Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μάλλον υπάρχει σύγχυση στις έννοιες , γι'αυτό δεν συμφωνούμε. Σεξοπροορισμός σημαίνει: α) Φτηνό σεξ (και ανεκτά έξοδα παραμονής) β) εύκολη πρόσβαση (όχι καλλυμένες καταστάσεις και να πρέπει να γνωρίζεις την τοπική μαφία ή το στρατηγό) γ) ποικιλία και δ) ένα ελάχιστο επίπεδο ασφάλειας.
Επειδή έχω πάει Χονκ-Κονγκ (για άλλη δουλειά βέβαια) ΔΕΝ θα το συνιστούσα το μέρος για σεξ. Το vfm έχει μεν την ποιότητα στον αριθμητή αλλά έχει και το κόστος στον παρονομαστή. Και στη Γερμανία , στην Αγγλία , στην Αμερική , στη Ρωσσία έχει πολύ καλό σεξ. Αν είναι κάποιος να τα στάξει χοντρά , (σχεδόν) παντού υπάρχουν "γούστα". Αν κάποιος θεωρεί το Μακάο ως μέρος σεξοπροορισμού ορίζει τον όρο πολύ διαφορετικά. Μέρος "τζογοπροορισμού" αν έλεγε , θα συμφωνούσα κι εγώ.
Τέλως πάντων , από αλλού ξεκίνησε η συζήτηση. Εγώ ξεκίνησα να λέω για τους σπόνσορες , που στέλνουν λεφτά με αντίκρισμα τι; (δεν μπορώ να καταλάβω). Τώρα αυτός που θέλει να τα χώνει χοντρά στις σάουνες είναι άλλη ιστορία. Εγώ μιλάω συγκεκριμένα για Πατάγια , για frelancers και BG. Πώς τις έχουεν καλομάθει κάποιοι καθώς και αν υπάρχουν αντίστοιχα μέρη να πάμε (λόρδε , όπως καταλαβαίνεις η Σιγκαπούρη δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που συζητάμε). 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Η Σιγκαπουρη μονη της ΟΧΙ αλλα εχει διπλα κατι νησακια που ανηκουν στην Ινδονησια και πας σε 1 ωρα με πλοιο απο Σιγκαπουρη που ειναι φτηνοτερα απο Πατταγια αλλα και εδω θελει αντερα οπως στη Πνομ Πενχ, ευτυχως βεβαια γιατι θα πηγαινε η σαρα και η μαρα.
Ενω τωρα ειναι μονο για τους μυστηριους φυσιολατρες. :dancing:
Και μη ρωτησει κανενας πληροφοριες για αυτα τα νησια, αν ειναι μαγκας, εχει αντερα και αρχιδια να παει να τα βρει μονος του. :birdman:
Για να μη χαλασουν και αυτα. :huh: :huh:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ε πες το ότι μιλάς για Ινδονησία. Λέω κι εγώ. Μάλλον θα εννοείς το Βουνκ Τάο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795
Luciano

Στο πρωτο σου ποσταρησμα εδω μπηκες κριτικαροντας και βριζοντας αλλα μελη, δεν ειναι αυτο δειγμα καφριλας;
Ναι μονος μου το εγραψα οτι εχω περασει τα 50, αλλα εαν ηξερες τα στοιχειωδη Αγγλικα θα ηξερες οτι ο ορος MILF (Mothers I would Like to Fuck) χρησιμοποιειται μονο για γυναικες, ο αντρας οσο και να προσπαθησει Μητερα δεν γινεται, θα ηθελα να σε ακουσω να μιλας Αγγλικα στο τιλακ.
Τελικα δεν μας ειπες εαν εσυ ησουν ο τυπος με το σουβλατζιδικο στο Chiang Mai.
Και αν και την 10ετια του 80ς ημουν σχετικα μεγαλος, Greek Lover δεν το επαιξα ποτε γιατι τοτε κατεβαινα ανελλιπως Ταυλανδη, ευτυχως δεν την ανακαλυψα τωρα με το Ευρω, πηγαινα οταν το 1 μπατ ηταν 10 δρχ αρα καταλαβαινεις οτι τοτε οι εποχες ηταν καλυτερες γιατι δεν μπορουσε, οικονομικα εννοω, να κατεβει η πλεμπα απο την Ελλαδα, κατεβαινε βεβαια ολη απο την υπολοιπη Ευρωπη και Αμερικη που ειχαν ισχυρο νομισμα.
Και οσο για τη συμβουλη σου σχετικα με τους Καφρους συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου και ειδικα εκτος Ελλαδας οπως επιβεβαιωνεται.
Ειναι μια αρχη που τηρω απο τις αρχες του 80 οταν αρχισα να ταξιδευω.
Αυτα και σε παρακαλω ασε τις αντιπαραθεσεις και ηρεμησε, κοιτα να περνας καλα και ξεκολλα απο το στυλ του καφενειου Εγω τα ξερω ολα.
Νασαι καλα
Λορδε αν εισαι μιλφ θελω πολυ να σε γνωρισω  :rolleyes: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μάλλον υπάρχει σύγχυση στις έννοιες , γι'αυτό δεν συμφωνούμε. Σεξοπροορισμός σημαίνει: α) Φτηνό σεξ (και ανεκτά έξοδα παραμονής) β) εύκολη πρόσβαση (όχι καλλυμένες καταστάσεις και να πρέπει να γνωρίζεις την τοπική μαφία ή το στρατηγό) γ) ποικιλία και δ) ένα ελάχιστο επίπεδο ασφάλειας.
Επειδή έχω πάει Χονκ-Κονγκ (για άλλη δουλειά βέβαια) ΔΕΝ θα το συνιστούσα το μέρος για σεξ. Το vfm έχει μεν την ποιότητα στον αριθμητή αλλά έχει και το κόστος στον παρονομαστή. Και στη Γερμανία , στην Αγγλία , στην Αμερική , στη Ρωσσία έχει πολύ καλό σεξ. Αν είναι κάποιος να τα στάξει χοντρά , (σχεδόν) παντού υπάρχουν "γούστα". Αν κάποιος θεωρεί το Μακάο ως μέρος σεξοπροορισμού ορίζει τον όρο πολύ διαφορετικά. Μέρος "τζογοπροορισμού" αν έλεγε , θα συμφωνούσα κι εγώ.
Τέλως πάντων , από αλλού ξεκίνησε η συζήτηση. Εγώ ξεκίνησα να λέω για τους σπόνσορες , που στέλνουν λεφτά με αντίκρισμα τι; (δεν μπορώ να καταλάβω). Τώρα αυτός που θέλει να τα χώνει χοντρά στις σάουνες είναι άλλη ιστορία. Εγώ μιλάω συγκεκριμένα για Πατάγια , για frelancers και BG. Πώς τις έχουεν καλομάθει κάποιοι καθώς και αν υπάρχουν αντίστοιχα μέρη να πάμε (λόρδε , όπως καταλαβαίνεις η Σιγκαπούρη δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που συζητάμε).
Εμεις οι Ελληνες βρισκομαστε αυτη τη στιγμη ως χωρα,σε μια τετοια οικονομικη συγκυρια,που με τους ορους που αναφερεις οτι πρεπει να εκπληρωνει ενας τοπος για να θεωρειται σεξοπροορισμος,σε λιγο καιρο δε θα υπαρχει κανενας...
Το προβλημα λοιπον βρισκεται ουσιαστικα στο γεγονος πως εμεις οι Ελληνες μετα τη πλασματικη ευημερια που δημιουργησαν οι κυβερνησεις,αρχης γενομενης απο τη δεκαετια του 80,90 μεχρι τα μεσα του 00,βρισκομαστε τωρα στη περιοδο που πρεπει να πληρωσουμε το "λογαριασμο" για αυτο και συνεχως "φτωχαινουμε"...
Αντιθετως υπαρχουν λαοι που στη συγκεκριμενη συγκυρια "πλουτιζουν"...
Η διαμορφωση των τιμων σε μια αγορα γινεται βαση προσφορας και ζητησης...
Οσο αυξανεται το βιωτικο επιπεδο στις χωρες που οριζονται ως "σεξοπροορισμοι",τοσο πιο ακριβα θα πουλανε το κορμι τους οι γκομενες και αυτο σε συνδιασμο με το γεγονος πως "συρρεουν" σε αυτους τους προορισμους ανθρωποι με μεγαλυτερο οικονομικο υποβαθρο,τοσο πιο πολυ θα γινονται "απαγορευτικοι" για τον Ελληνα...
Για το Γιαπωνεζο που περνει μισθο 3000 ευρω,δεν εχει μεγαλη διαφορα να δωσει και 50 ευρω παραπανω για ενα πηδημα...Για τον Ελληνα εχει..
Γιατι αν
α)δε ειχαμε φτασει στην ακρη του γκρεμου ωστε να αναγκαστουμε να παραδωσουμε τη διακυβερνηση της χωρας στο ΔΝΤ και
β)η οικονομικη ασυδοσια συνεχιζοταν με συνεχη αυξηση μισθων,νομιζω οτι δε θα γκρινιαζε κανενας για τις τιμες στη Ταυλανδη,αν ειχε φτασει να περνει βασικο μισθο 1500 ευρω...
Καθε βραδυ θα φορτωνε απο a go go και δε θα ελεγε κουβεντα...

Στη συγκεκριμενη περιοδο λοιπον που ζουμε Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ προορισμος που εκπληρωνει τα κριτηρια σου (ως ενα σημειο),ειναι η Ταυλανδη...
Υπαρχουν και αλλα μερη με "ποιοτητα στον αριθμητη",αλλα μεγαλυτερο κοστος στο παρονομαστη...Οπου "παρονομαστης",Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...(Βλεπε Καμποτζη,Φιλιππινες και Ινδονησια... ;))
Εκει οπως πολυ σωστα αναφερθηκε.."θελει αντερα"...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Pagtao σου εστειλα το e-mail φιλε.Ποιο ειναι το blog σου να διαβαζω τις περιπετειες σου.Μην ξεχασεις το μωρο στο VIP massage.

kirem

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΦΟΙΛΟΙ ΜΟΥ ....ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΟΟΟΟΟΟ......

34 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :boobies: :dancing:

kirem

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΔΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΙΚΑ???????????

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
ηρεμηστε λιγο, αφηστε τις θεωριες και παρτε μια φωτο να γουσταρετε..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ..(ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ)
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝΑ.. :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• tokyo-women.jpg
    tokyo-women.jpg
    149,5 KB · Εμφανίσεις: 69

Επισκέπτης
Ρε παιδια για sexoτουρισμο Ταυλανδη μιλαμε και τα προβληματα που υπαρχουν εκει...μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
Αν ειναι να δοσουμε μια περουσια και να σιγκρινουμε  Sigapoore Malasia indonesia......σιγουρα παντου γαμας και στο Αφγανισταν ακομη.
Εσυ λορδε, πως σε λενε, μπες σε κα να αλλο σαιτ και μην μας ταλαιπωρας αλλο!!οσα λες ειναιεξωπραγματικα και προσπαθεις να κανεις και επιδειξη με βλακειες,αντι να εισαι λιγο σοβαρος στην ηλικια σου,τι να πω....και μονο που βγαζεις και συμπερασματα για σουβλατζιδικα κλπ εκ του ασφαλους,φανταζομαι τι νουμερο εισαι!!αν και φαινεται και απ'τον τροπο που γραφεις:ποιος σε ρωτησε βρε κοπανε αν ταξιδευεις bussinnes και μενεις σε 5αστερα ξενδχεια....τι να πει κανενας!!!!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το προβλημα λοιπον βρισκεται ουσιαστικα στο γεγονος πως εμεις οι Ελληνες μετα τη πλασματικη ευημερια που δημιουργησαν οι κυβερνησεις,αρχης γενομενης απο τη δεκαετια του 80,90 μεχρι τα μεσα του 00,βρισκομαστε τωρα στη περιοδο που πρεπει να πληρωσουμε το "λογαριασμο" για αυτο και συνεχως "φτωχαινουμε"...
Αντιθετως υπαρχουν λαοι που στη συγκεκριμενη συγκυρια "πλουτιζουν"...
Η διαμορφωση των τιμων σε μια αγορα γινεται βαση προσφορας και ζητησης...
Οσο αυξανεται το βιωτικο επιπεδο στις χωρες που οριζονται ως "σεξοπροορισμοι",τοσο πιο ακριβα θα πουλανε το κορμι τους οι γκομενες και αυτο σε συνδιασμο με το γεγονος πως "συρρεουν" σε αυτους τους προορισμους ανθρωποι με μεγαλυτερο οικονομικο υποβαθρο,τοσο πιο πολυ θα γινονται "απαγορευτικοι" για τον Ελληνα...
Με πολυ απλα λογια ο πιπιν "αποτυπωσε" την πραγματικοτητα στην Ταιλανδη σημερα(& τα χαλια στην Ελλαδα φυσικα).Περιπου 6% αναπτυξη σε ενα "αγριο" καπιταλιστικο μοντελο, της μετα ΔΝΤ εποχης στην Ταιλανδη, επιφερει πληθωρισμο (γυρω στο 5%,αν θυμαμαι καλα).
Αρα συναγωνιστες,οσοι και αν ειναι οι σπονσορες & οι "αγαπουληδες",δεν ειναι αυτοι που ευθυνονται για την ανοδο των τιμων.

Και, μιλωντας πρωσοπικα,προτιμω τα κοριτσια που πηδιουνται για να κονομησουν, παρα τις εξαθλιωμενες που "εκδιδονται"για να εξασφαλισουν τροφη & στεγη,μη εχοντας αλλη επιλογη.
Κι ας μου κοστιζει πιο ακριβα...
Ειναι πιο δικαιο,οπως και να το κανουμε, και πιο καυλωτικο...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια για sexoτουρισμο Ταυλανδη μιλαμε και τα προβληματα που υπαρχουν εκει...μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
Αν ειναι να δοσουμε μια περουσια και να σιγκρινουμε  Sigapoore Malasia indonesia......σιγουρα παντου γαμας και στο Αφγανισταν ακομη.
Εσυ λορδε, πως σε λενε, μπες σε κα να αλλο σαιτ και μην μας ταλαιπωρας αλλο!!οσα λες ειναιεξωπραγματικα και προσπαθεις να κανεις και επιδειξη με βλακειες,αντι να εισαι λιγο σοβαρος στην ηλικια σου,τι να πω....και μονο που βγαζεις και συμπερασματα για σουβλατζιδικα κλπ εκ του ασφαλους,φανταζομαι τι νουμερο εισαι!!αν και φαινεται και απ'τον τροπο που γραφεις:ποιος σε ρωτησε βρε κοπανε αν ταξιδευεις bussinnes και μενεις σε 5αστερα ξενδχεια....τι να πει κανενας!!!!!

Τελικα εσυ εισαι μεγαλε ε;
Και για πες μας γιατι το εκλεισες.

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
[quote ]

Οσο για τους γατους με τις μπιζνες κατω ας φανε κανα σουβλακι και ας παρακαλανε να μην τους κοπουν οι συνταξεις απο το Δημοσιο γιατι αντι για Ταυλανδη και τιλακ τους κοβω στη Καρδιτσα και γιδες. :zfuck: :zfuck: :zfuck:
[/quote]

μιλας σκληρα αλλα μιλας σωστα .................

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα
βρε σεις εδω ειμαστε για ενα κοινο θεμα
το να δημιουργουνται αντιπαραθεσεις μεταξυ μας ειναι μεγαλη παπαρια

στο θεμα μας
ποιος θα μου πει τωρα που ειναι οι καλυτερες να παω και γω να πηδησω αλλα με λιγα λεφτα και ναμην κινδυνευω να αρπαξω τιποτα με τον αερα
λουσιανο  εχεις καμμια φωλια γιατι σε βλεπω πολυ ενημερο να παω και γω γιατι με εχουν πεθανει ολοι με λαθος πληροφοριες
αν δεν μπορεις εσυ κανενας αλλος φιλος που ξερει καλα τα κατατοπια γιατι κατεβαινω σε 10 μερες κατω και θελω να τις αξιοποιησω αναλογα

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω παιδια να αναφερεστε για σεξ τουρινγκ και παρατηρησα οτι δεν αναφερετε τις φιλιππινες. το angeles city ειναι η παταγγια των φιλιππινων. δεν εχω παει αλλα ο λακης και ο theos panas που ειχανε παει μου ειπανε οτι ειναι μια μικρογραφια της παταγιας. δυστυχως ομως ακουσα κανα δυο πραγματακια που δεν με γεμισαν το ματι. μου ειπανε οτι φιλιππινεζες ειναι ενα κλικ πιο θερμες απο τις ταυλανδεζες, πιο ομορφες και ειναι λιγο πιο φθηνα. δυστυχως ψαρευευεις μονο απο gogo γιατι οι freelancers κλεβουνε, κανουνε καταγγελιες για βιασμους κτλ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πιπι θυμασαι που σου λεγα οτι θα σε περιμενουν τα 45αρια? βγηκα αληθινος ε?
bmw welcome back ρε φιλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom