Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θελω να βλεπω ποσες μενουν,
καντε παραθεση ο καθενας για το ποσες εμειναν ακομα,  :headbang: μερες..
ξενιναω

f16 40  :dancing:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
γεια σας αδερφια,

γυρισα προχθες απο Ταϊλανδη. 6 μερες Πατταγια κ 3 BBK. Τελος βδομαδας θα κανω κ το σχετικο report για να μαθαινουνε οι νεοι κ να θυμουνται οι παλιοι  ;)

Απλα να πω κατι τωρα.

Αυτο που εζησα στην Πατταγια ηταν κατι σαν truman show. Μακαρι μερικοι να μπορεσουμε να ζησουμε σε αυτον τον κοσμο, αλλά πρεπει να ξερουμε κ να επανερχομαστε πισω απο αυτον. Μαλιστα θυμαμε καποιον εδω μεσα (που ειχε παει με παρεα εκει) εγραψε οτι ενας απο την παρεα χωρισε με την κοπελια του, αλλος εκλεισε αεροπορικα να παει παλι, κλπ κλπ. Γενικα σε βγαζει αυτο το μερος απο την ελληνικη :jerking: ισσοροπια κ ακροβατεις καπου αλλου.

Εγω δεν επανηλθα ακομα. Δεν ξερω αμα μπορεσω να το κανω... Δεν ειναι μονο το σεξ που σε τραβαει εκει σε αυτην την χωρα. Αλλωστε, πόσες φορες να :knockinb:??? Εγω μετα απο 4 μερες ημουν κομματια με τοσα που εκανα.. Long Time, Short Time, Body 2 Body Massage κλπ κλπ. Οσοι εχουνε παει ξερουν. Εκει σε τραβαει η ζεστασια που σου προσφερουν τα ατομα αυτα. Ισως καποιος πει τωρα οτι σε βλεπουνε σαν $ εκει αυτες. Ναι, ισως να το κανουνε αυτο. Αλλά ισως ξερουνε να εκτιμανε σε αυτην την χωρα. Που αυτο (χωρις ισως εδω) δεν ξερουνε να το κανουνε μερικες εδω...

τα λεμε...

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εγω δεν επανηλθα ακομα. Δεν ξερω αμα μπορεσω να το κανω...
Εγώ έχω ένα μήνα αφότου γύρισα και ακόμα δεν έχω επανέλθει.. Έχοντας σχεδιάσει όμως το επόμενο ταξίδι, δεν ανησυχώ ιδαίτερα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
εγω και ο lekes 64 μερες οσο για την παρασκευη θα λειπω για δουλεια.θα ηθελα παντως να ερθω να μαθω απο τους παλιους βλεπετε πρωτη φορα και εγω κατω.leke εισαι σιγουρος οτι αν φερεις την γκομενα θα σε αφησει να πας;η θα φας παντοφλα;χαχαχαχαχαχαχαχ

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
solfez , f16 , von , trellos21 , flynow ,_mimi ,.......κ.λ.π  συναγωνιστές ....

Θα λείπει βέβαια ο Doctor , αλλα τι να κάνουμε......next time ,

παρασκευή θα ειμαι Athens ,

παίζει να μαζευτούμε "ολοι" το βραδάκι ,

να πιούμε ενα κρασάκι και να τα πούμε ? ?

θα κανονίσετε  ? ?

δηλαδή τόσο δύσκολο είναι ? ?

η θέλετε παρακάλια .......

ή τα μαζεύεται...........

ή ......................
Μέσα και εγώ.

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
64 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ 76 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ....-ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!!!ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...Α-ΡΕ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ...

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε PUNTER περιμενουμε τοσα αυτια για αναλυτικη περιηγηση στα κολασμενα μονοπατια...

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
leke λιγο καιρο εδο μεσα και εγινες εξπερ στο γραψιμο.πως τα γραφεις ετσι;μην μετρας ομως γιατι θα περασουν δυσκολα.αντε κανονισε την κυριακη για κανενα καφεδακι πρεπει να αρχισουμε την οργανωση.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
θα το γράψω και εγώ για να το βλέπω και να περνώ κουράγιο ...4 ο Μάιος + 30 ο Ιούνιος + 31 Ιούλιος + 31 Αύγουστος + 30 Σεπτέμβριος / [size=10pt]180 μέρες στην ταϊλάνδη (1 Οκτώβριος 2008 έως 30 Μάρτιος 2009 )[/size] = ....  :dancing:
βεβαια θα μου πεις μετά θα ξεχάσουμε τα ελληνικά  :idiot:... ευτυχώς που τα μιλάει ο φαντομάς  :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο που εζησα στην Πατταγια ηταν κατι σαν truman show. Μακαρι μερικοι να μπορεσουμε να ζησουμε σε αυτον τον κοσμο, αλλά πρεπει να ξερουμε κ να επανερχομαστε πισω απο αυτον. Μαλιστα θυμαμε καποιον εδω μεσα (που ειχε παει με παρεα εκει) εγραψε οτι ενας απο την παρεα χωρισε με την κοπελια του, αλλος εκλεισε αεροπορικα να παει παλι, κλπ κλπ. Γενικα σε βγαζει αυτο το μερος απο την ελληνικη :jerking: ισσοροπια κ ακροβατεις καπου αλλου.
Εγω δεν επανηλθα ακομα. Δεν ξερω αμα μπορεσω να το κανω...
Να θεωρεις τον ευατο σου τυχερο φιλε μου, που γνωρισες την Πατταγια ;)
Μην περιμενεις να επανελθεις,ουτε και θα΄σαι πια ο ιδιος. :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom