04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Κυκλοφορεί σε χάπια των 50 η 100mg...ενα χάπι φτανει
Λέω φέτος να ράψω κάνα κοστούμι. Ξέρουμε κάνα καλό ράφτη με λογικές τιμές στην παττάγια;
Γιατι το παληο το λερωσες;
Όχι αλλά επειδή μου δημιούργησε ψυχολογικά τραύματα ο μαλεβιζιώτης με το να με λέει πόμ πούι :'( ξεκίνησα δίαιτα κ δεν μου κάνουν τα παλιά :-
Για πες. Το πολύ πολύ να κάτσω 1-2 μέρες παραπάνω στην βκκ
Για Πατταγια δεν ξερω αλλα για Μπανγκοκ εχω πααααρα πολυ καλο!
Και αυτα καλο ειναι αν μπορεις να τα ξεπλενεις με εμφιαλομενο νερο.Γι αυτο προσοχη .μονο φρουτα
τωρα μετα τα like παρακαλα και για κανενα αστρο....ψαρουκλα μου θες και προαγωγηΜε betadin ακομη καλυτερα!
Ρε παιδια στα ποσα μυνηματα περνω αστρο? αντε γιατι βαρεθηκα να λεω μαλ@κιες....
εχει , ΕΕΕΧΕΙ!!....Ωραιο ειναι σε διακοσμηση minimal (αν και προτιμω σε παραδοσιακη διακοσμηση αναλογος παντα) και καλη τιμη για την εποχη αλλα λιγο μακρια απο walking εκτος εαν εχεις μηχανακι η δε βαριεσε να περπατας.
Ακομα εχει ατομα που σκεφτονται το 100μπατο διαφορα? Αι καθιστε σπιτια σας ρεε
Αν και θα ειμαι για αλλη μια φορα εκτος θεματος (μιας και οπως λενε μερικοι σε αυτο το τοπικ πρεπει να συζηταμε μονο για γυναικες και γαμησια),εχω μια πολυ ενδιαφερουσα (κατ' εμε) προταση για διαμονη στη Πατταγια.
Τεκιλα δε ξερω αν εμενες ποτε pattaya bay resort,οπως αρκετα παιδια απο εδω,αλλα δε νομιζω οτι ειναι μακρια.Ειναι περιπου 1 χιλιομετρο απο walking..10-15 λεπτα περπατημα..
Ασε που βολευει πολυ και το baht bus..Αν περπατησεις 200 μετρα και βγεις beach road μεσω soi 13/1,σε 3 λεπτα με baht bus εισαι walking..Και στο γυρισμο το baht bus σε αφηνει εξω απο το Avenue και περπατωντας 100 μετρα,σε 1 λεπτο εισαι στο ξενοδοχειο..
Βεβαια σε σχεση με κατι hotel που ειναι διπλα στη walking,ειναι πιο μακρια...Αλλα απο την αλλη ειναι πολυ πιο κοντα απο το να μενεις Buakhao..
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ παντως αυτη η περιοχη γυρω απο Avenue γιατι εισαι στη μεση απο ολα..Απο walking,απο soi LK Metro και απο central για μασα..
Και μια χρηστικη πληροφορια για τα φαρμακα που κυκλοφορουν στη Ταυλανδη.
Θα βρειτε σχεδον τα παντα αλλα με αλλες ονομασιες.Εαν γνωριζεται τη συνθεση του φαρμακου που παιρνετε εδω,θα βρειτε αντιστοιχο κι εκει.
Οπως και εδω,ετσι και στη Ταυλανδη υπαρχουν τα original φαρμακα αλλα και τα γενοσημα.Η διαφορα τιμης ειναι αρκετα μεγαλη.Εγω παντως οσες φορες χρειαστηκα να παρω καποιο φαρμακο και μου εδιναν δικα τους γενοσημα,ηταν SUPER.
Ενα πολυ χρησιμο φαρμακο που παιρνω εδω οταν κρυωνω κι εχω συναχι και βουλωμα μυτης,το Claritine-D,δυστυχως δε κυκλοφορει στη Ταυλανδη (οπως και σε αλλες χωρες) γιατι περιεχει την απαγορευμενη ουσια "Ψευδοεφεδρινη",που ο FDA της Αμερικης αλλα και ο Οργανισμος φαρμακων της Ταυλανδης,εχει απαγορευσει γιατι θεωρειται αναβολικη ουσια.
Στην Ελλαδα κυκλοφορει ακομα κανονικα.
Την ιδια αυτη ουσια,περιεχουν σε μικροτερη ποσοτητα και τα αλλα γνωστα φαρμακα για το κρυωμα που ισως καποιοι παιρνετε,οπως το Comtrex,Nurofen cold,panadol cold & flu κλπ κλπ..
ΑΝ λοιπον κρυωσετε,υπαρχει ενα καταπληκτικο χαπακι που δινουν οι εκει φαρμακοποιοι,που λεγεται NASOLIN..Με το που το παιρνετε,μεσα σε 10-15 λεπτα τερμα το μπουκωμα και το συναχι.
Πολυ δραστικο ειναι και ενα αλλο που λεγεται TIFFY,το οποιο εχει την ιδια δραστικη ουσια με το NASOLIN σε μικροτερη συγκεντρωση,αλλα σε συνδιασμο με παρακεταμολη (depon).
Τελος για παυσιπονο,αντιπυρετικο τυπου depon,το TYLENOL ειναι φοβερο και μαλιστα ακομα καλυτερο το TYLENOL-8 hours στο μπλε κουτακι,με 650mg παρακεταμολης αντι για 500 που εχει το απλο.
Αχρειαστα να σας ειναι,αλλα αν κρυωσετε,τα φαρμακα που σας εγραψα ειναι δοκιμασμενα και κανουν φοβερη δουλεια.Χτυπηστε και μια βιταμινη C των 1000mg (μια την ημερα),φατε φρουτα (ειδικα pomelo) και το κρυωμα τελος.. ;)
δεν τα ειδες λαιβ γιαυτο τα λες αυταΟχι Pipinomaniac δεν εμενα ποτε εκει αλλα και εγω σε αυτα που εμενα μακρια ηταν στο 1 χιλιομετρο περιπου.
Καποιες φορες ειναι ωραια βεβαια να περπατας την Beach Road μεχρι να φτασεις μαρεσει να περπαταω απο εκει αλλα αν εχει ζεστη γινεσε λιγο παπι.
Ασχετο αλλα το soi LK METRO δε μαρεσε καθολου. Ειδικα εγω που εμενα Southern Pattaya δεν αξιζε να πηγαινω κατα κει.
Steφαn ηρεμησε παλικαρι μου αμαν.Περασε.Ουτε το συνδρομο του κολπου να ειχες.