κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Οταν πρωτοπηγα Ταυλανδη, πριν απο 14 χρονια περιπου, τα κοριτσια εκει ζηταγανε απο 1000 μπατ για σορτ ταιμ (διωρο) και απο 2- 2500 για λονγκ ταιμ (ολη τη νυχτα). Ισοτιμια οταν πρωτοπηγα 1 ευρω 52-53 μπατ.Παίδες θέλω να ρωτήσω για ταξιδάκι γιατί με ενδιαφέρει. Δεν έχω καταλάβει πως γίνετε το κονε κ τι παίζει με μπαρ και κόστος. Διάβασα μερικές σελίδες πίσω αλλα δε με ενδιαφέρει να μάθω για κόστος εισιτηρίων. Να το πω απλά. Ποσα πρέπει να ζητήσει ένα 20χρονο καλό γκομενακι για να πάει μαζί σου; Επίσης τι σημαίνει πηγαίνει μαζί σου; Πάτε μια φορά χοτελι κ τέλος η φάση γκομενα για την ημέρα; Οποίος έχει τις γνώσεις κ χρόνο να μου απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ.
Οι περισσοτερες ομως, προσπαθουσαν το σορτ να το κανουν λονγκ για να κοιμηθουν σε ενα αξιοπρεπες δωματιο ξενοδοχειου και να εχουν και μπρεκφαστ το πρωι. Και ειδικα αν ησουν νεοσυλλεκτος, προσπαθουσαν να σε ψησουν να τις κρατησεις για ολη την διαρκεια των διακοπων σου και η ταριφα ηταν "απ του γιου" (Σε ελευθερη δικια μου μεταφραση, καλος μαλακας φαινεσαι, δεν θα με ριξεις στα χρηματα).
Τωρα ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει οπως φαινεται. Μονο οι παλαιας κοπης φρι-λανσερς 30-35+ σκεφτονται ετσι, δηλ. να σε ψησουν για ολο το διαστημα των διακοπων σου. Οι νεωτερες, τουλαχιστον π.κ. (προ κορονοιου) κοιτανε να κανουν οσο πιο πολλες αρπαχτες μπορουν σε μια βραδια.
Οι τιμες παιζουν, για 20χρονα που λες εσυ, που κατα την γνωμη μου ειναι χαμενα λεφτα, απο 2000-2500 χιλ. μπατ το σορτ, και 3.5-5000 μπατ το λονγκ.
(Σημ. Στην Ταυλανδη δεν πας για το σεξ. Στο σεξ οι Ταυλανδες ειναι εντελως ασχετες και υποτακτικες, χωρις πρωτοβουλιες, καμμια σχεση με αυτα που ξερεις απο τις Σλαβες. Στην Ταυλανδη πας γι αυτο το εμφυτο gfe, που εχουν ολες σχεδον οι Ασιατισες, εκτος απο τις Κινεζες. Με τις Κινεζες οτι πληρωνεις παιρνεις. Επισης πας για ολο το πακετο που προσφερει ενας εξωτικος προοπισμος)