Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
15
Πόντοι
0
Στην Μπανγκόκ στο Νανά τα βράδια έχει καμμία 20αρια Βιετναμέζες. Κορεατισες δεν έχω δει ούτε μια , τουλάχιστον στην πιάτσα πέριξ της Σουκχουμβιτ.
Κωλογερε μια απορια : Πριν το ετησιο προκυνημα κανεις οικονομια και για μηνες σπερματος - τεστοστερονης ; Βοηθηματα διατηρησης στυσης βοηθανε στην πραξη ; Συστηνεις επι τοπου προμηθεια και φυσικα απο φαρμακειο - επισημο καναλι για καλυτερες τιμες ;

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
15
Πόντοι
0
Μιλφακι ετών 42.
IMG_20250224_235853.jpg
στα 40+ οι ταριφες προσαρμοζονται αναλογα και παντως κατω απο χιλιαρικο ; Ως πρωτη εικονα με ξετρελλαινει , αλλα μπορει να εισαι και δεινος φωτογραφος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.320
Πόντοι
19.795
στα 40+ οι ταριφες προσαρμοζονται αναλογα και παντως κατω απο χιλιαρικο ; Ως πρωτη εικονα με ξετρελλαινει , αλλα μπορει να εισαι και δεινος φωτογραφος.
Δεν φημίζομαι για τις φωτογραφίες μου. @Νίπλης έχει υποσχεθεί εδώ και χρόνια iphon για καλύτερες φωτογραφίες, αλλά είναι μεγάλος παπατζης.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.320
Πόντοι
19.795
Κωλογερε μια απορια : Πριν το ετησιο προκυνημα κανεις οικονομια και για μηνες σπερματος - τεστοστερονης ; Βοηθηματα διατηρησης στυσης βοηθανε στην πραξη ; Συστηνεις επι τοπου προμηθεια και φυσικα απο φαρμακειο - επισημο καναλι για καλυτερες τιμες ;
Καλή φυσική ζωή, καλή διατροφή με σαλάτες και κυρίως φρούτα και χυμοί, καρπούζι και ροδι βοηθάνε πολύ, γυμναστική, όχι τσιγάρο και ποτό και κυρίως όχι τσόντες στο ίντερνετ, είναι το ήμισυ του παντός. Βοηθημα θα ήταν αν είχαμε ένα δεύτερο πέος.

Δυστυχώς χημικά βοηθήματα μου προκαλούν πονοκέφαλο και καούρες στο στομάχι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.553
Πόντοι
12.756
Δεν φημίζομαι για τις φωτογραφίες μου. @Νίπλης έχει υποσχεθεί εδώ και χρόνια iphon για καλύτερες φωτογραφίες, αλλά είναι μεγάλος παπατζης.

τοσα λεφτα κλεβεις απο το κρατος οταν βαζεις το ταμπελακι

ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ , POS ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ρε μαλακα , 40 χρονων εκει ειναι συνταξιουχες , οχι μιλφ .. πηγες να τους φας τα επιδόματα ναπουμε

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
355
Πόντοι
36
Δοκιμάστε στο μπαρ στο metropole Bangkok. Είναι ξενοδοχείο αλλά έχει μπαρ που γεμίζει μετά τις 2 και πάει μέχρι 5. Έχει αρκετά καλό κόσμο κυρίως Ιάπωνες και Κορεάτες με γκόμενες που άλλοτε είναι πουτανες άλλοτε όχι. Εκεί τσίμπησα μια από Κορέα που στην αρχή το έπαιζε κυρία και προς το τέλος πήγαμε στο παρασύνθημα 2κ baht. Από όλα τα μουνια εκεί μέσα δε κατάφερα να γαμησω γιαπωνέζα. Δεν δέχονταν λεφτά και ήταν εκεί κυρίως για ποτό ξεφτίλισμα και τίποτα άλλο. Ίσως σταθεί τυχερός κάποιος άλλος.
Αυτές τις Γιαπωνέζες απωθημένο τις έχουμε κάποιοι. Είτε εντός είτε εκτός Ιαπωνίας ακόμη και στο συνδρομητικό τιντερ δεν μπορούμε να τις πετύχουμε εύκολα για dating, κι αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες δεν μιλούν Αγγλικά.

Μια 40αρα έκανα ματσαρισμα τον Γενάρη μέσω τιντερ, αλλά ήταν λίγο περίεργη και σταμάτησε να επικοινωνεί. Μορφωμένη και από τις σπάνιες περιπτώσεις που έχω πετύχει που δεν της άρεσε η ιαπωνική κουλτούρα.

Σόρρυ για το οφ τοπικ

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.404
Πόντοι
206
Πέρασμα από Σρι Λάνκα, δεν βρήκα αλλού να γράψω για αυτό το μέρος.
Ελάχιστες ενδιαφέρουσες κοπέλες έξω, μασάζ για πονηρό σκοπό δεν βλέπω πουθενά.

Γενικά μόνο που τις βλέπω να τρώνε με τα χέρια, σιχαίνομαι.

Νομίζω μόνο για τουρισμό είναι το μέρος και αυτό με προσοχή, γιατί στην πέφτουν όλοι να σου φάνε λεφτά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.409
Πόντοι
3.656
Πανέμορφη η βόρεια Ταϊλάνδη και η Chiang Mai, αλλά εδώ μιλάμε για original Σεξοτουρισμο. Σ' όλα τα προσκυνήματα γίνεται χαμός απ' την πολυκοσμία και τον συνωστισμό.
Εξήγησε καλύτερα τι εννοείς με τις λέξεις ....εδώ μιλάμε για original Σεξοτουρισμο. .......
ποια πλεονεκτήματα έχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom