Νέα

Τα ξενοδοχεία έχουν κοπέλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mirage2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Αγαπημένοι μου συναγωνιστες...

Μαλλον είμαι ο πλέον κατάλληλος να σας απαντήσω καθότι είμαι υπεύθυνος επιστιστικών σε ένα πολύ κυριλέ ξενοδοχείο στην Αθήνα (φυσικά δεν θα αναφέρω ποιο)

Το θέμα είναι πού πιο πολύπλοκο από ότι νομίζετε..

και ξεκινάμε:
1. Με την άφιξη της ένα city tour ανγνωρίζεται άμεσα από εμάς και μάλιστα της πιο πολλές φορές τυγχάνει προστασίας από τα μέλη του ξενοδοχείου όπου μένει διότι αν συμβεί κάτι με ένα μαλάκα πελάτη όπως καταλαβαίνετε εμείς θα τρεχουμε και δεν θα φτάνουμε. Αυτό σημαίνει άμεσα ότι η εκάστοτε πεταλουδίτσα (όρος που χρησιμοποιήται κατα κόρον σε μία τέτοια άφιξη είναι καταρχήν σημαδεμένη από εμάς. Αμα δεν είναι ηλήθια και τα πάει καλά με τους πελάτες τότε πέρνουμε αυτόματα όλα της τα στοιχεια και γνωρίζουμε πριν καν εσεις το μάθετε πότε θα έρθει που θα μείνει και για πόσο (πιστεψτε με είμαστε πολύ μικρή κοινωνία όλα τα ξενοδοχεία αστέρων και αλληλουποστηριζόμαστε αντιθετα που δεν το ξέρετε..ακομα και καποιοι χαμηλά υστάμενοι δεν το γνωρίζουν)Αρα αν είναι ελεύθερη και έχει ορεξεις κάποιο city tour μας το λέει και την δίνουμε ως απλό call (αφού δεν κάνει επίσημα κάτι εκκείνη την ώρα είναι και σαφέστατα φθηνότερη αλλά και πιο ευδιάθετη)
2. Φυσικά και γνωρίζουμε όλα τα γραφεία (για αυτό ποτε δεν εχω ρωτήσει εγώ προσωπικά για call πολλά μόνο για κορίτσια σε στούντιο) αλλά δεν τα αποδεχόμαστε πάντα όλα ή μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθον.Το θέμα είναι ότι και σε αυτο δεν μπορω να ανοιχτω διοτι παίζουν αλυσίδες άλλα site και πολλά ακόμα δεν λεει να αναφέρω. Και τα γραφεία με την σειρά τους μας γνωρίζουν.Τι νομίζετε  έτσι μπαινει μέσα όποιος γουσταρει?Μην ψαρώνετε από το αταραχο βλέμμας του ρεσεψιονιστ ξέρει πολύ καλά τον κάθε ένα που εισέρχετεαι τι ρόλο βαράει(είναι η δουλειά του.)

Συνταγή για να μην φάτε πόρτα είναι να πάτε στον νυχτερινό ρεσεψιονιστ (ναι αυτον που είναι 11 με 7 το πρωι..ή στον groym που είναι εκκείνη την ώρα..δεν θα φάτε πόρτα.ή απλά να ρωτήσετε κάπως αξιοπρεπώς τοων υπευθυνο των μπαρ ή κάποιο σαν εμένα αν και λόγω της θέσης μου δύσκολα θα σας απαντούσα αν δεν σας ήξερα εκτος αν πιαναμε κουβέντα και σας έκοβα τι σοι τύπο είστε.ααα...ποτε πρωι και ποτε μέσω τηλ..Θα φάτε άκυρο

Ελπίζω να βοηθησα για πιο πολλές λεπτομέρειες απλά ρωτήστε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
υπεύθυνος Επισιτιστικών Τμημάτων και Τμήματος Αγορών / Προμηθειών
μηπως αυτο ηθελες να γραψεις

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Υπέυθυνος επισιτιστικών ή αλλιως food an beverage Manager=ένα σκαλί σχεδόν κάτω από τον υποδιευθυντή ενός ξενοδοχείου ή πολλές φορές ο ίδιος ο υποδιευθυντής. Αρμοδιότητα του είναι ο έλεγχος και η ποιότητα οτιδήποτε καταναλώνεται εντός ενός ξενοδοχείου καθώς και το service σε όλα τα επίπεδα (από ένα καφέ στο room service μέχρι ένα γκουρμέ φουαγκρά και ένα Petrousse..)επίσης οι τελικές απογραφές όλων , απαραίτητες παραγγελίες και η αρμονική συνεργασία των τμημάτων και των προμηθευτών, η τιμολογιακή πολιτική, ο διακοσμος που υπάρχει και λοιπα..
Πχ:Το Hilton έχει το Βυζαντινό, το όασις, το Galaxy kai to BBQ Galaxy, το Αίθριον, τις εκδηλώσεις (Banquet) κα .κάθε τμήμα έχει έναν μάνατζερ ή maitre (ανάλογα μην μένουμε σε αυτο).επίσης υπάρχει και η κουζίνα και ο σεφ καθώς και η αποθήκη (purchasing) που φέρνει τα προιοντα.¨ολοι αυτοί δίνουν λόγο στο Fn'B Manager αν χρειαζονται κάτι ή αν κάτι πάει στραβα πρέπει να τους κάνει να συνεργάζονται με αρμονία. Τώρα κάποιον σε μία τέτοια θέση είναι δύσκολο να τον καταλάβεις γιατι απλά φοράμε κουστουμι (όχι κάποια στολή)και συνήθως περιφερόμαστε από τμήμα σε τμήμα για να δουμε πως πάει (και λατζα αμα λάχει κάνουμε βέβαια αν υπάρχει πρόβλημα ή βρίσκουμε καποια λύση .Αυτα (και πολλά άλλα δεν λέει να πλαγιασω στο θέμα και άλλο)

Τι εννεοείς για τα άκυρα μαγκίτη?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τιποτα μαγκιτη
απλως ο κολητος μου ειναι υπευθυνος ποιοτητος, υγιεινης και Ασφαλειας
σε κεντρικο ξενοδοχειο στην θεσ/νικη και εβγαλε μπεβενδακι
και λογικα αυτη η θεση πρεπει να ειναι κατωτερη απο την δικη σου
οποτε εσυ εκτος απο κιθαρα θα χεις και καμια μερσεντα

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
τιποτα μαγκιτη
απλως ο κολητος μου ειναι υπευθυνος ποιοτητος, υγιεινης και Ασφαλειας
σε κεντρικο ξενοδοχειο στην θεσ/νικη και εβγαλε μπεβενδακι
και λογικα αυτη η θεση πρεπει να ειναι κατωτερη απο την δικη σου
οποτε εσυ εκτος απο κιθαρα θα χεις και καμια μερσεντα
φιλαράκι 2τροχος είμαι..και σε παρακαλω..7 κιθάρες  :rockon: :rockon:

Για να συνεχίσω στο topic πάνω..Μην ψαρώνετε με αυτα που ακουγονται κατα καιρους για φακέλωμα όσων γαμανε call girl σε ξενοδοχεια.ο μονος λογος για να φακελωθειτε είναι άμα φάει ξύλο η κοπέλα.Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι όπως έχω ξαναπει ζουμε στην χώρα της πατεντας και αυτο σημαινει ότι τίποτα δεν είναι απολύτως νόμιμο αλλά και τίπτοτα δεν αποκλείεται στα ξενοδοχεια. Αν είστε ευγενικοι μπορειτε να κανετε θαυματα. Μην ξεχνιεστε φυσικα μετα απο κάποιο σημειο να θέσετ budget και ώρα

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οι 1000 δρχ αφορούσαν την εποχή 1980-1982 που τότε πολλοί ήταν αγέννητοι εδώ.
Εμείς 30 χρόνια επιτυχίες.
πολλα ηταν το μπουρδελο εκανε 250 δρχ  τοτε.
παντως στο ξενοδοχειο απεναντι απο το Ωνασειο παλαιοτερα ,εβρισκες ο,τι γουσταρες ,πολυ ευκολα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αγαπημένοι μου συναγωνιστες...

Μαλλον είμαι ο πλέον κατάλληλος να σας απαντήσω καθότι είμαι υπεύθυνος επιστιστικών σε ένα πολύ κυριλέ ξενοδοχείο στην Αθήνα (φυσικά δεν θα αναφέρω ποιο)

Το θέμα είναι πού πιο πολύπλοκο από ότι νομίζετε..
............
Ελπίζω να βοηθησα για πιο πολλές λεπτομέρειες απλά ρωτήστε

Stratocaster,

Επειδή τυχαίνει κολλητός μου να είναι απόφοιτος του Institut International de Glion (Ecole Hotelier de Glion - θα το ξέρεις φαντάζομαι), και στη συνέχεια να έχει δουλέψει και στο Ledra Marriot, και στο Hilton, και να γίνει κατόπιν διευθυντής σε άλλο, επαρχιακό ξενοδοχείο (τώρα πλέον ιδιωτεύει - δεν ασχολείται με τα ξενοδοχειακά), έχω γνώση του τρόπου λειτουργίας όπως την περιγράφεις (εκτός από το κομμάτι των CT για το οποίο δεν έχουμε ποτέ συζητήσει) και το "κλίμα" που περιγράφεις μου είναι γνωστό, και το επιβεβαιώνω πλήρως.

Επομένως (συνάγω), ότι εφ' όσον λες σωστά πράματα γενικώς για τα ξενοδοχεία, το ξέρεις το θέμα, και επομένως γιατί να μην ξέρεις και τα επί μέρους κεφάλαια, όπως αυτό των CT.

Είμαι σίγουρος ότι οι γνώσεις σου θα είναι εδώ πολύτιμες...

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Stratocaster,

Επειδή τυχαίνει κολλητός μου να είναι απόφοιτος του Institut International de Glion (Ecole Hotelier de Glion - θα το ξέρεις φαντάζομαι), και στη συνέχεια να έχει δουλέψει και στο Ledra Marriot, και στο Hilton, και να γίνει κατόπιν διευθυντής σε άλλο, επαρχιακό ξενοδοχείο (τώρα πλέον ιδιωτεύει - δεν ασχολείται με τα ξενοδοχειακά), έχω γνώση του τρόπου λειτουργίας όπως την περιγράφεις (εκτός από το κομμάτι των CT για το οποίο δεν έχουμε ποτέ συζητήσει) και το "κλίμα" που περιγράφεις μου είναι γνωστό, και το επιβεβαιώνω πλήρως.

Επομένως (συνάγω), ότι εφ' όσον λες σωστά πράματα γενικώς για τα ξενοδοχεία, το ξέρεις το θέμα, και επομένως γιατί να μην ξέρεις και τα επί μέρους κεφάλαια, όπως αυτό των CT.

Είμαι σίγουρος ότι οι γνώσεις σου θα είναι εδώ πολύτιμες...

Φίλε Σταύρο καταρχήν σε ευχαριστω για τα λογια σου..Αλλα δεν μπορω σε μια δημόσια κοινότητα να εκθεσω ΟΤΙ ξέρω...Καταλαβαίνεις οτι αυτο θα αππεριπτε το απορρητο της εργασιας μου.Ακομα τα γουστα ειναι υποκειμενικα....Εγω την εβρισκα παλαιοτερα με μια μουνιτσα την Σαρα απο Σλοβενία και τώρα με την Λιλυ (γερμανικος ποιμενικος) όταν δεν θέλω να ασχοληθω με τα του Ξενοδοχειων (αν και τις περισσοτερες φορες μου ερχονται φθηνοτερα απο στούντιο) Αρα μονο με κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα προς εμέ θα μπορούσα να βοηθήσα.Και ναι την ξέρω την σχολή του φίλου σου.Εκανα (πέρα από άλλες σχολές)cullinary mastering στο Saint Moritz.ρώτησε τον θα καταλάβει

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Εγω ειχα ακουσει απο εναν φιλο οτι παλιοτερα πριν 5-6 χρονια σε καποιο ξενοδοχειο του κεντρου γινοταν το εξης. Ανεβαινες στο δωματιο κ καλουσες την ρεσεψιον κ ελεγες " Κρυωνω, παρακαλω μπορω να εχω μια κουβερτα;" Σε 4 λεπτα χτυπαγε η πορτα κ οταν ανοιγες εβλεπες μπροστα σου μια αλλοδαπη καλλονη η οποια εμπαινε στο δωματιο ετοιμη να παιξει τον ρολο της "κουβερτας". Μια φορα ειχε ζητησει κουβερτα απο την ρεσεψιον καθως εμπαινε στο ξενοδοχειο πριν ανεβει κ τον εκραξε ο ρεσεψιονιστ κ του ειπε "τρελαθηκες; θες να με καψεις;" επειδη ειχε κοσμο στο σαλονι κ φοβηθηκε μηπως καποιος καταλαβει κατι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εγω ειχα ακουσει απο εναν φιλο οτι παλιοτερα πριν 5-6 χρονια σε καποιο ξενοδοχειο του κεντρου γινοταν το εξης. Ανεβαινες στο δωματιο κ καλουσες την ρεσεψιον κ ελεγες " Κρυωνω, παρακαλω μπορω να εχω μια κουβερτα;" Σε 4 λεπτα χτυπαγε η πορτα κ οταν ανοιγες εβλεπες μπροστα σου μια αλλοδαπη καλλονη η οποια εμπαινε στο δωματιο ετοιμη να παιξει τον ρολο της "κουβερτας". Μια φορα ειχε ζητησει κουβερτα απο την ρεσεψιον καθως εμπαινε στο ξενοδοχειο πριν ανεβει κ τον εκραξε ο ρεσεψιονιστ κ του ειπε "τρελαθηκες; θες να με καψεις;" επειδη ειχε κοσμο στο σαλονι κ φοβηθηκε μηπως καποιος καταλαβει κατι.

:2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
αν αντι για κουβερτα πεις βελεντζα υπαρχει προβλημα ?????

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Επισης πριν 8 χρονια οταν σπουδαζα στα ιεκ, υπηρχε ενας συναδελφος σπουδαστης 8-9 χρονια μεγαλυτερος απο εμας τους υπολοιπους τοτε (περιπου 30 ηταν τοτε) ο οποιος ειχε σπουδαιο παρελθον στο χωρο του πληρωμενου ερωτα κ συζητουσαμε τακτικα. Μας ειχε πει οτι μερικα χρονια πριν ηταν ρεσεψιονιστ σε καποιο σχετικα γνωστο ξενοδοχειο κ τοτε του εκανα την ιδια ερωτηση (αν εχουν κοπελες καποια ξενοδοχεια) κ απαντησε φυσικα αλλα προσεκτικα κ κεκαλυμενα κ οτι ηταν μεσα στα κολπα. Οταν τον ρωτησα αν αξιζε κ εαν εβγαλε αρκετα χρηματα, μου απαντησε, " Το αμαξι πως λες να το εβγαλα;;" (ειχε ενα πολυ ακριβο αμαξι) Αυτα ειναι...

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415
οταν ταξιδεύω στο εξωτερικο , στα ξενοδοχεία που μένω μετα απο κάποια ώρα "σκάνε" στο bar κάτι απίστευτα αστέρια , κλείνεις τιμη και πας δωμάτιο; ξερετε εδω αν παιζει σε κανενα μεγαλο hotel τετοια φαση; απο τι ωρα και μετα;

AdamSmith

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
οταν ταξιδεύω στο εξωτερικο , στα ξενοδοχεία που μένω μετα απο κάποια ώρα "σκάνε" στο bar κάτι απίστευτα αστέρια , κλείνεις τιμη και πας δωμάτιο; ξερετε εδω αν παιζει σε κανενα μεγαλο hotel τετοια φαση; απο τι ωρα και μετα;

Σε ωραία ξενοδοχεία κλείνεις ρε μεγάλε χαχα  :2funny:
Επιλεκτικό σε κόβω

Επισκέπτης

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ = Τίρανα, Σόφια , Σαντάνσκι , Βελιγράδι , Λουμπλιάνα , Βαρσοβία ;

pan69

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ King George II Hotel ή Athens Plaza Hotel ή άλλο πολυτελές στη πλατεία συντάγματος
για ημιδιαμονή; Δέχονται κι αν ναι πόσο κοστίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom