μερα 2η
ο καιρος συνεχιζει να ειναι συννεφιασμενος αλλα στα @@ μας .....μετα την πρωτη αναγνωριστικη μερα αρχισα να βρισκω ρυθμο ...το μεσημερακι πηγα για μασαζ στο soi 13/2 νομιζω ...βρηκα ενα γλυκο πιπινακι και το πηρα ....μετριο μασαζ αλλα καλουτσικη πιπα με τελειωμα στο στομα και το προσωπο .. η πρωτη φωτπ δικια μου οι αλλες απο fb
το βραδακι ο δρομος με εβγαλε στο σοι 7 οπου με αρπαξε μια γλυκια με μοντελισιο κορμακι ...Bo το ονομα της ..ηπιαμε ποτα παιξαμε μπιρλιαρδο και ψηθηκα να την μπαρφαινιασω ...φοβερη πιπα ..πολυ καλο σεξ παθιασμενο ...δεκτηκη σε ολα ..ολα ομως ...
μερα 3η ...
το πρωι αρχισαμε το πρωινο σεξακι με την Bo .. οπως ειπα ηταν πολυ δεκτηκη σε ολα (up to u) οποτε ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορα με ταυλανδη και την πισω πορτα ...υπεφερε λιγο η κοπελα αλλα το πηρε (το μισο) ...εβγαλε τα λεφτα της με το παραπαων ...το κακο ειναι οτι με αφησε τελειως κορεσμενο σεξουαλικα οποτε μεχρι αργα το βραδυ δεν ειχα ορεξη για πολλα ..εκανε και μια μπορα οποτε ξεκουραστηκα στο χοτελ ...
το βραδυ μια βολτα σε μερικα gogo (windmill , byblos) ισα ισ για να αρχισω να φτιαχνομε με τα χαμουρεματα των νεαρων κορασιδων .. μετα το χτεσινο ρεπο απο ινσομνια ειχα παθει στερηση οποτε πηγα κατα τις 1,30 απο εκει ....πολυ καλη βραδια για ινσομνια ..παρα πολλα ωραια ξεμπαρκα μωρα ....δεν ηξερα τι να προτοδιαλεξω ..σπανιο για μενα ..εχω πολυ συγκεκριμενα γουστα ...σε μια φαση μπηκε αυτη που δεν μπορεσα να παρω την πρωτη νυχτα ...ηρθε κατευθειαν πανω μου αν και την πλευρισαν αμεσως 2-3 τυποι...Σομ το ονομα ...παρα πολυ εντιυπωσιακη γκομενα ...απο αυτες που χορευουν και κοιταει ολο το μαγαζι ..φοβερο σωμα και κωλαρακι ..καθησαμε 2 ωριτσες χορευοντας και πινωντας ... η κοπελα στο χορο το εχει πολυ ..μου θυμισε ΜΕΕΝΑ απο οσους ειχαν διαβασει το προηγουμενο ταξιδι μου ...οχι ομως εξισου καυλοτικη ..εχει κατι Bitchy που μου το χαλαει ...στο ξενοδοχειο ηταν ακομα πιο Bitch ...πολυ στενη και οχι τοσο δεκτικη στα γουστα μου ...με το ζορι με αφησε να της τα ριξω ολα στην παμα ..προς το τελος την γαμαγα οχι απο ευχαριστηση αλλα επειδη ηθελα να υποφερει η πουτανιτσα ..και γιατι ηταν bitch αλλα κυριως γιατι με ειχε αφησει μπουκαλα την πρωτη βραδια ... ... το πρωι δεν ειχα καν ορεξη να την πηδηξω αλλο παρολι την ομορφια της και το πολυ ωραιο σωμα ..επισης το βυζι της ειχε ισως την ιδανικη ελαστικοτητα ...δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο ...λαστιχενιο ...απιστευτη αισθηση ...και πιστεψτε με εχω πιασει παρα πολλα βυζακια ...αλλα αυτο ηταν απο τα κορυφαια ...
παντως ευχαστηθηκα πολυ τη βραδια στο ινσομνια ..αυτη η αισθηση με τα δεκαδες γκομενακια να σε κοιταζουν και να μην ξερεις ποια να διαλεξεις σε συνδιασμο με τελεια μουσικη και ατμοσφαιρα δεν υπαρχει ....απλα τελεια