Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.751
Πόντοι
19.795
Ναι, και για οσους δεν το πηραν χαμπαρι να ενημερωσουμε οτι υπαρχει προσφορα της Καταρ που ληγει αυριο
για Μπανγκοκ απο 602 ευρω.(Εμενα για τις μερες που θελω μου το βγαζει 638)

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Σε όποιον αρέσει η μπύρα ένα ενδιαφέρον βίντεο για μπύρες της Ταϊλάνδης

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
21
για να πας στην ταιλανδη για 15-20 μερες σε καλο ξενοδοχειο οχι 5*
και να γαμας καθε ημερα ωραιες κοπελες ποσο περιπου θα στοιχισει μαζι με τα αεροπορικα??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και να γαμας καθε ημερα ωραιες κοπελες ποσο περιπου θα στοιχισει μαζι με τα αεροπορικα??
4-5 χιλιαρικα

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6

εμενα πριν λιγεσ μερες που πηγα μου στοιχησε 520 αεροπορικα , 650 χοτελ και 1350 που εφαγα εκει ...συνολο 2500
και τοπ μουνια και 4στερο χοτελ ....16 μερεσ παταγια και 1 Bkk

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
21
εμενα πριν λιγεσ μερες που πηγα μου στοιχησε 520 αεροπορικα , 650 χοτελ και 1350 που εφαγα εκει ...συνολο 2500
και τοπ μουνια και 4στερο χοτελ ....16 μερεσ παταγια και 1 Bkk

καλο ποσο και λογικο.
γιατι 4-5 που εγραψε ο master21 ειναι πολλα δεν λεει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καλο ποσο και λογικο.
γιατι 4-5 που εγραψε ο master21 ειναι πολλα δεν λεει.
"Τοπ μουνι" με κάτω απο 100 ευρω τη βραδια ΔΕ γαμας στη Ταυλανδη...Κατατσεκαρισμενο..
Γιατι αν κάποιος βρίσκει "τοπ μουνια" στο Ινσομνια και στις άλλες ντισκο,τότε εγω είμαι ο Πάπας...Τα τοπ μουνια δουλεύουν στα α γκο γκο.
ΟΧΙ βέβαια πως δε κυκλοφορούν αξιογαμητα στο Insomnia,αλλα όπως και να το κάνουμε,ΔΕΝ είναι τα τοπ που μπορείς να γαμησεις.
Απο εκει και πέρα μπαίνει το "value for money" και λες,γιατι να δώσω 100 ευρω για το τοπ μουνι,αφού μπορω να κανω τη δουλεια μου με μια όμορφη σχετικά κοπελιτσα με τα μισα και λιγότερα λεφτα..
Εκει πάω πάσο...
Ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του...

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
καλά και δεν κάθεσαι να γαμάς στην ελλάδα???? τα ιδια λεφτά θα σου βγούνε!!! 100€ τη βραδιά??? ήμαρτον!!!

"Τοπ μουνι" με κάτω απο 100 ευρω τη βραδια ΔΕ γαμας στη Ταυλανδη...Κατατσεκαρισμενο..
Γιατι αν κάποιος βρίσκει "τοπ μουνια" στο Ινσομνια και στις άλλες ντισκο,τότε εγω είμαι ο Πάπας...Τα τοπ μουνια δουλεύουν στα α γκο γκο.
ΟΧΙ βέβαια πως δε κυκλοφορούν αξιογαμητα στο Insomnia,αλλα όπως και να το κάνουμε,ΔΕΝ είναι τα τοπ που μπορείς να γαμησεις.
Απο εκει και πέρα μπαίνει το "value for money" και λες,γιατι να δώσω 100 ευρω για το τοπ μουνι,αφού μπορω να κανω τη δουλεια μου με μια όμορφη σχετικά κοπελιτσα με τα μισα και λιγότερα λεφτα..
Εκει πάω πάσο...
Ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλά και δεν κάθεσαι να γαμάς στην ελλάδα???? τα ιδια λεφτά θα σου βγούνε!!! 100€ τη βραδιά??? ήμαρτον!!!
φιλε 100 ευρω την βραδυα σημαινει ολο το βραδυ και μπορει και παραπανω στην ταυλανδη....
εδω με 100 βαρια μιαμιση ωρα  :grin: :grin:
επισης μπορεις και με 30-40-50....για ολη την βραδυα και μπορει και παραπανω αναλογατι θα κανονισεις

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
69 μεινανε και δεν περναν με τιποτα...μεχρι να παμε θα μας πηδηξουν την ψυχολογια μαυτα που γινονται...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μετά απο κάποια ώρα και τα Α-class ρίχνουν τιμές κατακόρυφα , απο το να πάνε στη παράγκα τους αψώνιστες ...
Πάντως και σε agogo τον Ιούλιο μέχρι το απόλυτα διαπραγματεύσιμο 3000 μπατ (75 ευρό) άκουσα (για long time) !   

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Α-class αψωνιστες δεν παίζουν...
Το πολυ μέχρι τις 10 το βραδυ ξεκινάνε το πρώτο σορτ με γιαπωνεζους συνήθως.
Κάνουν 2-3 σορτ και αν έχουν όρεξη και κουράγιο πιο αργά χτυπάνε και ένα λονγκ,η πανε για ύπνο.
Τα A-class κάνουν συνολικά 50-60 barfine το μήνα.Που αν αφαιρέσεις τα ρεπό τους και τις μέρες περιόδου,βγαίνει 3 περίπου την ημέρα.
Και βέβαια "διαπραγματεύσεις" στη τιμη δεν παίζουν..Αν δε θες εσυ να τα δώσεις,υπάρχουν άλλοι 50 στην ουρα,που θα τα δώσουν..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κάνουν 2-3 σορτ και αν έχουν όρεξη και κουράγιο πιο αργά χτυπάνε και ένα λονγκ,η πανε για ύπνο.
Τα A-class κάνουν συνολικά 50-60 barfine το μήνα.Που αν αφαιρέσεις τα ρεπό τους και τις μέρες περιόδου,βγαίνει 3 περίπου την ημέρα.
Και βέβαια "διαπραγματεύσεις" στη τιμη δεν παίζουν..Αν δε θες εσυ να τα δώσεις,υπάρχουν άλλοι 50 στην ουρα,που θα τα δώσουν..
Προφανώς αυτό που ενοείς Α-class εγώ δεν το είδα σε 7-8 μέρες στη Πατάγια , ότι καλύτερο πράγματι κυκλοφορούσε στα agogo με τιμή έως 3000 (διαπραγματεύσιμο) και barfine 600 (αδιαπραγμάτευτο φυσικά)...
Στην insomnia εγώ πήρα με 1500 , ενώ άλλοι λένε πως δεν δίνουν ποτέ πάνω απο 1000 , όπου συνήθως έβλεπα ότι "αψώνιστο" έμεινε ...
Σίγουρα παίζει ρόλο και η εποχή που πας ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το βασικότερο ρόλο παίζει τι ώρα πας και οχι η εποχή..
Αν ξεκινάς τη μπαροτσαρκα στις 11-12 το βράδυ,χάνεις πολλα επεισόδια..
Ειδικα μετα τις 12,στα α γκο γκο έχει μείνει η τελευταία τελευταία ποιότητα..

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ισοτιμία Ευρώ - Μπατ : 1 προς 38.91 .....

Πάλι τις κατηφόρες πιάσαμε. Κάνα χειρόφρενο.. κάποιος.. κάτι..

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Μην το λες ρε.
Ειδικά εκτός εποχής δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται. Μπαίνω σε ένα μαγαζί (διόροφο) που έχει καμιά 70 γκόμενες στις 9 η ώρα (για να προλάβω το happy hour, 8.30 ανοίγει). Σύνολο μέσα 3 πελάτες, ένας Κινέζος με μια Κινέζα, ένας Ινδιάνος που δεν παίρνει ποτά (αλλά πληρώνει 500αρικο για να κάθεται να βλέπει!) και 2 Αγγλοι που έχουνε ξεμείνει από το 90. Μέσα στο μαγαζί μέχρι τις 11.30 που φύγαμε μπήκανε άλλες 2 παρέες, 1 τυπάς με μια Ταυλανδέζα και 3 γύρω στα 50 (μαζί). Πως να φορτωθούνε οι γκόμενες? Από τον Θεό??? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουνε μαγαζιά που οι γκόμενες φορτώνονται κάθε μέρα και πολλές φορές (π.χ. Baccara), αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Τώρα αρκετές γκόμενες προτιμούν να λυσσάξουν της πείνας παρά να ρίξουν τη μούρη τους να πάνε με λίγα λεφτά. Αλλά οι περισσότερες όταν τελειώνει ο μήνας και πρέπει να έχουν δείξει κάποια όρια για να μην τους κόψουν το μισθό τα ξεχνάνε αυτά.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Andrew,το γεγονός πως μια γκομενα τη προσλαμβάνουν σε ένα a go go, δεν προάγεται αυτόματα και στη κατηγορία Α-class...
Στη τιμη,μπορει να ζητάνε 3 χιλιαρικα,αλλα το 90% αυτών είναι για 3 χιλιάδες κλωτσες και οχι μπατ...
Για μένα a-class μωρα είναι το πολυ 1 στις 20 που δουλεύουν σε a go go...Κι αυτές βέβαια ξεσκιζονται στα barfine,ενω η συντριπτικη πλειοψηφία μένουν στα αζήτητα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο λορδος που χαθηκε, θα τον καταπιε κανα ταιλανδεζικο μουνι μαλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom