Ενταξη Κωστα με τα δεδομενα της πληθωρας που υπαρχει βρισκεις και {μοντελα} παντα συμφωνα με το δικο τους στυλακι. το μονο σιγουρο ειναι οτι συγκριση των απαιτησεων που εχουν με αυτα που προσφερουν δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι οι καλυτερες... οσο για την κρατηση no problem ειδικα αυτους τους μηνες!(θα επισυναψω και μερικα pics αργοτερα)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (0 μέλη και 91 επισκέπτες)
Μπραβο στο σαιτ αυτη ειναι η Πατταγια
Να συμπληρωσω οτι στις ζουγκλες της Πατταγια ζουνε ανθρωπομορφες τιγρεις που σε περιοδους ξηρασιας κατεβαινουν στην πολη και επιτειθονται σε ανυποψιαστα νιοπαντρα ζευγαρια και στις παιδικες χαρες με τους μπομπιρες,καπως ετσι φτιαχτηκε και ο "Μογλυ"
Kostabmw με 2000 δεν βρισκεις μοντελο δηλ?
Να συμπληρωσω οτι στις ζουγκλες της Πατταγια ζουνε ανθρωπομορφες τιγρεις που σε περιοδους ξηρασιας κατεβαινουν στην πολη και επιτειθονται σε ανυποψιαστα νιοπαντρα ζευγαρια και στις παιδικες χαρες με τους μπομπιρες,καπως ετσι φτιαχτηκε και ο "Μογλυ"
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Να συμπληρωσω οτι στις ζουγκλες της Πατταγια ζουνε ανθρωπομορφες τιγρεις
Ανθρωπομορφες η ανθρωποφαγες?
Θα συμφωνήσω με τον Kostabmw γιατί μάλλον (κατόπιν συζητήσεων) ταιριάζουν τα γούστα μας...
Στην Παταγιά μπορεί... στην ΒΚΚ πάντως μικρές πιθανότητες να βρεις μοντέλο για LT με 2000.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Ναι, κατι πηγε στραβα. Ειναι ομως πλεον ζητημα ωρων μεχρι την αναχωρηση μου.
Ταυλανδος βρεθηκε χθες νεκρος καπου εξω απ την Αγιουταγια.Το θυμα ειναι 40 περιπου χρονων και ο θανατος του ωφειλεται σε δαγκωμα κομπρας. Το περιεργο ειναι οτι το θυμα φορουσε προφυλακτικο και ειχε κατεβασμενα τα παντελονια.... Πριν πεθανει απ τα πολαπλα δαγκωματα του φιδιου καταφερε και σκοτωσε το φιδι.... με το στομα του.
Προτιμηστε τα ξενοδοχεια για sex.Ειναι πιο ασφαλη
Η Ταιλανδη εχει περιπου 140 ειδη φιδιων.Πολλα απ αυτα καλο ειναι να τα ... αποφευγεις.
Οι πιο κατω φωτο ενος πιθωνα που λιγο πριν γευματισε ενα αμοιρο Ταυλανδο.
σημ. κατα ποσο ειναι η πραγματικη φωτογραφια δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.
Υ.Γ.Οι φιλοι της Παταγια δεν κινδυνευετε ουτε απο τα φιδια της ξηρας αλλα ουτε και της θαλασσας αφου εχουν πεθανει προ καιρου απ τη μολυνση.... Για να συμφωνησω με το φιλο Φαντομα και το πλυ ωραιο χθεσινο σχολιο για τα γαλοζοπρασινα νερα κ,τ.λ. τι γινετε στι κοσμο !!
Οι πιο κατω φωτο ενος πιθωνα που λιγο πριν γευματισε ενα αμοιρο Ταυλανδο.
σημ. κατα ποσο ειναι η πραγματικη φωτογραφια δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.
Υ.Γ.Οι φιλοι της Παταγια δεν κινδυνευετε ουτε απο τα φιδια της ξηρας αλλα ουτε και της θαλασσας αφου εχουν πεθανει προ καιρου απ τη μολυνση.... Για να συμφωνησω με το φιλο Φαντομα και το πλυ ωραιο χθεσινο σχολιο για τα γαλοζοπρασινα νερα κ,τ.λ. τι γινετε στι κοσμο !!
Συνημμένα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ε λοιπον,τωρα θα σε κουφανω...πληροφοριες καλα διασταυρωμενες, θελουν τον πιπινομανιακ να κανει αποβαση στο πουκετ.
τι θελετε να του ευχηθουμε?
Φετος δε θα παω κατευθειαν Πουκετ!
Το μονο σιγουρο ειναι η Μπανγκοκ για λιγες μερες...
Μετα Πατταγια η Καμποτζη...
Τελευταιος σταθμος θα ειναι το Πουκετ..Αν και εφ'οσον δε βρεθει κατι "να με κρατησει" σε αυτα τα μερη...
Οποτε το μονο που μενει να μου ευχηθειτε (οπως και σε ολα τα παιδια που πανε κατω),ειναι να εχουμε την υγεια μας και "καλο νιμου στη τσαπου μας"!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
και για του λογου το αληθες...Ταυλανδος βρεθηκε χθες νεκρος καπου εξω απ την Αγιουταγια.Το θυμα ειναι 40 περιπου χρονων και ο θανατος του ωφειλεται σε δαγκωμα κομπρας. Το περιεργο ειναι οτι το θυμα φορουσε προφυλακτικο και ειχε κατεβασμενα τα παντελονια.... Πριν πεθανει απ τα πολαπλα δαγκωματα του φιδιου καταφερε και σκοτωσε το φιδι.... με το στομα του.
Τα Ταυλανδικα ξενοδοχεια εκτος πολεων ειναι ολα τα λεφτα ;)
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Ναι, κατι πηγε στραβα. Ειναι ομως πλεον ζητημα ωρων μεχρι την αναχωρηση μου.
Πηγε στραβα αλλα ισιωσε. Μολις εκλεισα εισητηριο για αυριο στις 15.00 με την Gulf air για 654 ευρουλια.
stefan kai george
το θεμα γουστου ειναι προσωπικο
απλα οταν λεω μοντελλο το δικο μου μυαλο παει σε κατι πολυ καλυτερο απο τα καλα οχι συνηθισμενο
και στη παταγια εχω δει πολυ καλα και σε αλλες πολεις αλλα κοστιζαν λιγο παραπανω απο το συνιθισμενο
υπαρχουν ομως και κελεπουρια λολ
το θεμα γουστου ειναι προσωπικο
απλα οταν λεω μοντελλο το δικο μου μυαλο παει σε κατι πολυ καλυτερο απο τα καλα οχι συνηθισμενο
και στη παταγια εχω δει πολυ καλα και σε αλλες πολεις αλλα κοστιζαν λιγο παραπανω απο το συνιθισμενο
υπαρχουν ομως και κελεπουρια λολ
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καταλαβα. ο φιλος σου ο φαντομας θα σου χει την αφροκρεμα...Το μονο σιγουρο ειναι η Μπανγκοκ για λιγες μερες...
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
52,30 σημερα η αξια του ευρω απεναντι στο μπατ. Καλα τα παμε.