Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Χαζή ερώτηση προς thai air experts ξέρετε αν παίζει ατομική οθονούλα αλλά qatar air σε κάθε θέση για να περάσει λίγο η ώρα με ταινίες και διάφορα ή να αρχίσω να κατεβάζω ταινίες για το laptop για να περάσει λίγο η ώρα βρε αδερφέ 10 ώρες να κοιμάμαι στο αεροπλάνο δεν γίνεται
thanks in advance  :cheesy:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χαζή ερώτηση προς thai air experts ξέρετε αν παίζει ατομική οθονούλα αλλά qatar air σε κάθε θέση για να περάσει λίγο η ώρα με ταινίες και διάφορα ή να αρχίσω να κατεβάζω ταινίες για το laptop για να περάσει λίγο η ώρα βρε αδερφέ 10 ώρες να κοιμάμαι στο αεροπλάνο δεν γίνεται

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Έχει τα πάντα φίλε και νομίζω καλύτερα από την Qatar
και αν είσαι τυχερός και πετύχεις το καινούργιο τους αεροπλάνο θα πάθεις πλάκα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Έχει τα πάντα φίλε και νομίζω καλύτερα από την Qatar
και αν είσαι τυχερός και πετύχεις το καινούργιο τους αεροπλάνο θα πάθεις πλάκα.
thanks φίλε πρώτη φορά με thai, τις προηγούμενες φορές με gulf :headbang: :headbang: :headbang:
και qatar-πολύ καλή

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
H τιμη  με  Ται  επεσε  και  αλλο  για  Ιουλιο ,στα  567  ευρω .
Περσι  στο  τσακ  δεν  πηγα .Για  να  δουμε  τι  θα  γινει  τις  επομενες  μερες.

Οποιος  θελει  πιο  εξειδεικευμενες  πληροφορειες    για  Ταυλανδη

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην ακους για δραση σε WS αυτη ειναι μονο για τους αδαεις πρωταρηδες, αραβες, τουρκους και πακιστανοινδικά χοιρίδια. Κανενας ψιλοψαγμενος farang δεν παταει πλεον το ποδι του εκει. Μην ακους εδω τι γραφουν, παντου εχει δραση, οι δε μετακινησεις ειναι παμφθηνες. Και ψαξου μακρυα απο την WS, θα με θυμηθεις... οπου και να μενεις εχει μερη, κανε επιλεγμενα στεκια για να σε προσεχουν... περισσοτερο

για πες μας που θα βρεις μαζεμενα τοσα gogo's, beer bars, clubs, discos κτλ...???

επισης ολους αυτους που ανεφερες (τουρκους, αραβες κτλ.) τρωνε πορτα σχεδον σε ολα τα μαγαζια. τους βλεπεις μονο να περπατανε. οποτε ποιο ειναι το προβλημα αν τους βλεπεις στην ws?

σιγουρα καλο ειναι να πηγαινεις και σε αλλες περιοχες της πατταγια αλλα στο τελος στην ws καταληγεις!

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Α-πα-πα, μακρυα απο τον κωλο μας........... :booty:
[/quote]

[size=10pt][/size] και ας είναι μια πιθαμή ,που λένε και στο χωριό μου..................

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
για πες μας που θα βρεις μαζεμενα τοσα gogo's, beer bars, clubs, discos κτλ...???
Kaλά απο άτομα που εμαθαν την Ταυλανδη τα τελευταια 1-2 χρόνια και γράφουν επί παντός επιστητού, γνωριζοντας 2-3 δρόμους της Πατάγιας δεν περιμενα και κάτι καλύτερο να πουν. Εγω επιμενω, οτι όλοι οι παλιοι της Ταυλανδης δεν πατάνε στην WS. Αυτοί κάπου αλλου θα βρηκαν καλά στέκια, δεν νομίζεις; Να πας μία ντίσκο το βράδυ στην WS δεν ειναι αναγκαίο μένεις κοντά της.
Πόσοι απο εσάς τους φρεσκους γνωριζετε απο μαγαζια στην Jomtien, Naglua & Dark Side;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρετε πόσες φορές αλωνίσαμε την Πατάγια με φίλους και μόνιμους κατοίκους;Τι βόρεια προάστεια τι Jompten τι Νακλούες και δευτερόδρομους άσε πια τα Σόγια από ένα μέχρι 17.
Το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέφουμε στον πεζόδρομο.Δεν πάει να βολτάρει όλο το Πακιστάν και η Τουρκοσποριά.
Τα μαγαζιά τα καλά είναι άδεια από δαύτους.
Στο φινάλε τη WS δε τη βαριέσαι με τίποτα γιατί είναι πάντα γεμάτη με το ζητούμενο  :tits:  :tits2: :s&m_2:  :s&m_3:  :2on1:  :pipa1:  :lheel:  :zfuck:  :fuck1:
[size=15pt]Τα πάντα όλα[/size]
Pattaya and WS for ever!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Καλησπέρα σας από Pattaya City

κατ αρχήν..

Καιρός βροχερός και ζεστός (κατάλληλος για δωμάτιο και αχαλίνωτο σεξ)
το baht σήμερα πήγε μέχρι και 40.20 σε better rate exchange (ακούς Πιπινο..)
τις προηγούμενες ημέρες έπαιζε απο 39.10 - 39.60 official

Δωμάτιο για ένα μήνα βρίσκεις από 10.000 εγώ έδωσα 12.000 και είμαι καύλα.

Έχω λιώσει στην κυριολεξία αλλά αυτή την εποχή είναι επικίνδυνο να αρπάξεις
κρύωμα γιατί είσαι συνέχεια ιδρωμένος έχει γενικά πολύ υγρασία, και θέλει προσοχή το aircontition..
εγώ παραλίγο να αρπάξω κρύωμα το πρώτο βράδυ..

Μεταφορά απο Suvarnabhoumi με Bell Travel (200 baht)
πολύ καλή υπηρεσία στο σύνολο της. σε αφήνουν έξω από το
ξενοδοχείο και το λεωφορείο είναι γαμάτο.
γενικά αξίζει και δεν κοστίζει

Τα γκομενάκια παίζουν τρελά αυτή την εποχή στην pattaya καθώς δεν υπάρχουν πολλοί τουρίστες
και είναι ρέστα..χεχεχε (έτοιμα για όλα) :uglystupid:

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.. :grin:

Ινσομνια είναι φίσκα παρόλα αυτά και τα τιλακ σε βλέπουν σα ξερολούκουμο.. :-*

Έκανα και μια  βίζιτα στην Μπανκόκα αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου
και την έκανα με ελαφρά..
εκατσα και χαζεψα λιγο στο Central Plazza αλλα μεχρι εκει..
είπαμε Pattaya for Ever.  :rockon: :rockon:

τις επόμενες μέρες θα πάω βόρεια.. ISAAN παρέα με το τιλάκ να με ξεναγήσει
στα πάτρια της εδάφη. Θα το παίξω και λίγο φυσιολατρία και εγώ...χεχεχε :dancing:

Πριν αναχωρήσω απο πατάγια θα ξεσκιστώ με την μασατζου μου.. ξανα
να με φτιάξει πάλι.. :uglystupid:

@hotyan
κανόνισε το συντομότερο να σκάσεις μύτη.. ;)

@Arximakakas
Μην ακούω βλακιούλες για την Thai δες Photo.. :cheesy:

Σας αφήνω την κάνω για την βραδινή μου εξόρμηση..

Συνημμένα

• IMG0040.jpg
    IMG0040.jpg
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 25

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Καντε κρατει μορτες, μολις γυρισω, (τελη Σεπτεμβρη), θα τα πουμε ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.  :grin: :grin: :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Kaλά απο άτομα που εμαθαν την Ταυλανδη τα τελευταια 1-2 χρόνια και γράφουν επί παντός επιστητού, γνωριζοντας 2-3 δρόμους της Πατάγιας δεν περιμενα και κάτι καλύτερο να πουν. Εγω επιμενω, οτι όλοι οι παλιοι της Ταυλανδης δεν πατάνε στην WS. Αυτοί κάπου αλλου θα βρηκαν καλά στέκια, δεν νομίζεις; Να πας μία ντίσκο το βράδυ στην WS δεν ειναι αναγκαίο μένεις κοντά της.
Πόσοι απο εσάς τους φρεσκους γνωριζετε απο μαγαζια στην Jomtien, Naglua & Dark Side;
εξαρτάται ρε αδελφέ τί ζητάς και τί ψάχνεις???
αν ζητάς ένταση,ποικιλία και διασκέδαση μέχρι το πρωί θα την βρείς μόνο στην w.s. σε τόση ποσότητα ,ίσως και ποιότητα...
αν μάλιστα έχεις πάει μία φορά ή δύο τί θα κάνεις???
θα ψάχνεις τα εξεζητημένα και μυστήρια μαγαζιά που μπορεί να τα βρεί κάποιος μόνο μετά από πολλές φορές και μέρες ή μετά από καθοδήγηση κάποιου παλιού???
είπαμε και το έχουμε τονίσει και νόμιζα ότι έχει γίνει κατανοητό, ότι διασκέδαση-διακοπές είναι και σημαίνει για τον καθέναν κάτι άλλο και εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα...
και καλά κάνουν οι παλιοί της ταιλάνδης και δεν πατάνε στην w.s....πήγαν ,έμαθαν,ξέρουν,γνώρισαν,βαρέθηκαν,κουράστηκαν...
τί να κάνει δλδ. ένας που πάει πρώτη φορά????? να πάει στην jomtien και να έχει 2 ή 3 επιλογές???

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
εξαρτάται ρε αδελφέ τί ζητάς και τί ψάχνεις???
Ψαχνεις απονηρευτα στο μετρο του δυνατου νεα κοριτσια, πολλες φορες ημιεππαγελματιες, που mολις ηρθαν απο το χωριο και οχι παλιουρες με 3-4 χρονια στην Παταγια που συχναζουν στις ντισκο της WS, eνω στα go go της WS τα κοριτσια εχουν χασει της αισθηση του χρηματος... Εαν κανεις γνωριμιες σε περιφερειακα μπαρακια ακομη και απο Buakhao και πανω και κανεις συγκεκιρμενα στεκια, δεν θα βγεις χαμενος 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Τι βόρεια προάστεια τι Jompten τι Νακλούες...
Εδω επεσα εξω. Θα στοιχηματιζα οτι ουδεις εδω μεσα γνωριζει τα ... Βορεια Προαστια.... πραγματικα εξεπλαγην ευχαριστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom