Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Διόρθωση και ζητώ συγνώμη κλειστό είναι και θα παραμείνει...Ξενοδοχείο Σουδαν επί της Μαυρομιχάλη περιοχή Εξαρχείων μιλάμε??? Γιατί αυτό είναι ανοικτό.....
Διόρθωση και ζητώ συγνώμη κλειστό είναι και θα παραμείνει...Ξενοδοχείο Σουδαν επί της Μαυρομιχάλη περιοχή Εξαρχείων μιλάμε??? Γιατί αυτό είναι ανοικτό.....
φιλαράκι 2τροχος είμαι..και σε παρακαλω..7 κιθάρεςτιποτα μαγκιτη
απλως ο κολητος μου ειναι υπευθυνος ποιοτητος, υγιεινης και Ασφαλειας
σε κεντρικο ξενοδοχειο στην θεσ/νικη και εβγαλε μπεβενδακι
και λογικα αυτη η θεση πρεπει να ειναι κατωτερη απο την δικη σου
οποτε εσυ εκτος απο κιθαρα θα χεις και καμια μερσεντα
Αν είστε ευγενικοι μπορειτε να κανετε θαυματα. Μην ξεχνιεστε φυσικα μετα απο κάποιο σημειο να θέσετ budget και ώρα
πολλα ηταν το μπουρδελο εκανε 250 δρχ τοτε.οι 1000 δρχ αφορούσαν την εποχή 1980-1982 που τότε πολλοί ήταν αγέννητοι εδώ.
Εμείς 30 χρόνια επιτυχίες.
Αγαπημένοι μου συναγωνιστες...
Μαλλον είμαι ο πλέον κατάλληλος να σας απαντήσω καθότι είμαι υπεύθυνος επιστιστικών σε ένα πολύ κυριλέ ξενοδοχείο στην Αθήνα (φυσικά δεν θα αναφέρω ποιο)
Το θέμα είναι πού πιο πολύπλοκο από ότι νομίζετε..
............
Ελπίζω να βοηθησα για πιο πολλές λεπτομέρειες απλά ρωτήστε
Stratocaster,
Επειδή τυχαίνει κολλητός μου να είναι απόφοιτος του Institut International de Glion (Ecole Hotelier de Glion - θα το ξέρεις φαντάζομαι), και στη συνέχεια να έχει δουλέψει και στο Ledra Marriot, και στο Hilton, και να γίνει κατόπιν διευθυντής σε άλλο, επαρχιακό ξενοδοχείο (τώρα πλέον ιδιωτεύει - δεν ασχολείται με τα ξενοδοχειακά), έχω γνώση του τρόπου λειτουργίας όπως την περιγράφεις (εκτός από το κομμάτι των CT για το οποίο δεν έχουμε ποτέ συζητήσει) και το "κλίμα" που περιγράφεις μου είναι γνωστό, και το επιβεβαιώνω πλήρως.
Επομένως (συνάγω), ότι εφ' όσον λες σωστά πράματα γενικώς για τα ξενοδοχεία, το ξέρεις το θέμα, και επομένως γιατί να μην ξέρεις και τα επί μέρους κεφάλαια, όπως αυτό των CT.
Είμαι σίγουρος ότι οι γνώσεις σου θα είναι εδώ πολύτιμες...
Εγω ειχα ακουσει απο εναν φιλο οτι παλιοτερα πριν 5-6 χρονια σε καποιο ξενοδοχειο του κεντρου γινοταν το εξης. Ανεβαινες στο δωματιο κ καλουσες την ρεσεψιον κ ελεγες " Κρυωνω, παρακαλω μπορω να εχω μια κουβερτα;" Σε 4 λεπτα χτυπαγε η πορτα κ οταν ανοιγες εβλεπες μπροστα σου μια αλλοδαπη καλλονη η οποια εμπαινε στο δωματιο ετοιμη να παιξει τον ρολο της "κουβερτας". Μια φορα ειχε ζητησει κουβερτα απο την ρεσεψιον καθως εμπαινε στο ξενοδοχειο πριν ανεβει κ τον εκραξε ο ρεσεψιονιστ κ του ειπε "τρελαθηκες; θες να με καψεις;" επειδη ειχε κοσμο στο σαλονι κ φοβηθηκε μηπως καποιος καταλαβει κατι.
Αφου κρυωνης περισσοτερο το πολυ πολυ να στειλη καποια βαρεων βαρωναν αντι για κουβερτα πεις βελεντζα υπαρχει προβλημα ?????
δυο χιλιάααρικα στη τσέπη...δυόοοομιση με τααααα....ψηλάαααα...(μαργαρίτης)πω πω που θυμηθηκες τις δραχμες??? και τωρα 50 ευρω X 350,... = 17000 δραχμες και κατι ψιλα.
οταν ταξιδεύω στο εξωτερικο , στα ξενοδοχεία που μένω μετα απο κάποια ώρα "σκάνε" στο bar κάτι απίστευτα αστέρια , κλείνεις τιμη και πας δωμάτιο; ξερετε εδω αν παιζει σε κανενα μεγαλο hotel τετοια φαση; απο τι ωρα και μετα;
οταν ταξιδεύω στο εξωτερικο , στα ξενοδοχεία που μένω μετα απο κάποια ώρα "σκάνε" στο bar κάτι απίστευτα αστέρια , κλείνεις τιμη και πας δωμάτιο; ξερετε εδω αν παιζει σε κανενα μεγαλο hotel τετοια φαση; απο τι ωρα και μετα;