Καλα τα λες Tyler,αλλα για να σου "κατσει" γυναικα της προκοπης και να κανει σχεση μαζι σου,απο τα μερη που ανεφερες,δηλαδη Σιγκαπουρη,Χονγκ Κονγκ,Ιαπωνια κλπ κλπ,πρεπει και εσυ να εισαι καποιου σχετικα υψηλου επιπεδου,τουλαχιστον "εμφανισιακα"...
Και αυτο στο λεω απο προσωπικη πειρα...
Γιατι οταν παω Ταυλανδη και κυκλοφορω ειτε στις πουτανοπιατσες,ειτε στο δρομο και τα εμπορικα κεντρα,νοιωθω τα βλεμματα των Ταυλανδεζων να με καρφωνουν...Γι αυτο την εχω δει αλλιως τις τελευταιες φορες και το ριχνω στο καμακι..Αν βεβαια δε μου κατσει φαση,περναω το βραδυ απο τις πουτανοπιατσες και "φορτωστε-πηδηξτε-τελειωσατε"...
Αντιθετως στο Χονγκ Κονγκ περυσι,βιωσα την απολυτη ξεφτιλα...Δε γυρναγε να με κοιταξει ουτε θηλυκια γατα...Καρφωνα με το βλεμμα κατι μωρα,και μια που με κοιταζαν,μια γυρνουσαν το κεφαλι τους απο την αλλη με μειδιαμα...
Η απλη,καθημερινη γκομενα του Χονγκ Κονγκ,δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει να σε κοιταξει...Εκτος βεβαια και εαν μετρας τοσο,που και εδω στην ελλαδα τις εχεις 5-5 τις γκομενες,οποτε και εκει θα περασεις ζαχαρη....
Αλλωστε τι εχουν να ζηλεψουν απο εναν "Ελληνα"?Το μονο,να σε "διπλαρωσουν" για να τις φερεις για διακοπες στα ελληνικα νησια...Αλλιως απο βιωτικο επιπεδο,ειναι ετη φωτος μπροστα...
Ενω η φτωχοταυλανδεζα απο το Ισααν,σε βλεπει σα θεο και σωτηρα της,που θα τη παντρευτεις και θα τη γλυτωσεις απο τη φτωχια και τη μιζερια...
Ενα βραδυ στο Lan Kwai Fong,που ειναι και καλα η πιο in περιοχη της πρωτευουσας,που μαζευει τη νεολαια που βγαινει να διασκεδασει (κατι σαν του Ψυρρη ας πουμε στην Αθηνα),αφου εχω εισπραξει τουλαχιστον μια ντουζινα χυλοπιττες και υποτιμητικα βλεμματα,γινεται το "θαυμα" και βρισκομαι στη πιστα ενος κλαμπ και χορευω κολλητα με ενα θεικο πλασμα...Γυρναμε στο μπαρ,τη κερναω ποτο και εκει που μου εχει ανεβει η αυτοπεποιθηση και παει να ανεβει και η θερμοκρασια,μου λεει τη θανατηφορα ατακα..."Its 1500 dollars (Χονγκ Κονγκ βεβαια=150 ευρω) baby for all night..."
Καταλαβα (λεω απο μεσα μου)...Τζαμπα πηδημα δεν παιζει εδω...
Και αυτο γιατι,θα βρεις να πηδηξεις,ακομα και πιτσιρικες-πραγματικα μοντελα,που ομως εχουν τοσο "διαβρωθει" απο το καπιταλισμο,που μπορουν ευκολα να πηδηχτουν με ενα ξενο για να μαζεψουν φραγκα να παρουν το καινουριο Iphone...
Πρεπει ομως να τα "χωσεις" και να "ψιλομετρας"... ;)