Αυτο ειναι γνωστο στην Ταυλανδη...ο Φαλανγκ να πληρωνει αλλες τιμες σχεδον σε ολα!!!!δεν το εχουν για κακο.....σε εμας φαινεται καπως "περιεργο" αλλα στους Ταυλανδους ειναι φυσιολογικο...αν πας ειδικα σε αξιοθεατα,το λενε και το γραφουν αρκετα.....Thai residents 50 baht , Non Thai residents 100 baht(φερνω ενα παραδειγμα)....επισης μου δινεται η ευκαιρια να ω κατι....στην αγορα(υπαιθρια και μη)αν δειτε Προιοντα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ(Π.χ. Τσαντες,Βαλιτσες,εσωρουχα,παπουτσια,καλτσες,Μπλουζες....οτιδηποτε) να Ξερετε οτι εκει εχουμε 2πλες τιμες!!!!ο Thai θα πληρωσει πολυ λιγοτερα απο οτι ο Φαλανγκ....γιατι εκει εχουμε το λεγομενο "παζαρι"....εκει παζαρευεις τις τιμες....εκτος να εισαι πολυ καλος στα παζαρια ...συνεβει πριν λιγες μερες σε μενα και την γυναικα μου στο Nυχτερινο παζαρι απεναντι απο το Central Mall στην Παταγια.....ειδα ενα τσαντακι που μου αρεσε και δεν ειχε τιμη πανω...Ρωτωντας ποσο κανει η τιμη αρχισε απο τα 1500 Μπατ!!!!Εννοειτε εφυγα....Οταν πηγε η γυναικα μου να το παρει(εννοειτε οτι δεν μας ειδαν μαζι!!) η τιμη ξερετ απο ποσο αρχιζε???απο 600 μπατ!!!τελικα το πηρε 500!!!