Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
θα ηθελα να ενημερωσω οτι σε οσους προκειται να πανε παταγια το ισομνια παραμενει κλειστο ...σημερα γυρισαν τα φιλαρακια μου που ηταν κατω απο 3 φλεβαρη ..ολες τις μερες ηταν κλειστο και αναμενετε να συνεχιστει....το ibar ομως στο ισομνια ειναι ανοιχτο...οι κακες γλωσσες διαδιδουν πως ειναι δαχτυλος απο μαριν και λουσιφερ λογω του οτι το ισομνια παει μπουνια....συμφωνω σε αυτο και κατα την γνωμη μου παιζει και την καλυτερη μουσικη απο τα αλλα δυο...στο μαριν γινετε πλεον ολο το παιχνιδι κατα τα λεγομενα των φιλων μου ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα ηθελα να ενημερωσω οτι σε οσους προκειται να πανε παταγια το ισομνια παραμενει κλειστο ...σημερα γυρισαν τα φιλαρακια μου που ηταν κατω απο 3 φλεβαρη ..ολες τις μερες ηταν κλειστο και αναμενετε να συνεχιστει....το ibar ομως στο ισομνια ειναι ανοιχτο...οι κακες γλωσσες διαδιδουν πως ειναι δαχτυλος απο μαριν και λουσιφερ λογω του οτι το ισομνια παει μπουνια....συμφωνω σε αυτο και κατα την γνωμη μου παιζει και την καλυτερη μουσικη απο τα αλλα δυο...στο μαριν γινετε πλεον ολο το παιχνιδι κατα τα λεγομενα των φιλων μου ...

ανοιγει ξανα στις 23!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο Μιστερ ταμαγκραα είναι  σε εμπλοκή  ξέρει   κανείς  πότε  ξεμπλοκάρετε.
για να μάθουμε τελικά  αν τα κατάφερε να την βγάλει με 800 ευρώ

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε djzan  ευχαριστώ μου ξανά άνοιξες τα φτερά μου  με την πληροφορία για το ισομνια

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε djzan  ευχαριστώ μου ξανά άνοιξες τα φτερά μου  με την πληροφορία για το ισομνια
Γιατί ρε φίλε έχεις καμιά πληροφορία ότι γύρισαν τα κορίτσια στο χωριό τους επειδή έκλεισε για λίγες μέρες η Insomnia; :think:

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε για να πηδηξετε πάτε στη Ταυλανδη η για να κάνετε clubbing?
Δε μπορω να καταλάβω τη κάψα ορισμένων για το αν είναι ανοιχτο το Insomnia η όχι...Λες και αν είναι κλειστό τα μωρα που κυκλοφορούν μεσα,κλειδωνονται σπίτι τους και δε βγαίνουν στη γυρα η σε καμμια άλλη ντίσκο για να βρουν βιζιτα..
Χωρια που κυκλοφορει και πολλή σαβουρα μέσα και στο σχεδον απολυτο σκοταδι που εχει,πρέπει να κυκλοφορεις με φακό για να ξεχωρίσεις τις γκομενες.
Η μήπως εχει και κανένα φοβερό dj που με τη μουσικη του ξεσηκώνει και πεθαμενους στο χορο?Κατι πεινασμένους φαρανγκ φέρνει συνήθως για residents...

Υ.Γ...Άσχετο,αλλα πραγματικα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω εκει μέσα κάτι ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ,που ανοίγουν μπουκάλι...Κι αφου το πληρώσουν 2000 μπατ μαζι με το πάγο και τα αναψυκτικά,μετα πανε και κάνουν 1 ωρα παζάρια στις γκομενες για να γλυτώσουν 500 μπατ...
Αν είσαι large τύπος,θα είσαι ΠΑΝΤΟΥ..αλλιώς είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ...

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από έγκυρη πηγή  12 Μαρτίου  αποχωρεί  η αεροπορική  εταιρία  Gulf    όλα  τα δρομολόγια που  έχουν  σχέση  με Αθήνα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Στο καλό να παει και να μας γράφει. Τα 550 ευρώ που ειχε πέρσυ τον Αυγουστο  τιμή προσφοράς μου στοίχησαν πάνω από μια μέρα ταλαιπωρίας στα αεροδρόμια και επιπλέον μια 400αρα σε εισιτήρια,ξενοδοχεία και τηλέφωνα με τις μαλακίες του συγκαλυμένου overbooking που μόνιμα κάνανε. Συν ότι ειχανε ξεχάσει την βαλίτσα μου 4 μέρες στο Μπαχρέίν χωρίς καν να μπουνε στον κόπο να ψάξουνε.Συνολική προτινόμενη αποζημίωση που προτείνανε 110 δολλάρια.Τους είπα να τα βάλουνε στον....... τους.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στο καλό να παει και να μας γράφει. Τα 550 ευρώ που ειχε πέρσυ τον Αυγουστο  τιμή προσφοράς μου στοίχησαν πάνω από μια μέρα ταλαιπωρίας στα αεροδρόμια και επιπλέον μια 400αρα σε εισιτήρια,ξενοδοχεία και τηλέφωνα με τις μαλακίες του συγκαλυμένου overbooking που μόνιμα κάνανε. Συν ότι ειχανε ξεχάσει την βαλίτσα μου 4 μέρες στο Μπαχρέίν χωρίς καν να μπουνε στον κόπο να ψάξουνε.Συνολική προτινόμενη αποζημίωση που προτείνανε 110 δολλάρια.Τους είπα να τα βάλουνε στον....... τους.
Κι εγω περυσι τον Αυγουστο με Γυφταιρ ειχα παει,αλλα ευτυχως ημουνα απο τους τυχερους...Κανενα προβλημα...
Μη σας πω δηλαδη πως στεναχωρηθηκα οταν ειχα μαθει πως σταματαει τις πτησεις γιατι θα ηταν και φετος πρωτη μου επιλογη "λογω τιμης"... ;)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Όποιος πρόλαβε 638 Emirates θα κάνει καλή πτήση πάντως... Μόνο που θα έχει 5 ώρίτσες αναμονή στο Dubai!

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητά  μέλη σας ενημερώνω μόλις  έλαβα αυτό το μήνυμα    

Προς. antisthenis Administrator Θα ήθελα να μου απαντήσετε για πόσο καιρό θα κρατεί αυτή η δικτατορική απόφαση απέναντι στο άτομό μου και θα είμαι μπλοκαρισμένος? (Και το λέω δικτατορική διότι σαν δικτάτορας με το αποφασίζω και διατάζω την πήρατε σε μένα προσωπικά την απόφαση σας. Παρακολουθώντας μέσα στο φόρουμ και άλλοι πολλοί έχουν και κάνουν χρίση της λέξεις που χρησιμοποιούσα εγώ μέχρι αυτήν την στιγμή. Και όπως σας έχω γράψει και στην προηγούμενη επιστολή μου γιατί μόνο εμένα μπλοκάρατε?) Αυτό το μήνυμα εκτός από εσάς το στέλνω και στα άλλα μέλη του φόρουμ για να δουν την λάθος απόφαση  που πήρατε, και δεν είστε αντικειμενικός Administrator. Ευχαριστώ misterkamagra.

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητά  μέλη σας ενημερώνω μόλις  έλαβα αυτό το μήνυμα    

Προς. antisthenis Administrator Θα ήθελα να μου απαντήσετε για πόσο καιρό θα κρατεί αυτή η δικτατορική απόφαση απέναντι στο άτομό μου και θα είμαι μπλοκαρισμένος? (Και το λέω δικτατορική διότι σαν δικτάτορας με το αποφασίζω και διατάζω την πήρατε σε μένα προσωπικά την απόφαση σας. Παρακολουθώντας μέσα στο φόρουμ και άλλοι πολλοί έχουν και κάνουν χρίση της λέξεις που χρησιμοποιούσα εγώ μέχρι αυτήν την στιγμή. Και όπως σας έχω γράψει και στην προηγούμενη επιστολή μου γιατί μόνο εμένα μπλοκάρατε?) Αυτό το μήνυμα εκτός από εσάς το στέλνω και στα άλλα μέλη του φόρουμ για να δουν την λάθος απόφαση  που πήρατε, και δεν είστε αντικειμενικός Administrator. Ευχαριστώ misterkamagra.

έλαβα και εγώ same same μήνυμα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μια και οι ανταποκριτές από το μέτωπο είναι στο καθήκον :knockinb:,ο Pagtao δεν έχει έτοιμο κανένα σεξουαλικό άρλεκιν :rockon: :rockon: :rockon: και η επιστρόφή του kamarga ετοιμάζεται,ελπίζω να προλαβαίνω να ποστάρω και εγώ μια καινούργια ιστοριούλα.............

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι να πω και εγω που πηρα τον πουλο,γιατι δεν μπορει να βρεθει αντικαταστατης. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ INTERNEΤ

Αποκαμωμένο τον πήρε και απόψε στις 04.00 ο ύπνος τον Αποστόλη πάνω στο γραφείο του υπολογιστή.  Είχε πάλι
πολύ δουλειά και δεν την προλάβαινε στο Facebook, στο Τwiter  και άλλα συναφή sites κοινωνικής δικτύωσης.
Ετσι και αλλιώς το πρωί  θα σηκωνόταν  και πάλι αργά.
Οκτώ μήνες περασαν από τότε που  πήρε 20.000 ευρώ αποζημιώση και ένα αρχίδι για το ευχαριστώ από το αφεντικό του
μετά από δέκα χρόνια δουλειάς. Τα αρχίδια που πήρε έγιναν δύο μετά το σουτ που έφαγε  προ εξαμήνου από την
Μαιρούλα που ανακάλυψε μετά από τέσσερα χρόνια προβληματικής σχέσης ότι ήθελε να μείνει λίγο μόνη για να σκεφτεί......
Στα τριανταπέντε του κολλημένος πάνω στο υπολογιστή του για το μόνο που αισθανόταν πια υπερήφανος ήταν
για τους 1300 “πραγματικούς”  Έλληνες και ξένους φίλους που είχε  κάνει στο facebook. Οι μοναδικοί όμως που
μπορούσε να πάρει  τηλέφωνο και να πάει για κανενα καφέ αραιά και που, όταν ξεκόλαγε από το pc, ήταν ο  Μάκης
και ο Άγγελος παλιά φιλαράκια από την γειτονιά που  τους θυμήθηκε  φυσικά όταν η Μαιρούλα πήγε να σκεφτεί. Αυτοί
ήταν που του πρότειναν να κάνουν επιτέλους το ταξίδι που  συζητούσαν τρία χρόνια τώρα στην Ταϋλάνδη, την “χώρα
του χαμόγελου” και των απίστευτων μωρών. Με τα χίλια ζόρια δέχτηκε αφού βέβαια έβαλε τις προϋποθέσεις του. Θα
κανόνιζε αυτός το ταξίδι και δεν θα συμετείχε σε βραδυνές εξορμήσεις για πουτάνες. Το οικονομικό δεν τον
προβλημάτισε  ιδιαίτερα μια και για αυτό είχε φροντίσει χρόνια πριν ο συνταξιούχος πλέον εφοριακός μπαμπάς με τις
ατομικές παρακρατήσεις φόρων. Για το θέμα με τις πουτάνες που τον απασχόλησε  είχε φροντίσει η Μαιρούλα.
Παρόλο που στα τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί τον είχε κάνει τρόλεϋ από το κέρατο,τον είχε πείσει ότι ο αληθινός
άντρας δεν πρέπει να πληρώνει  για να χαρεί τον έρωτα. Και αυτή φυσικά, το πρόσφερε όπου έβρισκε  δωρεάν........
Αφού έψαξε στο internet ο Αποστόλης ,μίλησε στο facebook  με “ειδικούς” που είχαν ήδη πάει  πήρε την τελική
απόφαση. Θα πήγαιναν στο Phuket. Ενημέρωσε τα φιλαράκια με αναλυτικό email , μια και η δουλειά του στο
facebook δεν του άφηνε ελευθερο χρόνο, και έβαλε μπρος για τις λεπτομέριες.
Οι ημερομηνίες, τα αεροπορικά εισιτήρια, οι μεταφορές και το ξενοδοχείο βρέθηκαν σε χρόνο dt  με την βοήθεια των διαδικτυακών φίλων φυσικά. Μάλιστα ο  “φίλος” Βabis the best” γνωστός γκομενιάρης και καμάκι  στην “παρέα” ,
του πρότεινε  να μπεί σε  site με γνωριμίες για να βγάλει  και καμιά γκομενίτσα για τις διακοπές μια και συμφωνούσε
και αυτός στο “δεν πηδάμε πουτάνες ”.
Έχουν περάσει ήδη δύο βδομάδες  από την μεγάλη απόφαση  και μένει λιγότερο απο μήνας για το ταξίδι ,  ο Μάκης
με τον Άγγελο προσπαθούν να τον πείσουν ότι και τα πουτανάκια μπορούν να του βγάλουν ωραία γούστα χωρίς άλλες
υποχρεώσεις  αλλά αυτός συνεχίζει τον “χαβα” του παραμένοντας σταθερός στις απόψεις της Μαιρούλας.Αυτός όμως 
είχε κάνει τα κουμάντα του. Αγόρασε συνδρομή στο  “Thai love links” και σύντομα θα τους έκανε να δαγκώσουν την
γλώσσα τους.
Συνεχιζεται........

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ ρεαλιστικό το σενάριο, ΕΥΓΕ

Σαν ταινία του νεοραλιστικου ιταλικου κινηματογραφου