Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Έχω λίγη ώρα μέχρι να βγω οπότε συνεχίζω το tr. Ξυπνάω μεσημεράκι, MBK για ψώνια όπου είχε και event μάι τάι αγώνες στον προαύλιο χώρο, επιστροφή στο χοτέλ και καρφί στο DR BJ Nuru Maaasssaaazzzz  :grin: Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post πήρα το 69 λόγω recomedation που είχε στο site του ο τύπος και επειδή δεν με τρέλαναν και τα υπόλοιπα κορίτσια που ήταν διαθέσιμα. Πολύ γέλιο το nuru μασάζ. Σαν oil μασσάζ μόνο που δεν απορροφά την γέλη το σώμα οπότε στο πήδημα έχει πολύ γέλιο μέχρι να βρεις τον τρόπο και σταματήσεις να γλιστράς δεξιά και αριστερά , αλλά όταν τον βρεις τον τρόπο το πήδημα γίνεται εντυπωσιακό, ειδικά με μια τόσο καλή παρτενερ που ήταν η τύπισσα. 2000 το κόστος για μία ώρα και ένα shot.. Την κάνω και πάω ποδαράτος soi cowboy αφού μου αρέσει η κατάσταση στην σούκουμβιτ με τα βανομπαράκια και την ζωή που έχει μέχρι να φτάσεις στην κάουμπόυ. Εκεί είπα να πάρω σειρά τα agogo για να δω τι παίζει και να δώσω και αναφορά. Αμ δε.. Στο Baccara κόλλησα μέχρι που έκλεισε. Υπέροχες γκόμενες σε πολύ μεγάλο ποσοστό, κόλλησα με μία γκόμενα όπου την κέρασα κάμποσα σφηνάκια και μετά ήρθε και μία φίλη της και η μάμασαν, τις κέρασα και αυτές, τρελός χαβαλές και λέω άντε να μπαρφανιάσω την γκόμενα. 3000 μπατ το short, 5000 to long  :o Δεν κρατούσα πολλά λεφτά πάνω μου οπότε το άφησα για την άλλη μέρα για long όπως της είπα. Και είχα σκοπό να το κάνω αφού η τύπισσα ήταν stunner. Τα κεράσματα μαζί με τις μπύρες μου βγήκαν στα 1300 μπατ.
Στις 3 που έκλεισε το baccara πήγα για μπυρίτσα και sisha στο τελευταίο μαγαζί της soi cowboy πριν βγεις στον κεντρικό που έχει πάντα live και μου άρεσε από πέρυσι. Με το που μπαίνω, έρχεται η σερβιτόρα, μία εντυπωσιακή ψηλή μουνάρα που με καθίζει και κάθετε και αυτή μαζί μου και την κερνάω ποτάκι. Πιάνουμε την κουβέντα, μου λέει ότι είναι λίγο καιρό στην BKK  αφού δουλεύει κυρίως Σιγκαπούρη και Μαλαισία, ότι δεν έχει γκόμενο και ψάχνει να βρει τον έρωτα της ζωής της, κερνάω και άλλο ποτάκι, ξεκινάμε τα χαμουρέματα.....Βέβαια δεν με άφηνε να πλησιάσω το μουνί της, γλωσσόφιλα και χουφτώματα από την μέση και πάνω μόνο..κάπου εδώ είχαν αρχίσει να μπαίνουν ψύλλοι στ αυτιά μου αλλά η τύπισσα μου είχε κάνει το καυλί μου σίδερο.. Τέλος πάντων μου λέει θα με μπαρφανιάσεις? Της λέω πόσα θέλεις? 700 το μπαρφάιν και 4000 αυτή για λονγκ. Της λέω δεν έχω τόσα μαζί μου, μου λέει θα πληρώσει αυτή τον μπαρφαιν και τα δίνω μετά σε αυτήν. Αρχίζω τα παζάρια, με τπτ δεν πέφτει. Μου λέει πάμε έξω και το σκάει το μυστικό. Μου λέει είμαι LB  :new_shocked: και τόσο πάει η ταρίφα, έφερε και φίλες της από το μαγαζί να το επιβεβαιώσουν διότι εγώ της έλεγα ότι αυτή είναι τιμή agogoκόριτσου και όχι freelancer LB και ότι δεν έχω πρόβλημα ότι είναι LB αλλά δεν θα της έδινα παραπάνω απο αυτά που τις πρότεινα.. Φάγαμε μισή ώρα να το κουβεντιάζουμε? Τι βόλτες θα μου έκανε την άλλη μέρα με το αμάξι της, τι το ένα τι το άλλο και έπεσε στα 4000 με το μπαρφάιν μέσα στην τιμή. Αλλά εγώ είχα μουλαρώσει και τις έδινα 3000 με το μπαρφάιν μέσα. Στα 3000 χιλιάρικα δεχόταν για σορτ αλλά εγώ της έλεγα μόνο long. Και δεν ήταν τα λεφτά το θέμα αλλά ήθελα να δικαιολογηθώ στον εαυτό μου ότι αν το έκανα, να το έκανα με δικούς μου όρους. Τελικά δεν έπεσε, δεν δέχτηκα και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Στον δρόμο μου τυχαίνει καπάκι άλλο ένα LB "μούναρος" και αυτό, το ρωτάω.. Πόσο? 1000 το σορτ, 2000 το λονγκ. Το σκέφτομαι αλλά τελικά δεν το πήρα. Χοτέλι και ύπνο.
Γι αυτό σας λέω, αφού δεν πήδηξα LB εκείνη την μέρα, δεν το βλέπω να πηδάω ποτέ μου.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μονος η μανος δηλαδη?
τοτε ησουν σε δυσκολη,,τωρα οχι?
με το LB ΔΕΝ καταλαβαμε το φιναλε,,,,απαυτωθηκατε?δηλ ισχυει οτι η μπριζολα ψηνεται κι απο τις 2 οψεις ΠΑΝΤΟΤΕ?

Ο φιλος ειναι για γελια,νομιζει οτι μιλαει στο καφενειο του χωριου του.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να κανουμε ενα διαχωρισμο.
Υπαρχουν 2 ειδων αντρες που πανε με LB.
Στη πρωτη περιπτωση,καποιος γνωριζει ενα γκομενακι το οποιο γουσταρει και εκει που πεφτει το χαμουρεμα,ανακαλυπτει πως εχει kinder εκπληξη αναμεσα στα ποδια του.
Πανω στη καβλα,αποφασιζει να το σπρωξει και στη τελικη το βλεπει και σα μια εμπειρια...
Στη δευτερη περιπτωση καποιος παει στη Ταυλανδη ΜΟΝΟ για τα LB,και ενιοτε γουσταρει να τα πιπωνει η να τον τρωει παραλληλα και ο ιδιος απο το κωλο,ειτε για μια φορα,ειτε κατ´ εξακολουθηση..

Και στις 2 περιπτωσεις,εχουμε μια σεξουαλικη συνευρεση με LB,αλλα ενω στη πρωτη εγω προσωπικα δε βρισκω τιποτα το μεμπτο,στη δευτερη εχουμε να κανουμε με ΠΟΥΣΤΗ.. :grin:

t77777

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
343
Πόντοι
21
Ανταπόκριση αποkoh samui! Αν και full season δεν έχει πολυ κόσμο! Έφτασα Εχθές βράδυ και παρόλο την κούραση δεν έχασα την βραδιά! Επίσκεψη στη περιοχή πάνω και τις μπυριτσες μου και φόρτο τίμησαν καλό  teak κοντόυλικο και χαριτομενο! Γενικά είχε καλά κομμάτια '!  Στην αρχή η δικιά μου ζητάμε 3000τηβ και 500 thb το μαγαζί! Τελικά έπεσε στα 1500 και 300  αντίστοιχα και την κεράσα και μια μπύρα! Μηπως γνωρίζει κανείς συναγωνιστης καποιο sex massage στο σαμουι ? όλα όσα είδα είναι κύριε καταστασεις!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ανταπόκριση αποkoh samui! Αν και full season δεν έχει πολυ κόσμο! Έφτασα Εχθές βράδυ και παρόλο την κούραση δεν έχασα την βραδιά! Επίσκεψη στη περιοχή πάνω και τις μπυριτσες μου και φόρτο τίμησαν καλό  teak κοντόυλικο και χαριτομενο! Γενικά είχε καλά κομμάτια '!   Στην αρχή η δικιά μου ζητάμε 3000τηβ και 500 thb το μαγαζί! Τελικά έπεσε στα 1500 και 300  αντίστοιχα και την κεράσα και μια μπύρα! Μηπως γνωρίζει κανείς συναγωνιστης καποιο sex massage στο σαμουι ? όλα όσα είδα είναι κύριε καταστασεις!

Και ΒΚΚ δεν είχε κόσμο, ενώ Πατάγια μόνο στην WS γίνεται χαμός αλλά όχι όσο πέρυσι. Όσο για soi 6, άδεια... Στα beer bars έτσι κ έτσι.

Συμφωνώ μαζί σου πιπιν.. Αν έπεφτε θα την έπαιρνα αλλά όχι και να δώσω όσα θα έδινα στο πιπίνι από το baccara για long ή sort..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
3 μέρα ΒΚΚ. Ξυπνάω, και μετά το κάζο της προηγούμενης ημέρας πάω για ένα μεσημεριανό Dr Bj να ανέβω λιγάκι. Μετά αποφάσισα να πάω terminal 21 μήπως κάνω κανά καμάκι και να φάω κ τπτ.. Στον δρόμο σταματάω για καφεδακι, πίνω το καφεδάκι στον προαύλιο χώρο του μαγαζιού ώστε να μπορώ να καπνίζω, είχε κυπελλάκι με άμμο για τασάκι και αυτό χρησιμοποιούσα, πάω να φύγω από το μαγαζί και με σταματάνε οι μπάτσοι  :police: Με ρωτάνε από που είμαι και αφού τους λέω Ελλάδα μου λένε πέταξες τσιγάρο στον δρόμο 2000 μπατ πρόστιμο. Ρε τους λέω πότε πέταξα το τσιγάρο αφού με το που βγήκα από το  μαγαζί με σταματήσατε και όταν ήμουν στο μαγαζί έβαζα τα τσιγάρα στο τασάκι. Όταν το είπα αυτό εξαφανίζεται ο ένας μπάτσος ο άλλος μου λεγε μαλακίες και ζητούσε διαβατήριο και ξαφνικά γυρίζει ο άλλος μπάτσος με μια γόπα και μου λέει αυτό δεν είναι δικό σου? Το μάζεψα πριν μπεις στο μαγαζί. Σιγά μην το μάζεψε τότε και περίμενε να πιω τον καφέ μου και μετά να μου χώσουν το πρόστιμο. Πάω στοίχημα ότι εκείνη την στιγμή που με απασχολούσε ο ένας ο άλλος πήγε και πήρε μία γόπα από το τασάκι και την παρουσίασε ως πειστήριο του εγκλήματος  :headbang: Πήγα να μουλαρώσω αλλά το ξανασκέφτηκα καλύτερα και απλά με παζάρια έριξα το πρόστιμο στα 1000 μπατ. Τους είπα και ευχαριστώ πολύ και πήγα στο Τ21. Αλλά ήμουν εκνευρισμένος οπότε απλά έφαγα και γύρισα στο δωμάτιο και άρχισα να ψάχνω σε πιο μασατζίδικο να πάω να χαλαρώσω και το βράδυ να πήγαινα soi cowboi να μπαρφανιάσω το πιπίνι απο το baccara. Μετά από ψάξιμο σε διάφορα forums κατέληξα σε δύο. ΒΚΚ48 και addict. αλλά απ την αρχή το ένστικτό μου μου έλεγα addict. Παίρνω BTS, κατεβαίνω Phrom phong προχωράω λίγο και σταμπάρω το BKK48 σούκουμβιτ 22 οπότε λέω να πάω και στο άλλο να δω τι παίζει και μετά διαλέγω. Έφαγα τα λυσσακά μου μέχρι να το βρω το addict. Σε κείνο το σημείο αντί να ανεβαίνουν οι αριθμοί, κατεβαίνουν. Οπότε το 24 ήταν ανάποδα απότι υπολόγιζα και μέχρι να το πάρω πρέφα έφαγα κανά τεταρτάκι. Γυρίζω πίσω, βρίσκω επιτέλους το 24 το παίρνω, έφτασα σχεδόν μέχρι το τέλος του 24 χωρίς να βρω τπτ, τα νεύρα μου!!! Γυρίζω πίσω, πάλι απ την αρχή και τελικά το βρήκα. Είναι σε αδιέξοδο στενό ενός στενού της 24!! Γι αυτό δεν φαινόταν πουθενά ούτε είχε και καμιά πινακίδα να λέει που είναι. Μπαίνω μέσα και ξεκινάει μία εμπειρία ζωής.

Όλα τα μωρά πανέμορφα.. Παίρνω το πρόγραμμα των 2300 μπατ στο bath room (vip to αποκάλεσε η νομ)και έρχονται τα μωράκια να διαλέξω. Τα μωρά ντυμένα με στολές αεροσυνοδού. Η μαμασαν μου προτείνει μία, μου λέει πολύ καλή αλλά εμένα το μάτι μου έπεσε σε ένα μωρό, όχι απλά stunner αλλά killer (για μένα πάντα, έτσι?)Ήταν ψιλοκρυμμένο πίσω από την κολόνα και λέω αυτήν. Η μαμασαν επέμενε να πάρω την άλλη. Λέω ή αυτή η φεύγω. Τελικά υποχωρεί η μάμασαν, περιμένουμε 5 λεπτά μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιο και ανεβαίνουμε. ξεκινάμε με μπάνιο που μου κάνει, της λέω να λύσει τα μαλιά διότι τα είχε αεροπορικό κότσο, δεν μου απάντησε και δεν τα έλησε, ξεκιναει και ένα bj στην μπανιέρα και μου λέει αν θέλω μπορώ να τελειώσω δύο φορές οπότε την αφήνω να το συνεχίσει μέχρι cim μετα καταπόσεως. Μετά ξεκινάει το full body μασαζ. Ήξερε και μασαζ και δεν με έτριβε απλά. Δίπλα στο κρεβάτι είχε ένα μεγάλο καθρέπτη που μου έδινε την δυνατότητα να βλέπω την όλη διαδικασία του μασαζ. Τότε είδα ότι κάποια στιγμή που δεν το πήρα πρέφα είχε αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα. Δεν νομίζω να με έχω δει σε πιο ερωτική-αισθησιακή σκηνή. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και γυρίζουμε σε 69 όπου σε κάποια φάση αρχίσω να τις βάζω σιγά σιγά το δάχτυλο από πίσω  έτοιμος να σταματήσω μόλις μου πει. Δεν με σταμάτησε. Ξεκινάει το κυρίως πιάτο, όπου τελικά την πήρα και από πίσω. Έχασα τον χρόνο, η τύπισσα σε ότι της έκανα ακολουθούσε με τρόπο που με έκανε να νιώθω ότι το γουστάρει τρελά και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να τελείωσε και αυτή τουλάχιστον 3 φορές. Δεν ξέρω πόση ώρα πηδιόμασταν, ξέρω ότι τόσο έντονο οργασμό έχω να νιώσω χρόνια. Ξανά μπάνιο από αυτήν και κουβεντούλα.  Σάντι το επαγγελματικό όνομα, Νομ όπως μου πε το κανονικό, από chiang mai -αρχικά την ρώτησα αν είναι από ισααν και τα ψιλοπήρε. Αφού ντύθηκα με κοιτάει και μου λέει number 9 vely good fuck. Φορούσα μία μπλούζα που σε κάποιο σημείο έχει το νούμερο 9. Ακόμα δεν τη έχω πλύνει διότι αγκαλιαστήκαμε πολλές φορές ακόμα και ντυμένοι και ακόμα έχει το άρωμα της. Και άλλα πολλά συνέβησαν μέσα στο δωμάτιο αλλά αυτά τα κρατάω για μένα. Ευτυχώς που δεν είναι freelancer διότι με έκοβα σπονσορα. Την γλίτωσα με 300 μπατ τιπ. Περιττό να πω ότι απλά γύρισα στο ξενοδοχείο. Ποιο baccara και πράσινα άλογα...
Νομ.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.751
Πόντοι
19.795
Παει ο Χαρντ. Τον εξαφανισαν οι μαγισσες της Παταγια. :boobies:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παει ο Χαρντ. Τον εξαφανισαν οι μαγισσες της Παταγια. :boobies:
οποιος ψαχνει βρισκει

Χθεσινό σκηνικό αλλά δεν έχω τώρα χρόνο για ολόκληρο το τριπ ρεπορτ μέχρι χθες. 'Αλλη στιγμή τα υπόλοιπα. Είμαι ήδη από παρασκευή μεσημέρι Πατάγια και αφού συνέβησαν διάφορα μέχρι χθες τις 3 τα ξημερώματα έχω μείνει μόνος και περνώντας από το μπαράκι που ήμουνα κάθε μέρα πέρυσι με την Meena τελικά το παίρνω απόφαση να πάω εκεί. Κάθε μέρα που περνούσα απο εκεί του έριχνα κλεφτές ματιές αλλά δεν το αποφάσιζα να πάω. Πάω, μόνο 3 ταυλανδεζακια να κατεβάζουν ένα μπουκάλι σανγκσομ, κάθομαι σε ένα τραπεζάκι και παραγγέλνω και εγω σανγκσομ. Τελικά ήπια τρία. Κανένας από αυτούς που δουλεύανε πέρυσι, μόνο η μπαργούμαν ίδια που με θυμήθηκε!! Καθώς έπινα τα ουίσκι, θυμόμουν τα περυσινά και τα ξαναζούσα τόσο έντονα που σε κάποια φάση ένοιωσα τα μάτια μου να βουρκώνουν και για να μην κλάψω σηκώθηκα και έφυγα. Πήγα ινσόμνια και πραγματικά πρέπει να ήμουν ο μόνος που ήταν εκεί μέσα μόνο για την πάρτι του. Απλά χόρευα και συνέχισα να πίνω σανκγσομ. Στις δύο ώρες που καθόμουν εκεί με πλησίασαν 7 - μετά την τρίτη άρχισα να τις μετράω - και πραγματικά εκτός την πρώτη οι υπόλοιπες ήταν stuner. Χυλόπιτα σε όλες.. Γύρω στις 6 σκεπτόμουν ότι ήταν ώρα να φύγω αλλά εκείνη την στιγμή μία φασαρία στα 15 μέτρα στα δεξιά μου μου τράβηξε την προσοχή. Μία κοπελιά με ένα μάξι κόκκινο φόρεμα που με είχε πλάτη είχε ένα πολύ έντονο διάλογο με ένα νεαρής ηλικίας φάραγκ και σε κάποια στιγμή η τύπισσα φωνάζει την ασφάλεια και ταυτόχρονα αλλάζει θέση και ερχόμαστε σε οπτική επαφή. Για 3 δευτερόλεπτα τα βλέμματα μας κλείδωσαν. Δεν χαμογέλασε κανείς μας. Meena... Γυρίζει το βλέμμα της στον τύπο που την έπρηζε και κάνει να φύγει. Γυρίζει και με ξανακοιτάει και μου κάνει νόημα να πάω μαζί της. κατεβήκαμε όλοι μαζι τα σκαλια, εγώ, αυτή, ο ηλίθιος, και 2 σεκιουριτάδες. Έξω απο το ινσόμνια αφού την έπρηζε ο άλλος και οι σεκιουριτάδες που απλά παρακολουθούσαν να μην ξεφύγει το πράγμα, έρχεται ένας απο αυτούς δίπλα μου, με χαιρετάει, μου λέει ολα οκ, ασε την ελέγχουμε εμείς την κατάσταση. Δεν ξέρω τι μπορεί να είδε ο τύπος στο βλέμμα μου. Τελικά μετά από κάνα δεκάλεπτο εφυγε ο ηλίθιος, και εγώ με την Meena και άλλες τρεις φίλες της, τι τυπικό για την Meena, πήγαμε στο μαγαζί που είχε γίνει το σκηνικό και είχαμε χωρίσει πέρυσι. Δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Παραγγέλνει ένα μπουκάλι 100 pipers, κάνω να το πληρώσω, δεν με αφήνει. Μου λέει αδυνάτισες από πέρυσι. Η πρώτη κουβέντα που ανταλλάξαμε ήταν αφού όλη την ώρα μιλούσε με τις φίλες της, απ οτι καταλαβαίνω για το σκηνικό. Και αρχίζουμε τα φιλιά τα χουφτώματα και τον χορό. Πείτε ότι θέλετε, η τύπισσα ξέρει να χορεύει και να σε καυλώνει στην στιγμή. Μέσα σε μια ώρα ήπιαμε το μπουκάλι και την παίρνω και φεύγουμε και ερχόμαστε στο ξενοδοχείο. Θεέ μου, τι σώμα έχει? Βέβαια τα τατουάζ που έκανε στα κωλομέρια της θεωρώ ότι δεν τις πάνε, αλλά οκ. Τέτοιος κώλος δεν υπάρχει. Αντίθετα το σκουλαρίκι στην γλώσσα, must. Γυμνοί και οι δύο, ετοιμαζομαστε να αρχίσει το παιχνίδι και ξαφνικά σηκώνεται και αρχίζει να φοράει τα εσώρουχα. Της λέω, τι κάνεις? Φεύγω μου λέει. Γιατί της λέω, θέλω να πάω στο δωμάτιο μου λέει. Τότε γιατί ήρθες την ρωτάω. Μου λέει δεν ξέρω. Ντύνεται και φεύγοντας μου λέει ότι θα με περιμένει το βράδυ ινσομνια.
Δεν το νομίζω ούτε για αυτήν ούτε για μένα...

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
φιλος το πραμα παει προς καψουροτραβηγμα,δυσκολη κατασταση.βρες κανα μουνακι να ξεχαστεις γιατι με την μινα θα μπλεξεις...εκτος αν γουσταρεις μπλεξιματα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
φιλος το πραμα παει προς καψουροτραβηγμα,δυσκολη κατασταση.βρες κανα μουνακι να ξεχαστεις γιατι με την μινα θα μπλεξεις...εκτος αν γουσταρεις μπλεξιματα.

H Τύπισσα είναι απίστευτη. Κουβαλάει την ίδια τρέλα με μένα γι αυτό κολλήσαμε και τόσο πολύ πέρυσι. Και άλλα πολλά που είδα πάνω της πέρυσι. Αν μπορούσα να μείνω Ταϊλάνδη ή αν ερχόταν αυτή Ελλάδα θα την παντρευόμουν, διότι η τύπισσα όταν είναι με κάποιον, είναι με κάποιον και δεν κάνει μαλακίες.. Όμως δεν θα μπορούσε να ζήσει ποτέ Ελλάδα και να μείνω εγώ Ταϊλάνδη δύσκολο. Αλλά να γίνω σπόνσορας, ποτέ. Αλλά θα θελα να κοιμηθώ μαζί της.  'Οχι απαραίτητα να πηδηχτούμε, το πήδημα εξάλλου εδώ δεν λείπει, αλλά να κοιμηθούμε αγκαλιά.. Έστω και για μία βραδιά..
Φεύγω. Πάω ινσόμνια...  :headbang: :headbang: :headbang:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αλλά θα θελα να κοιμηθώ μαζί της.  'Οχι απαραίτητα να πηδηχτούμε, το πήδημα εξάλλου εδώ δεν λείπει, αλλά να κοιμηθούμε αγκαλιά.. Έστω και για μία βραδιά..

Αγόρι πρόσεχε γιατι η γκόμενα έχει σκοπό να σε μαδήσει. :lheel:
Αν γουσταρε πραγματικά θα καθόταν το βράδυ στο δωμάτιο σου αλλά προφανώς είχε κλείσει για αλλού να ξημερωθεί.Πούλησε την μουρίτσα της στις φίλες της ότι εμένα έρχονται να με βρουν και περσινοί γκόμενοι και στην συνέχεια σε έστειλε για χόρτα. Άσε λοιπόν τις αγκαλίτσες και τα σιρόπια, ρίξε κανά πήδημα άμα πραγματικά γουστάρεις και κάντην με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλιώς κινδυνεύεις να κλάψεις πικρά. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
<<διότι η τύπισσα όταν είναι με κάποιον, είναι με κάποιον και δεν κάνει μαλακίες>>
Hard πολλες ειναι αυτο του στυλ που λες...
Απλα ειναι και πιο εξυπνες απο καποιες αλλες..
Κατα ταλλα κανε οτι γουσταρεις κ περνα καλα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
<<διότι η τύπισσα όταν είναι με κάποιον, είναι με κάποιον και δεν κάνει μαλακίες>>
Hard πολλες ειναι αυτο του στυλ που λες..

Ναι και πηγαίνουν Insomnia για να μάθουν πλέξιμο..........

Με όλα τα γκομενάκια στην κάθε insomnia, Tiger, Lusifer κτλ ΠΑΣ, ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ, ΠΗΔΑΣ , ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΧΑΙΡΕΤΑΣ
Για οτιδήποτε παραπάνω 99% θα μετανιωσεις :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.751
Πόντοι
19.795
Το θεμα δεν νομιζω να ειναι η τυπισα αλλα ο Χαρντ. Τον βλεπω λιγο "τρωτο"
με αυτα που γραφει και καλο  ειναι να φυλαγεται.
Και εγω περιπου το ιδιο ειμαι, αλλα τον αγαπουλη εαυτο μου τον αφηνω στην Ελλαδα
οταν κατεβαινω κατω. Ξερω οτι χανω σχεδον το μισο πακετο με το "ψεκαστε-σκουπιστε-
τελειωσατε" αλλα τουλαχιστον γυριζω σωος απο εκει κατω.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
H Τύπισσα είναι απίστευτη. Κουβαλάει την ίδια τρέλα με μένα γι αυτό κολλήσαμε και τόσο πολύ πέρυσι. Και άλλα πολλά που είδα πάνω της πέρυσι. Αν μπορούσα να μείνω Ταϊλάνδη ή αν ερχόταν αυτή Ελλάδα θα την παντρευόμουν, διότι η τύπισσα όταν είναι με κάποιον, είναι με κάποιον και δεν κάνει μαλακίες.. Όμως δεν θα μπορούσε να ζήσει ποτέ Ελλάδα και να μείνω εγώ Ταϊλάνδη δύσκολο. Αλλά να γίνω σπόνσορας, ποτέ. Αλλά θα θελα να κοιμηθώ μαζί της.  'Οχι απαραίτητα να πηδηχτούμε, το πήδημα εξάλλου εδώ δεν λείπει, αλλά να κοιμηθούμε αγκαλιά.. Έστω και για μία βραδιά..
Φεύγω. Πάω ινσόμνια...  :headbang: :headbang: :headbang:

αδερφε, νομιζω οτι εχεις περασει τη γραμμη...κανε την καρδια σου κ τη τσαπου σου πετρα κ πηγαινε ριξτο αλλου.πολλες φορες στα ταξιδια αυτα αναζητουμε συγκινησεις κ συναισθηματα που δεν προκειται να ζησουμε στις αστικες ζωες μας. to game ομως πρεπει να το παιζεις εσυ κ να μην γινεσαι μερος του. καλα ξεμπερδεματα. 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν την βρήκα τελικά την τύπισσα. αλλά χτύπησα μιλφονη γκομενακι από το Λάος μετανάστρια στην Ταϊλάνδη. Κουλό? Τώρα κάνει μπάνιο. Τα λέμε...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
hard εχεις φωτο αυτης της Meena ?? αν θυμαμε καλα δεν ειναι η δικη μου Meena ee

Stories