Νέα

Τα ξενοδοχεία έχουν κοπέλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mirage2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ King George II Hotel ή Athens Plaza Hotel ή άλλο πολυτελές στη πλατεία συντάγματος
για ημιδιαμονή; Δέχονται κι αν ναι πόσο κοστίζει.

Στο 1ο...υπολόγισε πάνω απο 250 €...

Επισκέπτης
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αορατε μοντ εχει & αλλο σχετικο θρεντ με ξενοδοχεια για ημιπαραμονη..

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κλασσικη περιπτωση για οσους γνωριζουν το ολυμπιαν στη θεσσαλονικη παλιοτερα γινοντουσαν χρυσες δουλειες οσπου βγηκε σε συνταξη ο παππους στη ρεσεψιον και τελειωσε το σκηνικο κριμα.μαζευονταν εκει πολλοι καλλιτεχνες απο αθηνα και μετα το βραδυ ηταν στο σαλονι κατι απιθανα μωρα.αρκει να ηξερες το παππου και ολα γινονταν ευκολα παλιες καλες εποχες

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο , το τι CG μπενόβγαινε όλο το ΣΚ  δεν περιγράφεται!!!Πολύ Ανατολική Ευρώπη λέμε..  Μιλάμε για τρελό τζίρο !!Ηταν και πρίν τα Χριστούγεννα ...χαμός!
Ολα όμως έδειχναν να κανονίζονται απο έξω , αν και εδώ που τα λέμε, οι κοπελιές φαίνονταν να είναι γνωστές σχεδόν σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου.
Ισως απο τα πολλά πηγαινε-έλα των κοριτσιών ήταν φίρμες εκεί μέσα....αν και δεν μπορούσαν να περάσουν και απαρατήρητες εδώ που τα λέμε...έκαναν μπάμ απο μακρυά΄!! Κορμάρες , περπάτημα  κλπ
Ο τυπάς που έτυχε να είναι στην κεντρική είσοδο στην υποδοχή μου έλεγε ότι έχουν δεί πολλά τα μάτια του , μέρα - νύχτα και ότι χρειζόταν κολλύριο πολλές φορές!!! χαχαχαχα
Βέβαια κίνηση , μέσω αυτού του τύπου για ιδίον όφελος , δεν χρειάστηκε να κάνω , ούτε και απο τη reception φυσικά, μιας και  είχα κανονίσει μόνος μου το meeting...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
πολυ καλη ιδεα να πας ημιπαραμονη σε αυτα τα ξενοδοχεια αλλα κοστιζει παρα πολυ!

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Δεν μπορώ να γενικεύσω πάνω στο θέμα αλλά θα πώ και την δική μου εμπειρία.
Προτιμώ ένα hotel ημιδιαμονής Νοτίων Προαστίων. Το χρησιμοποιώ σχετικά τακτικά και είναι λίγες οι φορές που έχω δεί τους ίδιους receptionist. Αλλες φορές είναι νεαρός στην reception άλλες κοπελιά και άλλες φορές μεσήλικες άντρες ή γυναίκες. Περίπου εδώ και 6 μήνες έχω κλείσει ραντεβού με μια παλιά γνωστή μου. Φτάνω πρώτος στο ξενοδοχείο και κατευθύνομαι στην Reception όπου και ζητώ απο την receptionist ενα δωμάτιο για λίγη ώρα χωρίς να πώ ότι περιμένω μία κυρία. Η κάπως μεσήλικη receptionist με χαμόγελο μου δίνει κλειδί και με ρωτά αν θέλω κοπέλα ή αν θα έρθει κάποια κυρία!!! Μένω κάγκελο, και αρχίζω να σκέφτομαι πως θα ήταν να πώ ναί, αλλά επειδή ποτέ μου δεν είχα συζητήσει με την κοπέλα το ενδεχόμενο αυτό δηλαδή να υπάρξει και 2η κοπέλα μαζί μας στο κρεβάτι σκέφτηκα ότι δεν θά ήθελα να την κομπλάρω και να την φέρω ίσως σε δύσκολη θέση και έτσι δεν το ρισκάρισα και χωρίς να δείξω τίποτα αρνήθηκα ευγενικά και με χαμόγελο την προσφορά και κατευθύνθηκα στο δωμάτιο.
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι άν σε σταμπάρουν για τακτικό πελάτη και ο οποίος συχνάζει με διαφορετικές κοπέλες μπορεί κάποια στιγμή να στο προτείνουν. Δεν συστήνω βέβαια επ' ουδενί να τολμήσει κάποιος να ζητήσει απ'ευθείας γιατί μπορεί να γίνει και ρόμπα και το στο χοτέλ να μήν παίζει τίποτα τέτοιο.

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν αντι για κουβερτα πεις βελεντζα υπαρχει προβλημα ?????

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου στειλουν την μαγειρισα = κοντη, 130 κιλα, βρομικη ποδια και φιλε στο μαλι,μουρι γεματη κρεατοελιαις, χαλασμενα δοντια, κ.λ.π.
Οποτε καταλαβενεις ........ καλητερα ζητα μια κουβερτα !!!!!! :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ξερει κανεις αν παιζει κατι με κοπελες στο Σαντρα στην Καλλιθεα, ενας φιλος μου που πηγε εκει με γκομενα μου ειπε οτι κατι περιεργο παιζει, ξερει κανεις κατι ποιο θετικο (να του εχει γινει προταση η να εχει παρει τιποτα απο εκει)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ξερει κανεις αν παιζει κατι με κοπελες στο Σαντρα στην Καλλιθεα, ενας φιλος μου που πηγε εκει με γκομενα μου ειπε οτι κατι περιεργο παιζει, ξερει κανεις κατι ποιο θετικο (να του εχει γινει προταση η να εχει παρει τιποτα απο εκει)
ολα τα ξενοδοχεια πειραια καλλιθεας μοσχατου επειδη εχουν μεγαλη βιζοτοπελατια απλα πηγενοερχονται .δεν εχουν βιζιτες τα; χοτελια δικες τους. λογικο βεβαια αν ρωτησεις ρεσεψιονιστ να σου πει αμα γουσταρει καποιο τηλεφωνο αφου εχουν περασει ποσες και ποσες

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Σε ωραία ξενοδοχεία κλείνεις ρε μεγάλε χαχα  :2funny:
Επιλεκτικό σε κόβω
Μην είστε αφελείς και στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο το κόσμο γίνετε παιχνίδι
Το εύκολο χρήμα είναι γλυκό και όσο πιο ακριβό το ξενοδοχείο τόσο πιο μεγάλη η μίζα
Χριστούγεννα έκανα (δυστυχώς) με την οικογένεια στη PRAGA έμεινα 5 νύχτες στο HILTON, λόγο παιδιών το βράδυ τα πίναμε εντός και σας πληροφορώ ότι από το δεύτερο βράδυ που εγκλιματίστηκα με το περιβάλλον αν μπορούσα θα είχα  απίστευτα κορίτσια πολυτελείας χωρίς τη βοήθεια κανενός
Κρατάω μια επιφύλαξη μόνο στο αν θα έπρεπε να περάσω πρώτα μέσα από τους μηχανισμούς του ξενοδοχείου ώστε να πέσουν και οι ανάλογες μίζες σε αυτούς που επιτρέπουν την παρουσία των κοριτσιών μέσα στους χώρους τους.
Όσο αφορά την Αθήνα το ξέρω λόγω δουλειάς που κλείνω καλά ξενοδοχεία τύπου Chandris - Crowne Plaza σε συνεργάτες από το εξωτερικό και όποιος μπάκουρας  μετά από ένα δύο ποτάκια στο Βαr ζήτησε τέτοιου τύπου υπηρεσίες εμπιστευτικά από κάποιο υπάλληλο πάντα εξυπηρετήθηκε με εσωτερικό η εξωτερικό συνεργάτη
Το συμπέρασμα είναι ότι αν είσαι πελάτης σχεδόν παντού και όλα γίνονται με το σωστό τρόπο γιατί αλλιώς θα καταντούσαν χώροι μπουρδελότσαρκας πολυτελείας

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μην είστε αφελείς και στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο το κόσμο γίνετε παιχνίδι
Το εύκολο χρήμα είναι γλυκό και όσο πιο ακριβό το ξενοδοχείο τόσο πιο μεγάλη η μίζα
Χριστούγεννα έκανα (δυστυχώς) με την οικογένεια στη PRAGA έμεινα 5 νύχτες στο HILTON, λόγο παιδιών το βράδυ τα πίναμε εντός και σας πληροφορώ ότι από το δεύτερο βράδυ που εγκλιματίστηκα με το περιβάλλον αν μπορούσα θα είχα  απίστευτα κορίτσια πολυτελείας χωρίς τη βοήθεια κανενός
Κρατάω μια επιφύλαξη μόνο στο αν θα έπρεπε να περάσω πρώτα μέσα από τους μηχανισμούς του ξενοδοχείου ώστε να πέσουν και οι ανάλογες μίζες σε αυτούς που επιτρέπουν την παρουσία των κοριτσιών μέσα στους χώρους τους.
Όσο αφορά την Αθήνα το ξέρω λόγω δουλειάς που κλείνω καλά ξενοδοχεία τύπου Chandris - Crowne Plaza σε συνεργάτες από το εξωτερικό και όποιος μπάκουρας  μετά από ένα δύο ποτάκια στο Βαr ζήτησε τέτοιου τύπου υπηρεσίες εμπιστευτικά από κάποιο υπάλληλο πάντα εξυπηρετήθηκε με εσωτερικό η εξωτερικό συνεργάτη
Το συμπέρασμα είναι ότι αν είσαι πελάτης σχεδόν παντού και όλα γίνονται με το σωστό τρόπο γιατί αλλιώς θα καταντούσαν χώροι μπουρδελότσαρκας πολυτελείας

Τα  δύο συγκεκριμένα  έχουν και πλησιόχωρους  «εξωτερικούς» συνεργάτες

Επισκέπτης
Στο X-dream στη Λιοσσίων , πλατεία αττικής,
κάτι ποντικομούρηδες ρεσεψιονίστ έχουν τηλέφωνα από cg,
αλλά είναι μαλακία επιλογή ,
γιατί παίρνουν μίζα.
Τη cg των 80€ στη στέλνουν 100€.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Κέντρο πειραιά κάνα ξενοδοχείο...παίζει.... ;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
στο σαλονακι του Πριαμου εχω δει 2-3 φορες κοπελες να καθονται ανευ αντικειμενου. εικαζω οτι θα ανεβαινουν και στο δωματιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom