Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
παρόλα αυτα,κι εγω,
Ερωτεύτηκα...
Με φλωμοσανε στο ψέμα...
Λεφτα μου φάγανε...
Ενας κλασικός φαλανγκ δηλαδη.. :grin:
Όποιος από όλους μας πει το αντίθετο είναι ψεύτης.
Η πρώτη φορά είναι θέμα τύχης οι επόμενες όμως αν συμβούν είναι βασικά θέμα άλλων παραγόντων...
Όσον αφορά το πρώτο σου σημερινό ποστ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. :thumbsup:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.Απ τη μια οι αγαπουληδες οπως τους παρουσιαζει ο λυστ απ την αλλη καποιοι που απο τον ενθουσιασμο τους νομιζουν οτι ειναι τσαμπα η θελουν να πουλησουν μουρη
Και βέβαια η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Αλίμονο άν όποιος Έλληνας κατεβαίνει στην Tαϋλάνδη είναι σαν τους χαρακτήρες που περιγράφω. Θα μας είχαν πάρει με τις πέτρες.
Δυστυχώς όμως για να περάσουν κάποια πράγματα μόνο με το στοιχείο της υπερβολής τραβούν την προσοχή.
Απ' την άλλη βέβαια ποιά είναι η απάντηση όταν ποστάρω αυτές τις τραβηγμένες ιστορίες και παίρνω pm "Φίλε φαίνεσαι ψαγμένος με το θέμα Ταϋλάνδη. Μήπως μπορείς να μου πεις κανα τρόπο να φέρω το κορίτσι μου εδώ;"

ΤRAGIC??????????????

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχαχαχ :2funny:Χωρις λεξη αγγλικα τοτε αν παω μονος θα βγαλω ακρη?με τα λεφτα οκ..
χρηστο διαβασε και να θυμασε : χαι , γιου μι ρουμ μπουμ-μπουμ , χαου ματς? λιγες κουβεντες ολο το ζουμι

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλό Μήνα και καλό Μαγιόξυλο :s&m_2:
Φάγαμε τον ένα μήνα από τους οκτώ μέχρι τη πολυπόθητη επιστροφή :idiot:

Συνημμένα

• May.jpg
    May.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλό μήνα σε όλους και καλά ταξίδια....

Θα ήθελα να παραθέσω μεταφρασμένο ένα εξαιρετικό ποστ ενός συναγωνιστή σε ξένο forum που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Οι περισσότεροι από μας πηγαίνουμε στην  Πατάγια, διότι είναι σαν μια σεξουαλική Disney Land. Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε στον τόπο μας. Εκεί υπάρχουν γυναίκες  που μοιάζουν με αυτές που δεν θα είχαν  καν μιλήσει μαζί μας στη  χωρα μας. Μπορούμε να γλενταμε  σαν ροκ σταρς, και να αισθάνομαστε σαν αυτούς. Η σεξουαλική ορμή μας μεγιστοποιείται, και η αυτοεκτίμηση μας εκτοξευεται.  Τα κορίτσια της Ταϊλάνδης  κάνουν τις γυναίκες στην πατρίδα μας να φαίνεται σαν άντρες με βυζιά. Έχουν μια θηλυκότητα που οι δυτικές γυναίκες δεν έχουν, και είναι πρόθυμες να μας ευχαριστήσουν κάθε στιγμή. Αυτές  σε αντίθεση με τις γυναίκες από την χώρα μας, που απαιτούν να είναι ευχαριστημένες και οι ίδιες, δεν φαινονται να ζητούν πολλά. Οι γυναίκες από τη χώρα μου, φοράνε ρούχα που έχουν μέσο μέγεθος  νούμερο16 , ενώ η μέση γυναίκα στην Pattaya φοράει πιθανώς ένα μέγεθος μεταξύ 2 και  4.  Η Pattaya είναι προκλητικά ένας τόπος παιχνιδιού για τους άνδρες, συναρπαστική, διασκεδαστική, όπου το φανταστικό μπορεί να εκπληρωθεί, νέες φαντασιώσεις να δημιουργούνται, και να εκπληρώνονται και αυτές.
Όταν πήγαίνουμε πρώτη φορά στην Παττάγια ο “ανδρισμός” μας οδηγεί  σε κάθε  μία που μας γυαλίζει και λεέι "θέλω να έρθω μαζί σου”. Σιγα σιγά γινόμαστε επιλεκτικοί, και προτιμούμε τα κορίτσια με το καλύτερο κορμί ή τα μεγαλύτερα στήθη ή τα ομορφότερα πόδια ή απλά την πιο τέλεια για τα μάτια μας. Πηγαίνουμε τουλαχιστον με δύο τρεις από αυτές.Και ενώ μέχρι τώρα σκεφτόμαστε με το “κάτω κεφάλι” ξαφνικά κάτι αλλάζει. Το μυαλό μας έχει ατροφήσει ή έχει πάθει κάτι τελοσπάντων γιατί βρήκαμε την “μοναδική”. Και ενώ έχουμε ακούσει και διαβάσει όλες  αυτές τις ιστορίες για τις σχέσεις με τις Ταϋλανδές που δουλεύουν στην βιομηχανία του sex τις προσπερνάμε για το δικό μας κορίτσι είναι διαφορετικό..... 
Φτάνεις στην Pattaya σαν ένα ολοκληρωμένο άτομο με αρκετες εμπειρίες και μετατρέπεσαι σε δεκαπεντάχρονο έφηβο που ερωτεύτηκε για πρώτη φορά. Μοίαζει τόσο αληθινό, αλλά είναι μια φαντασίωση που απλά θες να κρατήσει το περισσότερο δυνατό. Ένας σκεπτόμενος άντρας θα έλεγε “ είναι υπέροχο θα επιστρέψω και θα το ξανακάνω”. Ωστόσο το προσπερνάς και  το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα  συνεχίσεις την σχέση σου....
Ζητάς από το κορίτσι σου να σταματήσει να δουλεύει στα μπαρ και να είναι μόνο μαζί σου. Αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι θα γυρίσεις πίσω και θα πουλήσεις ότι έχεις για να επιστρέψεις κοντά της να ζήσεις μαζί της, να την παντρευτείς, η να την πάρεις στην πατρίδα για να ζήσει το “αμερικάνικο όνειρο” ή οποιοδήποτε όνειρο έχεις στην χώρα σου. Φυσικά η απάντηση της είναι “ αν σταματήσω την δουλειά για να σε περιμένω πως θα ζήσω; Που θα βρω χρήματα να βοηθήσω την φτωχή οικογένειά μου ;”
Η παγίδα στήθηκε και έσυ έπεσες μέσα νομίζοντας ότι την κέρδισες.Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το ποσό που θα της στέλνεις .. Έχεις  ακούσει ότι ο μέσος μισθός της Ταϊλάνδης είναι περίπου 5.000 μπατ το μήνα, και  αυτό που πιστεύεις είναι ότι αν δώσεις 10.000 μπατ , θα μπορεί να ζήσει αρκετά καλύτερα από το μέσο όρο. Θα μπορεί να πάει στο χωριό της και να πιάσει μια δουλειά στο 7-11 όπου θα προσθέσει επιπλέον  5.000 μπατ  και να ζήσει καλά. Τοκ τοκ. Ξύπνα!!  Αυτό  δεν πρόκειται να συμβεί. Θα σου ζητήσει τα λεφτά που θα έπαιρνε σαν να δούλευε κάθε μέρα επτά μέρες την εβδομάδα. Εκεί αρχίζει η διαπραγμάτευση και καταλήγει κάπου μεταξύ των 20 και 50 χιλιάδων μπατ.Φυσικά αυτό που θα πεις στους φίλους σου που ξέρουν πως παίζεται το παιγνίδι είναι λίγότερο από το ½.από αυτό που πραγματικά δίνεις.Όσο για όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν δεν θα πεις κουβέντα για χρήματα γιατι γνωρίζεις την απάντηση που συνήθως είναι “Τι τρέχει με σένα μεγάλε; Στέλνεις χρήματα σε μια Ταϋλανδή πόρνη χώρις καν να πηδάς; Τι μαλακίες κάνεις;”
Είναι εντάξει όμως σκεφτεσαι, γιατί το δικό σου κορίτσι είναι διαφορετικό από τα άλλα. Αφού πια συμφωνήσετε στο ποσό της μηνιαίας χορηγίας θα σου πάρει μια ξεγυρισμένη πίπα για να σου δείξει πόσο σε αγαπάει. Σε λίγες μέρες με τα πρώτα χρήματα  που της έχεις δώσει στο χέρι θα σε παρακολουθεί να παίρνεις το αεροπλάνο της επιστροφής για τη χώρα σου αποχαιρετόντας σε με δάκρυα στα μάτια. Και ενώ εσυ στο ταξίδι της επιστροφής σχεδιάζεις ήδη την επιστροφή σου κοντά της ή πως θα την φέρεις στην χώρα σου αυτή θα επιστρέφει στις φίλες της ή στο Ταϋλανδέζικο αγόρι της τρώγοντας τα πρώτα σου χορηγικά χρήματα.
Με ένα νέο επιπλέον εισόδημα στην τσέπη της θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της για το τι πρέπει να κάνει, και συνήθως καταλήγει σε ένα από τα παρακάτω:
1. Θα συνεχίσει να δουλεύει στο ίδιο μπαρ η απλώς θα αλλάξει μαγαζί.
2. Θα σταματήσει την δουλειά και θα παραμένει στο δωμάτιο της με το thai boyfriend ζώντας με τα χρήματα που εσύ στέλνεις.
3. Θα δουλεύει σαν freelancer στις ντίσκο. Έχει ήδη ένα σταθερά καλό εισόδημα για τις ανάγκες της το οποίο την κάνει επιλεκτικη σχετικά με τους άντρες που πηγαίνει. Φυσικά όχι δωρεάν.
4. Θα επιστρέψει στο χωριό της για να μεγαλώσει το παιδί της.
5. Γυρίζει για κανα δύο μήνες στο σπίτι της αλλά επιστρέφει πίσω στην γκλάμουρους νύχτα της Pattaya  μην αντέχοντας την βαρετή ζωή του χωριού.
6. Βρίσκοντας ότι η εξαπάτη σου ήταν μια εύκολη επικερδής υπόθεση θα αρχίσει να ψάχνει για το επόμενο θύμα της και στην συνέχεια το μεθεπόμενο.
Οι περισσότεροι θα εύχονται να συμβαίνει η τέταρτη περίπτωση παρόλο που το χωριό ειναι το μέρος που ζεί ο πρώην σύζυγος ή ο παιδικός της έρωτας που αναμένουν την επιστροφή της κότας με τα χρυσά αυγά. Η μάνα της πανευτυχής και περήφανη για την οικονομική επιτυχία της κόρης και κατ’ επέκταση της οικογένειας θα βγει να το διαλαλήσει στην γειτονιά. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει την κόρη της στόχο για τον κάθε τεμπέλη Ταϋλανδό που έχοντας βαρεθεί τον τρόπο ζωής του χωριού ψάχνει χρηματοδότη για να συνεχίζει τον τζόγο, το ποτό και την επίσκεψη του στα αμαρτωλά Καραόκε απλά και μόνο για να τον κρατηθεί μακρυά από την πλήξη.
Παρόλο που θα είσαι συνεπής στις μηνιαίες καταβολές της χορηγίας οι κλησεις μέσω τηλεφώνου και email για extra χρηματοδότηση θα πληθαίνουν. Με δάκρυα στα μάτια θα σου λέει ότι το βουβάλι της οικογένειας πέθανε, ο αδελφός τράκαρε με το μηχανάκι του αυτοκίνητο της αστυνομίας και χρειάζονται χρήματα για το νοσοκομείο, τις επισκευές και τους μπάτσους. Η οροφή του σπιτιού μπαζει νερά και χρειάζεται αντικατάσταση,το δάνειο που έχει παρθεί από την τοπική μαφία για την αγορά του όφείλεται ακόμα λόγω συγκυριών και όλη η οικογένεια είναι σε κίνδυνο , ένω ο πατέρας της έχει προσβληθεί από κάποια σπάνια μορφή καρκίνου. Η λίστα είναι ατελειώτη με κοινό παρανομαστή την επιπλέον καταβολή χρημάτων από μέρους σου για να αποφευχθεί η κρίση....
Ας υποθέσουμε ότι αγνοείς όλα τα παραπάνω. Μαζεύεις ότι χρήματα έχεις και αποφασίζεις να κάνεις το μεγάλο βήμα προς μια νέα ζωή στην Ταϋλάνδη. Η μητέρα της αφού σε καλοδεχθεί θα κάνει ένα μεγάλο δώρο στην κόρη της για ξεκίνημα της νέας σας κοινής ζωής. Θα της προσφέρει γη για να μπορέσετε να χτίσετε το σπιτικό σας. Φυσικά μιας και ο νόμος απαγορεύει την κατοχή γης και οικίας  για τους  farangs όλα θα είναι στο όνομα της. Το σπίτι θα πρέπει να έχει όλες τις ανέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Κουζίνα δυτικού τύπου για να τρως τα συνηθισμένα σου φαγητά,δεύτερο μπάνιο δίπλα στο υπνοδωμάτιο κήπο, μέχρι και γκαράζ για το αυτοκίνητο που θα αγοράσεις.Κοντά δύο εκατομύρια  μπατ θα είναι το εκτιμώμενο συνολικό του κόστος. Και ενώ εσύ θα πληρώνεις για την επίπλωση του σπιτιού η γυναίκα σου και η μάνα της θα προετοιμάζονται για τον γάμο που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας.  Θα πρέπει βέβαια πρώτα απ’ όλα να πληρώσεις στην οικογένεια το εθιμικό sin sot μιας και θα στερήσεις την γυναίκα σου από την οικογένεια της. Ένα ποσό που μπορεί να ξεκινήσει από τις 150.000 και να φτάσει το εκατομύριο θα μετακινηθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Και ενώ εσύ θα ετοιμάζεσαι για τον ευτυχή νέο βίο σου μια ξαφνική μανούρα θα αλλάξει τα πράγματα άρδην. Το κορίτσι σου θα αποφασίσει ότι δεν σε αγαπάει πια εσύ έξαλος θα προσπαθήσεις να αντιδράσεις για όσα έχεις κάνει και πληρώσει αλλά η απειλή όλης της οικογένειας που θα μαζευτεί ότι η αστυνομία δεν θα βρει ούτε τα κόκαλλα σου θα σε κάνει να τα μαζέψεις και να φύγεις. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έχεις στο όνομα σου.Όλα τα έφτιαξες στην γη της μαμάς.....
Ας εξετασουμε και το εναλλακτικό σενάριο της ιστορίας. Είσαι στους λίγους τυχερούς που το κορίτσι τους αποφασίζει να ακολουθήσει για μια νέα ζωή στον λεγόμενο πρώτο κόσμο.Θα πρέπει να εξαντλήσεις την υπομονή σου περιμένοντας την βίζα που είναι απαραίτητη και ξοδεύοντας άφθονο χρήμα καταλήγεις ότι μόνο ο γάμος είναι αυτός που θα επισπεύσει τις διαδικασίες για τις περισσότερες χώρες. Αφού έχεις ήδη παντρευτεί και περιμένεις την χρονοβόρα έκδοση της βίζας το κορίτσι σου θα συνεχίσει κανονικά να κάνει κάποιο η κάποια από αυτά που περιγράψαμε από το ένα  έως το έξι παραπάνω. Ταυτόχρονα θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερωθεί για την νομοθεσία περί διαζυγίου και τι μπορεία να κερδίσει από αυτο. Ακόμα και όταν σε ακολουθήσει στην χώρα σου το μυαλό της θα βρίσκεται πίσω. Μην άντεχοντας το δύσκολο για αυτή δυτικό τρόπο ζωής δείχνοντας ταυτόχρονα και τεράστια υπομονή θα οδηγήσει τα πράγματα εκεί που υπολόγιζε από την αρχή. Θα σου πάρει όσα περισσότερα μπορεί και θα γυρίσει στην ζωή της. Την  χαριστική βολή θα στην δώσει όταν σου πει ότι ο κολλητός  σου είναι κάλυτερος εραστής από σένα.
Αν νομίζετε ότι  όλα τα παραπάνω δείχνουν μόνο μια ζοφερή προοπτική για σας και το κορίτσι του μπαρ δυστυχώς είναι αλήθεια. Αν πιστεύετε ότι προσπαθώ να σας αποτρέψω να γίνετε σπόνσορες, ναι σίγουρα αυτό κάνω. Σκεφτείτε με την λογική και όχι με το κάτω κεφάλι. Θεωρείται ότι κάνω τον πολύξερο;  Σίγουρα όχι γιατι αυτό που περιγράφω δεν πάυει να είναι μια πολύ πιθανή εμπειρία για κάποιον που ερωτεύεται ένα κορίτσι από μπαρ. Πολλοί θα πείτε ότι τα γνωρίζετε αλλά δεν πρόκειται να συμβεί σε σας γιατί το κορίτσι σας είναι “διαφορετικό”. To σίγουρο είναι ότι από την πλευρά τους όλα γίνονται για τα λεφτά, δεν είμαστε τίποτα άλλο για αυτές από ένα walking ATM, και πάνω από όλα το κορίτσι μας δεν είναι “διαφορετικό”.
Ακολουθεί μία λίστα με για την θέση που έχει ένα farang boyfriend την καρδιά ενός bargirl. Είναι αρκετά αστεία αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει στην σειρά είναι η θέση της μαμάς με το thai boyfriend μιας και αυτός είναι που μπορεί να πιέσει και να κερδίσει περισσότερα χρήματα από μια κατάσταση όπως αυτή που έφερα ώς παράδειγμα .
Η θέση σου  στην καρδιά της Ταϊλάνδης κοπέλας
.
1. Χρήματα -Χρυσός
2. Μαμά
3. Τhai boyfriend
4. To μωρό της
5. Η υπόλοιπη οικογένεια
6. Ο ύπνος
7. Οι φίλες της που δουλεύουν στο μπαρ
8.  Οι υπόλοιποι Ταϊλάνδοί
9. Το μπάφαλο της μαμάς
10. Τα  σκυλιά  στο σόι της γειτονιάς
11.  Οι ψύλοι και τα τσιμπούρια των σκύλων
12. ΕΣΥ!!!!!!!

Όλα αυτά που περιέγραψα παραραπάνω ακούγονται σίγουρα αρνητικά. Ακούγεται σαν να λέω μην έρθετε στην BKK, στο  Phuket, στην Pattaya. Δεν είμαι αρνητικός αλλά ρεαλιστής, το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει με διάφορους τρόπους. Σίγουρα θέλω όλοι να επισκευτούν αυτό το μαγικό μέρος. Να πάνε και να ξαναπάνε.Απλώς σκεφτείται οτι η ζώη εκει δεν είναι πραγματική. Είναι διασκέδαση και έξοδος από μια βαρετή καθημερινότητα. Είναι κάτι το διαφορετικό, το συναρπαστικό, το απίστευτο, το υγρό όνειρο του κάθε άνδρα. Αλλά μόνο αυτό. Το κορίτσι του μπαρ που γνωρίσατε δεν είναι διαφορετικό. Σεβαστείτε το για αυτό που κάνει και πληρώστε το για αυτό που προσφέρει. Το γεγονός ότι έτυχε να είναι καλύτερο από κάποια άλλα δεν σημαίνει ότι είναι μοναδικό. Υπάρχουν άπειρα κορίτσια πιθανον καλύτερα. Και φτάνουν  κατά εκατοντάδες στα θέρετρα  των τουριστών κάθε μέρα για να προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε και να τα χαρείτε......[/i]

Sorry αν μερικές φορές γίνομαι κουραστικός και καταχρώμαι τον χώρο που το thread προσφέρει αλλά το παραπάνω νομίζω ότι άξιζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς.

bloodmoney

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επιτέλους τόσο ο ΚώσταςΦ16 όσο κι ο LYST ξεκαθάρισαν για μια ακόμα φορά το θέμα. και λοιπόν? Αν έχεις την ιδέα αυτή για τα κορίτσια αυτά τότε πιθανά δεν διαφέρεις πολύ απο τους μλκς που παίρνουν ακάποτο τις αντίστοιχες πουτανες της Ελλάδας.
Δηλαδή ναι μεν εμείς είμαστε οι έτσι των έτσι φαρανγκ κλπ. Τι δυνατότητες έχουν αυτές να αλλάξουν τη ζωή τους με κάποιον που δεν μπορεί να ζήσει εκεί? Ούτε και αυτές να φύγουν εύκολα απο κει (για τους λόγους που αναφέρθηκαν)? Μηδαμινές, φυσικά λόγω του φασιστικού συστ΄ματος που τους έχει επιβληθεί, ακριβώς για να τις ελέγχει καλύτερα.
Άρα γιατί αν δειχτεί ανοχή? Για να τις πηδάνε αποτελεσματικότερα στην μετα βιαγκρα εποχή? Η για να τις πραμυθιάζουν ευκολότερα (από όλες τις ασιάτισσες). Κι αν σε συμπαθήσουν απλά σου λένε και 5 πράγματα πέρα απο τα κοινότοπα. Τι μπορείς να κάνεις για αυτές? Οχι πολλα παραπάνω όσο ζεις εκεί short-time
τσάο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρήστο , κι εγώ δεν είμαι φοβερός γνώστης της Αγγλικής , τα βασικά τουριστικά ξέρω (π.χ me foul !!!, I love you - You love I ? , how from here morning morning ? κ.α) παρ`όλα αυτά έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη ...και σε μέρη που όλοι μιλάνε τέλεια Αγγλικά ! Ταυλάνδη δεν έχω πάει ...
Τα 2000 ευρώ είναι μια χαρά απο την έρευνα που έχω κάνει , ρώτα βέβαια και τους κολλητούς σου ...
Ναι απο αγγλικα δεν τα γουσταρω οπως και την ορθογραφια :grin: αλλα δεν ξεχναω τιποτα..Απο μερη δρομους διευθυνσεις αναφορες συστασεις σιμβουλες κτλ.. ειδη εχω ενημερωθει λιγο απο πμ κτλ.. :grin: αλλα και φισικα απο εδω..!!!Αυτο αν το κανεις μια φορα και δεν το ξανακανεις προσωπικα για μενα λεω.. και κτλ..Μαλλον για το καλοκερι λεω με αυτα που ακουσα.. :grin:

Επισκέπτης
Συγχαρητηρια για την αναλυση του Lyst...αλλα να παμε και στο δια ταυτα, παντα κατα την γνωμη μου:
Οπως εχω αναφερει πολλες φορες εδω μεσα η ταυλανδη δεν ηταν και δεν ειναι απο τις προτεραιοτητες μου,αλλα την επισκεφτομαι συχνα και εχω ενα πολυ μεγαλο χρονο παραμονης εκει!!
Γιατι ομως?αναφερομαι πρωτα στα αρνητικα τις χωρας :Το IQ των κατοικων της ειναι απο τα χαμηλωτερα παγκοσμιως και αυτο λειτουργει αποτρεπτικα για φιλιες, παρεες κλπ διοτι ολοι τους λειτουργουν σε κλιμα ανασφαλειας και καχυποψιας!!Υπαρχει μια δυαχυτη υποκρισια που εκφραζεται παντου και περισσοτερο στις προσωπικες ερωτικες σχεσεις!!Υπαρχει διαφορα κουλτουρας και αντιληψης που λειτουργει αποτρεπτικα στις επαφες μας με αυτους-ες!!
Ερωτικα δε ,δεν νομιζω οτι κανουν κατι το διαφορετικο απο οτι οι αλλες γυναικες του πλανητη -εκτος βεβαια απο την εξωτικοτητα που διαθετουν!!Ισα-ισα δε, ειναι πολυ πουριτανες απο την φυση τους και αυτο φενεται οτι ζηλευουν τρομερα μεταξυτους,και βεβαια οταν τις παρει καποιος παρτουζα ή θα ειναι μεθυσμενες και γιαμπαρισμενες ωστε να μην καταλαβαινουν ή το εγχειρημα θα ειναι πληρης αποτυχια!!!
Τα θετικα τωρα,που εμενα προσωπικα με κανουν και ξεπερναω τα αρνητικα τους!!!Πρωτα -πρωτα εχεις ευκολη προσβαση,ειναι φιλικοι μαζι σου αλλα προσοχη ποτε δεν γινεσαι φιλος τους,βρικεις τα παντα απο φαγητο ,διαμονη διασκεδαση κλπ,η χωρα εχει πολλες ομορφιες,η εγκληματικοτητα ειναι πολυ χαμηλη,ειναι ανεκτικοι και μπορεις να κανεις πραγματα που δεν θα τα εκανες στη χωρα σου,!!!Γενικα λειτουργει σαν πολυ καλος τουριστικος προορισμος-τοπος διακοπων-Παραλληλα και μαζι δε, και σαν πολυ καλος σεξουαλικος προορισμος, και μπορεις ανετα και αριστα να τα συνδιασεις και τα δυο!!
Πιστευω οτι αν γνωριζεις ολα αυτα δεν εχεις λογους να δαιμονοποιεις καποιες συμπεριφορες των κοριτσιων,και γενικα αμα ξερεις τι ζητας περνας πολυ καλα,και δεν πεφτεις σε παγιδες!!
Με την εμπειρια μου και μ'ολα αυτα που εχω δει τοσο καιρο, πιστευω οτι οι ταυλανδες κανουν πολυ λιγα και συμπεριφερονται αρκετα καλα στους διαφορους βλακοφαλανγκ!!Αν ειχαν διαφορετικο επιπεδο, κουλτουρα και τους εκοβε και λιγο παραπανω θα επρεπε να τους κανουν τα διπλα και τριπλα!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Γραφουμε και αναλυουμε για τις Ταυλανδες που πιανουν μαλακες τους διαφορους για σπονσορες.
Θα ηθελα για μια φορα να περιγραψουμε και το προφιλ του "σπονσορα" οχι στη Ταυλανδη, αυτο το κανει πολυ επιτυχημενα ο LYST αλλα στη Ελλαδα.
Ποιος ειναι, και γιατι γινεται σπονσορας;
Τι του φταιει εδω στην Ελλαδα, ειναι μονος του; δεν ειναι ικανος να κανει σχεση εδω και πεφτει στις "αγαπουλες";
Για να δουμε την αποψη σας, και μη μου πειτε παρακαλω το ευκολο "ειναι μαλακας" γιατι νομιζω οτι ενας ανθρωπος που εχει μια δουλεια και βγαζει λεφτα για να τα τρωει στη Ταυλανδη ή οπου αλλου μονο μαλακας δεν ειναι, τουλαχιστον με ολη τη σημασια της λεξεις.
Πεστε τη γνωμη σας λοιπον τι σπρωχνει τους Ελληνες στα tilak;

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εχει προσφορες η western union

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
θα το πω ωμα
σπονσορας γινεται γιατι εχει μαθει ολα να τα υπολογιζει με το χρημα...ιδιως την γυναικα και το σεξ
σπονσορας γινεται γιατι ειναι στανταρ αν οχι μπαζο , πολυ κατω του μετριου και δεν μπορει να συμβιβαστει με αυτο...αντιθετα θελει να πεισει τους αλλους και τον εαυτο του οτι τον καψουρευωνται με αποτελεσμα να αγοραζει οσο-οσο αυτο που ποτε του δεν θα το εχει τζαμπα τουλαχειστον με αυτες που γουσταρει
σπονσορας γενικα γινεται κατα τη γνωμη μου καποιος που απετυχε παταγωδως αισθηματικα στην ελλαδα και δεν μπορει να ζησει μαυτο , και που κατα βαθος ξερει οτι ειναι ο τελευταιος τροπος για να προσεγγισει μια γυναικα  και να αποσπασει το βραβειο της αγαπης , πραγμα φυσικα ανεφικτο και απραγματοποιητο...το ξερει και ο ιδιος πολυ καλα , απλα ζει σε ενα ψεμα
πολλες φορες γινεται γραφικος επιστρεφοντας στην ελλαδα και στην πραγματικοτητα ανακαλυπτοντας οτι απλα δεν υπαρχει εινα αορατος εδω μεταξυ του γυναικειου πλυθησμου και διατηρει τα ονειρα του ταιζοντας με εμβασματα το ονειρο του και παιρνοντας λιγη ''μεθαδονη'' τυπου i miss you darling , dont forget me , i love you κλπ
ο σποσορας κατα 99% ειναι ενας δυστυχος καραγκιοζης
σορρυ απο τους πολλους σπονσορες που ισως διαβασουν αυτο

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πιστευω οτι οι ταυλανδες κανουν πολυ λιγα και συμπεριφερονται αρκετα καλα στους διαφορους βλακοφαλανγκ!!Αν ειχαν διαφορετικο επιπεδο, κουλτουρα και τους εκοβε και λιγο παραπανω θα επρεπε να τους κανουν τα διπλα και τριπλα!!!

ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σπονσορας γινεται γιατι ειναι στανταρ αν οχι μπαζο , πολυ κατω του μετριου και δεν μπορει να συμβιβαστει με αυτο

stefan αυτο δεν ειναι κανονας
εχω δει φωτογραφιες  στα κινητα απο σπονσορες που ηταν αντικειμενικα ωραιοι αντρες και ομως σπονσοναρανε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σπονσορας γινεται γιατι ειναι στανταρ αν οχι μπαζο , πολυ κατω του μετριου και δεν μπορει να συμβιβαστει με αυτο

εχω δει φωτογραφιες  στα κινητα απο σπονσορες που ηταν αντικειμενικα ωραιοι αντρες και ομως σπονσοναρανε

οκ δεν ειναι κανονας παρ ολα αυτα ειναιοι πιο πολλοι λογικο να μην εχουν γενικα επιτυχειες λογο εμφανισης και να κομπλεξαρουν...λογικο δεν ειναι?

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τωρα όσον αφορά το ποστ του αμερικανου η του καθε αμερικανου που μετα απο 20 ταξιδια στην Ταιλανδη και αφου περασε διαφορους ερωτες κατεληξε στο να τον δαγκωσει μια Ταιλανδεζα ενω πριν χορηγουσε τον ψοφιο βουβαλο ,τον αναπηρο αδελφο,τα τσιμπουρια του σκυλου της....ε λοιπον στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ
ηθελε να το ζησει το ολο σκηνικο και το εζησε
τωρα βεβαια νοιωθει οτι οι ψυλοι του κοπρου εχουν μεγαλυτερη σημασια για αυτην
c'est la vie που λενε και οι Ταιλανδοι.

το σιγουρο ειναι οτι οσα ποστ η ιστοριες γραφτουν αυτος που θελει να γινει σπονσορας θα γινει....

stiv3oo

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σημερα κατεβασα απο pirate και ειδα αυτο THAILAND - BANGKOK & PATTAYA 2007-08 PART 1 + 2 ξερει κανενας καποιο αλλο ντοκυμαντερ τετοιου τυπου ? :fuck1:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
σημερα κατεβασα απο pirate και ειδα αυτο THAILAND - BANGKOK & PATTAYA 2007-08 PART 1 + 2 ξερει κανενας καποιο αλλο ντοκυμαντερ τετοιου τυπου ? :fuck1:
Kάτσε να κατεβάσεις το βιβλίο "Private dancer" του Stephen Leather.Παλιό αλλά κλασσικό.

Και ένα link για free download.

Αξίζει τον κόπο για ξεστράβωμα......

Σπονσορας γίνεται αυτός που παρκάρει την λογική στο Suvarnabhumi.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχω μία απορία βρε σεις , πως γνωρίζετε όλα αυτά για τους σπόνσορες  :think:
Γνώρισα πάρα πολλους Ελληνες συνταξιδιώτες, κανείς δεν μοιάζει με σπόνσορα
γιατί πεταλουδίζει και ξοδεύει λίγα, εσεις πως ξετρυπώνετε τους Ελληνες χορηγούς.
Μήπως έτσι είπε ο κολλητός του κολλητού σας για τον κολλητό του (ώ κόλλημα) :headbang:
Ισα ίσα ο Έλληνας σεξοτουρίστας είναι από τους πιο έξυπνους που έχω δει.
Τη βγάζει οικονομικά και κάνει παζάρια!
Ακου εμβάσματα με τέτοια κρίση... :headbang:
Μιζέρια και αλληλοξεκατίνιασμα ώ σπόνσορες!

Κάτι ακόμα οι Ταιλανδέζες δεν κοιτάνε εξωτερική εμφάνιση αλλά εσωτερική τζέπη.
Ημαρτον πια με τη καραμέλλα νέος κι όμορφος=Τζάμπα
Σε διαφορετική χώρα ταξιδεύω? :think:

Αντε καλά εμβάσματα αφού σας περισεύουν :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom