Νέα

Τα ψέμματα για το βιβλίο του Πλεύρη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οχι Αριων δεν χρειαζεται να πας τοσο μακρυα.

Λαικος Ορθοδοξος Συναγερμος.

Μονο που εχει το Ορθοδοξος μεσα μπορεις να καταλαβεις περι τινος προκειται.

Οι τυποι εχουν μπλεξει την πουτσα με τη βουρτσα.
 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
Eλα ρε παιδιά τώρα που ασχολείστε με τον Λάκη. Ανθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του με κάτι πρέπει να ασχολείται. Ε το παιδί την βρίσκει με ζόμπι σαν τον Πλεύρη ,που το μεμπτό?
 

pitman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Και μέσα στους 10 μαλάκες και ο Μανωλάκος... χρόνια πολιτευτής με την Ν.Δ. και από τους πρώτους στην κηδεία του Γ. Παπαδόπουλου.
Εισαι σιγουρος οτι ειναι ο Μανωλακος που εβαζε με την Ν.Δ και οχι ο Μανωλακος της χρυης αυγης??
Καλυτερα να μην λεμε κατι αν δεν γνωριζουμε οτι ειναι σιγουρο...
 

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
407
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά οι κομπλεξικοί με το Χριστιανισμό δεν μπορείτε να κρυφτείτε ε;

Σας χαλάει τόσο πολύ; Σας ενοχλεί που κάτι λιγότερο από 2000 χρόνια οι πραγματικοί Έλληνες ήταν και είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι;

Και στην τελική, τι σχέση έχει ο Πλεύρης και ο κάθε Πλεύρης, που είναι υπερβολικά ακραίος, με το αν αυτά που λέει είναι αληθινά και σπάνια υπόκεινται σε έλεγχο ή εντοπίζονται ανακρίβειες;

Ο Χριστιανισμός δηλαδή είναι ο Πλεύρης και το αντίστροφο;

Τέλος πάντων, τα κόμπλεξ φαίνονται, αλλά εγώ θα πω απλά μια γνώμη:

Αν οι πραγματικοί Χριστιανοί δεν μπορούν να είναι Έλληνες, τότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ καταχωρώ τον εαυτό μου στο ίδιο γκρουπ.

Ξέρετε, το ίδιο γκρουπ με Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Παπαφλέσσα, Γρηγόριο Ε', Κανάρη, Παλαιολόγο κλπ.

Αυτοί, σύμφωνα με κάτι υποκείμενα, δεν ήταν Έλληνες, ούτε είχαν ελληνική συνείδηση, αφού ήταν δηλωμένοι Χριστιανοί.

Αν μη τι άλλο πάντως, ούτε ΜΟΝΟ σκατοσπρώχτες ήταν, ούτε η νοημοσύνη τους εξαντλούνταν σε μια  τρύπα αποβολής λυμάτων.
 

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.249
Like
8
Πόντοι
16
Για τα από πάνω, μπορείς να ανήκεις όπου θες και εγώ όπου θέλω. Δεν τα χω με τη θρησκεία σου αλλά με την Εκκλησία σου, ειδικά σε μια χώρα που αποτελεί τον αντίποδα του Ιράν σε χριστιανικό επίπεδο. Όσο για τους άρρωστους που ανοίγουν τα ίδια και τα ίδια θρεντ είναι λυπηρό να διαπιστώνει κανείς ότι κόπι πέηστ ποστ κάνουν από το 2005 σε διαφορα φόρα. Ένα απλό γκουγκλάρισμα "εξάρχεια λόφος στρέφη χασικληδες" πιθανόν να το επιβεβαιώσει. Αν δεν εκτελεί συγκεκριμένη υπηρεσία χρειάζεται ψυχίατρο επειγόντως...Για το καλό του.
 

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
407
Like
0
Πόντοι
1
Αν η Ελλάδα ήταν ο αντίποδας του Ιράν σε χριστιανικό επίπεδο, αυτή τη στιγμή θα σου είχαν ήδη χτυπήσει την πόρτα -κατ' αντιστοιχία- μανιασμένοι μουλάδες και δερβίσηδες που μπορεί και να σε έκαιγαν ζωντανό επειδή διανοήθηκες να εκφραστείς αρνητικά, ούτε καν να προσβάλλεις, τη θρησκεία τους.

Μη λέμε λοιπόν κουταμάρες.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Το ότι η Ελλάδα δεν είναι Ιραν οφείλεται στο δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας και όχι στην επικρατούσα θρησκεία

Μη λέμε λοιπόν κουταμάρες.

 

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.249
Like
8
Πόντοι
16
Αν η Ελλάδα ήταν ο αντίποδας του Ιράν σε χριστιανικό επίπεδο, αυτή τη στιγμή θα σου είχαν ήδη χτυπήσει την πόρτα -κατ' αντιστοιχία- μανιασμένοι μουλάδες και δερβίσηδες που μπορεί και να σε έκαιγαν ζωντανό επειδή διανοήθηκες να εκφραστείς αρνητικά, ούτε καν να προσβάλλεις, τη θρησκεία τους.

Μη λέμε λοιπόν κουταμάρες.
Αναπαράγεις γνωστά κλισέ οριενταλιστικού τύπου της "υπερέχουσας" χριστιανικής Δύσης. Πες μου σε πόσα σχολεία του κόσμου γίνεται προσευχή, αγιασμός, υπάρχουν πορτρέτα του τζίσους στις αίθουσες, διδάδκεται και βαθμολογείται η μελέτη της αγίας γραφής; Δεν αναφέρομαι σε τίποτα άλλο για την ώρα. Ξεκινάω από τα "ευκολα" τα σχολικά.
 

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
407
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ναι! Αναμφίβολα!

Το ίδιο πολίτευμα που όπως οι ίδιοι λέτε, κυνηγάει γέρους και παιδιά, καταπατά άσυλα, κλέβει τους πολίτες του κλπ!

Κατά τα άλλα ορκίζεται στο όνομα της Αγίας Τριάδος!

Ως εκ τούτου, βλέπω σταθερότατες απόψεις τύπου Ο.Φ.Α.!

Τώρα μας βολεύει, μετά δε μας βολεύει. Κατά τα άλλα, οι κουταμάρες συνεχίζονται!
 

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
407
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω για πολλά σχολεία του κόσμου, ούτε θα κάτσω να απολογηθώ για το 95% του ελληνικού λαού.

Όποιος διαφωνεί, μπορεί, επιβεβαιωμένα και πρακτικά, να απέχει.

Εκτός φυσικά κι αν το 95% είναι ηλίθιοι και όλοι οι φωστήρες αναδείχθηκαν μέσα απ΄το bourdela.com!

Αυτά.
 

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.249
Like
8
Πόντοι
16
Το ποσοστό σου από ποιά έρευνα προκύπτει; Θα σου ήμουν υπόχρεος αν παρέθετες το λινκ από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. 95 θα έλεγα δεν πιάνουν ούτε οι βαφτισμένοι χριστιανοί.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι όταν κολλάς το -τε στο τέλος κάποιων λέξεων. Μάλλον βλέπεις φαντάσματα.

Το ότι η πλειοψηφία της βουλής ορκίζεται στο ευαγγέλιο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να είναι χριστιανός και να πιστεύει στη δημοκρατία ταυτόχρονα.

Απο τα γραφόμενά σου προκύπτει ότι χριστιανισμός και δημοκρατία δε συμβαδίζουν - αρα ταυτίζεσαι με θεοκρατικά απολυταρχικά καθεστώτα τύπου Ιραν. Αυτό δηλαδή που αρνείσαι λιγο πριν.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ουτέ μια βδομάδα δεν μπορεί να λείψει κανείς...
Μόλις "μπήκα" να με συγχήσετε μεσημεριάτικα :2funny:
Τυπική Χριστιανική Τρυκυμία εν Κρανίω...

Εξω ο ρατσισμός από τη Βουλή

Το Κοινοβούλιο φιλοξενεί πλέον τους εκπροσώπους μας που εξελέγησαν στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Και πρέπει από την αρχή ο νέος Πρόεδρος της Βουλής και οι βουλευτές να αποτρέψουν τη δυσφήμηση της χώρας και του πολιτισμού της μη επιτρέποντας ο «ναός της Δημοκρατίας» να μετατραπεί σε χώρο διάδοσης ρατσιστικών και αντισημιτικών ιδεών. Ο καθένας μας μπορεί να έχει τις ιδέες του και να τις χρησιμοποιεί όπως νομίζει, αλλά όταν εκλέγεται μέλος του Κοινοβουλίου, οφείλει, σύμφωνα με τον όρκο που δίνει, να σέβεται το υπούργημά του, να είναι πιστός στο δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούει στο Σύνταγμα και τους νόμους και να μη χρησιμοποιεί την ασυλία που του παρέχεται για να φουντώσει ανάμεσά μας το φυλετικό μίσος και για να ενισχύσει τις φυλετικές διακρίσεις.

Οι αρχαίοι Ελληνες, παρά τον πολιτισμό που ανέπτυξαν, είχαν το μειονέκτημα να εφαρμόζουν κοινωνικές και φυλετικές διακρίσεις.

Οι δούλοι ήσαν γι’ αυτούς κάτι το «φυσικό» και δεν είχαν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ενώ θεωρούσαν τους «βαρβάρους» πολύ κατώτερους από αυτούς. Ο Στράβων, που έζησε τα τελευταία χρόνια της προχριστιανικής εποχής και πέθανε περί το 25 μ.Χ., διασώζει την κριτική που έκανε ο μεγάλος Αλεξανδρινός μαθηματικός Ερατοσθένης στις αντιλήψεις των Ελλήνων: «Ο Ερατοσθένης, αφού εκφράζει τις αντιρρήσεις του για όσους χωρίζουν τους ανθρώπους σε Ελληνες και βαρβάρους και ακόμη σε εκείνους που συμβούλευσαν τον Αλέξανδρο να φερθεί ως φίλος στους Ελληνες και ως εχθρός στους βαρβάρους, λέγει ότι είναι καλύτερος ένας διαχωρισμός σύμφωνα με την αρετή και την κακία του καθενός. Επειδή όχι μόνον είναι κακοί πολλοί Ελληνες, αλλά και πολλοί βάρβαροι είναι πολιτισμένοι, Ινδοί, Αριοι, Ρωμαίοι και Καρχηδόνιοι, που έχουν πολύ καλή διακυβέρνηση» (Στράβων «Γεωγραφικά», 1, ΙΥ 9, Εκδ. Κάκτος, μετφρ. Π. Θεοδωρίδης).

Ομως ήρθε ο Χριστιανισμός, ο οποίος διδάσκει την κατάργηση του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ο Χριστός καλεί εξίσου όλους τους ανθρώπους στη σωτηρία και αποστέλλει τους μαθητές του να διδάξουν όλα τα έθνη και να βαπτίσουν όλους τους ανθρώπους, στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, χωρίς να τους χωρίσουν εθνικά ή φυλετικά.
Και ο Απόστολος Παύλος στην προς τους Γαλάτες επιστολή του γράφει ότι «δεν υπάρχει πια Ιουδαίος και Ελληνας, δεν υπάρχει δούλος και ελεύθερος, δεν υπάρχει άντρας και γυναίκα, αλλά όλοι είναι ένα, χάρη στον Ιησού Χριστό». Και στους Κολοσσαείς τονίζει κάτι παρόμοιο, ότι δηλαδή με τον Χριστιανισμό δεν υπάρχουν «Εθνικοί και Ιουδαίοι, περιτμημένοι και απερίτμητοι, βάρβαροι, Σκύθες, δούλοι, ελεύθεροι». Και ο Μέγας Αθανάσιος, ένας από τους πιο σημαντικούς Πατέρες της Εκκλησίας, τονίζει ότι μπορεί οι άνθρωποι στην εξωτερική τους εμφάνιση να διαφέρουν, αλλά «τα φυσικά ιδιώματα εξ ίσου και εν παντί τω είδει ευρίσκονται, πάντες γαρ οι άνθρωποι βροτοί ομοίως εισίν και θνητοί, λογικοί, πλατυόνυχοι και ορθοπεριπατητικοί».

Είναι λοιπόν ανέντιμο κάποιος να ισχυρίζεται ότι είναι χριστιανός και ταυτόχρονα να εκφράζει ρατσιστικές ιδέες, διαστρέφοντας τον Χριστιανισμό.
Θέλω πάντως να πιστεύω ότι ουδείς θα εκφράσει στην παρούσα Βουλή ρατσιστικές και αντισημιτικές ιδέες. Αλλά και αν κάποιος θελήσει να εκφράσει τέτοιες αντιλήψεις, είμαι βέβαιος ότι θα πάρει την πρέπουσα απάντηση από όλους τους υπόλοιπους βουλευτές.

Τύπος της Κυριακής

Η υπογράμμιση είναι δική μου αφιερωμένη εξαιρετικά στου χριστιανοφασίστες (όπως λέμε βασιλοκουκουέδες)
 

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Μηνύματα
324
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Δυο τρια πραγματακια που δεν ειπε κανεις εως τωρα.....

Ο χιτλερ ηταν απο μητερα εβραια..... :o

Και αποστολη ειχε να εξολοθρευσει συγκεκριμενες εβραικες φυλες , γιαυτο δεν τους καθαρισε ολους....

Τον Πλευρη , δεν εχει βρεθει μεχρι σημερα ΚΑΝΕΝΑΣ να τον αντικρουσει επιχειρηματολογικα σε κανενα ιστορικο/πολιτικο θεμα . :birdman:

Αυτο  μονο , ειναι ενα μεγαλο πεος στον κωλο  :booty: ολων των κουλτουρο-προοδευτικαριων...

Ετσι , τους ειναι πιο ευκολο να του κολλανε ταμπελακια του φασιστα ,ρατσιστη ναζιστη κλπ. :jerking:

Επισης , δεν εχει χασει ουτε ενα δικαστηριο απο τα δεκαδες που εχουν γινει , διοτι ειναι αριστος γνωστης του συνταγματος και των νομων του κρατους !

Χαιρομαι που εχει εναν ανταξιο υιο - απ`οτι φαινεται- για να συνεχισει να μπαινει στο ματι ολων εκεινων που αρεσκονται να ισοπεδωνουν τις αξιες και την τιμη αυτου του ταλαιπωρου τοπου !
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τελικά οι κομπλεξικοί με το Χριστιανισμό δεν μπορείτε να κρυφτείτε ε;

Σας χαλάει τόσο πολύ; Σας ενοχλεί που κάτι λιγότερο από 2000 χρόνια οι πραγματικοί Έλληνες ήταν και είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι;

Και στην τελική, τι σχέση έχει ο Πλεύρης και ο κάθε Πλεύρης, που είναι υπερβολικά ακραίος, με το αν αυτά που λέει είναι αληθινά και σπάνια υπόκεινται σε έλεγχο ή εντοπίζονται ανακρίβειες;

Ο Χριστιανισμός δηλαδή είναι ο Πλεύρης και το αντίστροφο;

Τέλος πάντων, τα κόμπλεξ φαίνονται, αλλά εγώ θα πω απλά μια γνώμη:

Αν οι πραγματικοί Χριστιανοί δεν μπορούν να είναι Έλληνες, τότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ καταχωρώ τον εαυτό μου στο ίδιο γκρουπ.

Ξέρετε, το ίδιο γκρουπ με Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Παπαφλέσσα, Γρηγόριο Ε', Κανάρη, Παλαιολόγο κλπ.

Αυτοί, σύμφωνα με κάτι υποκείμενα, δεν ήταν Έλληνες, ούτε είχαν ελληνική συνείδηση, αφού ήταν δηλωμένοι Χριστιανοί.

Αν μη τι άλλο πάντως, ούτε ΜΟΝΟ σκατοσπρώχτες ήταν, ούτε η νοημοσύνη τους εξαντλούνταν σε μια  τρύπα αποβολής λυμάτων.

Καλα μας δουλευεις ρε μεγαλε?

Ποιος εδωσε την Κωνσταντινουπολη στους Τουρκους? Ποιος κατεπνιξε την επανασταση και δεν ηθελε να γινει ουτε σε 100 χρονια? Ποιος με τον ερχομο του ΕΣΦΑΞΕ οποιον δεν ασπαστηκε τον χριστιανισμο? Ποιος πηγε σε σταυροφοριες για ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΑ και λοιπες μαλακιες?

Ειχαμε καμια τεχνολογικη αναπτυξη επι βυζαντιου? Καμια πολιτισμικη ισως? Τεχνες? ( εκτος απο τα Χριστιανικα εννοειται )

Ο παλαιων πατρων Γερμανος με κινδυνο της ζωης του επειδη θα τον μπουζουριαζε η εκκλησια εκανε ο,τι εκανε για την Επανασταση.

Μηπως η Εκκλησια τα τσεπωνε καλα επι τουρκοκρατιας φιλαρακο? Μηπως οταν ηρθαν στην αρχαια αθηνα εσφαζαν και επεβαλαν την θρησκεια τους με το ετσι θελω?

Μη λεμε ο,τι θελουμε. Η εννοια ελληνισμος ( κριτικη σκεψη, υπερηφανεια, το πνευμα και η λογικη να πρυτανευουν και να ειμαστε ΚΥΡΙΟΙ του εαυτου μας ) σε σχεση με τον Χριστιανισμο ( δουλοι ενος αμφιλεγομενου θεου, εβραικης καταγωγης και καταβολων, ταπεινοτητα σε σημειο εξευτελισμου για να μπορουν να χειραγωγουνται οι μαζες, η πεποιθηση οτι ειμαστε κατωτεροι μπροστα του και λειτουργουμε σαν ζωα καθως πηδιομαστε μονο για αναπαραγωγη και ειμαστε υπολογοι του αμφιλεγομενου Θεου ) ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση και σημειο επαφης. ΚΑΝΕΝΑ.

Ασχετο αν το παπαδαριο και η Εκκλησια Α.Ε. εχει την μιση Ελληνικη γη και περισσοτερο πλουτο απο οτι οι σειχηδες στην Αραβια και επιβαλλουν με το ετσι θελω την θρησκεια τους και χωνουν τη μυτη τους παντου και παντοτε.

Ασε ο υποχρεωτικος βαπτισμος του καθε ενα απο οταν γεννηθει, καθως αυτος ειναι ο μονος τροπος να εξαπλωθει η θρησκεια τους, ο προσυλητισμος και ο εξαναγκασμος να εισαι κατι πριν καλα καλα σχηματισεις την ικανοτητα να μπορεις να το επιλεξεις η να το απορριψεις.

Υ.Γ. Οσο για το σχολιο σου για το nickname μου, φαινεται το ποσο κομπλεξικος μπορει να γινει καποιος χριστιανος, να κατσει να "συζητησει" με καποιον και να εστιασει στο nickname του και στον τροπο με τον οποιο διαλεγει να φαινεται στο forum. Και μετα μιλατε για ρατσισμο, υπο-αναπτυκτοι.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ρωμιοί κι Έλληνες γίναμε μαλλιά κουβάρια...
Και αυτό είναι το 666 μυν μου  :headbang: :headbang: :2funny:
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Ορθοδοξη εκκλησια αφου η σωτηρια του ανθρωπου ερχεται μεσα απο τον χριστιανισμο γιατι δεν παει να κανει προσηλυτισμο στην Κινα,Ιαπωνια,Ινδια μηπως γιατι δεν την παιρνει,αφου εχει χωριστει η πιτα
Σημειοτεων συμφωνω με τον Χριστο ασχετα αν δεν μπορω να εφαρμοσω αυτα που ειπε
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.560
Κριτικές
4
Like
2.347
Πόντοι
506
Εισαι σιγουρος οτι ειναι ο Μανωλακος που εβαζε με την Ν.Δ και οχι ο Μανωλακος της χρυης αυγης??
Καλυτερα να μην λεμε κατι αν δεν γνωριζουμε οτι ειναι σιγουρο...


Ο κύριος Μάνος Μανωλάκος υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ανήκε στην ακροδεξιά φιλοβασιλική πτέρυγα του κόμματος.
Ο κύριος Μανωλάκος τίμησε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, πηγαίνοντας ο ίδιος στην κηδεία του. Ξεκαθάρισε ότι το κάνει ως πρόσωπο, από ανθρωπιστικούς λόγους.


Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε, ως προς τον κ. Μανωλάκο. Η πράξη του τον οδήγησε εκτός Νέας Δημοκρατίας, να αναζητεί την πολιτική του τύχη μεταξύ Πλεύρη και Γκλίξμπουργκ.

Μιλώ για τον συγκεκριμένο Μανωλάκο ο οποίος βρίσκεται στους χειροκροτητές του Πλεύρη στα κρύα ανεκδοτά του όπως διακρίνεται και στο βίντεο
 

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Μηνύματα
200
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Εγώ να τολμήσω μια υπενθύμηση σε όλους σας:Ο αυνανισμός πέραν μιας ηλικίας βλάπτει σοβαρά στον εγκέφαλο,γ΄αυτό τραβήξτε κάθε μέρα από δέκα πέντε μαλακίες και όταν περάση η ηλικία σας να έχετε να δροσίζεστε.
 

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.508
Κριτικές
22
Like
387
Πόντοι
6.055
Πιο ρεαλιστικη προταση. Σε αυτο το site μπορειτε να βρειτε οδηγιες, διευθυνσεις, τιμες για να γαμησετε

1) Πουτανες σε μπουρδελα
2) Πουτανες σε στουντιο
3) Πουτανες στον δρομο
4) Πουτανες σε ξενοδοχειο
5) Μαυρες Πουτανες στα ανωτέρω
6) Φτηνες και ακριβες πουτανες στα ανωτέρω
7) Τραβεστί στα ανωτέρω
8) Αντρες στα ανωτέρω, μεχρι και αγγελιες υπαρχουν

Δεν θελετε να γαμησετε? Θα βρειτε πληροφοριες πως να συνδυασετε μασαζ και ευχαριστηση.

Δεν θελετε να σας ακουμπανε? Πληροφοριες για στριπ

Δεν θελετε να βγειτε απο το σπιτι? Δεκαδες link για τσοντες.

Βαριεστε το download. Συλλογες με φωτο για μαλακία.

Βαριεστε και την μαλακία?

Συμβουλες για σινεμα μεχρι και link για ταινιες.

Δεν θελετε ταινιες. Εχει και τηλεοπτικες σειρες. Δεν γουσταρετε να ανοιγετε τα ματια?

Συμβουλες και Link για μουσικη

Ε, αν μετα συνεχιζετε να βριζεστε για Χιτλερ, Πλευρη, θρησκεια, Γιαννακου, Μητσοτακη, Γιωργάκη, Μπενυ, Χριστιανισμος vs Αρχαιολατρεια, Αγγελοπουλος vs Γιαννακοπουλος, Ζερβας vs Αρης, παραπεμπω στο γνωστο thread

Απο που κλανει το μπαρμπουνι?

Για να βοηθησω θα επαναφερω και ενα thread Που ειχε φτασει τις 8 σελίδες για την υπεροχη των Blade servers  :idiot:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom