artem82
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
υπερπαραγωγή το μουνι εδώ!υπάρχουν άραγε τέτοιου τύπου?εδώ στην Αθήνα παίζει κάποια?σαν εσκορτ έστω...Καλά θέλει κ ρώτημα?Voila!
υπερπαραγωγή το μουνι εδώ!υπάρχουν άραγε τέτοιου τύπου?εδώ στην Αθήνα παίζει κάποια?σαν εσκορτ έστω...Καλά θέλει κ ρώτημα?Voila!
Yπαρχουν τέτοιου τύπου. Αλλά μόνο νυφούλα την φέρνεις Αθήνα.υπερπαραγωγή το μουνι εδώ!υπάρχουν άραγε τέτοιου τύπου?εδώ στην Αθήνα παίζει κάποια?σαν εσκορτ έστω...
bro ισως αμα πενηνταρισεις να θελεις μια τρυφερη ταυ αγκλια διοτι αυτη εδω ση φωτο ειναι λιονταρι
χα χα μην το λες σε εμενα αφου αντισλαυος πλεον και αντι νοτιανατολικοασιατης χαΝαι !! Αλλά τα λατινοαμερικάνικα λιοντάρια, άμα ξέρεις να τα χαϊδέψεις γουργουρίζουν υπέροχα !!
Τα έχω επιθυμήσει. Ίσως πάω μια βόλτα να θυμηθώ τα παλιά.
καλημέρα παίδες!! επειδή θα πάω Μπανκογκ το Δεκέμβρη, Χριστούγεννα, ήθελα να ρωτήσω. Αυτά παίζουν μόνο Πατάγια ή και μέσα Μπανκογκ πρωτεύουσα?? Και για τι κόστη μιλάμε?? ποτά, είσοδος και "φόρτωμα"?
χα χα μην το λες σε εμενα αφου αντισλαυος πλεον και αντι νοτιανατολικοασιατης χα
χα
εγω φιλε mind σκεφτομαι μεταξυ βιρμανιας και φιλιππινες κι αλο ταξιδι δομιλανιλη με κοστα ρικα αλλα λογω γυναικας μου θα παρω το πρωτο απο νεο ετος
αν παω πασχα κοστα ρικα και δομικανικη ισως με πιασει τρελλα κανω διαθηκη και παω ισλα μαργκαριτα που δεν ειναι τοσο επικινδυναCosta Rica και Santo Domingo θα ξαναπήγαινα.
Και έπειτα Καρταχένα αβλεπί.
Αλλά και τι δεν θα έδινα να ηρεμούσαν τα πράγματα και να ξαναπήγαινα Μαρακαίμπο. Με διαφορά το καλύτερο μέρος για διακοπές στα Americas.
Δάσκαλε ο bro ξέρει από Jaguar!Ναι !! Αλλά τα λατινοαμερικάνικα λιοντάρια, άμα ξέρεις να τα χαϊδέψεις γουργουρίζουν υπέροχα !!
Τα έχω επιθυμήσει. Ίσως πάω μια βόλτα να θυμηθώ τα παλιά.
αν παω πασχα κοστα ρικα και δομικανικη ισως με πιασει τρελλα κανω διαθηκη και παω ισλα μαργκαριτα που δεν ειναι τοσο επικινδυνα
Δάσκαλε ο bro ξέρει από Jaguar!
στη διαθηκη θα σου αφησω το σπιτι της ακολασιας στη φιλιππουπολη και τα ψαρακια μουΔάσκαλε ο bro ξέρει από Jaguar!
Τη Jaguar που θα την αφήσεις?στη διαθηκη θα σου αφησω το σπιτι της ακολασιας στη φιλιππουπολη και τα ψαρακια μου
στη φιλιπινεζα ασφαλωςΤη Jaguar που θα την αφήσεις?
στη φιλιπινεζα ασφαλως
Κάπου είχα δει εναν οίκο ευγηρίας εκεί κοντα, με θέα ένα αγκογκο
O τυπος φαντομας που καποτε μας ταξιδευε ,ξερει καποιος που χαθηκε?
Χαθηκα φιλε αλλα ακομα ζωΖει και βασιλευει στη βκκ
Μήπως να δώσουμε και τ ονομάσου σε κάνα soi ?
Φίλε Φαντομα, καλημέρα από Ελλάδα. Όταν λες τέρμα Μπανγκόκ; Πηγες βορειότερα εντός Ταυλανδης; Η, ακόμα βορειότερα εκτός;Χαθηκα φιλε αλλα ακομα ζω
Τελος η βκκ κωστα
Ειχα χρονια να μπω εδω αλλα μπηκα για πλακα πριν καμια βδομαδα να δω απο περιεργεια ποιοι παλιοι εχουν ξεμεινει
Και για να μαθω ποσο εχει παει το λονγκ ταιμ γιατι βαριεμαι να κοιτταζω σε ξενα φορουμς
Τους χαιρετισμους μου σε ολους αλλα πιο πολυ στους παλιους που εχω συναντησει δε θα πω ονοματα ισως ξεχασω καποιον
Μπα, προηγούνται πολλοί περισσότεροι κωλογεροι φαλανγκ, για να δώσουν το όνομα τους. Ίσως κάποιο σε οι έπρεπε να ονομαστεί σόι Φαλανγκ.Μήπως να δώσουμε και τ ονομάσου σε κάνα soi ?
Να εισαι καλα οπου κ αν εισαιΧαθηκα φιλε αλλα ακομα ζω
Τελος η βκκ κωστα
Ειχα χρονια να μπω εδω αλλα μπηκα για πλακα πριν καμια βδομαδα να δω απο περιεργεια ποιοι παλιοι εχουν ξεμεινει
Και για να μαθω ποσο εχει παει το λονγκ ταιμ γιατι βαριεμαι να κοιτταζω σε ξενα φορουμς
Τους χαιρετισμους μου σε ολους αλλα πιο πολυ στους παλιους που εχω συναντησει δε θα πω ονοματα ισως ξεχασω καποιον