στην ινσομνια γιαννακη γινεται το "ξεδιαλεγμα" δεν συνισταται και πολυ, μη μου πεις οτι μεσα ειχε πολλες, και που δεν εχει πολλες εκει?
προσωπικα πολλες φορες προσπαθησα να κοιμηθω 9 με 1 το βραδυ, ποτε δεν τα καταφερα, πως να σε παρει ο υπνος οταν εξω γινεται χαμος?
σολφεζ χαθηκες απ το φορουμ αρκετες μερες, δεν θα ενημερωσεις?
Και ομως Κωστα...τα περισσοτερα μαγαζια ηταν ΑΔΕΙΑ στην Παταγια.
Χωρις καμια υπερβολη μεσα στα ΓΚΟ ΓΚΟ ας πουμε δεν εβλεπες ανθρωπο!
Εγω επειδη εμπαινα να ριχνω μονο ματιες χωρις να καθομαι (προβλημα μεγαλο καθως σου τα πρηζουν αμεσως να κατσεις) ειδα οτι τα ΓΚΟ ΓΚΟ ειχαν ελαχιστες γκομενες...ας πουμε το bosche που περσυ ειχα δει ΠΑΝΩ
απο 30 γκομενες μεσα φετος αντε να ειχε καμια 15αρια...και μετριοτατες ολες. Τα ιδια και χειροτερα στα υπολοιπα. Μονο σε καποια beer bar επαιζε λιγος κοσμος και λιγα μωρα αλλα μια απο τα ιδια,περνας κοιτας φωναζουν κτλ,δεν καθεσαι...και ποσες φορες θα περασεις? σε σταμπαρουν μη νομιζεις,εμας π.χ στη bagla μας γνωριζαν μερικες γκομενες απο χιλιομετρο!!! Απο το INSOMNIA κωστα συμφωνα με οσα ειδα περνανε ΟΛΕΣ
εστω για λιγο που λεει ο λογος. Και οσες λειπουν...κανουν short time και ξαναρχονται. Ειδα π.χ ενα θεικο μωρο μονο για 1 λεπτο στις 5 το πρωι και φυσικα φορτωθηκε αμεσως μολις μπηκε...Ακομα και η Ντισκο Μαριν που περσυ εγω την εκλεινα ακουγοντας τρελη μουσικη φετος ειχε ελαχιστο κοσμο μεσα...Κωστα ειναι οπως σου τα λεω. Η ΙΝΣΟΜΝΙΑ τα ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ τα μαγαζια...χωρις καμια υπερβολη...
και να στο πω και αλλιως...εσυ θα ψαχνεις μωρα στα ελαχιστα που θα παιζουν αλλου απο νωρις να ζητανε και περισοτερα η θα βγαινεις μετα τις 1 1¨30 και θα τα βλεπεις ολα μαζεμενα χωρις bar fine ,κουρασμενα λιγο η πολυ,πιομενα λιγο η πολυ οποτε με λιγοτερες αντιστασεις στο "ερχομαι" και στο "χρημα"???
Οπως εχει η κατασταση αυτη τη στιγμη,αυτο το μαγαζι ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Η μουσικη σουπερ,αλλα μη στεκεστε κοντα στα ηχεια γιατι κυριολεκτικα
εγω ενιοθα τα τυμπανα μου να χορευουν! τρελο ΜΠΑΣΟ