1. Ναι, το εισιτήριο είναι απαραίτητο.Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω αίτηση για την e-visa και έχω κάποιες απορίες, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
1Πρέπει πρώτα να κλείσω τη πτήση και μετά να βγάλω τη visa;
2Πρέπει να έχω κλείσει ξενοδοχείο για όλη τη διάρκεια της διαμονής;
3Θέλω να μείνω για 3 μήνες, δηλαδή να κάνω το μέγιστο που γίνεται, αλλά ξέρω ότι κανονικά μπορείς να κλείσεις μέχρι 2 μήνες και κάνεις εκεί την ανανέωση για άλλες 30 ημέρες,εγώ όμως με ποιο από τα 2 θα κλείσω τα εισιτήρια και τι συμπληρώνω στην αίτηση για τη visa εκεί που ζητάει ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης;
Γενικά αν μπορεί κάποιος να δώσει και κάποια επιπλέον συμβουλή, γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω τη διαδικασία
2. Όχι, μπορείς να κλείσεις κάπου 1-2 μέρες και να ψάξεις εκεί να κλείσεις διαμέρισμα με το μήνα. Για Πατάγια που πάω εγώ τσέκαρε στο youtube τους "everything pattaya" και "reds" που ανεβάζουν καθημερινά reviews απο καταλύματα.
3. Μπορείς να απευθυνθείς σε ένα τουριστικό πρακτορείο να σου κάνει όλη τη διαδικασία, μπορείς φυσικά να κάνεις την ανανέωση κι εκεί, πάλι πολύ εύκολα δίνοντας ένα μικρό ποσό. Μπορείς να μείνεις πολύ περισσότερο αν θες, έχω γνωστούς που πάνε Οκτώβριο και γυρίζουν στην Ελλάδα τον Μάιο. Πολλοί κάνουν μία εκδρομούλα ως τη Καμπότζη ή Βιετνάμ και στην επιστροφή ανανεώνουν για 1 μήνα.