Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
. Καμία από τις 4 επαγγελματίας, μέχρι και το φαγητό τους πληρώνουν, μια πιτσιρίκα μάλιστα μου πλήρωσε και τα εισητήρια μου για να με κάνει τουρ στην πόλη επειδή δεν είχα τόσο ψιλά...
Γκομενα που δεν την πληρωσες λογικο δεν είναι να μη τα δινει όλα από το πρωτο βραδυ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ενημέρωση τηλεγράφημα  :grin:

5η μέρα σήμερα στην Ταιλάνδη. Τύποι με κάθε σεβασμό προς τους Ταιλανδόπληκτους και τους γενικότερα Ασιατόπληκτους, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο... Ρε τύποι δεν το έχουν οι γκόμενες, τι να πω, εκτός κι αν είμαι τόσο γκανέμης πια  :headbang:  4/4 δεν ξέρουν να κάνουν καλή πίπα, στο γαμήσι καμία πρωτοβουλία... Πανεύκολες δε λέω, είμαι εδώ 4 γεμάτες μέρες και έχω πηδήξει 4 διαφορετικές γκόμενες, αλλά τι να το κάνεις... στο γαμήσι πάνω δεν τραβάνε. Τώρα που σας γράφω είμαι σκασμένος, μου έπαιρνε μια πίπα 20 λεπτά + και να με τελειώσει δεν τα κατάφερε, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πίπα  :headbang:  τη σταμάτησα και πήγα για ντουζ. Καμία από τις 4 επαγγελματίας, μέχρι και το φαγητό τους πληρώνουν, μια πιτσιρίκα μάλιστα μου πλήρωσε και τα εισητήρια μου για να με κάνει τουρ στην πόλη επειδή δεν είχα τόσο ψιλά... Οι επαγγελματίες είναι 90% μαυριδερές και χειρότερα εμφανισιακά από τις μη επαγγελματίες, για μένα δεν αξίζει να ασχοληθείς στην Ταιλάνδη με επαγγελματίες. Εκτός κι αν μόνο οι επαγγελματίες ξέρουν από γαμήσι, οπότε πας σε αυτή τη λύση για καλύτερες υπηρεσίες...

Τέλος πάντων, συνοπτικά και με τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου: Οι Ταιλανδές καλύτερες εμφανισιακά από οτι τις περίμενα, αλλά πολύ χειρότερες στο κρεβάτι από ότι άκουγα και φανταζόμουν...
πως επαιξες μπαλα με τις μη επαγγελματιες?μεσω σαιτ η απαευθειας?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πως επαιξες μπαλα με τις μη επαγγελματιες?μεσω σαιτ η απαευθειας?

Κυρίως thaifriendly τύπε. Άνοιξα και Tinder, στην Μπανγκοκ γάμησα και από εκεί, αλλά στο Κο Σαμούι όλες οι Ταιλανδές στο Tinder μου ζήτησαν χρήματα. Πάρα πολλά ladyboys στο Tinder, αλλά στο λένε από την αρχή τι είναι.

Το τι έχει γράψει το κοντέρ μέσα σε μια βδομάδα είναι απίστευτο: 3 (Μπανγκόκ) + 1 (Κο Σαμούι) Ταιλανδές χωρίς χρήματα, συν 1 επαγγελματία στο Κο Σαμούι για να κάνω τη σύγκριση με τις ερασιτέχνιδες και τις επαγγελματίες άλλων χωρών + 1 ladyboy για την εμπειρία  :grin:  σύνολο 5 Ταιλανδές και 1 Ταιλανδό  :grin: , απογοήτευση ή μετριότητα και οι 6 λίγο πολύ... Μπόνους: Πέμπτη απόγευμα γνώρισα Λευκορωσίδα και θυμηθηκα τι πα να πει ΓΥΝΑΙΚΑ... ευτυχώς... Στο Κο Σαμούι έχει γενικά πάρα πολλές τουριστριες, άμα είστε δυνατοί εμφανισιακά φαντάζομαι θα μπορέσετε να κάνετε παιχνίδι, εγώ πέραν της Λευκορωσίδας δεν κατάφερα κάτι άλλο δυστυχώς...

Συνοψίζοντας θα έλεγα: thaifriendly προετοιμασία από πιο πριν, Tinder για επιτόπου μόνο Μπανγκόκ, εκτός αν είστε μπόμπα εμφανισιακά οπότε πιθανόν να βγάλετε τουρίστρια στο Κο Σαμούι (εγώ δεν τα κατάφερα -τη Λευκορωσίδα τη γνώρισα live).

Επιμένω πως για μένα οι Ταιλανδές είνα πάρα πολύ λίγες ως γυναίκες, ΣΕ ΟΛΑ. Εμφανισιακά υστερούν των λευκών, στο κρεβάτι ψόφιες, βαρετές, γνώση αγγλικών και κυρίως προφορά που σου έρχεται να τις αρχίσεις στα μπουνίδια, και το κυριότερο για μένα ΠΑΝΧΑΖΕΣ...

Επὀμενος σταθμός Σιανκ Μάι. Όποιος έχει να δώσει συμβουλές ευπρόσδεκτες.

ΥΓ. Μέχρι στιγμής χαλάω μέσον όρο 2500 μπατ την ημέρα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Κυρίως thaifriendly τύπε. Άνοιξα και Tinder, στην Μπανγκοκ γάμησα και από εκεί, αλλά στο Κο Σαμούι όλες οι Ταιλανδές στο Tinder μου ζήτησαν χρήματα. Πάρα πολλά ladyboys στο Tinder, αλλά στο λένε από την αρχή τι είναι.

Το τι έχει γράψει το κοντέρ μέσα σε μια βδομάδα είναι απίστευτο: 3 (Μπανγκόκ) + 1 (Κο Σαμούι) Ταιλανδές χωρίς χρήματα, συν 1 επαγγελματία στο Κο Σαμούι για να κάνω τη σύγκριση με τις ερασιτέχνιδες και τις επαγγελματίες άλλων χωρών + 1 ladyboy για την εμπειρία  :grin:  σύνολο 5 Ταιλανδές και 1 Ταιλανδό  :grin: , απογοήτευση ή μετριότητα και οι 6 λίγο πολύ... Μπόνους: Πέμπτη απόγευμα γνώρισα Λευκορωσίδα και θυμηθηκα τι πα να πει ΓΥΝΑΙΚΑ... ευτυχώς... Στο Κο Σαμούι έχει γενικά πάρα πολλές τουριστριες, άμα είστε δυνατοί εμφανισιακά φαντάζομαι θα μπορέσετε να κάνετε παιχνίδι, εγώ πέραν της Λευκορωσίδας δεν κατάφερα κάτι άλλο δυστυχώς...

Συνοψίζοντας θα έλεγα: thaifriendly προετοιμασία από πιο πριν, Tinder για επιτόπου μόνο Μπανγκόκ, εκτός αν είστε μπόμπα εμφανισιακά οπότε πιθανόν να βγάλετε τουρίστρια στο Κο Σαμούι (εγώ δεν τα κατάφερα -τη Λευκορωσίδα τη γνώρισα live).

Επιμένω πως για μένα οι Ταιλανδές είνα πάρα πολύ λίγες ως γυναίκες, ΣΕ ΟΛΑ. Εμφανισιακά υστερούν των λευκών, στο κρεβάτι ψόφιες, βαρετές, γνώση αγγλικών και κυρίως προφορά που σου έρχεται να τις αρχίσεις στα μπουνίδια, και το κυριότερο για μένα ΠΑΝΧΑΖΕΣ...

σιγουρα ηταν Ταυλανδος η απο καμια Καμποτζη?εκει θα τα εσκασες φανταζομαι,ε?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι τι παίζει στην περίπτωση που γκάστρωσω ταιλανδεζα; Παίζει να με κυνηγάει να αναγνωρίσω το παιδι στην Ευρώπη;

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Εαν ειναι δικο σου...τι προβλημα εχεις?  :think:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Τύποι τι παίζει στην περίπτωση που γκάστρωσω ταιλανδεζα; Παίζει να με κυνηγάει να αναγνωρίσω το παιδι στην Ευρώπη;

Αρχηγέ Πανχαζες οι  Ταιλανδές  γατόνια  εμείς  οι Ελληνάρες που πηδάμε ακάποτα στην άλλη ακρη του κόσμου και ρωτμε μετά τις συνέπειες σε ένα σαιτ που ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του......
Αυτό που παίζει τελικά αν θες απάντηση είναι ότι αν πέσεις σε γατόνι εύκολα σε παραμυθιάζει μιας και σε έκοψε νέο για  μαϊμού εγκυμοσύνες και λοιπές μαλακίες για να σε αρμέξει.
Και φυσικά αν είσαι τόσο γκαντέμης και γκαστρώσεις καμιά τέτοια που να ξέρει τους νόμους και να έχει και τις ακρούλες είναι  σαν να κέρδισε το τζόκερ με εσένα  να υπέγραψες συμβόλαιο για μηνιαία χορηγία για το παιδί.....
Αλλα για να μην να μην το κουράζουμε η πιθανότητα τα για κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ελάχιστη....

• Like
Αντιδράσεις: 968

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω λεω συνεχισε με ladyboy που δεν γκαστρωνωνται να χεις και το κεφαλι σου υσηχο.... :orchestra:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
αμα ητανε χαζες οι ταιλανδες δεν θα πηγαινε ολος ο πλανητης ταιλανδη...
Τις χαζες ισως παριστανουν αλλα δεν ειναι..

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Σε κόβω  γρήγορα να εξασκείς  το σπόνσορινγ.

Το τι έχει γράψει το κοντέρ μέσα σε μια βδομάδα είναι απίστευτο: 3 (Μπανγκόκ) + 1 (Κο Σαμούι) Ταιλανδές χωρίς χρήματα, συν 1 επαγγελματία στο Κο Σαμούι για να κάνω τη σύγκριση με τις ερασιτέχνιδες και τις επαγγελματίες άλλων χωρών + 1 ladyboy για την εμπειρία  :grin:  σύνολο 5 Ταιλανδές και 1 Ταιλανδό  :grin: , απογοήτευση ή μετριότητα και οι 6 λίγο πολύ...

Ρε φιλαράκι εσύ ήρθες να περάσεις καλά μέσα από dating site;

Πάνχαζες  οι Ταϊλανδές;
18 χρόνια κοντά εδώ μόνο χαζές  δεν θα τις  έλεγα.  
Γάτες  και μάλιστα σιαμέζες  πρόσεχε  παίζουν καλά τον ρόλο του μαλάκα   στο τέλος όμως εσύ την πληρώνεις.

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι ζητάτε;

Σόρρυ τα οικονομικά του καθενός  είναι δικαίωμα του,  αλλά  μάλλον ψωνίζεις  από το καλάθι  και μάλιστα έξω από στοκατσίδικο.

Ενημέρωση τηλεγράφημα  :grin:

5η μέρα σήμερα στην Ταιλάνδη. Τύποι με κάθε σεβασμό προς τους Ταιλανδόπληκτους και τους γενικότερα Ασιατόπληκτους, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο... Ρε τύποι δεν το έχουν οι γκόμενες, τι να πω, εκτός κι αν είμαι τόσο γκανέμης πια  :headbang:  4/4 δεν ξέρουν να κάνουν καλή πίπα, στο γαμήσι καμία πρωτοβουλία... Πανεύκολες δε λέω, είμαι εδώ 4 γεμάτες μέρες και έχω πηδήξει 4 διαφορετικές γκόμενες, αλλά τι να το κάνεις... στο γαμήσι πάνω δεν τραβάνε. Τώρα που σας γράφω είμαι σκασμένος, μου έπαιρνε μια πίπα 20 λεπτά + και να με τελειώσει δεν τα κατάφερε, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πίπα  :headbang:  τη σταμάτησα και πήγα για ντουζ. Καμία από τις 4 επαγγελματίας, μέχρι και το φαγητό τους πληρώνουν, μια πιτσιρίκα μάλιστα μου πλήρωσε και τα εισητήρια μου για να με κάνει τουρ στην πόλη επειδή δεν είχα τόσο ψιλά... Οι επαγγελματίες είναι 90% μαυριδερές και χειρότερα εμφανισιακά από τις μη επαγγελματίες, για μένα δεν αξίζει να ασχοληθείς στην Ταιλάνδη με επαγγελματίες. Εκτός κι αν μόνο οι επαγγελματίες ξέρουν από γαμήσι, οπότε πας σε αυτή τη λύση για καλύτερες υπηρεσίες...

Τέλος πάντων, συνοπτικά και με τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου: Οι Ταιλανδές καλύτερες εμφανισιακά από οτι τις περίμενα, αλλά πολύ χειρότερες στο κρεβάτι από ότι άκουγα και φανταζόμουν...

Με  μια αρκετά μεγάλη αλλά παλιά σχετικά  εμπειρία.
Γιατί το ζήσαμε  και μάλιστα στο φόρτε του το  σεξουαλικό κύμα από τον βορρά.
Θα έλεγα  ότι σε  σύγκριση  με  τα κορίτσια του βορρά,  οι Ταΐλανδές  είναι πολύ ποιο θερμές  και ερωτικές.
Τώρα    αν είσαι τόσο άτυχος  η  έχεις κάνει λάθος επιλογές είναι άλλος λόγος.
Πολύ περισσότερο  που τα κορίτσια   των dating site   περιμένουν τον γαμπρό.
Φυσικά δεν περνούν πρωτοβουλία,  φυσικά δεν δείχνουν επιδόσεις  για  να μην κακοχαρακτηριστούν.
Σαν να λέμε έχουν γυρίσει το κοντέρ για να μην φαινόταν τα χιλιόμετρα.
Το ωραίο είναι ότι την  έβγαλες Μπανγκόκ με τα κορίτσια των site και  πήγες να πάρεις επαγγελματία στο Σαμούι.
Που  η ποιότητα κατ εμέ  είναι πολύ χαμηλή.
Άντε να έδωσες  κάνα 1000ρικακι.
Από το πολύ κάτω ράφι που λέμε.
Άσε τα dating site για ποιο έμπειρους,  ρώτα  τον Hard για Τσιάνγ Μάι.

Δεν φταις  εσύ κάποιοι λάθος συμβουλάτορες σε πήραν μάλλον στον λαιμό τους.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αρχηγέ Πανχαζες οι  Ταιλανδές  γατόνια  εμείς  οι Ελληνάρες που πηδάμε ακάποτα στην άλλη ακρη του κόσμου και ρωτμε μετά τις συνέπειες σε ένα σαιτ που ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του......
Αυτό που παίζει τελικά αν θες απάντηση είναι ότι αν πέσεις σε γατόνι εύκολα σε παραμυθιάζει μιας και σε έκοψε νέο για  μαϊμού εγκυμοσύνες και λοιπές μαλακίες για να σε αρμέξει.
Και φυσικά αν είσαι τόσο γκαντέμης και γκαστρώσεις καμιά τέτοια που να ξέρει τους νόμους και να έχει και τις ακρούλες είναι  σαν να κέρδισε το τζόκερ με εσένα  να υπέγραψες συμβόλαιο για μηνιαία χορηγία για το παιδί.....
Αλλα για να μην να μην το κουράζουμε η πιθανότητα τα για κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ελάχιστη....
απλα απαντησες στο παιδι σωστα και περιεκτικα χωρις να το προσβαλλεις για τις επιλογες του.Τωρα που εκανε το λαθος να πει για το ladyboy θα πεσουν ολοι οι οριτζιναλ γαμιαδες να το φανε,επειδη ηταν ειλικρινης.ασε που δεν πληρωσε για μερικα γαμησια..αρα?αρα ειναι τσιγγουνης,σαβουρογαμης κκλπ κλπ..αλλα ειπαμε..οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Βρε ηλιθιεεεεε Νασο Αθανασιαδη που τον φαγαμε κιολας για τα ladyboy και εγω εχω παει και εχω βαλει και φωτος οποτε λες μαλακιες..να εισαι πιο διαβασμενος αλλη φορα.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:   γκεγκεε?
μαθε να ξεχωριζεις το χιουμορ....βλακακο εεε βλακακοοο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βρε ηλιθιεεεεε Νασο Αθανασιαδη που τον φαγαμε κιολας για τα ladyboy και εγω εχω παει και εχω βαλει και φωτος οποτε λες μαλακιες..να εισαι πιο διαβασμενος αλλη φορα.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:   γκεγκεε?
μαθε να ξεχωριζεις το χιουμορ....βλακακο εεε βλακακοοο
καλα.δεν γινεται να ειμαστε ολοι εξυπνοι,,θα κατσω να διαβασω 3.500 χιλιαδες θεμα για να δω αν πηδηξες εσυ τραβελια στην Ταυλανδη,πολυ με καιει αν εισαι ομοφυλοφιλος,δεν το εννοω οτι εισαι βεβαια,μαθε να ξεχωριζεις το χιουμορ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
οχι στα κοντα τα εχω βαλει απλα δε θυμασε...οχι δεν ειμαι γκει αν ημουν θα στο λεγα δεν εχω θεμα..οσοι με ξερουν εδω ξερουν οτι μιλαω ανοιχτα....πες οτι θες απο κει και περα
Και δεν συνηθιζω να τα γαμαω γιατι συχενομαι..μονο πιπα..ουτε ταιλανδη πηδηξα απο κολο ακομη.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
οχι στα κοντα τα εχω βαλει απλα δε θυμασε...οχι δεν ειμαι γκει αν ημουν θα στο λεγα δεν εχω θεμα..οσοι με ξερουν εδω ξερουν οτι μιλαω ανοιχτα....πες οτι θες απο κει και περα
Και δεν συνηθιζω να τα γαμαω γιατι συχενομαι..μονο πιπα..ουτε ταιλανδη πηδηξα απο κολο ακομη.
ok φιλε μου,εγω ετσι κι αλλιως δεν χαρακτηρισα κανεναν,ουτε πουστη,ουτε βλακα,ουτε ηλιθιο ουτε ασχετο γενικοτερα,ειπα ΘΑ πεσουν  να τον φανε,δεν ειπα ΠΕΣΑΝΕ,ξερεις καλα πως λειτουργει το σαιτ σε αυτα τα θεματα..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω του την ειπα χιουμοριστικα,ποτε δε θα τον προσβαλα εφοσον εχω την δικη μου φωλια λερωμενη.
Anyway...οσοι φενονται γαμαω εδω μεσα ειναι κρυφες πουτανιτσες συνηθως εδω μεσα....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Stories

Νέο!