ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ King George II Hotel ή Athens Plaza Hotel ή άλλο πολυτελές στη πλατεία συντάγματος
για ημιδιαμονή; Δέχονται κι αν ναι πόσο κοστίζει.
Στο 1ο...υπολόγισε πάνω απο 250 €...
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ King George II Hotel ή Athens Plaza Hotel ή άλλο πολυτελές στη πλατεία συντάγματος
για ημιδιαμονή; Δέχονται κι αν ναι πόσο κοστίζει.
πολυ καλη ιδεα να πας ημιπαραμονη σε αυτα τα ξενοδοχεια αλλα κοστιζει παρα πολυ!
Αυτο ελειπε να πληρωνουν,εμεις παντα πληρωνουμε τα γαμησιατικαΕσείς πληρώνετε? Σίγουρα όχι.
αν αντι για κουβερτα πεις βελεντζα υπαρχει προβλημα ?????
ολα τα ξενοδοχεια πειραια καλλιθεας μοσχατου επειδη εχουν μεγαλη βιζοτοπελατια απλα πηγενοερχονται .δεν εχουν βιζιτες τα; χοτελια δικες τους. λογικο βεβαια αν ρωτησεις ρεσεψιονιστ να σου πει αμα γουσταρει καποιο τηλεφωνο αφου εχουν περασει ποσες και ποσεςΞερει κανεις αν παιζει κατι με κοπελες στο Σαντρα στην Καλλιθεα, ενας φιλος μου που πηγε εκει με γκομενα μου ειπε οτι κατι περιεργο παιζει, ξερει κανεις κατι ποιο θετικο (να του εχει γινει προταση η να εχει παρει τιποτα απο εκει)
εννοεις οτι ειδε εξωγήινους στο λόμπι ????....ενας φιλος μου που πηγε εκει με γκομενα μου ειπε οτι κατι περιεργο παιζει..
Μην είστε αφελείς και στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο το κόσμο γίνετε παιχνίδιΣε ωραία ξενοδοχεία κλείνεις ρε μεγάλε χαχα
Επιλεκτικό σε κόβω
Μην είστε αφελείς και στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο το κόσμο γίνετε παιχνίδι
Το εύκολο χρήμα είναι γλυκό και όσο πιο ακριβό το ξενοδοχείο τόσο πιο μεγάλη η μίζα
Χριστούγεννα έκανα (δυστυχώς) με την οικογένεια στη PRAGA έμεινα 5 νύχτες στο HILTON, λόγο παιδιών το βράδυ τα πίναμε εντός και σας πληροφορώ ότι από το δεύτερο βράδυ που εγκλιματίστηκα με το περιβάλλον αν μπορούσα θα είχα απίστευτα κορίτσια πολυτελείας χωρίς τη βοήθεια κανενός
Κρατάω μια επιφύλαξη μόνο στο αν θα έπρεπε να περάσω πρώτα μέσα από τους μηχανισμούς του ξενοδοχείου ώστε να πέσουν και οι ανάλογες μίζες σε αυτούς που επιτρέπουν την παρουσία των κοριτσιών μέσα στους χώρους τους.
Όσο αφορά την Αθήνα το ξέρω λόγω δουλειάς που κλείνω καλά ξενοδοχεία τύπου Chandris - Crowne Plaza σε συνεργάτες από το εξωτερικό και όποιος μπάκουρας μετά από ένα δύο ποτάκια στο Βαr ζήτησε τέτοιου τύπου υπηρεσίες εμπιστευτικά από κάποιο υπάλληλο πάντα εξυπηρετήθηκε με εσωτερικό η εξωτερικό συνεργάτη
Το συμπέρασμα είναι ότι αν είσαι πελάτης σχεδόν παντού και όλα γίνονται με το σωστό τρόπο γιατί αλλιώς θα καταντούσαν χώροι μπουρδελότσαρκας πολυτελείας
απο ποια χωρα ειναι αυτες ????ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ [size=20pt]ΠΟΥΜΑΝΕΣ[/size] ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ......
Στο 1ο...υπολόγισε πάνω απο 250 €...
Καλημέρα παιδιά. Κέντρο πειραιά κάνα ξενοδοχείο...παίζει.... ;