Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και ξαναλεω αν εισαι προσεχτικος και σκαναρεις και τους υπολοιπους οδηγους κοιτας καθρεφτες και πας σιγα και δε κανεις μαλακιες σε οποια χωρα και να εισαι για μενα δεν ειναι κινδυνος...
Πολλοι γνωστοι μου απο την πολη μου που ειχαν επιδεξιοτητα στις μηχανες και ηταν super ικανοι οδηγοι ειναι τωρα στα νεκροταφεια?
Μπορει να μου πει κανεις ΓΙΑΤΙ? 
Γιατι οι μαλακιες πληρωνονται........

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εΧΩ κολητο φιλαρακι που τουμπαρε μονος του με ταμαξι 2 φορες με λιγα χιλιομετρα κιολας...η δευτερη φορα δεν εχει 2 μηνες και στις 2 φορες τα αμαξια τα πεταξε.....εεεε λοιπον αυτος ναι δεν ειναι για μηχανακι ουτε στο χωριο του οχι στο phuket...
εαν πιασει μηχανακι αυτος ενω ξερει να οδηγαει θα σκοτωσει και κοσμο.....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Λίγη προσοχή  όσοι βρίσκεστε εδώ με την έξαρση της  γρίπης. 
Νόμιζα  ότι ήταν  ένα κρυωματάκι από το αιρκοντίσιον, αλλά με  καθήλωσε 4 μέρες στο νοσοκομείο  με πολύ υψηλό πυρετό  και άλλες τόσες σπίτι και βλέπουμε.

Για μας εδώ  οκ, μιά  απλή ασθένεια .
Αλλά  για εσάς  που έρχεστε  για διακοπές  είναι  κρίμα να σας  καθηλώσει  σε ένα κρεββάτι.
Και όπως λέει  και ο  LYST τα  απρόβλεπτα έρχονται όταν  δεν τα περιμένουμε γιαυτό λέγονται και απρόβλεπτα.

Αγαπητέ φίλε Τεκίλα θα διαφωνίσω  μαζί σου για τα μηχανάκια. Ο κίνδυνος με τα μηχανάκια είναι υπαρκτός και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι νομίζεις. Πήγα πέρσι μια μέρα απόγευμα στο νοσοκομείο της Πατόνγκ με ένα φίλο που είχε πρόβλημα με το στομάχι του και ήταν απίστευτο πόσα συμβάντα είχαν με ατυχήματα από μηχανάκια. Και το κακό φίλε μου άμα σου τύχει είναι τριπλό. Πρωτον και βασικό κινδυνεύεις να χάλάσεις τις διακοπές σου, δεύτερον το νοσοκομείο σου χρεώνει ότι να ναι για ένα απλό γδάρσιμο και τρίτον ο μαλάκας που σου έχει νοικιάσει το μηχανάκι για ένα φλασάκι μπορεί να σου ζητήσει κανα ταληράκι   χιλιόμπατ  συν 3-4 μέρες επιπλέον το νοίκι  του γιατί τόσο θα σου πεί κάνει για να φτιαχτεί. Αν του κάνεις και μανούρα θα σου φωνάξει την αστυνομία και τρέχα βγάλε άκρη.
Όταν οι περισσότεροι έδώ λένε όταν ότι με εβδόμήντα ευρώ την μέρα την βγάζεις μια χαρά τι γίνεται όταν κάθησει μια τέτοια στραβή ; Αν ένα ατύχημα κοστίσει μια τρακοσάρα ευρώ αυτός που έχει χτυπήσει θα κάτσει 4-5 μέρες στο δωμάτιο με χτυπημένο το χέρι  ή το πόδι και θα τρώει τοστάκια από το 7 eleven βλέποντας τηλεόραση;
Όλα αυτά που περιέγραψα αφόρούν  μια απλή πτώση με δυο τρια γδαρσίματα. Τα περισσότερα ατυχήματα είναι πολύ περισσότερο από αυτό.. φτάνει να δεις πόσες ουλές στα πόδια και τα χέρια έχουν σχεδόν όλα τα πουτανάκια.
Τέλος ο σκοπός για όλους εμάς που αναφέρουμε τέτοιου είδους καταστάσεις  δεν είναι να φοβίσουμε τον  κόσμο αλλά να προειδοποιήσουμε για τον κίνδυνο.. Άλλωστε μεγάλα παιδιάα είμαστε  ο καθένας επιλέγει πως θα κινηθεί.......

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Επειδη αναφερθηκε προηγουμενως κατι για ταξιδιωτικη ασφαλεια...μηχανακια κλπ...η μια αναπαντεχη ιατρικη περιπετεια... μια πολυ καλη εταιρεια αν και λιγο ποιο ακριβη αλλα με καλυψη για ατυχηματα απο μηχανακια και extreme Sports... ειναι η απο πισω ειναι η bupa για οποιον ξερει.Καλες διακοπες με υγεια σε οσους ειναι ειδη εκει.Για τους υπολοιπους υπομονη μεχρι τη επομενη φορα!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
H Bupa θεωρείται κορυφαία εταιρεία  εδώ.
Λόρδε   η αλήθεια  πως τόσο υψηλό πυρετό, τόσες μέρες,  με  τόση κατατονία, πρώτη φορά έχω νιώσει, συνήθως  είμαι από αυτούς που όλα τα περνούν   στο πόδι.
Το καλό  όταν έχεις κάποια Mia  noi, είναι ότι έχεις τσάμπα  νοσοκόμα  στις  δύσκολες στιγμές.
Θυσία το κορίτσι.  
Ρε   το μόνο που μου έχει λείψει λίγο τσάι του  βουνού.
 Γαμώ την lipton  του.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
χααχαχα newfun αν θες κανα ελληνικο τσαγακι στειλε τα στοιχεια σου σε κανα παληκαρι που στελνει εμβασματα στα ψαροχωρια να σου ρθει και το τσαγακι με coorier

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
φέρνουν τα ελληνικά καράβια   αλλά δυστυχώς ξέμεινα άμα κατέβεις  φέρε κανένα καραμανλίδικο  λουκάνικο.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αυτά τα μικροπράγματα μας  λείπουν εδώ Λόρδε.
Κανένα λουκάνικο, φέτα  όταν δεν φέρνει κανένα καράβι η κανένα αρνάκι, ελίτσες, ρίγανη, θυμάρι, κανένα τσάι του βουνού, καμιά κεφαλογραβιέρα κρητικιά.
Άντε  να φτουρίσει μετά η παρμεζάνα.
Για Πάσχα κανονίσαμε   το αρνάκι να έρθει από την Νάξο με τα παιδιά του  PERSEUS.
Από τσιπουράκι και  ούζο εεε το μόνο σίγουρο είναι  όταν πιάνει ελληνικό καράβι.
Ήρθαν σήμερα δυό φίλοι  σπίτι να με  δούν κάτσαμε  στην βεράντα,   πάει το   μισόκιλο το τσίπουρο.  
Πουτάνα αντιβίωση πότε θα τελειώσεις με την μυρουδιά έμεινα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Προτελευταια μερα στη πρωτευουσα. Οι ορδες των Γιαπωνεζων ξαναεμφανιστηκαν στην Σουκχουμβιτ. Απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι ερχονται για τριημερο στη Μπανγκοκ.
Δευτερα εως πεμπτη εξαφανιζονται.
Καλο ταξιδι σε συναγωνιστη που επιστρεφει σημερα. Περιμενουμε εντυπωσεις συντομα.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Δεν αξιζει το ρισκο με μηχανακι, ολοι μεθυσμενοι κυριως οι ταιλανδοι που απο τα 25 τους ειναι ξοφλημενοι απ το αλκοολ, ασε δε οι τουριστες τυπου αγγλοι που πινουν απο τις δεκα το πρωι, γενικως ολοι ντιρλα σε αναποδους δρομους βρεγμενους απ την υγρασια η τη βροχη,
Ειδικα στο πουκετ με ανηφορικους στενους δρομους με γκρεμους δεν αξιζει το ρισκο, αντι για δεκα παραλιες παρε ενα ταξι και πηγαινε σε μια, ολες ιδιες ειναι, η νοικιασε αμαξι, σιγα τα εξοδα.

Επειδή σκέφτομαι για την επόμενη φορά την ενοικίαση αυτοκινήτου, δεν εμπεριέχει κι αυτό ένα κίνδυνο, ειδικά αν εμπλακείς σε ατύχημα στο οποίο ούτε καν φταις;
Νομίζω οι εταιρείες ενοικίασης δίνουν εξ ορισμού (εντός της τιμής) μια ασφάλιση αλλά δεν έχω καταλάβει σε τί σε καλύπτει...

kontolagne λες μαλακιες και φοβιζεις κοσμο για τα μηχανακια ειδικα στο phuket...
Αν ξερεις να οδηγας μηχανακι και το μυαλο σου το χεις συγκεντρωμενο και πας σιγα το πουκετ ειναι πολυ και γαμω να το γυρνας με μηχανακι μπαινεις σε αλλες αισθησεις.Και οι δρομοι ειναι μια χαρα και δεν εχει τις δικες μας λακουβες.

Eχει παει κανεις στην μυκονο αυγουστο να δει τι γινεται εκει με τους τρελοιταλους με τα μηχανακια? η στα αλλα νησακια μας που ειναι μεστα στενακια? Αθηνα? Θεσνικη?   για τα δικα μας νησια δεν ακουσα ποτε κανεναν να λεει μην νοικιαζεις μηχανακι κινδυνευεις....

Παιδια σορρυ κιολας αλλα ολοι ειδημονες προσεχε αυτο προσεχε εκεινο δεν ξερεται να δινεται καμια αλλη χρησιμη συμβουλη επιτελους?
Μας πριξατε ταρχιδια να προσεχουμε δηλαδη ελεος......ΑΣ κατσουν ολοι σπιτια τους τοτε να μην κινδυνευουν απο τπτ.

Και δειτε επιτελους τα στατιστικα τροχαιων ατυχηματων στην ελλαδα και μετα μιλιστε λιγο....

Έχω οδηγήσει μηχανάκια σε πέντε διαφορετικές περιοχές της χώρας, αλλά στο Koh Chang, για παράδειγμα, θυμάμαι ότι έβλεπα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, επί μία εβδομάδα, 2-3 ατυχήματα με μηχανάκι λόγω των δρόμων, που λακούβες δεν είχαν, αλλά γλυστρούσαν απίστευτα, με ανηφορο-κατηφόρες και δεν συμμαζεύεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε βροχή, έστω κι αν επρόκειτο για ψιχάλες, οι περισσότεροι αναβάτες σταματούσαν στην άκρη μέχρι να στεγνώσει ο δρόμος.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
μετα απο 1μιση χρονο (τη μεγαλυτερη περιοδο αναμονης)
επιτελους απο βδομαδα παλι
μπανγκοκ

στην ΑΛΗΘΙΝΗ μπανγκοκ
(αμφιβαλω αν παει κανεις απο δω μεσα)

Κάποιοι  γυρίζαμε  στην Royal City Avenue  όταν ήταν μια αλάνα  με  κοινόχρηστες τουαλέτες.

Να στεναχωρήσω μόνο κάποιους  δεν είναι περιοχή  για  σφιχτούς  και μπατοφονιάδες.
Μιας  και την προτείνεις την περιοχή γράψε  και δυο λόγια.
Που;
Τι τιμές;
Υπάρχει επαφή με το άθλημα  εκεί;
Σε ποια  μαγαζιά;
Με ποιον τρόπο;

Έτσι κάποιος βοηθά.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλα να περάσεις αγαπητέ φίλε Asia fun.
Μόλις βολευτείς sabai sabai θα ήθελα να με ενημερώσεις σχετικά με το θέμα του φίλου σου του Γάλλου. Πηδάει ακόμα κινέζες στην Τσατουτσάκ ή τέλειωσαν και το έχει ρίξει σε κάποια άλλη φυλή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.

tonybim

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ,

μαζι με αλλα 2 φιλαρακια ετοιμαζουμε 10ημερο στην  Ταυλανδη τον Νοεμβριο που μας ερχεται!

Προσωπικά θα ειναι η 4η φορα που θα πάω μιας και το 2008-2009 επισκεφτηκα Phuket, Koh Samui & Bangkok 3 φορές.
Θα ηθελα ενα update σχετικα με τυχών σοβαρές αλλαγες τα τελευταια χρόνια καθώς και τη γνώμη σας αν θα επρεπε να επισκεφτω καποιο αλλο μερος εκτος απο PHUKET που ηταν η βαση μου και στα 3 προηγουμενα ταξιδια  , βεβαια με την προυποθεση οτι οι φιλοι μου που θα  πανε για πρωτη φορα δεν θα χασουν κατι απο αυτα που εζησα εγω και οι περισσοτεροι απο εσας.
Πατταγια δεν μου αρεσεν (εκατσα 1 μερα και εφυγα), Koh Samui πολυ ομορφο αλλα δεν ξερω αν  ειναι για βαση ή απλα για πέρασμα...

θα εκτιμούσα ενα pm απο τους γκουρου του site :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Πισω στην Ελληνικη πραγματικοτητα.
27 μερες σε εναν αλλο, κυριολεκτικα, κοσμο.
Εντος των ημερων θα προσπαθησω να γραψω καποιες πληροφοριες για Μπανγκοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom