Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

anthimos93

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Βγήκα μια βόλτα στην patong beach road εκεί που γίνεται χαμός μόνο μπαρ έχει τα οποία αν εξαιρέσεις 4-5 που γινόταν χαμός από γκόμενές όλα τα άλλα ήταν μάπα 2-3 γκόμενές μέσα χάλια. Δεν δοκίμασα να μπω στα σοβαρά γιατί ήμουν με τον αδερφό μου και την νύφη μου μαζί θα κατέβω μια μέρα μόνος μου να δω τι παίζει από εκεί.
Στην κατά δεν έχω κυκλοφορήσει ουσιαστικά πρώτη γεμάτη μέρα είναι σήμερα που είμαι στο πουκετ έχω άλλη μια εβδομάδα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το ξενοδοχείο έχω βρει κάτι γκομενακια από την εφαρμογή Thaifriendly που με ψήνει να τα φέρω στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει εδώ. Μένω στο Novotel hotel που θεωρείται από τα καλά τις περιοχής και οικογενειακό παίζει να υπάρξει πρόβλημα? Επίσης έχω διαβάσει ότι αν φέρουμε κάποια στο δωμάτιο καλό θα είναι να της κρατήσουν την ταυτότητα-διαβατήριο στη ρεσεψιόν, αυτό το ζητάω εγώ ή το κάνουν μόνοι τους . Επίσης όταν μένω σε δίκλινο δωμάτιο μπορώ να φέρω κάποια χωρίς να πληρώσω κάτι ή υπάρχει πρόστιμο επειδή δεν το δήλωσα από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Βγήκα μια βόλτα στην patong beach road εκεί που γίνεται χαμός μόνο μπαρ έχει τα οποία αν εξαιρέσεις 4-5 που γινόταν χαμός από γκόμενές όλα τα άλλα ήταν μάπα 2-3 γκόμενές μέσα χάλια. Δεν δοκίμασα να μπω στα σοβαρά γιατί ήμουν με τον αδερφό μου και την νύφη μου μαζί θα κατέβω μια μέρα μόνος μου να δω τι παίζει από εκεί.
Στην κατά δεν έχω κυκλοφορήσει ουσιαστικά πρώτη γεμάτη μέρα είναι σήμερα που είμαι στο πουκετ έχω άλλη μια εβδομάδα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το ξενοδοχείο έχω βρει κάτι γκομενακια από την εφαρμογή Thaifriendly που με ψήνει να τα φέρω στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει εδώ. Μένω στο Novotel hotel που θεωρείται από τα καλά τις περιοχής και οικογενειακό παίζει να υπάρξει πρόβλημα? Επίσης έχω διαβάσει ότι αν φέρουμε κάποια στο δωμάτιο καλό θα είναι να της κρατήσουν την ταυτότητα-διαβατήριο στη ρεσεψιόν, αυτό το ζητάω εγώ ή το κάνουν μόνοι τους . Επίσης όταν μένω σε δίκλινο δωμάτιο μπορώ να φέρω κάποια χωρίς να πληρώσω κάτι ή υπάρχει πρόστιμο επειδή δεν το δήλωσα από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου
99% των ξενοδοχειων απο 3 αστερια και πανω ειναι γκεστ-φρεντλι, δηλ. μπορεις να ανεβασεις κοπελα χωρις εξτρα χρεωση, εννοειται οτι εχεις κλεισει δικλινο δωματιο. Την ταυτοτητα την ζηταει το ξενοδοχειο, για την δικη σου ασφαλεια, καποιοι ρεσεψιονιστες μαλιστα δεν δινουν την ταυτοτητα οταν φευγει η κοπελα αν δεν σε παρουν τηλεφωνο για να βεβαιωθουν οτι εισαι καλα.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Στην κατά δεν έχω κυκλοφορήσει ουσιαστικά πρώτη γεμάτη μέρα είναι σήμερα που είμαι στο πουκετ έχω άλλη μια εβδομάδα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το ξενοδοχείο έχω βρει κάτι γκομενακια από την εφαρμογή Thaifriendly που με ψήνει να τα φέρω στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει εδώ. Μένω στο Novotel hotel που θεωρείται από τα καλά τις περιοχής και οικογενειακό παίζει να υπάρξει πρόβλημα? Επίσης έχω διαβάσει ότι αν φέρουμε κάποια στο δωμάτιο καλό θα είναι να της κρατήσουν την ταυτότητα-διαβατήριο στη ρεσεψιόν, αυτό το ζητάω εγώ ή το κάνουν μόνοι τους . Επίσης όταν μένω σε δίκλινο δωμάτιο μπορώ να φέρω κάποια χωρίς να πληρώσω κάτι ή υπάρχει πρόστιμο επειδή δεν το δήλωσα από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κουράζω με τις ερωτήσεις μο

Φίλος μου το 2018 που είχε πάει με φιλικό ζευγάρι και έμεναν σε ξενοδοχείο μακριά απο την πόλη είχε νοικιάσει δωμάτιο κοντα στην Πατονγκ και πέρασε σούπερ χωρίς να δουν τι έκανε και ποιες πόσες έφερνε στο δωμάτιο. Του πήγε 1500 μπατ την ημέρα πάρα πάνω . Δεν λέω ότι είναι λίγα αλλά είναι κρίμα τόσο μεγάλο και δαπανηρό ταξείδι να μην περάσεις τέλεια για 200 ευρώ. Καλά να περάσεις !!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Φίλος μου το 2018 που είχε πάει με φιλικό ζευγάρι και έμεναν σε ξενοδοχείο μακριά απο την πόλη είχε νοικιάσει δωμάτιο κοντα στην Πατονγκ και πέρασε σούπερ χωρίς να δουν τι έκανε και ποιες πόσες έφερνε στο δωμάτιο. Του πήγε 1500 μπατ την ημέρα πάρα πάνω . Δεν λέω ότι είναι λίγα αλλά είναι κρίμα τόσο μεγάλο και δαπανηρό ταξείδι να μην περάσεις τέλεια για 200 ευρώ. Καλά να περάσεις !!!
Γι αυτο το ταξιδι στην Ταιλανδη, για εμενα ειναι η απολυτη εφαρμογη του γνωμικου, "μοναχος σου χορευε και οσο θελεις ΠΗΔΑ":grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
99% των ξενοδοχειων απο 3 αστερια και πανω ειναι γκεστ-φρεντλι, δηλ. μπορεις να ανεβασεις κοπελα χωρις εξτρα χρεωση, εννοειται οτι εχεις κλεισει δικλινο δωματιο. Την ταυτοτητα την ζηταει το ξενοδοχειο, για την δικη σου ασφαλεια, καποιοι ρεσεψιονιστες μαλιστα δεν δινουν την ταυτοτητα οταν φευγει η κοπελα αν δεν σε παρουν τηλεφωνο για να βεβαιωθουν οτι εισαι καλα.
Βέβαια και guest friendly να μην είναι από τη στιγμή που το έχεις κλείσει δίκλινο φέρνεις οποία θέλεις αρκεί να γίνει registration
Πρόσφατα στο Παναμά γεννήθηκε το πρόβλημα αυτό διότι έφερε δύο την ίδια ημέρα και εκεί αναγκαστικά λαδωμειε για να βάλεις την δεύτερη την ίδια μέρα
Την επόμενη μέρα κάνει διαγραφή αυτή που έφερες χτες κ κάνεις registration την επόμενη ...
Είχα μπλεξίματα κ πήρα την booking και μου έδωσε λύση .....

Ένα άλλο μυστικο είναι κλείνεις τρίκλινο τετρακλινο που σε αρκετά ξενοδοχεία έχουν την ίδια τιμή με δίκλινο ή ελάχιστη διαφορά και τελειώνει εκεί τι θέμα.δλδ μέχρι τρεις την ίδια ημέρα ......
Σε μουσουλμανικές χώρες αναγκαστικά κλείνεις διπλανό δωμάτιο στο όνομα της κοπέλας κ μπιυκαρει στο δικό σου άνετα εκτός αν είμαι ξένη ή η σύζυγός σου που δεν χρειάζεται να κάνεις κράτηση δεύτερο δωματίου

Έχει πολλά τρικ και εξαρτάται από τη χώρα
Τέλος όταν κλείνεις ένα ξενοδοχείο με free cancellation τού στέλνεις μηνύμα μέσω booking αν είμαι guest friendly κ αν δεν είναι τους λες θα το ακυρώσεις οπότε συνήθως για να μην φανε ακύρωση το δέχονται και αυτό το έχεις σε εμαιλεσω booking γραπτό ώστε να μην μπορούν να πουν τίποτα μετέπειτα ... .
Γενικά καλό είναι να ρωτάμε μέσω της κάθε πλατφόρμας το ξενοδοχείο αν είναι guest friendly....

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
και φυσικά πολλά κορίτσια ξεχνάνε επίτηδες τη ταυτότητα, ώστε να ξαναέρθουν για έναν ακόμη γύρο....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Βέβαια και guest friendly να μην είναι από τη στιγμή που το έχεις κλείσει δίκλινο φέρνεις οποία θέλεις αρκεί να γίνει registration
Πρόσφατα στο Παναμά γεννήθηκε το πρόβλημα αυτό διότι έφερε δύο την ίδια ημέρα και εκεί αναγκαστικά λαδωμειε για να βάλεις την δεύτερη την ίδια μέρα
Την επόμενη μέρα κάνει διαγραφή αυτή που έφερες χτες κ κάνεις registration την επόμενη ...
Είχα μπλεξίματα κ πήρα την booking και μου έδωσε λύση .....

Ένα άλλο μυστικο είναι κλείνεις τρίκλινο τετρακλινο που σε αρκετά ξενοδοχεία έχουν την ίδια τιμή με δίκλινο ή ελάχιστη διαφορά και τελειώνει εκεί τι θέμα.δλδ μέχρι τρεις την ίδια ημέρα ......
Σε μουσουλμανικές χώρες αναγκαστικά κλείνεις διπλανό δωμάτιο στο όνομα της κοπέλας κ μπιυκαρει στο δικό σου άνετα εκτός αν είμαι ξένη ή η σύζυγός σου που δεν χρειάζεται να κάνεις κράτηση δεύτερο δωματίου

Έχει πολλά τρικ και εξαρτάται από τη χώρα
Τέλος όταν κλείνεις ένα ξενοδοχείο με free cancellation τού στέλνεις μηνύμα μέσω booking αν είμαι guest friendly κ αν δεν είναι τους λες θα το ακυρώσεις οπότε συνήθως για να μην φανε ακύρωση το δέχονται και αυτό το έχεις σε εμαιλεσω booking γραπτό ώστε να μην μπορούν να πουν τίποτα μετέπειτα ... .
Γενικά καλό είναι να ρωτάμε μέσω της κάθε πλατφόρμας το ξενοδοχείο αν είναι guest friendly....
Τα πρωτα 2-3 χρονια, ειδικα οταν εμενα στο Σιλομ, εστελνα μειλ για να βεβαιωθω αν το ξενοδοχειο ηταν γκεστ φρεντλι. Ποτε δεν πηρα αρνητικη απαντηση, εκτος απο ενα ξενοδοχειο στην Σουκχουμβιτ, το Magestic suites, το μοναδικο που δινει μονοκλινο δωματιο, σε ελαχιστα καλυτερη τιμη απο το δικλινο, και μου ειχαν πει οτι στο δικλινο δεν υπαρχει προβλημα,ειναι γκιρλ φρεντλι, αλλα στο μονοκλινο επρεπε να πληρωσω την διαφορα για δευτερο ατομο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.664
Πόντοι
506
Ναι απευθείας στο Πουκετ προσγειωθηκα 90 μέρες βίζα αυτόματα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα δώσαμε 200μπατ στους μπάτσους για να μας περάσουν και να γλυτώσουμε την αναμονή στον έλεγχο των εισιτηρίων. Δεν ζητάνε τίποτα από έγγραφα ποτέ φεύγεις και τέτοια χύμα φάση τελείως
90 μερες?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
Τα πρωτα 2-3 χρονια, ειδικα οταν εμενα στο Σιλομ, εστελνα μειλ για να βεβαιωθω αν το ξενοδοχειο ηταν γκεστ φρεντλι. Ποτε δεν πηρα αρνητικη απαντηση, εκτος απο ενα ξενοδοχειο στην Σουκχουμβιτ, το Magestic suites, το μοναδικο που δινει μονοκλινο δωματιο, σε ελαχιστα καλυτερη τιμη απο το δικλινο, και μου ειχαν πει οτι στο δικλινο δεν υπαρχει προβλημα,ειναι γκιρλ φρεντλι, αλλα στο μονοκλινο επρεπε να πληρωσω την διαφορα για δευτερο ατομο.
Εντάξει ταυλανδη είναι εύκολη πίστα κ έχουν λογική οι άνθρωποι του hoseling εκεί ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Εντάξει ταυλανδη είναι εύκολη πίστα κ έχουν λογική οι άνθρωποι του hoseling εκεί ...
Εσενα πρέπει να σου δώσουν γκλομπαλ καρτ, σαν επίτιμο μέλος του παγκόσμιου τουριστικού γίγνεσθαι και φρι καρτ για όλα τα μνημεία και αξιοθέατα, ώστε να μην χάνεις ούτε ένα δευτερόλεπτο σε αναμονή για έκδοση εισητηρίων.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Μην ακούω ιστορίες.
Έχω φάει σε 7 πόλεις της Ταϊλάνδης ότι έβρισκα, από πλανόδιους μέχρι εστιατόρια και ποτέ δεν είχα θέμα.
Αλλά δεν έπαιρνα καυτερά, ούτε έχω κανένα ανεκτικό στομάχι.

Κι εγώ έχω φάει σε 15+, καταλαβαίνεις γιατί το έγραψα. Σαν πρώτη συμβουλή ας την κρατήσει, έχω δει πολλά "περίεργα" δυστυχώς με άτομα που πάνε πρώτη φορά (και ειδικά ορισμένοι που δεν έχουν ξαναβγει από Ελλάδα), με το φαγητό εκεί, ειδικά με τα spicy, οπότε αυτό σκέφτηκα να πω. Κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ θα έχει θέμα, εννοείται.

Λογικά αναφέρονται στην 60ημερη που παίρνεις αυτόματα συν την δωρεάν ανανέωση για ακόμη 30 ημέρες, που ως πακέτο ισχύει, ναι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
Εσενα πρέπει να σου δώσουν γκλομπαλ καρτ, σαν επίτιμο μέλος του παγκόσμιου τουριστικού γίγνεσθαι και φρι καρτ για όλα τα μνημεία και αξιοθέατα, ώστε να μην χάνεις ούτε ένα δευτερόλεπτο σε αναμονή για έκδοση εισητηρίων.
Ρε σήμερα έμαθα αυτό
hq720.jpg

Στο lampang chang mai ναοί βουδιστική όπως τα μετέωρα πάνω σε βράχους ....έχεις πάει ;

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
672
Πόντοι
4.255
Χαιρετω ολους τους καβλιαρηδες Ταυλανδοπληκτους.....Εφυγα απο την "Μαγισσα" Παταγια και ημουν στο Chiang Mai (για 1η φορα στην ζωη μου....και μαλλον η τελευταια).....δυστυχως,ειχα παρεα και δεν μπορεσα να δω πολλα!!Παντως αυτο που μου αρεσε στον Chiang Mai ηταν ο καιρος!!!!Καμια σχεση με Παταγια και Μπανγκοκ!!!Δροσια ρε παιδι μου!!!Επισης.πολυς νεαροκοσμος!!!Και οι ChiangMaiKανες κουκλες!!!!Ομορφα κοριτσια!!!Επισης δεν ειναι ΙνδοΠακιστανους και Αραβες!!!Αντιθετα πολυ falangs(νεαροι) και πολυ Κινα,Κορεα!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ!!ρε φιλε...απο τις 10 με 11 το βραδυ κλεινουν αρκετα mall και μαγαζια.....Βεβαια δεν πηγα στο Κεντρο της διασκεδασης(βασικως εκανα μια περασια)...αλλα καμια σχεση με Παταγια.........ΧΑΛΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
672
Πόντοι
4.255
Κοιταξτε τι ειδα στο One Nimman Soi(εκει εχει καποια μπαρακια....νορμαλ....οπου μαζευει νεαροκοσμο)

1000008785.jpg
1000008785.jpg
1000008786.jpg

Συνημμένα

• 1000008786.jpg
    1000008786.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 2

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
672
Πόντοι
4.255
αν δεν το καταλαβατε....Ειναι αυτοματοι πωλητες για HIV test kai για Προφυλακτικα!!!!οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα!!!
Με το που βρισκεις καποια,κατυεθειαν ..κανεις το τεστ σου...αγοραζεισ τα προφυλακτικα σου και εισαι ετοιμος!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
672
Πόντοι
4.255
Και μερικες φωτοσ απο καποιες κοπελες (οχι επαγγελαματιες) πουμου αρεσαν...βασικως σερβιτορες ητανε σε restaurants που πηγα.....ΑΛΛΑ και σε καποια φωτο μια παρεα απο Ταυλανδες η μια πιο ομορφη απο την αλλη...οι φωτοσ δεν τις κολακευουν ..στην πραγματικοτητα ολες τους ειναι ψηλες και με λευκο δερμα!!!!

bgt.JPG
btg1.JPG
lotof btgs.JPG
redbgt.JPG
βτγ.JPG
βτγ1.JPG

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14