You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλανδέζες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Έχω την εντύπωση πως μόνο σε κανένα ελαιοτριβείο αν θα πετύχεις.Οι ποιο πολλές είναι από άλλα μέρη κι όχι ταυλανδεζες,πχ από αρκετά μέρη της Ρωσίας που τελειώνουν σε Σταν θα βρεις γυναίκες με ασιατικά χαρακτηριστικά που τις βαφτίζουν ανάλογα.
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
Υπάρχει η Σιντυ από Σινώπης 29 μισή ταυλανδη κ μισή από σινκαπουρη νομίζω... πολύ καλό μασάζ κ βυζάρες!!! πρέπει να δουλεύει ακόμα εκεί!Έχω την εντύπωση πως μόνο σε κανένα ελαιοτριβείο αν θα πετύχεις.Οι ποιο πολλές είναι από άλλα μέρη κι όχι ταυλανδεζες,πχ από αρκετά μέρη της Ρωσίας που τελειώνουν σε Σταν θα βρεις γυναίκες με ασιατικά χαρακτηριστικά που τις βαφτίζουν ανάλογα.
Σινώπης 29 εκει ειναι στουντιο? μασαζ?Υπάρχει η Σιντυ από Σινώπης 29 μισή ταυλανδη κ μισή από σινκαπουρη νομίζω... πολύ καλό μασάζ κ βυζάρες!!! πρέπει να δουλεύει ακόμα εκεί!
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
3 κορίτσια απο ταιλάνδη στο studio Kassandras 4 πάνω αν θυμάμαι καλά.
Απλο πρόγραμμα 50 ευρώ. Πρωινή βάρδια μέχρι 5 το απόγευμα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
αννα απο φυλης 84 οροφος η' 65 οροφος επισης.Υπαρχουν ταιλανδεζες σε οικουσ ανοχής - στουντιο στην Αθήνα?
ετσι λεει τουλαχιστον και ειναι και εμφανισημη.
απο σερβις κομψι κομψα... προς απλο ορεκτικουλι.
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
Μασάζ είναι...Σινώπης 29 εκει ειναι στουντιο? μασαζ?
δυστυχώς στο Κασσάνδρας 4Α πάνω δεν είναι πλέον οι ταϊλανδές. Από μέσα Ιουλίου και μετά εξαφανίστηκαν και πλέον στο πρόγραμμα έχει κάτι μολδαβές.3 κορίτσια απο ταιλάνδη στο studio Kassandras 4 πάνω αν θυμάμαι καλά.
Αν κάποιος πάρει είδηση πού βρίσκονται πλέον οι ταϊλανδές του Κασσάνδρας 4Α πάνω - και κυρίως η Άννα - ας ειδοποιήσει.
υπάρχει περίπτωση αυτή που γράφεις να έχει σχέση με την Άννα του Κασσάνδρας 4Α πάνω;αννα απο φυλης 84 οροφος η' 65 οροφος επισης.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
υπάρχει περίπτωση αυτή που γράφεις να έχει σχέση με την Άννα του Κασσάνδρας 4Α πάνω;
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Ρε μάγκες. Κάπου στη κατεχακη σε ένα studio προ καραντίνας είχα πετύχει μια Ταϋλάνδη όπου με την οποία είχα αξιομνημόνευτη συνεύρεση ( ίσως και στις top 5 στην πορνό καριέρα μου )οι υπηρεσίες άγγιξαν το τέλειο ….
Έπειτα το studio το κλείσαν
Μπας και ξέρετε ποια ήταν , και αν δουλεύει κάπου τώρα ;
σήμερα κάπου 5-5.30 το απόγευμα έκανα μια επίσκεψη Φυλής. Τα νούμερα 84 και 65 όροφος ήταν και τα δυο κλειστά (μόνο τα ισόγεια ήταν ανοιχτά, με κοπέλες από ανατολική Ευρώπη). Υπάρχει περίπτωση να ανοίγουν μόνο βράδυ;αννα απο φυλης 84 οροφος η' 65 οροφος επισης.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
τωρα αυγουστιατικα μην περιμενεις και πολλα... οχι οτι πριν γινοταν ο πανικος, αλλα λεμε τωρα.σήμερα κάπου 5-5.30 το απόγευμα έκανα μια επίσκεψη Φυλής. Τα νούμερα 84 και 65 όροφος ήταν και τα δυο κλειστά (μόνο τα ισόγεια ήταν ανοιχτά, με κοπέλες από ανατολική Ευρώπη). Υπάρχει περίπτωση να ανοίγουν μόνο βράδυ;
αυτη που σου λεω, επαιζε σε αυτα που εγραψα και την εχω παρει κιολας μια φορα.
ειναι ομορφουλα για ταϊ (αν οντως ειναι) και εχει και ωραιο μοντελε κορμι.
απο σερβις ειναι ορεκτικο για να πας στο κυριως πιατο, ουτε κριτικη δεν αξιζε να γραψω να φανταστεις.
αυτο που μου εχει μεινει ειναι οτι γουσταρε να τη γαμαω ορθια, μπροστα στον καθρεφτη του νεροχυτη.
πιπα τραγικη, δεν ηξερε βασικα (της το ειχα πει οτι εισαι ασχετη), συμπεριφορα νηπιαγωγειου λες και πηγα να πιουμε καφε και να μου πει τα νεα της. μου ειχε πει οτι ηθελε να βγαλει καποια φραγκα και θα εφευγε σε καποια φαση.
επαιζε και πρωϊνη και απογευματινη βαρδια μεχρι προτινως.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
εν τω μεταξυ οι ταυλανδεζες παιζει να ειναι απο τις πιο για το πουτσο πουτανες, απλα εχουν ονομα λογω σχετικα καλου μασαζ (κανονικο μασαζ οχι αυτο το αστειο που σας πιανουν το πουτσο και το λετε μασαζ) και γιατι η χωρα τους ειναι προορισμος πορνοτουρισμου ολων των ανωμαλιων.
Κατα τα αλλα, ουτε δυνατες στο κρεβατι ειναι, ουτε ιδιαιτερα ομορφες. Σαν να πηρες μια κινεζα απτα σκουπιδια ενα πραμα
Κατα τα αλλα, ουτε δυνατες στο κρεβατι ειναι, ουτε ιδιαιτερα ομορφες. Σαν να πηρες μια κινεζα απτα σκουπιδια ενα πραμα
dimitris26
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Φιλε ισχυει στο studio κατεχακη ειναι 2 τωρα ταυλανδες..το ενα ειναι τουμπανακι..Ρε μάγκες. Κάπου στη κατεχακη σε ένα studio προ καραντίνας είχα πετύχει μια Ταϋλάνδη όπου με την οποία είχα αξιομνημόνευτη συνεύρεση ( ίσως και στις top 5 στην πορνό καριέρα μου )οι υπηρεσίες άγγιξαν το τέλειο ….
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Μπας έχουν κανένα site ?Φιλε ισχυει στο studio κατεχακη ειναι 2 τωρα ταυλανδες..το ενα ειναι τουμπανακι..
dimitris26
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Εχουν site με το προγραμμαΜπας έχουν κανένα site ?
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.714
- Πόντοι
- 1.446
Κατεχακη σε πιο αριθμό ρε μαγκεςΕχουν site με το προγραμμα
Κατεχακη 5 δεν έχει ασσιαττισα
Κατεχακη 8 εκτός από ΓΙΝ Γιν δεν έχει Ταϊλάνδεζες στο site
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Λοιπόν το studio που σας λέω ήταν στο 65 και όχι χαμηλά στην Μεσόγειων
Αντίθετα ήταν κοντά στην Κηφησιάς
Όποτε δεν ειναι αυτά που αναφέρετε , αν και όπως είπε ο συναγωνιστής μια Κινέζα έχει …
Αντίθετα ήταν κοντά στην Κηφησιάς
Όποτε δεν ειναι αυτά που αναφέρετε , αν και όπως είπε ο συναγωνιστής μια Κινέζα έχει …
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις