Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για τα παιδια που ρωτανε χρονους απο αεροδρομιο...

Δεν ειναι κατι στανταρ...αν π.χ πατε για να τσεκαρετε διαβατηριο
και διαλεξετε ουρα με πολλα ατομα τοτε χαιρετισματα...
Αν εχει και κανα περιεργο ατομο (π.χ κανα ηλιθιο κινεζο που λεει
και το φιλαρακι μου) τοτε παλι χαιρετισματα...
Αν δεν εχετε ετιμασει τη Βιζα απο το αεροπλανο και καθοσαστε εκει
να βρειτε τι θα γραψετε (που ειναι πολυ απλο) τοτε παλι χαιρετισματα!
Αν η βαλιτσα σας βγει τελευταια παλι χαιρετισματα...

Παιδια τιποτα δεν ειναι στανταρ...
Εγω π.χ στη βιζα εκανα κανα 10 λεπτο περιπου και αυτο μονο και μονο
επειδη ειχε 5-6 ατομα απο μπροστα μας...
Οταν ηρθε η σειρα μου επειδη τα ειχα ολα ετοιμα εκανα μολις 1-2 λεπτα!

Στη βαλιτσα παλι συντομα ολα...ηρθε νωρις.
Εκανα και 2-3 λεπτα σε ενα exchange για να αλλαξω τα πρωτα χρηματα...

Οπως καταλαβαινετε δεν τρωει πολυ χρονο και μπροστα σε ενα
τετοιο ταξιδι πολυωρο (ακομα και το απευθειας) αυτη η αναμονη εκει
ειναι ΑΣΗΜΑΝΤΗ και ΓΛΥΚΕΙΑ!

Απλα μολις βγειτε απο το αεροπλανο ΜΗΝ χρονοτριβειτε,κινηθειτε γρηγορα για να προλαβετε
και 200 ατομα απο τη πτηση σας στα διαβατηρια κτλ ! Οσο καθυστερειτε τοσο περισσοτερο
χρονο θα κανετε.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Annies, Tulip, Darlings & Eden μαγαζιά αποκλειστικά για φαλάνγκ...

Σίγουρα ότι καλύτερο για πρωτάρηδες στην Μπανγκόκ, γιατί οι κοπέλες είναι από τις πλέον έμπειρες στις απαιτήσεις των ξένων, αλλά αυτό έχει σαν συνέπεια να είναι πιο σκληρές και λιγότερο GFE σχετικά με άλλες κοπέλες σε άλλα πιο ψαγμένα μασάζ...

Οι τιμές φυσικά σε σχέση με την απόδοση είναι σε εξαιρετικά επίπεδα και ειδικά για κάποιους που δεν θέλουν να ρισκάρουν περισσότερα, να κινηθούν λίγο πιο έξω από τα κεντρικά σημεία της πόλης και να παίξουν περισσότερες ώρες ή και μέρες με τις κοπέλες...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Annies, Tulip, Darlings & Eden μαγαζιά αποκλειστικά για φαλάνγκ...
Δεν ξερω για τα υπολοιπα αλλα στο Tulip αν μπει Ταυλανδος μεσα μαλλον δε θα τον εξυπηρετησουν. Νομιζω το ιδιο θα συνεβαινε και στα αλλα 3 εκτος ισως απο το Darling το οποιο μπορει μεν να ειναι τουριστικο στεκι αλλα ειναι πολυ πιο κοντα στον στυλ που κινουνται οι Ταυλανδοι. Βεβαια οι περισσοτερες κοπελλες στα μερη αυτα δεν ταιριαζουν ετσι κι αλλιως με τα προτυπα ομορφιας των Ταυλανδων. Εχετε το νου σας με το Tulip, μου εχουν πει οτι μερικες κοπελλες εκει κανουν ακαποτο αν "πιεστουν" λιγο κατι που δειχνει οτι θεματα υγειας δεν τα παιρνουν και τοσο σοβαρα.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
26 και σημερα.Ουτε φανταρος δεν μετρουσα ετσι.Πατταγια ερχομαι 1 μηνα θα με εχεις

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φαντομα
Τα member's only που τα κατατασεις και ειδικα οσα μιλανε Γιαπωνεζικα; ;)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε το νου σας με το Tulip, μου εχουν πει οτι μερικες κοπελλες εκει κανουν ακαποτο αν "πιεστουν" λιγο κατι που δειχνει οτι θεματα υγειας δεν τα παιρνουν και τοσο σοβαρα.
Υπαρχουν γιατροι που λενε:Απο hiv πεθαινεις σε 5χρονια+ αρα μην ανυσυχεις...η Νο1 αρρωστια ειναι ο καρκινος που μπορει να πεθανεις σε 6μηνες... :huh:
Ταυλανδεζικη λογικη; :idiot:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομα
Τα member's only που τα κατατασεις και ειδικα οσα μιλανε Γιαπωνεζικα; ;)
Λορδε εχει πολλα που ειδικευονται με Γιαπωνεζους   ;).  Παντως σε γενικες γραμμες τα member's only και ειδικα τα μεγαλυτερα κλαμπς μαζευουν στην κυριολεξια την αφροκρεμα της Μπανγκοκ αλλα για να περασεις καλα θελεις τουλαχιστον 5Κ τη βραδια και αυτο δε συμπεριλαμβανει φυσικα εξτρας αλλα μονο ποτο και παρεα...αλλα τι παρεααα!!!!   :2funny:   Καλο βεβαια αν μπορει κανεις να ξοδεψει περισσοτερα. Επισης καλο ειναι να πηγαινει κανεις με παρεα (2-3 ατομα) γιατι ετσι ανοιγουν μπουκαλα ουισκι και μοιραζονται τα εξοδα. Αν εισαι μελος ακομα καλυτερα γιατι πεφτουν οι τιμες ακομα περισσοτερο.  Επισης αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα (τα μεγαλα κλαμπς με shows) οι περισσοτερες κοπελλες εκει δεν ειναι π@@νες. Αν παλι μιλας για τα μικρα γιαπωνεζικα κλαμπακια κοντα στην πατπονγκ η σε μερικα sois της σουκουμβιτ τοτε η γνωμη μου ειναι οτι οι κοπελλες εκει ειναι γενικα πιο ομορφες απο γκο-γκος αλλα οι τιμες ειναι υπερτιμημενες. Αν θες και για να μη φορτωνουμε το φορουμ πες μου σε πμ ποιο ακριβως εννοεις (υποπτευομαι οτι εισαι μελος καπου) και αν ξερω κατι θα σου πω.

Υπαρχουν γιατροι που λενε:Απο hiv πεθαινεις σε 5χρονια+ αρα μην ανυσυχεις...η Νο1 αρρωστια ειναι ο καρκινος που μπορει να πεθανεις σε 6μηνες... :huh:
Ταυλανδεζικη λογικη; :idiot:
ρε συ τζορτζ για ξαναπεστο αυτο γιατι ειμαι χαζος και δεν καταλαβα τι εννοεις. Για να μαθω και κατι που δεν ξερω δηλαδη  :2funny:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φαντομα ενα μεγαλο parlor που βλεπω αριστερα πηγαινοντας στο αεροδρομιο,αρκετα εξω απο το κεντρο ποιο ειναι? :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε φαντομα ενα μεγαλο parlor που βλεπω αριστερα πηγαινοντας στο αεροδρομιο,αρκετα εξω απο το κεντρο ποιο ειναι? :think:
πες μου με πμ πως το λενε..αν δεν ξερεις ονομα μπας και ξερεις ονομα δρομου?

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ενα μεγαλο parlor που βλεπω αριστερα πηγαινοντας στο αεροδρομιο,αρκετα εξω απο το κεντρο ποιο ειναι? :think:
για το αεροδρομιο παμε απο την Ραμα 9
αρα μιλας για το La Defense
εκει μαλιστα μπορεις να συναντησεις και πολυ ομορφες
πρωτοκλασατο μασατζιδικο και ακριβο τουλαχιστον οσον αφορα τις μοντελες
πας πολυ ευκολα αλλα η επιστροφη ειναι μια πονεμενη ιστορια
να λοιπον που αρχισαμε να μιλαμε για μπορντελα πρωτης σειρας
μακρυα απο την Σουκουμουιτ
εμενα παντως ειναι απο τα αγαπημενα μου

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι καλως ηρθα ελπιζω να μην εγιναν πολλα κατα την απουσια μου κωστα φ16  μπραβο ρε φιλε :rockon: :rockon: :rockon: :grouphug: :priest:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ρε σεις πάτε καλα?

Μπηκα στο pattayaupload.com και ειδα ΤΑ ΜΠΑΖΑ... Να σκασω 1500ευρω για να γαμαω τετοια σαπιοδοντογκομενακια με αστα να μη τα βλεπω νυχια και να ρισκάρω και τις Αρρώστιες???? 

Ρε πάτε καλά;  Τι ρισκα ειναι αυτά... Τι μπαζόλες ειναι αυτές Τι τερηδόνα ειναι αυτή τι ουλίτιδα και τι μανταρα νυχια ειναι αυτα ρε....

ουστ στις βρωμιάρες

Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.pattayamail.com/520/cartoon.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.dco.co.th/images/products/amuzing-thai-cartoons-3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.pattayamail.com/499/cartoon.jpg[/img[/URL]]

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε σεις πάτε καλα?

Μπηκα στο pattayaupload.com και ειδα ΤΑ ΜΠΑΖΑ... Να σκασω 1500ευρω για να γαμαω τετοια σαπιοδοντογκομενακια με αστα να μη τα βλεπω νυχια και να ρισκάρω και τις Αρρώστιες???? 

Ρε πάτε καλά;  Τι ρισκα ειναι αυτά... Τι μπαζόλες ειναι αυτές Τι τερηδόνα ειναι αυτή τι ουλίτιδα και τι μανταρα νυχια ειναι αυτα ρε....

ουστ στις βρωμιάρες
ουφ ενας λιγοτερος  :dancing: :dancing:
παντα χαιρομαι οταν διαβαζω τετοια ποστς

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Ρε σεις πάτε καλα?

ουστ στις βρωμιάρες
Ναί, δίκιο έχεις μακριά, μακριά. Περισσότερες για εμάς τους υπόλοιπους :rockon: :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χάλια είναι τα κορίτσια στην Πατάγια , δε βλέπονται  :2funny:

Stories