Νέα

Τα ξενοδοχεία έχουν κοπέλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mirage2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mirage2000

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ξερει κανενας αν τα ξενοδοχεια 3χχχ εχουν κοπελες?
εννοω αν πω στην ρεσεψιον και πω οτι θελω κοπελα,θα εχουν να μου προσφερουν?και απο τιμες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εννοω αν πω στην ρεσεψιον και πω οτι θελω κοπελα,θα εχουν να μου προσφερουν?και απο τιμες?
μερικα ειχα ακουσει οτι εχουν.φοβαμαι ομως οτι θα ειναι ακριβοτερα!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Ναι όλα μόνο να διευκρινήσεις αν την θέλεις με κορδέλα ή χωρίς :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οταν λες με κορδελα ή χωρις,τι εννοεις?
Αν μέσα στη συνολική τιμή περιλαμβάνεται και μία κορδέλα ή όχι. Τα 3ΧΧΧ επειδή είναι από τα γνωστά ξενοδοχεία έχουν και πακέτα τιμών. Μπορείς να πετύχεις καλές προσφορές άμα έχεις τις κατάλληλες άκρες...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κανένα ξενοδοχείο πλέον δεν έχει κοπέλες...είχαν κάποια τη δεκαετία του 80 και αρχές 90,όπως το περίφημο Μαρίνα στη Θεσσαλονίκη,το οποίο φυσικά το έπιαναν μέρα παρά μέρα...για τον απλούστατο λόγο ότι είναι φοβερά επικίνδυνο...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εντάξει,κανένα ξενοδοχείο δεν έχει δίκες του κοπέλες μέ την ένοια της υπαλλήλου άλλα τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν τηλέφωνα γυναικών που εξυπηρετούν.τώρα δεν ξέρω συγκεκριμένα για τα χχχ άλλα ειδικά τα καλά ξενοδοχεία έχουν ΠANTA εξωτερικούς συνεργάτες

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτό φυσικά...όλα τα ξενοδοχεία,οι ρεσεψιονίστες δηλαδή,στέλνουν κοπέλες...ακόμα και στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία γίνεται αυτό..αρκεί φυσικά να μην είσαι ύποπτος για μπάτσος...πχ οι ξένοι είναι εντελώς ακίνδυνοι,γιατί αποκλείεται να είναι μπάτσοι...πάντως αν πας στην ψύχρα και το πεις στο ρεσεψιονίστα,μάλλον θα φας πόρτα...αλλά γιατί να μην πάρεις τηλέφωνο μόνος σου σε γραφείο?...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μα ειδικά στα καλά ξενοδοχεία είναι που γίνεται κατά συρροήν η διαδικασία.επικοινωνείς μέσω ρεσεψιόν γιατί μπορεί να είσαι σε ξένη πόλη που δεν γνωρίζεις γραφεία,και δεύτερον για να μην έχεις πρόβλημα όταν έρθει η κοπέλα.και τι είπες παλέρμο,γραφείο κατ'ευθείαν;από θεσσαλονίκη είμαι σύντροφε και ξέρεις φαντάζομαι τα χάλια μας στον τομέα,μην ξύνεις πληγές...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος παλια στη Σωκρατους ειχε κοπελες(τραβεστι)στα ξενοδοχεια.αν μπορεις να τα πεις ξενοδοχεια!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
παντος παλια στη Σωκρατους ειχε κοπελες(τραβεστι)στα ξενοδοχεια.αν μπορεις να τα πεις ξενοδοχεια!

Πριν 2 χρόνια περίπου,σε ένα κάθετο δρομάκι στη Σωκράτους,που βγαίνει στο Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά,έχει ένα ξενοδοχείο το Ξ.Β και είχε κάτι απαίσιες ηλικίας 40+ οι οποίες κάθονται έξω στην πόρτα,και μόλις δουν κάποιο "θύμα" φωνάζουν "νεαρέ,να σου πω"|Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα,δεν έχω περάσει από τότε.Αλλά ούτε Πακιστανοί δεν τις γαμάνε,αφού τους επιτρέπουν να γαμήσουν ωραία μωράκια στη Φυλής... :tickedoff:

Επισκέπτης
Η ουσία είναι άλλη, οι κοπέλες έχουν ξενοδοχείο? (για προίκα) :grin:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Όντως πολύ λίγα έχουν λεχθεί εδώ μέσα για αυτό το θέμα.
Παλιά υπήρχε το «άλμπουμ» στα καλά ξενοδοχεία και διάλεγες. Αυτό είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο.

Τώρα δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα. Για να μην ακούγονται πολλά φοβάμαι ότι δεν παίζει κάτι. Και να παίζει σίγουρα οι τιμές θα είναι ασύμφορες όπως πολύ σοφά διευκρινίζει ο Δημητράκης.

Εγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω ζητήσει ποτέ ούτε στο Χίλτον, ούτε στο Ιντερκοντινένταλ, ούτε στο Μάριοτ διότι φοβάμαι ότι οι πιθανότητες να φάω πόρτα είναι πολύ υψηλές.

Αν κάποιος έχει εμπειρία ας τη καταθέσει.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Την δεκαετία του '80 και του '90 υπήρχαν ξενοδοχεία στο κέντρο των Αθηνών 4ης και 5ης κατηγορίας που είχαν μέσα γυναίκες που η 'μικρότερη' ήταν 40 χρονών.Παλιές τάνες που χάσαν τα λεφτά τους απο καψουροέρωτες αγαπητικών και νταβατζήδων (αρκετοί παλιοί είναι και ιδιοκτήτες αυτών των ξενοδοχείων) και προσπαθούσαν σ'αυτή την ηλικία να βγάλουν το καθημερινό τους πιάτο για επιβίωση.Με το πέρασμα των χρόνων και τους αυστηρότερους ελέγχους των μπάτσων καθώς και την 'κοινωνική κατακραυγή' αυτά τα φαινόμενα πλέων έχουν εξαλειφθεί.Τώρα στα ξενοδοχεία αυτά δεν παίζει να κάθονται οι γυναίκες μέσα στη ρεσεψιόν βιτρίνα.Οι γυναίκες είναι περατζάδα 10 με 20 μέτρα μακριά απο των χώρο των ξενοδοχείων και είναι γνωστό σαν 'πουτανόπιατσα'.Τις δε γυναίκες που δουλεύουν τις λένε καλντεριμιτζούδες (απο το πεζοδρόμιο).Πέρα απο την πιάτσα σε αυτά τα άθλια ξενοδοχεία παίζουν και εξαθλιωμένα κωλόμπαρα (που είναι κοντινά και αυτά) όπου παίζει και κει το παιχνίδι με κράχτες και συναφή πλάσματα της νύχτας.Οι γυναίκες εκεί είναι κυρίως Αθίγγανες απο περιοχές των Βαλκανίων,Βαλκάνιες(Αλβανίδες κυρίως,Βουλγάρες,Ρουμάνες) και Αφρικανές.Παίζουν και Ελληνίδες που είναι τοξικομανείς. Αυτά πάντα εννοείται στα ξενοδοχεία στην περιοχή της Ομόνοιας και πέριξ.Το μόνο που έχει ακόμα γυναίκες όπου είναι μεγάλης ηλικίας επίσης καθώς και τραβεστί είναι το ξενοδοχείο Βασιλικόν πίσω απο το Δημαρχείο.Ίσως είναι και το μόνο που λειτουργεί έτσι χύμα.Γενικότερα αυτά τα ξενοδοχεία κατα την ταπεινή μου άποψη είναι πολύ κατάντια.Γυναίκες αδήλωτες και επικίνδυνες για αφροδίσια,βρωμιά και δυσωδία,κράχτες,γκόμενοι αγαπητικοί έτοιμοι για μανούρα,καυγάδες,αστυνομία και όλα τα 'ωραία'.

Στα κυριλέ ξενοδοχεία τέτοια σκηνικά δεν παίζουν ούτε για πλάκα.Απλώς κανονίζεις με ένα call girl μέσω εφημερίδας η internet για βίζιτα η κάνα city tour να κάνεις τη δουλειά σου όμορφα και ωραία.Αυτό είναι και το προτιμότερο για κάποιον που δεν θέλει μπουρδέλο η στούντιο.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω παντως ρε παιδια εχω τηλ. απο γραφειο που παει σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια.

Ωπερ σημαινει οτι μερικα γραφεια εχουν κανει συμφωνιες με ξενοδοχεια και παιρνουν ποσοστα.

Πως μπορουμε λοιπον απο τετοια ξενοδοχεια να παρουμε τηλ. απο γραφεια που στελνουν κοπελες ????

Επισκέπτης
Αν μέσα στη συνολική τιμή περιλαμβάνεται και μία κορδέλα ή όχι. Τα 3ΧΧΧ επειδή είναι από τα γνωστά ξενοδοχεία έχουν και πακέτα τιμών. Μπορείς να πετύχεις καλές προσφορές άμα έχεις τις κατάλληλες άκρες...
Ναι καλυτερες τιμες και σου βγαζουν και καρτα Visa εαν θες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Την δεκαετία του '80 και του '90 υπήρχαν ξενοδοχεία στο κέντρο των Αθηνών 4ης και 5ης κατηγορίας που είχαν μέσα γυναίκες που η 'μικρότερη' ήταν 40 χρονών.Παλιές τάνες που χάσαν τα λεφτά τους απο καψουροέρωτες αγαπητικών και νταβατζήδων (αρκετοί παλιοί είναι και ιδιοκτήτες αυτών των ξενοδοχείων) και προσπαθούσαν σ'αυτή την ηλικία να βγάλουν το καθημερινό τους πιάτο για επιβίωση.Με το πέρασμα των χρόνων και τους αυστηρότερους ελέγχους των μπάτσων καθώς και την 'κοινωνική κατακραυγή' αυτά τα φαινόμενα πλέων έχουν εξαλειφθεί.

Σ' ενα απο αυτα επι της Αθηνάς ειχα την πρωτη μου επαφη με πουτανα στις αρχες της δεκαετιας του 80. 1000δρχ αν θυμαμε καλα η ταριφα της. Για καμποσα χρονια ημουν ταχτικος πελατης της περιοχης.

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ok λάθος μου το ξέχασα όχι δεν έχω ελληνικούς χαρακτήρες sory  οποτε μένω στην απέξω :P

thnx for the site boy :rockon:

P.s Από την βιασύνη μου να το γράψω να το μάθουνε τα παιδιά στο forum ξέχασα και τους βασικούς κανόνες sori :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom