Συναγωνιστές ,
ήρθε η ώρα να καταθέσω κι εγώ τον οβολό μου σε αυτό το thread...
Ημέρα 1η
Φτάνουμε 2η Νοεμβρίου στις 6:30 το πρωί με απευθείας πτήση από Αθήνα στην Μπανγκόκ.
Τακτοποιούμε , τρώω και το κυνήγι αρχίζει...
Μένω στο ξενοδοχείο Dusit Thani, το οποίο είναι πραγματικά άπαιχτο
και έγκειται κοντά στο Πατπόνγκ Μάρκετ. Για τους μή γνώστες της Μπανγκόκ είναι δίπλα στο Lumphini Park επί της οδού Silom μετά την Saladaeng και ξεκινά στο Soi που έχει μια μεγάλη επιγραφή από πάνω (sorry δεν θυμάμαι τι λέει). Αφού λοιπόν έκανα αναγνώριση στην περιοχή βλέπω οτι υπάρχουν πολλά μπαρ με κορίτσια και μασάζ
.Όταν ομως επανήλθα το βράδυ όπου και έχει ανοίξει στον ίδιο δρόμο μια τεράστια υπαίθρια αγορά είδα τα εξης εντελώς ξενέρωτα
φαινόμενα.
1)Στον ίδιο δρόμο που εσύ πας να ψαρέψεις , σε κοιτάει ο κάθε παππούλης
που έχει έρθει για να πεθάνει σε ένα μέρος εκτός της κολοχώρας του, μαμάδες με παιδάκια περιεργάζονται τα προϊόντα, και πρέπει να σκαρφαλώσεις πάνω από τους μουσαμάδες για να φτάσεις την είσοδο σε ένα μπαρ.
2)Ακόμα χειρότερα , ο κάθε γελοίος μαγαζάτορας
που έχει κάτι ψόφιες,με ακολουθεί μόνιμα, φωνάζοντας σε όλο το δρόμο για φτηνό μ**νι(και οι παππούδες να κοιτάνε) , λες κι εγώ του είπα ότι θέλω γκόμενα με 20ThaiBaht και μόλις του πεις ότι δεν θες βρε παιδί μου , μην ακολουθείς αρχίζει και βρίζει και φωνάζει κάτι για φαράνγκ.Έχει χάρη που δεν είναι Ελλάδα εδώ αλλιώς...Τελοσπάντων, είναι η απόλυτη ξενέρα...
3) Το χειρότερο όμως το άφησα στο τέλος (υποκειμενικά χειρότερο όμως). Η Πατπονγκ είναι τίγκα στα λουστράκια :o :o
. Σε ότι μορφή τα θες.Εγχειρισμένα, με υδραυλικά , ντυμένα γυναίκες, ντυμένα λουστράκια,ντυμένα σαν ποπ σταρς, είναι εκεί , έτοιμα να σου κάνουν ότι θες κι απο δυό φορες...Προσωπικά, να μου λείπει..Αν ενδιαφέρεστε για τέτοιου είδους..ακροβασίες, ξεκινήστε από την οδό πριν την Πατπόνγκ, υπάρχει ένα μπαρ που λέγεται The Balcony
και εκεί σας...περιμένουν διάφορα άτομα.
Ψάχνοντας όμως βρήκα και ένα μαγαζί με μία ενδιαφέρουσα ποικιλία.Όπως τελειώνετε την βόλτα στην Πατπόνγκ, εκεί που βγαίνει στον πίσω δρόμο, στρίψτε αριστερά και συνεχίστε για 3 τετράγωνα.Μετά πάλι στρίψτε αριστερά και θα δείτε κάμποσα κοριτσάκια (αληθινά) με κόκκινα φορέματα να περιμένουν. Το μαγαζί μέσα είναι τραγωδία, αλλά τα κορίτσια είναι πάνω απο 30 και έχει αρκετες πιθανές επιλογές. Προσοχή όμως, ο boss θα σας πεί για 2500Β Short Time και 500Β για το μαγαζί. Το κάθε ποτό 200Β. Και πάλι να μου λείπει.
Υπάρχουν και freelancers που κυκλοφορούν και αξίζουν, απλά καθίστε για μία μπύρα σε ένα απο τα κανονικά μπαρ η food courts και θα έρθουν μόνες τους.Εγώ πήρα μια για Long time με 1800Β.Καλή σε σώμα και φάτσα (πολλές για τους οπαδούς του skinny) και μέτρια στο κρεβάτι.Ε για πρώτη μέρα τρώγεται.
2η Μέρα
Μετά από ένα πολύωρο tour στο Royal Palace και τον Emerald Buddha (αξίζει!!!!) το απόγευμα παίρνω ένα ταξί(με ταξίμετρο όχι την ντατσούνα) για το Νανά Πλάζα. Το μέρος είναι επίγειος παράδεισος. Πρώτος πιθανός σταθμός το Pretty Lady.Δυστυχώς οι freelancers απ'εξω μετράνε πιο πολύ από τα κορίτσια που προσφέρονται απλόχερα μέσα. Μπύρα 120Β, Ποτό για την κοπέλα 120Β, πρόστιμο του μπαρ(bar fine-όλοι το έχουν ίδιο) για να πάρεις την κοπέλα 600Β και καλόβόλι.Οι κοπέλες ζητάνε 2000Β για ST(short time)που μεταφράζεται άνετα σε 2ωράκι που αν είσαι κυνηγός και κάθε μέρα θες καινούριο είναι μια χαρά, και 4000Β για LT(long time), εκεί φυσικά θα παίξει πολύ παζάρι γιατί όπως λέει και ο Καλογήρου "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..".
Το Pretty Lady όμως υστερεί κατά ΠΟΛΥ από το Rainbow 1 το οποιό έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κορμιά μέσα. Οι τιμές ίδιες, ψώνισα δυο μωρά για double play και μου ήρθε γύρω στα 5500Β για ST (τις κράτησα από τις 23:20 μέχρι τις 02:00) μαζί με τα ποτά και το bar fine.
Οι κοπέλες δώσανε τα μέγιστα δυνατά, κάνανε καλή δουλειά με παιχνίδι μεταξύ τους , καλές και στο στοματικό και στο κρεββάτι.Ας είναι καλά τα durex με επιβραδυντικό , τις ευχαριστήθηκα στο μέγιστο (τα ελληνικά όμως ε).
Αύριο βράδυ πάλι εξόρμηση στο Νανά Πλάζα , όποιος συναγωνιστής είναι εντός Μπανγκογκ και θέλει να βρεθούμε ας στείλει ΠΜ. Οι ανταποκρίσεις θα συνεχίσουν...
Υ.Γ.: Το ταξί για Νανά Πλαζα απο το Dusit Thani παίρνει 60-65Β , μην σας γδύσουν...