Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Oι φωτογραφίες με τους κώλους δεν με εντυπωσίασαν καθόλου.
Ούτε καλό σχήμα διέκρινα, ούτε με συνήρπασε το λιλιπούτειο μέγεθος.
Για μας, τους λάτρες της στρογγυλής θεάς, η εικόνα είναι απογοητευτική.
Αν σε λίγες μέρες που θα πάω ανακαλύψω κάτι καλό, θα ποστάρω.
Δεν μπορεί ρε γαμώτο, κάτι θα υπάρχει.

Όταν θα ψάχνεις να βρείς πως στο διάολο θα χωρέσεις εκεί μέσα, έλα να το ξανασυζητήσουμε  :2funny: :2funny:
Μην ακούσεις και τίποτα του στυλ, "μου μεγάλωσες τηντρυπίτσα μου" και πέσεις κάτω. :kissass2:

Συνημμένα

• BKK9.jpg
    BKK9.jpg
    139,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • BKK10.jpg
    BKK10.jpg
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 65
  • BKK8.jpg
    BKK8.jpg
    136,9 KB · Εμφανίσεις: 42

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
η ταυλανδη ειναι προορισμος για εξειδικευμενα γουστα κ μονο

το target group της ειναι πολυ συγκεκριμενο οσον αφορα την αισθηση της ομορφιας κ σε καμια των περιπτωσεων δεν απευθυνεται σε ολους κ ακομα περισσοτερο στο ειδος εκεινο του ανδρος που εντοπιζει βοιδοκωλα - φαρδοκωλα κ ενστικτωδως κατεβαζει παραθυρο να αναφωνησει

"κωλαρα μου...να σε ειχα να σε εσκιζα...."
Ευγε αγορι μου...
:2funny: :2funny: :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μεχρι να γραψω αναλυτικο ποστ θα δωσω 3 συμβουλες (προσωπικες) σε οσους
ταξιδευουν...

1) Αμα ειναι να κολλησεισ κατι θα κολλησεις,εγω δε φορουσα καμια μασκα
8 μερες και γυρισα μια χαρα.

2) Οσοι πανε Παταγια να κοιμουνται βραδακι περιπου 9-1 το πρωι και να βγενουν κατα τις 1:00 απευθειας στο Ι-Club Ινσομνια...αντε να κανω
και μια εξαιρεση και να ριξει κανεις μια ματια το πολυ 30 λεπτων
στην Λουσιφερ πριν το Ινσομνια. Ολα τα λεφτα και ΟΛΟ το παιχνιδι ειναι
εκει. Ολα τα μωρα περνανε απο εκει,και καλα και σκαρτα. Τρελη μουσικη
και με καλο ψαξιμο τρελα μωρα. ΟΧΙ σε ΓΚΟ-ΓΚΟ,οχι σε ΜΠΙΡ ΜΠΑΡ. ΤΕΛΟΣ.

3)Οσοι ειναι Πουκετ να πανε με το ιδιο συστημα ωρας στη ντισκο
ΗΟΛΛΥWOOD...ΟΛΑ τα λεφτα...και μουσικη και μωρα...και να πανε στη ΜΕΣΑ
αιθουσα που παιζει τα μπιτ κτλ,εχει ενα διαχωριστικο να ξεχωριζουν.
Επισης καλη ειναι και η τιγker alla σας πληροφορω οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ γεματη,και η hollywood μαλλον (προφανως με οσα ειδα) την εφαγε λαχανο!!!
Ασε που παιζει καλυτερη μουσικη και εχει ποιο ωραια διαρυθμιση γενικα.

Αυτα μεχρι να γραψω τα πολλα.

9-1 υπνος και 1-4 αντε 1-5 στη χειροτερη φουλ διασκεδαση και προσεκτικη επιλογη μωρου.Μετα παμε για Μπουμ Μπουμ...με 1000ρικο...οχι παραπανω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στην ινσομνια γιαννακη γινεται το "ξεδιαλεγμα" δεν συνισταται και πολυ, μη μου πεις οτι μεσα ειχε πολλες, και που δεν εχει πολλες εκει?
προσωπικα πολλες φορες προσπαθησα να κοιμηθω 9 με 1 το βραδυ, ποτε δεν τα καταφερα, πως να σε παρει ο υπνος οταν εξω γινεται χαμος?
σολφεζ χαθηκες απ το φορουμ αρκετες μερες, δεν θα ενημερωσεις?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Δεν εχω και πολλα νεα. Τον περισσοτερο καιρο τον εβγαλα με την λονγκ-ταιμ γκομενιτσα μου με την οποια εχουμε βρεθει σεξουαλικα, και δεν βλεπω λογο να ψαχνω συνεχως για το καλυτερο. Εκτος απο τις πρωτες μερες που δεν την ειχα ειδοποιησει οτι ηλθα και ελειωσα στην παρτουζα, ολον τον υπολοιπο καιρο τον περασα μαζι της. Ταξιδακι Αγιουταγια, Σουκοται, Τσιανγκ-Μαι με αυτοκινητο, και μετα την επιστροφη στην Πατταγια καθημερινο καφε στο Big C με τον goerge31. Πολυ προσγειωμενα πραγματα. Και μια φορα συναντησα τον djian σε ενα γκογκο κατω απο το boesche. Για οποιον θελει να κανει παρτουζα που θα του ξετιναξει τα σφραγισματα απο τα δοντια εχω να του δωσω πληροφοριες για το αχτυπητο διδυμο που ανακαλυψα με π.μ.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στην ινσομνια γιαννακη γινεται το "ξεδιαλεγμα" δεν συνισταται και πολυ, μη μου πεις οτι μεσα ειχε πολλες, και που δεν εχει πολλες εκει?
προσωπικα πολλες φορες προσπαθησα να κοιμηθω 9 με 1 το βραδυ, ποτε δεν τα καταφερα, πως να σε παρει ο υπνος οταν εξω γινεται χαμος?
σολφεζ χαθηκες απ το φορουμ αρκετες μερες, δεν θα ενημερωσεις?

Και ομως Κωστα...τα περισσοτερα μαγαζια ηταν ΑΔΕΙΑ στην Παταγια.
Χωρις καμια υπερβολη μεσα στα ΓΚΟ ΓΚΟ ας πουμε δεν εβλεπες ανθρωπο!
Εγω επειδη εμπαινα να ριχνω μονο ματιες χωρις να καθομαι (προβλημα μεγαλο καθως σου τα πρηζουν αμεσως να κατσεις) ειδα οτι τα ΓΚΟ ΓΚΟ ειχαν ελαχιστες γκομενες...ας πουμε το bosche που περσυ ειχα δει ΠΑΝΩ
απο 30 γκομενες μεσα φετος αντε να ειχε καμια 15αρια...και μετριοτατες ολες. Τα ιδια και χειροτερα στα υπολοιπα. Μονο σε καποια beer bar επαιζε λιγος κοσμος και λιγα μωρα αλλα μια απο τα ιδια,περνας κοιτας φωναζουν κτλ,δεν καθεσαι...και ποσες φορες θα περασεις? σε σταμπαρουν μη νομιζεις,εμας π.χ στη bagla μας γνωριζαν μερικες γκομενες απο χιλιομετρο!!! Απο το INSOMNIA κωστα συμφωνα με οσα ειδα περνανε ΟΛΕΣ
εστω για λιγο που λεει ο λογος. Και οσες λειπουν...κανουν short time και ξαναρχονται. Ειδα π.χ ενα θεικο μωρο μονο για 1 λεπτο στις 5 το πρωι και φυσικα φορτωθηκε αμεσως μολις μπηκε...Ακομα και η Ντισκο Μαριν που περσυ εγω την εκλεινα ακουγοντας τρελη μουσικη φετος ειχε ελαχιστο κοσμο μεσα...Κωστα ειναι οπως σου τα λεω. Η ΙΝΣΟΜΝΙΑ τα ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ τα μαγαζια...χωρις καμια υπερβολη...
και να στο πω και αλλιως...εσυ θα ψαχνεις μωρα στα ελαχιστα που θα παιζουν αλλου απο νωρις να ζητανε και περισοτερα η θα βγαινεις μετα τις 1 1¨30 και θα τα βλεπεις ολα μαζεμενα χωρις bar fine ,κουρασμενα λιγο η πολυ,πιομενα λιγο η πολυ οποτε με λιγοτερες αντιστασεις στο "ερχομαι" και στο "χρημα"???

Οπως εχει η κατασταση αυτη τη στιγμη,αυτο το μαγαζι ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Η μουσικη σουπερ,αλλα μη στεκεστε κοντα στα ηχεια γιατι κυριολεκτικα
εγω ενιοθα τα τυμπανα μου να χορευουν! τρελο ΜΠΑΣΟ

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γεια χαρά σύντροφοι από Πατάγια!!!!!

Δεν προλαβαίνω να πω πολλά!!!

Περιληπτικά όσο μπορώ!!!

Περιμένω σε λίγο το μωρό μου οπότε…..

Σήμερα το πρωί ξύπνησα στις 9!!!!!

Έφαγα πρωινό (για πρώτη φορά) και ετοίμασα τη βαλίτσα μου. Βρήκα ενοικιαζόμενο

500b, καθαρό, καινούριο, air, ψυγείο κτλ second road λίγο πριν το mike mall,

απέναντι έχει μασάζ κλαμπ με πιπινάκια με θαλασσί στολή (ωραίο οφθαλμόλουτρο,

αν προλάβω θα πάρω καμία)

Φυσικά ήρθε η Ντία και με βοήθησε πάλι (μηχανάκι κτλ)

Α! για να μην πληρώνω bar fine αποφασίσαμε να μην κοιμόμαστε μαζί απλά θα έρχεται το πρωί να με ξυπνάει

(κοιμήθηκα κατά τις 6 με καλές αλλά και τραυματικές εμπειρίες)

Πήγα με 2 μωρά απ το μπαρ της Ντίας 3000b κι οι 2.

Σούπερ!!! Δεν προλαβαίνω λεπτομέρειες!!!

Η Ντία μετά με ρώτησε are you happy? Ναι της λέω και με φιλάει γλυκά!!!!

Σήμερα το μεσημέρι!!! Τρέλλα!!!!!

Με πήγε στο σπίτι της φίλης της, της Έι!!! Τρελό μουνί!!!

Μόλις με είδε τρελάθηκε. Έκανε φαγητό και φάγαμε  (εγώ όχι βέβαια, ακρίδες κτλ "κοτόπουλο είναι μου έλεγαν γελώντας - δεν τσίμπησα) ήρθε και η ξαδέρφη της από δίπλα, lady boy.  Όλοι μαζί σαν φοιτητοπαρέα!!!

Μετά άρχισα να χαμουρεύω την Έι που γκαύλωσε τρελά!!! Το παπάκι της έσταζε!!! Έβαλε το μαξιλάρι πάνω της για να μη μας βλέπουν οι άλλες 2 που κοιτούσαν πονηρά και γελούσαν!!!

Μετά από λίγο ήθελε απεγνωσμένα μπουμ – μπουμ. Τις έστειλε δίπλα.

Την έσκισα αλλά όχι πολύ καλά (κουρασμένος – άυπνος)

Φώναξε τη Ντία, και αφού τσέκαρε το πουλί μου (μπροστά της) με χέρι και στόμα για 3-4 λεπτά της λέει: δεν πειράζει αν κοιμηθεί καλά το βράδυ θα σε σκίσει!!!

Έρχεται σε 10 λεπτά!!! Δεν προλάβαίνω!!!

Γεια σας!!!!!!

Α! πλήρωσα μόνο το bar fine της Έι 600b

Με την Ντία αποφασίσαμε όχι πια σεξ – μόνο φίλοι

Πήγαμε σε ντίσκο – τρελό μουνί που χόρευε στην πίστα (επαγγελματίας – κορμάρα κτλ με σκισμένο  μπλουζάκι και τζιν σορτσάκι)  με κοιτούσε και γελούσε.

Της γνέφω, μου λέει ανέβα στην πίστα

Ανεβαίνω, συστηνόμαστε, της λέω έλα μετά να σε κεράσω

Πέταξε απ τη χαρά της

Μετά από 10 λεπτά όμως φύγαμε.

Η Ντία είχε κόψιμο

Ευτυχώς δεν έφαγα!!!!

Για την τραυματική εμπειρία άλλη φορά

Πάω να πάρω την Έι

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου,όπως αντιλαμβάνομαι,περνάς καλά,ε; :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ εδώ,αρραβωνιαστικιάς απούσης στην μάνα της,είπα να κολλήσω μια ελληνίδα κάπου στα 20 και κουκλάκι μεταξύ μας.Την κοιτάω,με κοιτά,έπαιζε αυτό κανα μισάωρο κοντά στην πόλη που μένω,λέω κάτσε να σκάσω το παραμύθι το κλασικό με το,σε είδα σήμερα στη θάλασσα...της το λέω και μου απαντάει:Εσύ και όλο το...%^%(το όνομα της καφετέριας που ήμασταν).Γενικώς,επειδή ήμασταν στην πατρίδα της(ξένος είμαι εδώ εγώ,σόγαμπρος π λένε),την είδα νωχελικιά.Τώρα είμαι σπίτι και την  :jerking:
Σε αντίθεση με εσένα,εκεί που... :knockinb:
Είναι να μην  :rockon:;
Αλλά έλα μου,που 24 Αυγούστου κατεβαίνω Πατάγια...
Έλα μου ντέ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γεια χαρά σύντροφοι από Πατάγια!!!!!

Δεν προλαβαίνω να πω πολλά!!!

Περιληπτικά όσο μπορώ!!!

Περιμένω σε λίγο το μωρό μου οπότε…..

Σήμερα το πρωί ξύπνησα στις 9!!!!!

Έφαγα πρωινό (για πρώτη φορά) και ετοίμασα τη βαλίτσα μου. Βρήκα ενοικιαζόμενο

500b, καθαρό, καινούριο, air, ψυγείο κτλ second road λίγο πριν το mike mall,

απέναντι έχει μασάζ κλαμπ με πιπινάκια με θαλασσί στολή (ωραίο οφθαλμόλουτρο,

αν προλάβω θα πάρω καμία)

Φυσικά ήρθε η Ντία και με βοήθησε πάλι (μηχανάκι κτλ)

Α! για να μην πληρώνω bar fine αποφασίσαμε να μην κοιμόμαστε μαζί απλά θα έρχεται το πρωί να με ξυπνάει

(κοιμήθηκα κατά τις 6 με καλές αλλά και τραυματικές εμπειρίες)

Πήγα με 2 μωρά απ το μπαρ της Ντίας 3000b κι οι 2.

Σούπερ!!! Δεν προλαβαίνω λεπτομέρειες!!!

Η Ντία μετά με ρώτησε are you happy? Ναι της λέω και με φιλάει γλυκά!!!!

Σήμερα το μεσημέρι!!! Τρέλλα!!!!!

Με πήγε στο σπίτι της φίλης της, της Έι!!! Τρελό μουνί!!!

Μόλις με είδε τρελάθηκε. Έκανε φαγητό και φάγαμε  (εγώ όχι βέβαια, ακρίδες κτλ "κοτόπουλο είναι μου έλεγαν γελώντας - δεν τσίμπησα) ήρθε και η ξαδέρφη της από δίπλα, lady boy.  Όλοι μαζί σαν φοιτητοπαρέα!!!

Μετά άρχισα να χαμουρεύω την Έι που γκαύλωσε τρελά!!! Το παπάκι της έσταζε!!! Έβαλε το μαξιλάρι πάνω της για να μη μας βλέπουν οι άλλες 2 που κοιτούσαν πονηρά και γελούσαν!!!

Μετά από λίγο ήθελε απεγνωσμένα μπουμ – μπουμ. Τις έστειλε δίπλα.

Την έσκισα αλλά όχι πολύ καλά (κουρασμένος – άυπνος)

Φώναξε τη Ντία, και αφού τσέκαρε το πουλί μου (μπροστά της) με χέρι και στόμα για 3-4 λεπτά της λέει: δεν πειράζει αν κοιμηθεί καλά το βράδυ θα σε σκίσει!!!

Έρχεται σε 10 λεπτά!!! Δεν προλάβαίνω!!!

Γεια σας!!!!!!

Α! πλήρωσα μόνο το bar fine της Έι 600b

Με την Ντία αποφασίσαμε όχι πια σεξ – μόνο φίλοι

Πήγαμε σε ντίσκο – τρελό μουνί που χόρευε στην πίστα (επαγγελματίας – κορμάρα κτλ με σκισμένο  μπλουζάκι και τζιν σορτσάκι)  με κοιτούσε και γελούσε.

Της γνέφω, μου λέει ανέβα στην πίστα

Ανεβαίνω, συστηνόμαστε, της λέω έλα μετά να σε κεράσω

Πέταξε απ τη χαρά της

Μετά από 10 λεπτά όμως φύγαμε.

Η Ντία είχε κόψιμο

Ευτυχώς δεν έφαγα!!!!

Για την τραυματική εμπειρία άλλη φορά

Πάω να πάρω την Έι

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα ωραιος ο τυπος!!!  :2funny:
σε ποια ντισκο ανεβηκες για χορο??? πολυ θα'θελα να το μαθω αυτο!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω και πολλα νεα. Τον περισσοτερο καιρο τον εβγαλα με την λονγκ-ταιμ γκομενιτσα μου με την οποια εχουμε βρεθει σεξουαλικα, και δεν βλεπω λογο να ψαχνω συνεχως για το καλυτερο. Εκτος απο τις πρωτες μερες που δεν την ειχα ειδοποιησει οτι ηλθα και ελειωσα στην παρτουζα, ολον τον υπολοιπο καιρο τον περασα μαζι της. Ταξιδακι Αγιουταγια, Σουκοται, Τσιανγκ-Μαι με αυτοκινητο, και μετα την επιστροφη στην Πατταγια καθημερινο καφε στο Big C με τον goerge31. Πολυ προσγειωμενα πραγματα. Και μια φορα συναντησα τον djian σε ενα γκογκο κατω απο το boesche. Για οποιον θελει να κανει παρτουζα που θα του ξετιναξει τα σφραγισματα απο τα δοντια εχω να του δωσω πληροφοριες για το αχτυπητο διδυμο που ανακαλυψα με π.μ.

αρε φιλε ακομα κατω εισαι ε??? εγω εχω φρικαρει εδω. συνεχεια στα τηλεφωνα ημαστε με την δικια μου. εσυ ακομα μ'εκεινη που εφερες στο sin city gogo??? μονο που δεν γαμηθηκατε εκεινο το βραδυ μες'το μαγαζι... χεχε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο insomnia θα πας αργα μετα το short time που θα εχεις με κανα gogo girl η κανα beer bar girl... και θα ψαξεις για καμια καλη για να την παρεις long time. πολλες φορες ομως δεν θα βρεις μεσα τοσο καλα μουνια η θα ειναι ηδη πιασμενες.
η καλυτερη φαση να βρεις ωραιες freelancers ειναι να βγεις νωρις κατα τις 10 - 11 και να κανεις βολτες στην walking street η να πας candy shop - lucifer. 
επισης εγω που ημουν τον ιουνιο κατω τα περισσοτερα gogos ειναι αδεια και απο πελατες αλλα και απο γυναικες. λιγα δουλευουν καλα. diamond agogo, airport, angelwitch, whats up, happy, livingdolls αντε και κανα 2,3 ακομα. οπως επισης και τα περισσοτερα beer bars. αλλα λογικο μιας και ειναι low season τωρα. απο τα clubs μονο το marine εχει πεσει παρα πολυ. αλλα πολυ χαλι μαγαζι... και χαλια μουσικη. τον φεβρουαριο που πηγα καποιες νυχτες και εκει επαιζε μια γκομενα μουσικη και δεν μπορουσε μια αλλαγη να βγαλει... ακουγες συνεχεια αλογακια...
lucifer, mixx, insomnia καθε βραδυ πιτα!!! μεχρι και στο yensabai που πηγα ενα πρωι στις 7 πιτα ηταν! αλλα εκει μαζευοντε γαλλοαραβες. γενικα αποτι διαβαζω και στο pattaya-addicts εχει πεσει παρα πολυ η πατταγια φετος. και συνεχεια τσακονοντε γκομενες μεταξυ τους για πελατες. παντως οπως και να'χει οποτε και να πας ειναι ωραια και εχει και τα καλα του...!!!

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για ψώνια για ρούχα Πατάγια που;;;Κανα ρουχαλάκι έστω κ μαιμού,να δούμε.Που μαιμού θα ναι δηλαδή,αλλά εδω...ποιός το ξέρει;; :2on1:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
τι ειναι το in-call και τι το out-call ρε παιδια??? :think:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης δεν υφίσταται τέτοια περίπτωση στην Ταϊλάνδη χεχεχεχε! :)

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ενημερωτικα djzan, για το devils den, αν καποιος βρεθει παταγια χωρις να εχει κλεισει συγκεκριμενη κοπελα απο ιντερνετ αλλα εκει που κανει πχ ενα πρωινο τη βολτα του στη πατταγια, του ερθει φλασια, ξερεις δεν παω απο το devils den μια βολτα να δω τις κοπελες κι απο κοντα? υπαρχει προβλημα αν παει χωρις να εχει κλεισει κοπελα απο το ιντερνετ? να φτασει να της δει και να πει αυτη/αυτες θελω για 1,5 ωρα........δε θα του πουν δηλαδη οτι επρεπε να ειχε κλεισει απο ιντερνετ και να φυγει....α και εννοειται οτι αν παει ξαφνικα χωρις να κλεισει, θα διαλεξει απο οποιες κοπελες ειναι ελευθερες εκεινη την ωρα γιατι καποιες μορει να ειναι ηδη με πελατη

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
οσο για τον pipinomaniac, πιστευω η peung απο το devils den θα του ηταν μια χαρα.........πολυ πιπινι, σιγουρα πανω απο 18 για να δουλευει εκει, δεν μοιαζει ομως πανω απο 15-16.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom