Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Με τετοιο εχθρο πως να μην παραδοθεις;

dinosaur6969

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σας αναφέρω ότι ο λοχαγός gioro χαίρει άκρας υγείας όπως κ εγω μετα απο μάχες  σώμα με σώμα στον μέγα πεζοδρομο  Bangladesh road και συγκεκριμένα στα μεωπα soi crocodile,Tai pan,Holliwood καθώς και πολλές οδόμαχιες...

Έν τω μεταξύ γυρνώντας στο αρχηγείο έτσι για πλάκα πειραξαμε κάτι μάγισσες απο μασάζ και τι μας λένε....;;; body Masaz me happy end 1500 Kai short time  2000??????

Ρε αυτές έχουν ξεφύγει τελείως, θα βρούμε ντόπια σήμερα στο Holliwood  για μέγα τιμωρία

Αγωνιστικούς Χαιρετησμους στη παρέα...σύντομα τα πρώτα ντοκουμέντα

:rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σας αναφέρω ότι ο λοχαγός gioro χαίρει άκρας υγείας όπως κ εγω μετα απο μάχες  σώμα με σώμα στον μέγα πεζοδρομο  Bangladesh road και συγκεκριμένα στα μεωπα soi crocodile,Tai pan,Holliwood καθώς και πολλές οδόμαχιες...

Έν τω μεταξύ γυρνώντας στο αρχηγείο έτσι για πλάκα πειραξαμε κάτι μάγισσες απο μασάζ και τι μας λένε....;;; body Masaz me happy end 1500 Kai short time  2000??????

Ρε αυτές έχουν ξεφύγει τελείως, θα βρούμε ντόπια σήμερα στο Holliwood  για μέγα τιμωρία

Αγωνιστικούς Χαιρετησμους στη παρέα...σύντομα τα πρώτα ντοκουμέντα

:rockon:
Μη νομίζετε ότι οι "ντόπιες" θα σας ζητήσουν λιγότερα...
Άλλο Πουκετ και άλλο Πατταγια...
Οι Πουκετιανες,την έχουν δει φίρμες και ζητάνε παραπάνω φράγκα.. ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Thai-girl.jpg
    Thai-girl.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • cutdick.jpg
    cutdick.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 16

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Το ειχα ξαναπει παλιοτερα. Η Ταυλανδη εχει τις πιο ζηλιαρες γυναικες αλλα μηπως γιαυτο οι Ταυλανδοι ειναι οι καλυτεροι ραφταδες στο κοσμο; :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι Ταυλανδοι ειναι οι καλυτεροι ραφταδες στο κοσμο; :grin:
Λένε ,αν σου κόψουν το πουλί τρεχα γρήγορα στη βκκ, ισχύει ακόμα?
Φαντομα , παλιά είχες πει ότι είναι μάταιο να πείσεις μια ταιλανδεζα ότι δεν την απατας.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά να πάθετε εγώ άλλη σποστολή σας ανέθεσα αλλά σαν νέοι που είστε θα σας :knockinb: ο εχθρός :s&m_1:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Χτες 03:30 αναχώριση για ένα ακόμη thai sex trip...
ΠΥΛΗ:F16

Κώστα τυχαίο; :think:

Συνημμένα

• F16.jpg
    F16.jpg
    87,8 KB · Εμφανίσεις: 14

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Ειχαμε βραδυες ποιησης, μετα ειχαμε πολεμικα ανακοινωθεντα, τωρα θα αρχισουν τα φωτορομαντζα,(ελπιζω), αντε για κανα διμηνο να εχουμε να ασχολουμαστε μεχρι να ερθει και η ωρα μας, αντε καλα να περνας ρε φιλε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Ε, δε νομίζω.

Έφυγες ρε θηρίο?  καλά να περάσεις, αναμένουμε νέα, έστω και αρλεκιν
Και μακρυά απο τσούτσουνια

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Hello boys.Φωτορομάντζα μόνο στα privet μέλη,η Λεκ μας τελείωσε και ανταποκρίσεις όταν ησυχάζει το μέτωπο.
Πάμε λοιπόν σιγά σιγά.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Χτες  ήταν η πρώτη μέρα του πολέμου, πού καιρός να πιάσω τον ασύρματο.
Σήμερα τα πράματα είναι πιο ήσυχα. Ο εχθρός βλέποντας το δεύτερο κύμα κρούσης οπισθοχώρησε και κρύφτηκε στα γύρω Soi.
Τελικά μπήκα σε αεροπλάνο της Emirate μια και ψηνόμουν να ταξιδέψω με το Α380.Η πιο φτηνή εταιρία πάντως είναι η Gulf Air τώρα, αλλά δε με βόλευε στις ανταποκρίσεις, Πρώτη πτήση Αθήνα-Ντουμπάϊ ξεκούραστη μια και το αεροπλάνο ήταν άδειο. Φαγητό πολύ καλό εξυπηρέτηση άψογη, το αεροδρόμιο Ντουμπάι απλά φανταστικό.
Wifi ελεύθερο αλλά δε με άφηνε να μπω στο Bourdela.com μου έβγαζε "ακατάλληλο site" το σύστημα τους.
Η ώρες πάντως πέρασαν με καφέ Ιντερνέτ και βόλτες. Το τεράστιο Α380 ολοκαίνουριο και ανυπόμονο ήταν στην έξοδο F16!Είμασταν όμως πολλοί. Το γέμισαν οι  άραβες, αλλά; Ενώ όμως αν και είχα κλείσει καλή θέση την προηγούμενη μέρα, στο check in (στην Αθήνα) μου έδωσαν άλλη και στριμώχθηκα σε παράθυρο, τέλος πάντων ευτυχώς  η πτήση ήταν μόνο πέντε ώρες και κάτι. Η απογείωση με το Α380 είναι εμπειρία. Μηδενική βαρύτητα! Λες και  είσαι σε λεωφορείο στη γη. Είναι τόσο τεράστιο που δε μασάει στους αέρηδες και τα ξωτικά. Ο πάνω όροφος είναι μόνο First and business class με μπαρ και ντους παρακαλώ. Φαγητό το ίδιο καλό, εξυπηρέτηση καλή αλλά από αρσενικό προσωπικό στη πλειοψηφία. Α ρε Thai Air με τα κορίτσια σου. Το άλλο καλό με την Thai ήταν ότι έφτανε κάτω, όταν οι ανταποκρίσεις στα άλλα αεροδρόμια απογειωνόντουσαν.
Τέλος καλό όλα καλά. Μεσημέρι στο Suvarnabhumi όμως είναι ώρα αιχμής. Οι ουρές στον έλεγχο διαβατηρίων τεράστιες. Συμβουλή στους επόμενους ταξιδιώτες: Αν δείτε μεγάλη ουρά προχωρήστε μπρος αριστερά έχει και άλλα γκισέ. Μου πείρε κανένα μισάωρο να ξεμπερδέψω.
Τη προηγούμενη φορά πήρα taximeter  που ο αριθμός του είχε τέσσερα νούμερα από το τηλέφωνο μου.Φέτος είχε τρία νούμερα. Παίζω joker αλλά πιάνω τρία συνέχεια (από τα άλλα).
Στη Μπανγκόκ είμαι μόνος. Οι άλλοι της Β’ Στρατιάς λιποτάχτησαν και πέταξαν για Πουκέτ. Πήγαν να πολεμήσουν
με τη βροχή και τα κύματα. Φυσικά έπαθαν πανωλεθρία από τα κατόϊ και τις ελεύθερες σεξκοπεύτριες.
Εδώ βρήκα τα πράματα  όπως τα άφησα τον Μάρτη. Η κίνηση κανονική, οι τιμές οι ίδιες και τα 7 eleven γεμάτα από νερά των 7 μπατ. Κανένα πρόβλημα. Το ευρώ έδινε χτες 41,15 μπατ, βαριόμουν να ψάξω για παραπάνω.
Με το που έφτασα στο Νανά ( ε που αλλού) ο δικός μου ο bell boy μου έκλεισε ματάκι και αφού πήρε το οκ σε μισή ώρα μου στέλνει μωρό για μασαζάκι και όχι μόνο. Πριν καν ταχτοποιηθώ χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα η μασατζού-βιζιτού-ναργιλετζού. Τίποτα καλύτερο για ξεκίνημα μετά από τέτοιο ταξίδι. Μετά το χαλαρωτικό μασαζάκι με πασάλειψε με  baby oil και μετά λάδωσε το τέλειο σέξι κορμί της. Βάλθηκε να με τρελάνει και να με αποτελειώσει. Εκεί που η πρώτη μάχη φαινόταν χαμένη ανασυντάχθηκα και πέρασα στην αντεπίθεση. Τα χημικά της  όπλα αντί να με ναρκώσουν ξεσήκωσαν τη τιμή του τσολιά και τη τιμώρησαν παραδειγματικά. Η μάχη κερδήθηκε ηρωικά αν και χύθηκε πολύ λάδι. Ο πόλεμος όμως είναι μακρύς. Το βράδυ έχω νυχτερινή άσκηση στο Νανκοπαίδιο!
Η μασατζούνιορ με έπλυνε στο μπάνιο και μετά αφού ξάπλωσε λίγο έφυγε για τα soi στα σόι της. Κράτησα το τηλέφωνό της γιατί μου έταξε αύριο να φέρει και τη φίλη της για τριπλομασάζ, (όρεξη και μαϊδιά νάχεις)....

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Hello boys.Φωτορομάντζα μόνο στα privet μέλη,η Λεκ μας τελείωσε και ανταποκρίσεις όταν ησυχάζει το μέτωπο.
Πάμε λοιπόν σιγά σιγά.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
:priest: ευλογησον τον 'σεφτε' σου Δεσποτα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Αρχισαν τα ρομαντζα αναμενουμε και τις φωτο.... :dancing:

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή αισθάνομαι ότι η πατρίδα έχει ανάγκη εκεί στα ξένα από πολεμιστές ...ακύρωσα τα πάντα κ μόλις έκλεισα με qatar την τετάρτη 7/12 στις 13.00 για να συμμετάσχω κ εγώ με τις δυνάμεις μου στον κλεφτομόλεμο μέσα στα soi! όποιος συμπολεμιστής θέλει να οργανώσουμε οποιαδήποτε μυστική αποστολή.... ας στείλει πμ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom