Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
τασ
εχω σχεση με το αντικειμενο
αλλα αν σε καλυπτυν οι εγγυησεις(αχρειαστες ναναι) οκ
εγω τιμες δεν βρηκα τιποτα το ιδαιτερο
δεν συγκρινονται με σιγκαπουρη  χονγκ κονγκ με τιποτα
αλλα τα τελευταια 5 χρονια για καποια πραγματα πχ λαπτοπ για 100 ευρω να το κουβαλαω τοσο ταξιδι δεν αξιζει.
οσοι κατεβαινουν ντουμπαι εχουν πολλες πιθανοτητες να το βρουν 200 εως 300 ευρω φτηνοτερα(αξιζει)
φωτογραφικες και βιντεοκαμερες  καλυτερα να κανεις ενα εισητηριο διαερχομενο απο τοκυο duty free λολ  ο παραδεισος
πχ cannon 850is 300  ευρω εδω 100 στο τοκυο 180 σιγκαπουρη
οταν καποιος ενδιαφερεται για κατι συγκεκριμενο καλο ειναι να κοιταξει στο skroutz.gr πρωτα να δει τι γινετε εδω και μετα να παει εξω να ψαξει
καταρχας γνωμη μου ειναι οτι ψωνιζουμε κατι το οποιο δεν υπαρχει στη δικη μας αγορα η ειναι πολυ ακριβο εδω
θυμαμαι οτι η σονυ βιντεο hi8 το 1984 σιγκαπουρη 500 αμερικης εδω 1000
τωρα εχουν αλλαξει τα δεδομενα
τελος παντων θελει αρκετο ψαξιμο οταν θελουμε εξιδικευμενα πραγματα και διαβασμα να δουμε αν οι εγγυησεις μας καλυπτουν
Και το χαζο της υποθεσης ειναι να αγοραζεις πραγματα απο χωρες που εχουν σχεδον τις ιδιες τιμες με την Ελλαδα και να τα πληρωνεις μετρητα (εστω και με καρτα) ενω εδω πας πχ στον Κοτσωβολο και σου κανει και 12 ατοκες δοσεις!!!  :grin: :jerking:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κώστα στις 26-27 του Ιούλη πετάω για Πατάγια.Πάρε την πρώτη συμμετοχή

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε κωστα δεν ερχεσε 9 Αυγουστου να παμε Πακετο? :-)

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω μαζικη αναχωρηση απο ελλαδα για ολο το καλοκαιρι!!!αλλοι θα πηγαινουν και αλλοι θα γυρνανε..θα μας καταλαβαινουμε απο τις φατσες στις αιθουσες αφιξεων και αναχωρησεων!!κανα μπλουαζκι με τον γλομπεο παιζει?

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
εγω μαγκες θα κανω εξορμιση 2 αυγουστου.οποις ειναι εκει πολυ ευχαριστως να τα πουμε οσο για μπλουζακια που ρωτησε ενας συναγωνιστης εγω εχω βγαλει δικα μου με τον γλομπεο σωστε την εικονα απο εδω βαλτε την σε σιντι και βουρ για το μαγαζι που φτιαχνει μπλουζακια αλλοι παλι που κατεχουν το αθλημα μπορουν με τον εκτυπωτη τους και με ειδικα φυλλα να φτιαξουν.οσοι ειναι απο 3 εως 11 αυγουστου παταγια θαμε δουν με το μπλουζακι κατω.αντε να γεμισει ελληνες και αυτη γιατι παντου βρισκομαστε.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
εγω τιμες δεν βρηκα τιποτα το ιδαιτερο
δεν συγκρινονται με σιγκαπουρη  χονγκ κονγκ με τιποτα
Κωστα συμφωνώ απόλυτα .
Αν θυμάμαι καλα η διαφορά σε μια sony mini dv ,
ήταν περίπου 170 ευρο πιο φτηνή .

αλλα το σημαντικό ειναι
οτι μια μεγάλη μερίδα των ηλεκτρονικών συσκευών ,(πχ καμερες)
εχουν μικρές διαφορές κατασκευαστικά αναλόγως το μέρος που προορίζονται ,
δηλ.για μέρη με υψηλές θερμοκρασίες και εξίσου για μέρη με χαμηλές
οταν πχ πάρεις μια κάμερα απο Ρωσία,και την φέρεις εδω,
παίζει να εχεις προβλήματα, (το καλοκαίρι) .
Αρα όταν πρόκειται για κάτι καλό και ακριβό ,
θέλει λίγο προσοχή, και ψάξιμο .

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
αααααααααααχχχχχχχχχχχχ

εμείς.......πότε  ?????????

Συνημμένα

• Thai707_.jpg
    Thai707_.jpg
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 35

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μας χωραει για να κλεισουμε μια πτηση ολη δικια μας?η να αγορασουμε ενα για να πεταγομαστε τα σ/κ..ποσο παει ρε συναδερφε?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ...ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!!!  :uglystupid:

...ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΛΕ!  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
pedia ime bahrain kai sinexizo gia bangkok. ola kala. kostaf16 me ton george31 exoyme klisi gia 14 - 6 ego mexri tis 27 -6 kai o george31 mexri 1 ,30 mina. ala ego perno simetoxes kai gia 15 - 5. opios katevi ton maio mesa ego fevgo stis15. kai gia ton filo poy toy aresoun i anixtes kai megales emas mas aresoun i kitrines opos lei giati otan tis glifome den telioni to salio mas eno se afton prin ton afalo den tha exi salio gia na teliosi. as zitisi voithia apo aftoys poy pane me kitrines kai exoun salio perisevma. me fonazoun gia to aeroplano gia sas feles kai na gnorizete  ego anastasi tha kano me ton trelo21. esis tha fate  psimeno galatos kai emis i atixi fresko galatos xixixixixixi. kalo pasxaaaaaaaaaaaaaaa. doctortilac.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
pedia ime bahrain kai sinexizo gia bangkok. ola kala. kostaf16 me ton george31 exoyme klisi gia 14 - 6 ego mexri tis 27 -6 kai o george31 mexri 1 ,30 mina. ala ego perno simetoxes kai gia 15 - 5. opios katevi ton maio mesa ego fevgo stis15. kai gia ton filo poy toy aresoun i anixtes kai megales emas mas aresoun i kitrines opos lei giati otan tis glifome den telioni to salio mas eno se afton prin ton afalo den tha exi salio gia na teliosi. as zitisi voithia apo aftoys poy pane me kitrines kai exoun salio perisevma. me fonazoun gia to aeroplano gia sas feles kai na gnorizete  ego anastasi tha kano me ton trelo21. esis tha fate  psimeno galatos kai emis i atixi fresko galatos xixixixixixi. kalo pasxaaaaaaaaaaaaaaa. doctortilac.

Α ρε Ντόκτορ,  αν και δεν έχω πάει Ταϋλάνδη σας καταλαβαίνω.

Που θα πάει μπορεί μέχρι τη σελίδα 1000 να με πείσετε και να κατέβω.

Αλλά ψέματα, δεν θα προδώσω ποτέ το Ρωσικό μουνί !

Καλο σας Πάσχα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αλλά ψέματα, δεν θα προδώσω ποτέ το Ρωσικό μουνί !
Μη λές μεγάλες κουβέντες σύντροφε.
Ωραίες , υπέροχες, κορμάρες οι ρωσσίδες, αλλά τα κόλπα που μπορεί να κάνει μια απλή, ταπεινή και ασχημούλικια κοπέλίτσα από το Ισσάν, καμιά ρωσσίδα δεν έχω βρει να τα κάνει. Τόχουν στο αίμα τους . 

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΥ- ΒΟΥS-- ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑΥ SEX -TRIP ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΕΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΣΕΙ 2-17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ....

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΥ- ΒΟΥS-- ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑΥ SEX -TRIP ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΕΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΣΕΙ 2-17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ....

ειπαμε εγω εκλεισα 9-17!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Απαγορεύονται τα μόνιμα κεφαλαία ! :bottom:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μη λές μεγάλες κουβέντες σύντροφε.
Ωραίες , υπέροχες, κορμάρες οι ρωσσίδες, αλλά τα κόλπα που μπορεί να κάνει μια απλή, ταπεινή και ασχημούλικια κοπέλίτσα από το Ισσάν, καμιά ρωσσίδα δεν έχω βρει να τα κάνει. Τόχουν στο αίμα τους .  

von μην μου βάζεις ιδέες τώρα.
Γιτί με βλέπω να γυρνάω στα στενά της Πατάγια και να ρωτάω αν υπάρχει καμιά Ρωσίδα να γαμήσουμε.

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές.
Φεύγω Μεγ. Πέμπτη για Μπανγκόκ ..λέω να την κάνω και ΠΑταγια για 2-3 μέρες ...
..θα κάτσω κανα 10 ήμερο σύνολο...τιπς σε bullet points welcome...
δεν θέλω ανάλυση ή λεπτομέρειες...λέω να τη δω "ανήσυχος"...!!!
ευχαριστώ..

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
mera deuteri ola kala o Doctor eftase me pire til kai erxete sto ksenodoxeio
teleiose i giorti tou nerou kai ola kala pleon
xtes efaga ta mpougela tis arkoudaw kai anebeno se ena taxi gia na glitoso (o malakas den iksera) kai epesa se ladyboys poy me kanan ta idia mouskema
kali epistrofi kostaf16 an kai den brethikame

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom