Κατ' αρχας χαιρομαι που καποιοι συναγωνιστες οπως ο Μπικου,ερχονται να επιβεβαιωσουν αυτα που φωναζω εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ...Οτι στη Πατονγκ τα πραγματα εχουν ξεφυγει...
Δεκαδες φορες εχω υποστει επιθεση για το γεγονος οτι πληρωνα 3χιλια και 4χιλιαρα για να πηδηξω,απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν ΤΙ επικρατει στο Πουκετ...
Δυστυχως λοιπον,ΑΥΤΕΣ ειναι οι τιμες που "παιζουν" εκει...Τα αστερια ζητανε ταριφα 4χιλιαρο...Και οποιος υποστηριζει οτι πηδηξε αστερι στη Πατονγκ με 1000 μπατ,η ψευδεται,η εχει εντελως διαφορετικη αποψη για το τι σημαινει "αστερι"...Υπαρχει βεβαια και μια μεγαλη μεριδα συναγωνιστων,που δεν τους ενδιαφερει τοσο πολυ το ΤΙ θα πηδηξουν,αλλα η "πραξη" αυτη καθεαυτη..."Ελα μωρε...ενα πουτσο θα ριξουμε...ενα ξεφλωκιασμα..δε θα τη παντρευτουμε κιολας..."...
Η αποψη τους ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστη,αλλα σε καμμια περιπτωση δε προκειται να με πεισουν οτι πηδανε "αστερια"...
Ανακεφαλαιωνοντας λοιπον,για να ξερουν τη κατασταση που επικρατει εκει οι μελλοντικοι ταξιδευτες...
Στο ΠΟΥΚΕΤ(Πατονγκ) λοιπον...
Α)Για να πηδηξεις "αστερι" η θα πρεπει να τα σκασεις χοντρα η να τυχεις στη περιπτωση..(πραγμα σπανιο)..
Β)Για να τη βγαλεις "φτηνα",η θα πρεπει
α)να ριξεις τις απαιτησεις σου η
β)να βρεις ενα μονιμο το οποιο θα του κανεις εξηγηση οτι θα του δινεις ενα ταδε ποσο για καθε μερα η
γ)να κανεις "καμακι" σε καποιο γκομενακι που δεν δουλευει επαγγελματικα στη "βιομηχανια" (καμμια πωλητρια πχ)..Σε αυτη τη περιπτωση βεβαια,πρεπει να εχεις και τα αναλογα προσοντα,οχι μονο στο "λεγειν" αλλα και μια αλφα εξωτερικη εμφανιση... ;)
Υπαρχει βεβαια και μια αλλη λυση...πιο "ριζοσπαστικη"...
ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπου για να πηδηξεις ενα αντιστοιχο "αστερι",πληρωνεις ακομα και τα ΜΙΣΑ λεφτα απο οτι στη Πατονγκ... ;)
Και εδω που τα λεμε...
Εγω ισως να ειμαι ο τελευταιος που δικαιουται να μιλαει,γιατι εχω σκασει παρα πολλες φορες 3χιλιαρα...4χιλιαρα..(και παραπανω)...
Αλλα ρε μαγκες...4 χιλιαρικα ειναι 100 ευρω...ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ρε γαμωτο...Ειδικα για τα δεδομενα της Ταυλανδης,ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτα...Αν συνυπολογισετε οτι ο μεσος μισθος εκει ειναι κατω απο 10 χιλιαδες μπατ,μια γκομενα μεσα σε 2-3 βραδιες βγαζει οσο ενα "μηνιατικο"...Και αν αναγαγετε το παραδειγμα στα οικονομικα δεδομενα της Ελλαδας (μισθους),ειναι σαν να πληρωνονται 300-400 ευρω τη βραδια...
Με ΤΟΣΑ λεφτα..ΠΩΣ να μη βγαινουν στη βιζιτα??