Hello boys.Φωτορομάντζα μόνο στα privet μέλη,η Λεκ μας τελείωσε και ανταποκρίσεις όταν ησυχάζει το μέτωπο.
Πάμε λοιπόν σιγά σιγά.
ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Χτες ήταν η πρώτη μέρα του πολέμου, πού καιρός να πιάσω τον ασύρματο.
Σήμερα τα πράματα είναι πιο ήσυχα. Ο εχθρός βλέποντας το δεύτερο κύμα κρούσης οπισθοχώρησε και κρύφτηκε στα γύρω Soi.
Τελικά μπήκα σε αεροπλάνο της Emirate μια και ψηνόμουν να ταξιδέψω με το Α380.Η πιο φτηνή εταιρία πάντως είναι η Gulf Air τώρα, αλλά δε με βόλευε στις ανταποκρίσεις, Πρώτη πτήση Αθήνα-Ντουμπάϊ ξεκούραστη μια και το αεροπλάνο ήταν άδειο. Φαγητό πολύ καλό εξυπηρέτηση άψογη, το αεροδρόμιο Ντουμπάι απλά φανταστικό.
Wifi ελεύθερο αλλά δε με άφηνε να μπω στο Bourdela.com μου έβγαζε "ακατάλληλο site" το σύστημα τους.
Η ώρες πάντως πέρασαν με καφέ Ιντερνέτ και βόλτες. Το τεράστιο Α380 ολοκαίνουριο και ανυπόμονο ήταν στην έξοδο F16!Είμασταν όμως πολλοί. Το γέμισαν οι άραβες, αλλά; Ενώ όμως αν και είχα κλείσει καλή θέση την προηγούμενη μέρα, στο check in (στην Αθήνα) μου έδωσαν άλλη και στριμώχθηκα σε παράθυρο, τέλος πάντων ευτυχώς η πτήση ήταν μόνο πέντε ώρες και κάτι. Η απογείωση με το Α380 είναι εμπειρία. Μηδενική βαρύτητα! Λες και είσαι σε λεωφορείο στη γη. Είναι τόσο τεράστιο που δε μασάει στους αέρηδες και τα ξωτικά. Ο πάνω όροφος είναι μόνο First and business class με μπαρ και ντους παρακαλώ. Φαγητό το ίδιο καλό, εξυπηρέτηση καλή αλλά από αρσενικό προσωπικό στη πλειοψηφία. Α ρε Thai Air με τα κορίτσια σου. Το άλλο καλό με την Thai ήταν ότι έφτανε κάτω, όταν οι ανταποκρίσεις στα άλλα αεροδρόμια απογειωνόντουσαν.
Τέλος καλό όλα καλά. Μεσημέρι στο Suvarnabhumi όμως είναι ώρα αιχμής. Οι ουρές στον έλεγχο διαβατηρίων τεράστιες. Συμβουλή στους επόμενους ταξιδιώτες: Αν δείτε μεγάλη ουρά προχωρήστε μπρος αριστερά έχει και άλλα γκισέ. Μου πείρε κανένα μισάωρο να ξεμπερδέψω.
Τη προηγούμενη φορά πήρα taximeter που ο αριθμός του είχε τέσσερα νούμερα από το τηλέφωνο μου.Φέτος είχε τρία νούμερα. Παίζω joker αλλά πιάνω τρία συνέχεια (από τα άλλα).
Στη Μπανγκόκ είμαι μόνος. Οι άλλοι της Β’ Στρατιάς λιποτάχτησαν και πέταξαν για Πουκέτ. Πήγαν να πολεμήσουν
με τη βροχή και τα κύματα. Φυσικά έπαθαν πανωλεθρία από τα κατόϊ και τις ελεύθερες σεξκοπεύτριες.
Εδώ βρήκα τα πράματα όπως τα άφησα τον Μάρτη. Η κίνηση κανονική, οι τιμές οι ίδιες και τα 7 eleven γεμάτα από νερά των 7 μπατ. Κανένα πρόβλημα. Το ευρώ έδινε χτες 41,15 μπατ, βαριόμουν να ψάξω για παραπάνω.
Με το που έφτασα στο Νανά ( ε που αλλού) ο δικός μου ο bell boy μου έκλεισε ματάκι και αφού πήρε το οκ σε μισή ώρα μου στέλνει μωρό για μασαζάκι και όχι μόνο. Πριν καν ταχτοποιηθώ χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα η μασατζού-βιζιτού-ναργιλετζού. Τίποτα καλύτερο για ξεκίνημα μετά από τέτοιο ταξίδι. Μετά το χαλαρωτικό μασαζάκι με πασάλειψε με baby oil και μετά λάδωσε το τέλειο σέξι κορμί της. Βάλθηκε να με τρελάνει και να με αποτελειώσει. Εκεί που η πρώτη μάχη φαινόταν χαμένη ανασυντάχθηκα και πέρασα στην αντεπίθεση. Τα χημικά της όπλα αντί να με ναρκώσουν ξεσήκωσαν τη τιμή του τσολιά και τη τιμώρησαν παραδειγματικά. Η μάχη κερδήθηκε ηρωικά αν και χύθηκε πολύ λάδι. Ο πόλεμος όμως είναι μακρύς. Το βράδυ έχω νυχτερινή άσκηση στο Νανκοπαίδιο!
Η μασατζούνιορ με έπλυνε στο μπάνιο και μετά αφού ξάπλωσε λίγο έφυγε για τα soi στα σόι της. Κράτησα το τηλέφωνό της γιατί μου έταξε αύριο να φέρει και τη φίλη της για τριπλομασάζ, (όρεξη και μαϊδιά νάχεις)....