Νέα

Ταϊλανδέζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Υπαρχουν ταιλανδεζες σε οικουσ ανοχής - στουντιο στην Αθήνα?

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Έχω την εντύπωση πως μόνο σε κανένα ελαιοτριβείο αν θα πετύχεις.Οι ποιο πολλές είναι από άλλα μέρη κι όχι ταυλανδεζες,πχ από αρκετά μέρη της Ρωσίας που τελειώνουν σε Σταν θα βρεις γυναίκες με ασιατικά χαρακτηριστικά που τις βαφτίζουν ανάλογα.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.724
Πόντοι
446
Έχω την εντύπωση πως μόνο σε κανένα ελαιοτριβείο αν θα πετύχεις.Οι ποιο πολλές είναι από άλλα μέρη κι όχι ταυλανδεζες,πχ από αρκετά μέρη της Ρωσίας που τελειώνουν σε Σταν θα βρεις γυναίκες με ασιατικά χαρακτηριστικά που τις βαφτίζουν ανάλογα.
Υπάρχει η Σιντυ από Σινώπης 29 μισή ταυλανδη κ μισή από σινκαπουρη νομίζω... πολύ καλό μασάζ κ βυζάρες!!! πρέπει να δουλεύει ακόμα εκεί!

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Υπάρχει η Σιντυ από Σινώπης 29 μισή ταυλανδη κ μισή από σινκαπουρη νομίζω... πολύ καλό μασάζ κ βυζάρες!!! πρέπει να δουλεύει ακόμα εκεί!
Σινώπης 29 εκει ειναι στουντιο? μασαζ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.427
Πόντοι
27.261
Υπαρχουν ταιλανδεζες σε οικουσ ανοχής - στουντιο στην Αθήνα?
αννα απο φυλης 84 οροφος η' 65 οροφος επισης.
ετσι λεει τουλαχιστον και ειναι και εμφανισημη.
απο σερβις κομψι κομψα... προς απλο ορεκτικουλι.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
3 κορίτσια απο ταιλάνδη στο studio Kassandras 4 πάνω αν θυμάμαι καλά.
Απλο πρόγραμμα 50 ευρώ. Πρωινή βάρδια μέχρι 5 το απόγευμα.
δυστυχώς στο Κασσάνδρας 4Α πάνω δεν είναι πλέον οι ταϊλανδές. Από μέσα Ιουλίου και μετά εξαφανίστηκαν και πλέον στο πρόγραμμα έχει κάτι μολδαβές.
Αν κάποιος πάρει είδηση πού βρίσκονται πλέον οι ταϊλανδές του Κασσάνδρας 4Α πάνω - και κυρίως η Άννα - ας ειδοποιήσει.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
υπάρχει περίπτωση αυτή που γράφεις να έχει σχέση με την Άννα του Κασσάνδρας 4Α πάνω;

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ρε μάγκες. Κάπου στη κατεχακη σε ένα studio προ καραντίνας είχα πετύχει μια Ταϋλάνδη όπου με την οποία είχα αξιομνημόνευτη συνεύρεση ( ίσως και στις top 5 στην πορνό καριέρα μου )οι υπηρεσίες άγγιξαν το τέλειο ….
Έπειτα το studio το κλείσαν
Μπας και ξέρετε ποια ήταν , και αν δουλεύει κάπου τώρα ;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
σήμερα κάπου 5-5.30 το απόγευμα έκανα μια επίσκεψη Φυλής. Τα νούμερα 84 και 65 όροφος ήταν και τα δυο κλειστά (μόνο τα ισόγεια ήταν ανοιχτά, με κοπέλες από ανατολική Ευρώπη). Υπάρχει περίπτωση να ανοίγουν μόνο βράδυ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.427
Πόντοι
27.261
σήμερα κάπου 5-5.30 το απόγευμα έκανα μια επίσκεψη Φυλής. Τα νούμερα 84 και 65 όροφος ήταν και τα δυο κλειστά (μόνο τα ισόγεια ήταν ανοιχτά, με κοπέλες από ανατολική Ευρώπη). Υπάρχει περίπτωση να ανοίγουν μόνο βράδυ;
τωρα αυγουστιατικα μην περιμενεις και πολλα... οχι οτι πριν γινοταν ο πανικος, αλλα λεμε τωρα.
αυτη που σου λεω, επαιζε σε αυτα που εγραψα και την εχω παρει κιολας μια φορα.
ειναι ομορφουλα για ταϊ (αν οντως ειναι) και εχει και ωραιο μοντελε κορμι.
απο σερβις ειναι ορεκτικο για να πας στο κυριως πιατο, ουτε κριτικη δεν αξιζε να γραψω να φανταστεις.
αυτο που μου εχει μεινει ειναι οτι γουσταρε να τη γαμαω ορθια, μπροστα στον καθρεφτη του νεροχυτη.
πιπα τραγικη, δεν ηξερε βασικα (της το ειχα πει οτι εισαι ασχετη), συμπεριφορα νηπιαγωγειου λες και πηγα να πιουμε καφε και να μου πει τα νεα της. μου ειχε πει οτι ηθελε να βγαλει καποια φραγκα και θα εφευγε σε καποια φαση.
επαιζε και πρωϊνη και απογευματινη βαρδια μεχρι προτινως.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εν τω μεταξυ οι ταυλανδεζες παιζει να ειναι απο τις πιο για το πουτσο πουτανες, απλα εχουν ονομα λογω σχετικα καλου μασαζ (κανονικο μασαζ οχι αυτο το αστειο που σας πιανουν το πουτσο και το λετε μασαζ) και γιατι η χωρα τους ειναι προορισμος πορνοτουρισμου ολων των ανωμαλιων.
Κατα τα αλλα, ουτε δυνατες στο κρεβατι ειναι, ουτε ιδιαιτερα ομορφες. Σαν να πηρες μια κινεζα απτα σκουπιδια ενα πραμα :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
Στο Αχαρνών 85 σταμάτησαν οι ταυλανδέζες !!!!!!

dimitris26

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
17
Πόντοι
0
Ρε μάγκες. Κάπου στη κατεχακη σε ένα studio προ καραντίνας είχα πετύχει μια Ταϋλάνδη όπου με την οποία είχα αξιομνημόνευτη συνεύρεση ( ίσως και στις top 5 στην πορνό καριέρα μου )οι υπηρεσίες άγγιξαν το τέλειο ….
Έπειτα το studio το κλείσαν
Μπας και ξέρετε ποια ήταν , και αν δουλεύει κάπου τώρα ;
Φιλε ισχυει στο studio κατεχακη ειναι 2 τωρα ταυλανδες..το ενα ειναι τουμπανακι..

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.714
Πόντοι
1.446

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Λοιπόν το studio που σας λέω ήταν στο 65 και όχι χαμηλά στην Μεσόγειων
Αντίθετα ήταν κοντά στην Κηφησιάς
Όποτε δεν ειναι αυτά που αναφέρετε , αν και όπως είπε ο συναγωνιστής μια Κινέζα έχει …

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom