Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αρα για το "συνηδειτοποιημενο" σεξοτουριστα η καλυτερη λυση ειναι Πατταγια..........Αν και μεταξυ μας,η Πατταγια εχει και πολλα μερη να πας!!!δεν ειναι μονο  :knockinb:

Το μονο που δεν εχει ειναι ΚΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!
Και συστημα υπονομων της πλακας θα προσθεσω..... :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αρα για το "συνηδειτοποιημενο" σεξοτουριστα η καλυτερη λυση ειναι Πατταγια..........Αν και μεταξυ μας,η Πατταγια εχει και πολλα μερη να πας!!!δεν ειναι μονο  :knockinb:

Το μονο που δεν εχει ειναι ΚΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!
Δηλαδη εγω ειμαι << συνηδειτοποιημενος >> σεξοτουριστας που γουσταρω με τρελα Παταγια?

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

θα σας ακούσω και θα κλείσω τον άλλο μήνα για Αύγουστο με qatar η οποία απ' ότι διάβασα στη σελίδα τους έχουν μέσα ατομικές οθόνες για ταινίες μουσική κλπ, πρίζα για λάπτοπ αλλά λέει ότι δεν είναι για όλους τους τύπους αεροσκαφών. Συγκεκριμένα λέει ότι είναι μόνο για τα airbus. το πρόβλημα είναι ότι στην ανάλυση πτήσης λέει ότι από Ντόχα για BKK θα πάμε με boing.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα σας ακούσω και θα κλείσω τον άλλο μήνα για Αύγουστο με qatar η οποία απ' ότι διάβασα στη σελίδα τους έχουν μέσα ατομικές οθόνες για ταινίες μουσική κλπ, πρίζα για λάπτοπ αλλά λέει ότι δεν είναι για όλους τους τύπους αεροσκαφών. Συγκεκριμένα λέει ότι είναι μόνο για τα airbus. το πρόβλημα είναι ότι στην ανάλυση πτήσης λέει ότι από Ντόχα για BKK θα πάμε με boing.

δεν εχω ταξιδεψει ακομα με καταρ αλλα αν θελεις ατομικη οθονη με πολλες ταινιες και μουσικη και πριζα για λαπτοπ σου προτεινω emirates. το μονο προβλημα ειναι οι πολλες ωρες αναμονης αλλα περνανε ευκολα.
μην βιαστεις να κλεισεις απο τωρα για τον αυγουστο. σιγουρα θα υπαρξουν προσφορες. ακομα και η thai θα βαλει.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λακη ποτε ετοιμαζουμε εμεις βαλιτσες??? Μαιο με Ιουνιο???

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
δεν εχω ταξιδεψει ακομα με καταρ αλλα αν θελεις ατομικη οθονη με πολλες ταινιες και μουσικη και πριζα για λαπτοπ σου προτεινω emirates. το μονο προβλημα ειναι οι πολλες ωρες αναμονης αλλα περνανε ευκολα.
μην βιαστεις να κλεισεις απο τωρα για τον αυγουστο. σιγουρα θα υπαρξουν προσφορες. ακομα και η thai θα βαλει.

λες ε; φοβάμαι μήπως ανέβουν οι τιμές. thai από εκεί που θα φύγω (Κων/πολη) δεν πετάει. Βέβαια και με qatar έχει πολλές ώρες αναμονή, στο πήγαινε. θα κάνουμε 1 ημέρα να φτάσουμε (αναχώρηση 19:30 και άφιξη 19:00)
η emirates έχει πολύ λιγότερες (18:30-08:20)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οχι ρε χωρια το ξενοδοχειο.
Μαζι με το ξενοδοχειο πρεπει να πλησιασες τα 2000 ευρω,και υπολογισε οτι ειχες μονιμο μωρο που δε σου κοστιζε οσο να εχεις καθε μερα αλλο...Αν βαλεις λοιπον κι αλλα 2-3 χιλιαδες μπατ παραπανω τη μερα κατα μεσο ορο για να φορτωνεις καθε μερα και διαφορετικο μωρο,θα εφτανες κοντα στα 2500 με 3000 ευρω στο συνολο για τις 20 μερες...
Δυστυχως λοιπον με το μπατ στα 39-40,τα 140-150 ευρω τη μερα με ολα μεσα ειναι το "λογικο" ποσο που κοστιζει το Πουκετ για να περασεις καλα...
Βεβαια,μπορεις να τη βγαλεις και πολυ φτηνοτερα...Χρειαζεται ομως εμπειρια,αυτοσυγκρατιση και να ξερεις να χειριστεις το μπατ...Και ειναι λογικο καποιος που παει πρωτη φορα να περασει καποιο χρονικο διαστημα για να συνηθισει το καινουριο νομισμα...
Την επομενη φορα που θα πας,να δεις οτι θα χαλασεις λιγοτερα μπατ,χωρις αυτο να σημαινει πως θα περασεις χειροτερα... ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τα νεα της πατονγκ...

Αποψε ειναι η 1η βραδυα (6πρωι δλδ) που θα κοιμηθω μονος.
Ενα τοπ μουνι ειχα στην αγκαλια μου ολο το Βραδυ,αλλα τα πηρα στο κρανιο με συμπεριφορες & της εδωσα πουλο.
Για να λεμε την αληθεια τετοιο μουνι δεν εχω ξαναχουφτωσει & εχω παρει ουκ ολιγες γυναικες στη ζωη μου. ΑΣΤΕΡΙ Κανονικο λεμε.
Πανω στο "παιχνιδι" στην tai pan σκαει φιλη της μουναρα & τρελαινεται το Αστερι, τρελαινομαι & γω με τη φιλη (μεγαλη καυλα η φιλη...) & εγινε της πουτανας.

Στο τελος η μια ελεγε how much και η αλλη take me loom...
Σηκωθηκα & εφυγα γιατι δεν εβγαζα ακρη

Το μεγαλο μου ερωτημα ειναι γιατι το αστερι επελεξε εμενα, ενω στη Tiger εδινε τη μια χυλοπιτα πισω απο την αλλη,απλησιαστη η πουτανα...

Η βραδυα ειχε ξεκινησει με μια φιλη (καυλιτσα)  του Τιλακ μου, που μου την επεσε κανονικα (με ακολουθησε στη hollywoowd)
Μαλλον δεν κανω εγω για ταυλανδη,παραειμαι soft...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μπικου,γυρνα πισω και φορτωσε και τα 2 μαζι...
Αφου ειναι και φιλες...Μια παρτουζιτσα ειναι οτι πρεπει...
Και οταν σου ζαλιζουν τα παπαρια,να τις "τιμωρεις" με αλλο τροπο... :zfuck:
:grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μπικου,γυρνα πισω και φορτωσε και τα 2 μαζι...
Αφου ειναι και φιλες...Μια παρτουζιτσα ειναι οτι πρεπει...
Και οταν σου ζαλιζουν τα παπαρια,να τις "τιμωρεις" με αλλο τροπο... :zfuck:
:grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

sider

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ko samui ειναι πιο απομωνομενα?δεν παιζει να βρεις τιποτα εκει?
αν ξερει κανεις

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τα νεα της πατονγκ...

Ενα τοπ μουνι ειχα στην αγκαλια μου ολο το Βραδυ,αλλα τα πηρα στο κρανιο με συμπεριφορες & της εδωσα πουλο.
Για να λεμε την αληθεια τετοιο μουνι δεν εχω ξαναχουφτωσει & εχω παρει ουκ ολιγες γυναικες στη ζωη μου. ΑΣΤΕΡΙ Κανονικο λεμε.
Πανω στο "παιχνιδι" στην tai pan σκαει φιλη της μουναρα & τρελαινεται το Αστερι, τρελαινομαι & γω με τη φιλη (μεγαλη καυλα η φιλη...) & εγινε της πουτανας.

Το μεγαλο μου ερωτημα ειναι γιατι το αστερι επελεξε εμενα, ενω στη Tiger εδινε τη μια χυλοπιτα πισω απο την αλλη,απλησιαστη η πουτανα...

Η βραδυα ειχε ξεκινησει με μια φιλη (καυλιτσα)  του Τιλακ μου, που μου την επεσε κανονικα (με ακολουθησε στη hollywoowd)
ποσα φραγγα σου ζητησε???

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ko samui ειναι πιο απομωνομενα?δεν παιζει να βρεις τιποτα εκει?
αν ξερει κανεις
και εκει θα βρεις κοσμο αλλα συνηθως ποιο κυριλε...οικογενειες νιοπαντρους τετοια πραματα...παντως το νησακι ειναι πολυ ομορφο.. :)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το  σαμουι  τα  "σπαει"  στη  κυριολεξια    γυναικες  παντου!  σε  μπαρ  σε  μασαζ  σε  εστιατορια  (πολλες  ημιεπαγγελματιες)    τσανγουινγκ  και  λαμαι  ειναι  οι  2  κυριες  παραλιες  με  διαφορα  10 λεπτα  η  μια  απ  την  αλλη      για    πρωτο  ταξιδι  στη  ταυλανδη  ειναι  οτι  πρεπει    η  σαμουι  η  πουκετ  μ  αυτη  τη  σειρα    ασε    τη  παταγια  για    την  επομενη  φορα! 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
ποσα φραγγα σου ζητησε???
Το αστερι ζητησε 4000,δεν κανεις παζαρι σε τετοιο μουνι...
Τωρα αν επαιρνα & τις 2 οπως πολυ σωστα ειπε ο πιπιν (το σκεφτηκα & εγω :grin:),μαλλον θα πηγενε στα 7-8 χιλιαρικα Δλδ καμια 200ευρο !! Ηταν & 5 ξημερωματα... Λεω για αρπαχτη με παει η γκομενα...
Αλλα ρε παιδες οι αυτες ειναι για οσκαρ ηθοποιηας, η εγω δεν ξερω τιποτα απο γυναικες τελικα.Η 2η γκομενα (Νουη τη λενε,του αστεριου δεν το καταλαβα το ονομα...) φαινοταν να με γουσταρει πολυ,κατι που μαλλον δεν πολυαρεσε στην αλλη.Ηταν & ψηλες για τα δεδομενα της Ταυλανδης...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
θα φύγω από Κωνσταντινούπολη και από κει δεν έχει thai...
έχει με gulf air, etihad, emirates, egypt, qatar και turkish
μου βγάζει και κάποιες που δεν ξέρω aerosvit, aeroflot και mahan air

εσείς με ποια λέτε να πάω;
τώρα μόλις έψαξα πάλι τις τιμές και η egypt ανέβασε την πτήση που είχα σκοπό να κλείσω περίπου 120 ευρα!
από τα 510 στα 630!!
gulf: 547
etihad: 552
qatar: 565
emirates: 606
Εγώ θα σου πρότεινα να δεις ποια θα έχει την μικρότερη αναμονή στο πήγαινε-έλα στην αραπιά αν δεν μπορείς να αποφύγεις τη σύντομη παραμονή σου στην αραπιά τουλάχιστον να κοιτάξεις ποια θα σε καλύψει με δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο, επίσης για μένα σημαντικό είναι το πότε φεύγεις από Τάι, άλλο να φεύγεις πρωί πρωί και άλλο να φεύγεις μεσιμεράκι ή βράδυ δεν φχαριστιέσαι την τελευταία νύχτα
Μεταξύ qatar και gulf ψηφίζω χαλαρά qatar
Για τις άλλες δεν ξέρω θα σε ενημερώσουν οι συναγωνιστές που έχουν ταξιδέψει

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τα νεα της πατονγκ...

Η βραδυα ειχε ξεκινησει με μια φιλη (καυλιτσα)  του Τιλακ μου, που μου την επεσε κανονικα (με ακολουθησε στη hollywoowd)
Ετσι είναι αυτά και αυτές σε μετράνε μη νομίζεις, μπορεί να είναι τα πάντα για το χρήμα αλλά κάποιες επιλέγουν τους γαμπρούς αναλόγος το πόσο εμφανίσιμος, νέος, τι συμπεριφορά έχεις, ή ακόμα και πως θα τους τη δώσει, μπορεί να ρίχνουν χυλόπιτα σε ένα κάρο κόσμο και πιτσιρικάδες ακόμα και να τους τη δώσει κάποιος συγκεκριμένα και να πάνε με αυτόν, χαρακτηριστηκή ατάκα φίλου και γνώστη της Πατάγιας όταν είμασταν στο walking street club ότι αν ήταν στη θέση αρκετών πιπινίων εκεί μέσα θα χτύπαγε μεγάλους σε ηληκία, σίγουρα πράματα και όχι να περιμένουν τον πρίγκηπα falang του παραμυθιού, εμένα μία δεν μου έκατσε που χώθηκα γιατί δεν τα βρήκαμε στην τιμή :headbang: :headbang: :headbang:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατ' αρχας χαιρομαι που καποιοι συναγωνιστες οπως ο Μπικου,ερχονται να επιβεβαιωσουν αυτα που φωναζω εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ...Οτι στη Πατονγκ τα πραγματα εχουν ξεφυγει...
Δεκαδες φορες εχω υποστει επιθεση για το γεγονος οτι πληρωνα 3χιλια και 4χιλιαρα για να πηδηξω,απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν ΤΙ επικρατει στο Πουκετ...
Δυστυχως λοιπον,ΑΥΤΕΣ ειναι οι τιμες που "παιζουν" εκει...Τα αστερια ζητανε ταριφα 4χιλιαρο...Και οποιος υποστηριζει οτι πηδηξε αστερι στη Πατονγκ με 1000 μπατ,η ψευδεται,η εχει εντελως διαφορετικη αποψη για το τι σημαινει "αστερι"...Υπαρχει βεβαια και μια μεγαλη μεριδα συναγωνιστων,που δεν τους ενδιαφερει τοσο πολυ το ΤΙ θα πηδηξουν,αλλα η "πραξη" αυτη καθεαυτη..."Ελα μωρε...ενα πουτσο θα ριξουμε...ενα ξεφλωκιασμα..δε θα τη παντρευτουμε κιολας..."...
Η αποψη τους ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστη,αλλα σε καμμια περιπτωση δε προκειται να με πεισουν οτι πηδανε "αστερια"...
Ανακεφαλαιωνοντας λοιπον,για να ξερουν τη κατασταση που επικρατει εκει οι μελλοντικοι ταξιδευτες...
Στο ΠΟΥΚΕΤ(Πατονγκ) λοιπον...
Α)Για να πηδηξεις "αστερι" η θα πρεπει να τα σκασεις χοντρα η να τυχεις στη περιπτωση..(πραγμα σπανιο)..
Β)Για να τη βγαλεις "φτηνα",η θα πρεπει
α)να ριξεις τις απαιτησεις σου η
β)να βρεις ενα μονιμο το οποιο θα του κανεις εξηγηση οτι θα του δινεις ενα ταδε ποσο για καθε μερα η
γ)να κανεις "καμακι" σε καποιο γκομενακι που δεν δουλευει επαγγελματικα στη "βιομηχανια" (καμμια πωλητρια πχ)..Σε αυτη τη περιπτωση βεβαια,πρεπει να εχεις και τα αναλογα προσοντα,οχι μονο στο "λεγειν" αλλα και μια αλφα εξωτερικη εμφανιση... ;)

Υπαρχει βεβαια και μια αλλη λυση...πιο "ριζοσπαστικη"...

ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Οπου για να πηδηξεις ενα αντιστοιχο "αστερι",πληρωνεις ακομα και τα ΜΙΣΑ λεφτα απο οτι στη Πατονγκ... ;)

Και εδω που τα λεμε...
Εγω ισως να ειμαι ο τελευταιος που δικαιουται να μιλαει,γιατι εχω σκασει παρα πολλες φορες 3χιλιαρα...4χιλιαρα..(και παραπανω)...
Αλλα ρε μαγκες...4 χιλιαρικα ειναι 100 ευρω...ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ρε γαμωτο...Ειδικα για τα δεδομενα της Ταυλανδης,ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτα...Αν συνυπολογισετε οτι ο μεσος μισθος εκει ειναι κατω απο 10 χιλιαδες μπατ,μια γκομενα μεσα σε 2-3 βραδιες βγαζει οσο ενα "μηνιατικο"...Και αν αναγαγετε το παραδειγμα στα οικονομικα δεδομενα της Ελλαδας (μισθους),ειναι σαν να πληρωνονται 300-400 ευρω τη βραδια...
Με ΤΟΣΑ λεφτα..ΠΩΣ να μη βγαινουν στη βιζιτα?? :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάντος με qatar είτε με boing είτε με airbus ταξίδεψα είχε ατομικές οθόνες και usb πάνω στις θέσεις κτλ
Την επόμενη φορά θα ζητήσω από το φιλαράκι και συναγωνιστή που δουλεύει στο check in του Ελ Βενιζέλ να με βάλει πάλι σε θέση ανάμεσα στα χωρίσματα των τμημάτων του αεροπλάνου για να απλώνω τα πόδια μου, μεγάλη ανακούφιση αυτό αλλά δεν έχεις οθονούλα μπροστά σου, αλλά δεν μπορεί να τα έχουμε όλα σωστά?
Αντε 28 και σήμερα  :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• DSC00010.JPG
    DSC00010.JPG
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Κατ' αρχας χαιρομαι που καποιοι συναγωνιστες οπως ο Μπικου,ερχονται να επιβεβαιωσουν αυτα που φωναζω εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ...Οτι στη Πατονγκ τα πραγματα εχουν ξεφυγει...
Δεκαδες φορες εχω υποστει επιθεση για το γεγονος οτι πληρωνα 3χιλια και 4χιλιαρα για να πηδηξω,απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν ΤΙ επικρατει στο Πουκετ...
Δυστυχως λοιπον,ΑΥΤΕΣ ειναι οι τιμες που "παιζουν" εκει...Τα αστερια ζητανε ταριφα 4χιλιαρο...Και οποιος υποστηριζει οτι πηδηξε αστερι στη Πατονγκ με 1000 μπατ,η ψευδεται,η εχει εντελως διαφορετικη αποψη για το τι σημαινει "αστερι"...Υπαρχει βεβαια και μια μεγαλη μεριδα συναγωνιστων,που δεν τους ενδιαφερει τοσο πολυ το ΤΙ θα πηδηξουν,αλλα η "πραξη" αυτη καθεαυτη..."Ελα μωρε...ενα πουτσο θα ριξουμε...ενα ξεφλωκιασμα..δε θα τη παντρευτουμε κιολας..."...
Η αποψη τους ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστη,αλλα σε καμμια περιπτωση δε προκειται να με πεισουν οτι πηδανε "αστερια"...
Ανακεφαλαιωνοντας λοιπον,για να ξερουν τη κατασταση που επικρατει εκει οι μελλοντικοι ταξιδευτες...
Στο ΠΟΥΚΕΤ(Πατονγκ) λοιπον...
Α)Για να πηδηξεις "αστερι" η θα πρεπει να τα σκασεις χοντρα η να τυχεις στη περιπτωση..(πραγμα σπανιο)..
Β)Για να τη βγαλεις "φτηνα",η θα πρεπει
α)να ριξεις τις απαιτησεις σου η
β)να βρεις ενα μονιμο το οποιο θα του κανεις εξηγηση οτι θα του δινεις ενα ταδε ποσο για καθε μερα η
γ)να κανεις "καμακι" σε καποιο γκομενακι που δεν δουλευει επαγγελματικα στη "βιομηχανια" (καμμια πωλητρια πχ)..Σε αυτη τη περιπτωση βεβαια,πρεπει να εχεις και τα αναλογα προσοντα,οχι μονο στο "λεγειν" αλλα και μια αλφα εξωτερικη εμφανιση... ;)

Υπαρχει βεβαια και μια αλλη λυση...πιο "ριζοσπαστικη"...

ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Οπου για να πηδηξεις ενα αντιστοιχο "αστερι",πληρωνεις ακομα και τα ΜΙΣΑ λεφτα απο οτι στη Πατονγκ... ;)

Και εδω που τα λεμε...
Εγω ισως να ειμαι ο τελευταιος που δικαιουται να μιλαει,γιατι εχω σκασει παρα πολλες φορες 3χιλιαρα...4χιλιαρα..(και παραπανω)...
Αλλα ρε μαγκες...4 χιλιαρικα ειναι 100 ευρω...ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ρε γαμωτο...Ειδικα για τα δεδομενα της Ταυλανδης,ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτα...Αν συνυπολογισετε οτι ο μεσος μισθος εκει ειναι κατω απο 10 χιλιαδες μπατ,μια γκομενα μεσα σε 2-3 βραδιες βγαζει οσο ενα "μηνιατικο"...Και αν αναγαγετε το παραδειγμα στα οικονομικα δεδομενα της Ελλαδας (μισθους),ειναι σαν να πληρωνονται 300-400 ευρω τη βραδια...
Με ΤΟΣΑ λεφτα..ΠΩΣ να μη βγαινουν στη βιζιτα?? :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ πιπιν μπας & βρισκεσαι καπου στην πατονγκ & μου κρυβεσαι... :2funny: :2funny: Τα εγραψες ακριβως οπως ειναι,μεχρι τελευταια λεπτομερια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom