ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παίζει ένα ελληνικό ξενοδοχείο στο Πουκέτ. Ξέρει κανείς να μου πεί ?
αμα εριχνες μια ματια σε 2-3 σελιδες πιο πισω ηταν αναρτημενο το homepage το οποιο ειναι αυτο:
παίζει ένα ελληνικό ξενοδοχείο στο Πουκέτ. Ξέρει κανείς να μου πεί ?
Ναι φιλε μολις το πατησα πριν και ειδα πολυ τρελη φαση!!!!!!! αντε να περνανε οι μερες να σε ρωτησω κατι αλλο ειναι κοντα στην ws?
φιλε μου, για πολλους εδω περα, που ξερουν απο παταγια, ειναι τα λεγομενα μπουρδελα της παταγιας,με 1,000 baht καθαρισες(ειναι 700 η κοπελα + 300 δωματιο,μαγαζι).πλακα πλακα μαλλον η ταριφα ειναι διεθνης, σην ελλαδα ειναι 20-30 ευρω να υπενθυμισω κιολας οτι εκει οι γκομενες θελουν ιδαιτερα προσοχη! αντε με το καλο να ερθεις
αυτο ισχυει για ολες τις γυναικες και ειδικα στην παταγια, δεν υπαρχει ταβανι.πιστευω ρε φιλε ενοει οτι ειναι [λυσιαρες] πρωτα για χρημα και μετα για
για όποιον ενδιαφέρεται η egyptair έχει βγάλει για Ιανουάριο-Φεβρουάριο,αλλά και Μάρτιο εισητήρια με 444,460 και 475 ευρώ...
κοιτα τους εμιρηδες ;) αλλα μην περιμενεις και πολλα πλεον λιγο κατω απο 600Ποιο νωρις δεν εχει βγαλει τιποτα ?
καμια άλλη εταιρεία έχει προσφορά για τον Οκτώμβριο ?
απο ιδεες αλλο τιποτα! ποσο "μαρουλι" εχεις να σου πουμε ;)παιδια εχετε καμοια ..[φρεσκια] ιδεα για δουλειες ταιλανδη καμποτζη βιετναμ γιατι αμα μεινουμε εδω θα μας ο μουστακιας ενω αν φυγουμε θα καμοια
2 φορες που τους ειχα παρει πριν 2-3 χρονια με 1μιση ωρα ανταποκριση στο μπαχρειν (gulf) και εφυγε κανονικαειχα βρει με την emirates στα 560ευρω για τις ημερομηνιες που ενδιαφερομαι και σημερα το αλλαξαν στα 670ευρω.
τωρα η μονη επιλογη ειναι η gulf αλλα φοβαμαι μηπως δεν πεταξει το βραδυ και φυγει την επομενη μερα. 11.30 το βραδυ φτανει μπαχρειν και φευγει μετα απο 3 ωρες για μπανγκοκ.
λετε να γινει καμια μαλακια???