σου (πχ.σπιτι,γκαρσονιερα) η χρειαζεται και ενα μερος να το εχεις γραμμενο σε ταυλανδο πολιτη..ταυλανδεζα..και αν μπορεις πια ειναι η διαδικασια ,τι σου ζητανε σε εγγραφα,μηπως παιζουν απατες κτλ...

....γιατι οπως εγω εχω ξαναπει και εχει δικιο ο von με τις μιζες, τους ταυλανδους δεν τους εμπιστευομαι..ειναι μεγαλα λαμογια..(οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι)..αλλα αν αντιστρεψεις τους ρολους και πες οτι εσυ ησουνα στην θεση του ταυλανδου και ο ταυλανδος ηταν φαρανγκ..δεν θα προσπαθουσες να τον "φας" ?...με την ελληνικη λαμογιο-νοοτροπια..???????....εδω σας θελω..φυσικα σε ολα τα επαγγελματα και σε ολα τα μερη του κοσμου υπαρχουν ΣΩΣΤΟΙ αλλα υπαρχουν και ΜΑΛΑΚΕς....

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οπως ξερετε στα mini market 7/11 και family mart εχουν μονο 2-3 μαρκες τσιγαρων. θα μπορουσε καποιος ν'ανοιξει ενα συγχρονο περιπτερο και να βαλει ολες τις μαρκες τσιγαρων και καπνων? να πουλαει επισης και αλλα πραγματα που ειναι αναγκαια πιο πολυ για τους τουριστες. ειδη υγειηνης, προφυλακτικα, ξενες εφημεριδες κτλ...
πιστευω κατι τετοιο στην ws θα εκανε καλη δουλεια!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
νομιζω πως υπαρχει ζητημα και με την ιδιοκτησια εκει κατω, κατι εχω ακουσει οτι το μεγαλυτερο ποσοστο μιας επιχειρησης πχ πρεπει να το εχει ντοπιος. ας μας πει ο φαντομας γι' αυτο αν γνωριζει-που γνωριζει..
51% Ταυλανδος ροκο

Οντως μπερδεψα τα μηδενικα,αλλα το να φυγω απο την Ελλαδα που περνω 1300 ευρω και να παω Ταιλανδη για να πουλαω σουβλακια σαν πλανοδιος πωλητης εγω προσωπικα δεν το κανω!!
μα δε θα κανεις εσυ το σουβλατζη ποσες φορες να το πω πια και να ηθελες δηλαδη δε γινεται
βαζεις το τιρακ και αν ανοιξει 2-3 τετοια βαζεις υπλαλληλους και τη βαζεις να τα μανατζαρει
δεχομαι οτι δεν ειναι ευκολο και θελει το καταλληλο τιρακ αλλα τουλαχιστον εχει μικρο χρηματικο ρισκο

Προσωπικα η πιο ενδιαφερουσα προταση που εχω ακουσει ειναι τα super-market που εχουν αναφερει αρκετοι εδω μεσα....αργα η γρηγορα θα κανεις αποσβεση,και ειναι επενδυση με βαθος χρονου!!!
μα εδω λεμε για 2-3000ευρω επενδυση
το σουπερ-μαρκετ που μαλλον εννοουμε το 7/11 γιατι μονο αυτο εχει εγγυημενο τζιρο κοστιζει το φτηνοτερο 25000ευρω μονο το φραντσαιζ
βαλλε αγορα εμπορευματος, εξοπλισμο, νοικια νομιζω το ποσο φτανει ανετα τα 50000
δεν ξερω ας μας πει τα ακρβη νουμερο ο th69 που το εψαξε περαιτερω

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
51% Ταυλανδος ροκο

αρα θες ΚΑΙ συζυγο απο εκει.. γιατι ποιον αλλο να εμπιστευτεις δινοντας του το 51% της επενδυσης σου?

εκτος αν παιζει καμμια λαμογια κανοντας εταιρεια και αγοραζοντας τις μετοχες, δεν ξερω.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρα θες ΚΑΙ συζυγο απο εκει.. γιατι ποιον αλλο να εμπιστευτεις δινοντας του το 51% της επενδυσης σου?

εκτος αν παιζει καμμια λαμογια κανοντας εταιρεια και αγοραζοντας τις μετοχες, δεν ξερω.
Καποιος τροπος θα υπαρχει,δεν μπορει...
Αλλωστε τοσες επιχειρησεις με ξενοδοχεια απο μεγαλες αλυσιδες ανα τον κοσμο δεν ειναι δυνατον να δωσανε το 51% στους Ταιλανδους :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συνιστάς Α.Ε που είναι κάτι ασφαλώς διαφορετικό από προσωπική επιχείρηση ή εταιρεία.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το 51% ισχύει μόνο για επένδυση σε κατάστημα? πχ μινι-μαρκετ, φαγάδικο, μπαρ, ξενοδοχείου/μπαγκαλόουζ ή και για την αγορά ακινήτου πχ σπιτιού ή για την αγορά για τα κιόσκια θα πρέπει και σε αυτά να έχει ποσοστά ντόπιος, πχ στην ιδέα που πέταξε ο Djzan για το περίπτερο ισχύει και εκεί? γενικά σε ότι αγοράσεις στην Ταιλάνδη πρέπει να είναι μέσα Ταιλανδός? φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν είσαι καλυμένος γιατί μπορεί να στην κάνει ο Ταιλανδός ακόμα και το tilac σου να είναι, εκτός και αν είναι άσχετη από αυτά και δεν ασχολείται (λέμε τώρα)
σίγουρα μια μικρότερη επένδυση έχει και ποιο μικρό ρίσκο, άλλο να χάσεις 3000 και άλλο 30000 ή 100000, τα 7/11 και εγώ τα θεωρώ σίγουρη επιχείρηση με μεγαλούτσικη επένδυση όπως σίγουρη άκουσα όμως και το tilac που μου έλεγε για μίνι-μάρκετ όχι φρανσάιζ με σχετικά μικρό κόστος επένδυσης 8-10000 δεν ξέρω εσείς εκεί κάτω πως τα βλέπετε αυτά που δεν είναι φρανσάιζ δουλεύουνε? (σίγουρα θα παίζει ρόλο και η τοποθεσία) κάθε πληροφορία σας βοηθάει αφάνταστα γιατί αν είναι καλή περίπτωση, το σκέφτομαι σοβαρά να μαζέψω κανά 10-15000 και να την κάνω την κίνηση όχι φυσικά τώρα είπαμε να μαζέψω πρώτα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οπως ξερετε στα mini market 7/11 και family mart εχουν μονο 2-3 μαρκες τσιγαρων.
Ποιος στο ειπε αυτο?
Ειναι γνωστο το κολπο που κανουν βεβαια για να προωθησουν αυτες τις 2-3 μαρκες,εχοντας ανοιχτο μονο το ενα ραφι...Αλλα εαν τους πεις να ανοιξουν και τα αλλα απο κατω,"ω του θαυματος",εμφανιζονται και αλλες 20 μαρκες!!! :grin:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
fantoma το 7/11 δεν φτάνει από 25,000 στα πενήντα.
εγω που εχω μιλισει για type B (50 sqm) κοστίζει 1.700.000 bath.
στο ποσό συμπεριλαμβάνεται κόστος καταστήματος, εξοπλισμός, εκπαίδευση προσωπικού,
καθώς και το πρώτο γέμισμα με εμπορεύματα.
Προκαταβολή 600.000 bath και ξεκινάς.
βέβαια είναι μεγάλη επένδηση.
Τώρα έχω ξεκινήσει να ερευνώ το θέμα mini market(no name).
Λίγο πολύ ήδια προιόντα με 7/11 και ήδιο μέγεθος καταστήματος με κόστος 10.000-12.000 με το κλειδί στο χέρι
(συμπεριλαμβανομένου εμπορεύματος).

Σίγουρα όμως όπως είπες, το 51% πρέπει να το έχει ταιλανδός.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στο ποσό συμπεριλαμβάνεται κόστος καταστήματος, εξοπλισμός, εκπαίδευση προσωπικού,
Λίγο πολύ ήδια προιόντα με 7/11 και ήδιο μέγεθος καταστήματος με κόστος 10.000-12.000 με το κλειδί στο χέρι

Αν ειναι οπως τα λες τοτε ενα ποσο της ταξης των 20000 ευρω δεν ειναι και τρομερο ποσο...τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα
Αλλα να βαλω Ταιλανδο νταβα στο κεφαλι μου δεν παιζει :tickedoff:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν ειναι οπως τα λες τοτε ενα ποσο της ταξης των 20000 ευρω δεν ειναι και τρομερο ποσο...τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα
Αλλα να βαλω Ταιλανδο νταβα στο κεφαλι μου δεν παιζει :tickedoff:

τι να κάνουμε δε γίνεται αλλιώς.
το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι
ένα εξτρα συμφωνητικό που να σε διασφαλίζει στα πάντα μαζί του ή μαζί της.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι να κάνουμε δε γίνεται αλλιώς.
το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι
ένα εξτρα συμφωνητικό που να σε διασφαλίζει στα πάντα μαζί του ή μαζί της.
Φιλαρακο εισαι κατω μονιμα η σκεφτεσαι να πας και γιαυτο το ψαχνεις?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

ποσα χρονια σου δινει το ονομα? και ποτε γινεται αποσβεση της επενδυσης σε χρονο?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οποιος ενδιαφερεται και για μονο 2 θεσεις 24/06 με 12/07 Αθηνα-ΒΚΚ με ΤΗΑΙ ΑΙR...525ευρω

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ρε συ εκει φτανεις και εσυ τωρα που εχει πεσει το ευρω!
1,700,000/41=41,463 eyro
βαλλε και το νοικι, εγγυησεις (συνηθως 2 μηνες εξτρα), προετοιμασια χωρου, βαψιμο και αλλα μικροεξοδα που σιγουρα θα βγουνε στην πορεια δε μου φαινεται τοσο δυσκολο να φτασει τα 45-50000

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος στο ειπε αυτο?
Ειναι γνωστο το κολπο που κανουν βεβαια για να προωθησουν αυτες τις 2-3 μαρκες,εχοντας ανοιχτο μονο το ενα ραφι...Αλλα εαν τους πεις να ανοιξουν και τα αλλα απο κατω,"ω του θαυματος",εμφανιζονται και αλλες 20 μαρκες!!! :grin:

λες να ειναι ετσι???  :think: δεν το'ξερα!

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ εκει φτανεις και εσυ τωρα που εχει πεσει το ευρω!
1,700,000/41=41,463 eyro
βαλλε και το νοικι, εγγυησεις (συνηθως 2 μηνες εξτρα), προετοιμασια χωρου, βαψιμο και αλλα μικροεξοδα που σιγουρα θα βγουνε στην πορεια δε μου φαινεται τοσο δυσκολο να φτασει τα 45-50000

βρε ευλογημένε σου είπα.... 1,700,000 με το κλειδί στο χέρι.
τι βάψιμω και άλλα έξοδα μου λες?
το μόνο έξτρα έξοδο είναι το νοίκι.
καλά εσύ γιατί ξυπνάς τόσο νωρίς???  :idiot: :idiot:    :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom