αρχες 2007 εξερευνω πρωτη φορα και μονος τη μπανγκοκ, τι πιο κλασικο bts κατεβασμα στο σταθμο σαπαν τακσιν και περνουμε το καραβακι για να δουμε τους ναους (ουατ πο, ουατ πα κεο) μπαινω στη βαρκα καθομαι σε μια σειρα και απολαμβανω τη βαρκαδα! η βαρκα δεν ειχε και πολυ κοσμο, και στην επομενη σταση ενα ζευγαρι ευρωπαιων που επιβιβαστηκε (ωραιος ανδρας, μουναρα γυναικα οφειλω να ομολογησω, γι αυτο και τους προσεξα) καθετε στη μπροστινη σειρα απο μενα! μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακουω! βγαλε τη φωτογραφικη! πρωτο ξενερωμα! αδιαφορω! ο τυπος βγαζει τη καμερα και διαπιστωνει οτι τελειωνει η μπαταρια! καλα δεν σου ειπα χτες να τη φορτισεις, της λεει τσαντισμενος! εγω του λεει αυτη ακομα πιο αρπαγμενη, αφου εσυ ασχολεισε με τη καμερα, δε μα φηνεις ησυχη! και αρχιζει μια μανουρα σε εντονο υφος (ευτηχως οχι ακραιο) αλλα τι το θες ολη η βαρκα τους πηρε χαμπαρι αλλα οι καφροελληνες εκει να γκρινιαζει ο ενας στο αλλο επι 5λεπτο! στην επομενη σταση και πριν φτασω στο ξαπλωμεμο βουδα (μεγαλη η χαρη του
) κατεβηκα να ξενερωσω! ευτηχως σε λιγα λεπτα μου περασε βρεθηκα (χωρις να το ξερω) στη καοσαν και εφαγα ενα "πεσιμο" απο κατι αγγλιδες (κλασμενες) με τη μια και εστρωσα διαθεση! αλλο ξενερωμα! στο κραμπι φιλος μου βρηκε συναδελφο του ελλεηνιδα (2 ζευγαρια ηταν) και του ειπαν μετα να βρεθουμε ολοι μαζι το βραδυ