Νέα

Τα τσιγκάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manthess34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Τα τσιγκάρα
(Βασισμένο σε πραγματική ιστορία)

Με λένε Τατιάνα και είμαι από Σόφια, Μπουλγκάρια. Έχω πολλά κρόνια Ελλάντα αλλά ελληνικά μιλάω λίγκο. Σαν τον Γκμοχ. Αντί να έχω μυαλό μου να μάθω γλώσσα εγκώ είχα μυαλό μόνο γκαμήσι. Παντρεύτηκα μικρή κι έχω ένα αγκοράκι. ʼντρα μου Νικολάι πήγκε για τσιγκάρα κι ακόμα να γκυρίσει. Από τότε πέρασαν 20 κρόνια. Φίλη δική μου Σβετλάνα είπε εμένα έλληνας πολύ καλός άντρας φέρει εμένα Θεσσαλονίκη δουλέψω. Πατρίδα αφού τελείωσα πανεπιστήμιο, έκανα ντύο πτυχία και ντούλευα μεγκάλη τράπεζα Σόφια. ΄Ετσι ήρτα και ξεκίνησα ντουλειά πολύ καλό τράπεζα έξω Δράμα. Τράπεζα αυτή πολύ καλό και άνοιγε μόνο βράντι. Έξω τζάμι έγραφε « PUB ΤΡΑΠΕΖΑ, Προσεχώς Βουλγάρες». Έμεινα τράπεζα ντύο κρόνια. Εκεί γκνώρισα κύριο Λάκη από Θεσσαλονίκη, 55 κρονό παντρεμένο με ντύο παιντάκια. Γυναίκα του Κατίνα πολύ κακό. Του έπαιρνε όλα λεφτά και τον έστελνε επαρκία ντουλεύει. Λάκη πολύ καλό πελάτη Τράπεζα. Σβετλάνα έλεγε Λάκη χορηγκό. Λάκη είπε εμένα σταματήσω ντουλειά Τράπεζα έρθω Θεσσαλονίκη παντρευτούμε.
Έτσι έκανα. Λάκη γνώρισε εμένα κύριο Σταύρο και είπε εγκώ πρέπει γκαμηθώ Σταύρο γιατί Σταύρο ντικηγόρο κάνει εμένα χαρτιά. Σταύρο μεγκάλο ντικηγόρο και μεγάλο ψωλή. Κώλο μου πονούσε ένα βδομάδα. Μετά γκνώρισε εμένα Μανώλη, πολύ καλό κύριος αλλά πάλι κώλο μου πονούσε. Πιο λίγκο αλλά πονούσε. Εγκώ έλεγα Λάκη πότε παντρευτεί εμένα αυτός έλεγκε Ελλάδα όλο λαμόγκιο κι αν δε δώσεις κώλο δεν τρως ψάρι. Εμένα άρεσε πολύ ψάρι από τότε που πήγκαινα με άντρα μου Νικολάι μαύρη θάλασσα. Έτσι έκανα υπομονή και με τον καιρό κώλο δεν πονούσε. Λάκη πολύ έξυπνο και μορφωμένο. Κώλο έλεγκε είναι μουνί μέλλοντος. Τατιάνα δε θα έμενε πίσω. Να μη τα λέω πολλά Λάκη βρήκε εμένα πολύ καλό ντουλειά Θεσσαλονίκη κέντρο. Βαρντάρη. Πολύ πελάτης κάθε μέρα. Δεν αργκούσαν πολύ. 5 λεπτά έδιναν χύσια καπότα και γκεια σου. Λάκη μια μέρα είπε εμένα παιντιά του χρειάζονται αυτόν και δε μπορεί αφήσει κακιά γκυναίκα του.
Έτσι Λάκη έφυγε. Πάλι Τατιάνα μόνη. Σβετλάνα είπε εμένα πολύ καλό περιοδικό περίπτερο με 40άρες. Στείλε φωτογκραφίες σου βρούμε άντρα λεφτά. Αντρέα καλό πελάτη έβγαλε Τατιάνα φωτογκραφίες πάνω αυτοκίνητο γκάμπριο. Εγκώ θυμόμουν λόγκια Λάκη όταν με γκαμούσαν Νίκο και Τάκη κώλο και μουνάκι μου μαζί. Με ντύο είναι καλύτερα. Έτσι σκέφτηκα στείλω φωτογραφία κάνει εμένα ντιπλό ντουλειά. Βρω πλούσιο έλληνα παντρευτεί εμένα στείλω λεφτά παιντί μου άρρωστο καρκίνο  με γιαγιά Σόφια και δει εμένα Νικολάι παλιό άντρας μου. Νικολάι αν δεις φωτογκραφίες μου έλα πίσω. Βαρέθηκα όλο πίπα. Φέρε εμένα τσιγκάρα.

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αχαχαχαχαχχαχχαχααααααααααα.... Να σαι καλά ρε αλάνι μ΄έκανες και γέλασα.

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Βέβαια ταυτόχρονα μην ξεχνάμε και όλες αυτές τις κακομοίρες που τραβάνε τα μύρια όσα. Γέλασα με το ύφος σου και όχι με την ιστορία που ανάλογες γεννιώνται κάθε μέρα... :(

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
θλιβερή ιστορία θα έλεγα.

OP
OP
M

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά είναι απλά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ μη τρελαθούμε κιόλας

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλοοοοοοοοοοοοοοοοο

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
πολυ καλο!!!!!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Απαιχτο ...και τραγικο συγχρονως.....

Επισκέπτης
Πάντως αυτό με τα τσιγάρα παίζει...! ʼσχετο, αλλά στην προηγούμενη δουλειά που ήμουν (μια ναυτιλιακή), ένας τύπος μια μέρα μας είπε "πετάγομαι για τσιγάρα" κι έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς! Μόνο στο τηλέφωνο τον ακούσαμε μετά από 2-3 μήνες, είχε πάει σε άλλη δουλειά!  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom