Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
getty_rm_photo_of_men_smell_test.jpg

Η ιδανική δουλειά για εμένα... αλλά που να τη βρω? Δεν έχω και κανένα μέσο :(

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να κάνω καταγγελία για "επιχείρηση" που μου χρωστάει χρήματα? ή πως μπορώ να πάρω τα χρήματα που μου χρωστάνε?
Καλώ στο  15512 αλλά δεν απαντάει κανείς.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ρε τι μαλακία είναι αυτή που μου βγάζει σήμερα το site, και δεν μπορώ να γράψω.... στα space πυροβολάει αυτή η μαλακία... έλεος...

Συνημμένα

• IzmW-axCRkeGb_8FecddDg.png
    IzmW-axCRkeGb_8FecddDg.png
    271,5 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλά ένας ένας απαντήστε... μη σκοτώνεστε...  :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σήμερα πήγα χοτέλ με ένα παιδί (27χρ) για μασάζ, και έχυσε σχεδόν αμέσως την πρώτη φορά.
Με το που έφτασα στα μπούτια του και βγάζει το εσώρουχο, μου λέει "θα χύσω", εγώ νόμιζα ότι μου το λέει γενικά, και του λέω "ε και?" και έχυσε επιτόπου :cheesy:
συνέχισε με το μασάζ μου λέει θα πλυθώ μετά.

οπότε στη συνέχεια είχα πιάσει την πούτσα του και την έπαιζα, δεν είχε πέσει καθόλου, αλλά όπως πάντα, προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλει ο καθένας, πάω σιγά σιγά... και έτσι είχα φέρει το πρόσωπο μου πολύ κοντά στην πούτσα του, αλλά δεν καταλάβαινα αν θέλει να τη γλείψω ή όχι, και για αρχή της έδωσα ένα πεταχτό φιλί, οπότε μου είπε "μη το κάνεις αυτό"
:(

μετά συνέχισα μασαζάκι, τον γύρισα και μπρούμυτα να του κάνω στην πλάτη, και τέλος πάντων κάποια στιγμή είχα βαρεθεί και έμεινα στο κωλαράκι του.
Περνούσα τα χέρια μου στα γρήγορα από την τρύπα του, και σε κάποια στιγμή (την υπόλοιπη ώρα ήταν με τα μάτια κλεισμένα) μου κάνει, γύρω από την τρύπα μου μου κάνεις μασάζ? Ναι του λέω, σου αρέσει? Ναι μου είπε... και συνέχισα.

Πρώτη φορά στη ζωή μου ασχολήθηκα τόσο πολύ με την τρύπα κάποιου και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ :cheesy:
Στην αρχή έβαλα λίγο τον δείκτη, μετά από κάμποση ώρα, όλο το δείκτη, μετά το μεσαίο δάχτυλο, μετά τον αντίχειρα, και μετά δείκτη και μεσαίο μαζί!
wow
κατάλαβα πόσο εύκολα ανοίγει μία τρύπα αν έχει υπομονή κάποιος... μου άρεσε πάρα πολύ να νιώθω αυτή την αίσθηση από μέσα του, και επίσης με καύλωσε πολύ που στο βάθος ακουμπούσα μία σκληρή κουράδα :cheesy:

κάποια στιγμή αυτός ξανα έχυσε απότομα στο σεντόνι και τέλος.

Αν έχει κάποιος ωραία κωλάρα και θα ήθελε να παίξω με την τρύπα του, θα χαρώ πολύ!!! (κυρίως νέοι, με σφιχτό σώμα/γυμνασμένοι και πεταχτά κωλαράκια) ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ασχολούμαι με τρύπες που είναι ανοιχτές...

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Σήμερα πήγα χοτέλ με ένα παιδί (27χρ) για μασάζ, και έχυσε σχεδόν αμέσως την πρώτη φορά.
Με το που έφτασα στα μπούτια του και βγάζει το εσώρουχο, μου λέει "θα χύσω", εγώ νόμιζα ότι μου το λέει γενικά, και του λέω "ε και?" και έχυσε επιτόπου :cheesy:
συνέχισε με το μασάζ μου λέει θα πλυθώ μετά.

οπότε στη συνέχεια είχα πιάσει την πούτσα του και την έπαιζα, δεν είχε πέσει καθόλου, αλλά όπως πάντα, προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλει ο καθένας, πάω σιγά σιγά... και έτσι είχα φέρει το πρόσωπο μου πολύ κοντά στην πούτσα του, αλλά δεν καταλάβαινα αν θέλει να τη γλείψω ή όχι, και για αρχή της έδωσα ένα πεταχτό φιλί, οπότε μου είπε "μη το κάνεις αυτό"
:(

μετά συνέχισα μασαζάκι, τον γύρισα και μπρούμυτα να του κάνω στην πλάτη, και τέλος πάντων κάποια στιγμή είχα βαρεθεί και έμεινα στο κωλαράκι του.
Περνούσα τα χέρια μου στα γρήγορα από την τρύπα του, και σε κάποια στιγμή (την υπόλοιπη ώρα ήταν με τα μάτια κλεισμένα) μου κάνει, γύρω από την τρύπα μου μου κάνεις μασάζ? Ναι του λέω, σου αρέσει? Ναι μου είπε... και συνέχισα.

Πρώτη φορά στη ζωή μου ασχολήθηκα τόσο πολύ με την τρύπα κάποιου και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ :cheesy:
Στην αρχή έβαλα λίγο τον δείκτη, μετά από κάμποση ώρα, όλο το δείκτη, μετά το μεσαίο δάχτυλο, μετά τον αντίχειρα, και μετά δείκτη και μεσαίο μαζί!
wow
κατάλαβα πόσο εύκολα ανοίγει μία τρύπα αν έχει υπομονή κάποιος... μου άρεσε πάρα πολύ να νιώθω αυτή την αίσθηση από μέσα του, και επίσης με καύλωσε πολύ που στο βάθος ακουμπούσα μία σκληρή κουράδα :cheesy:

κάποια στιγμή αυτός ξανα έχυσε απότομα στο σεντόνι και τέλος.

Αν έχει κάποιος ωραία κωλάρα και θα ήθελε να παίξω με την τρύπα του, θα χαρώ πολύ!!! (κυρίως νέοι, με σφιχτό σώμα/γυμνασμένοι και πεταχτά κωλαράκια) ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ασχολούμαι με τρύπες που είναι ανοιχτές...
Ποδολαγνε δεν σου δίνουν σημασία,κάνε κάτι

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • λιλας γκαρνταρομπα.jpg
    λιλας γκαρνταρομπα.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μαλάκισα έναν ψωλαρά πριν κανα δυο ώρες... :)
29 παντρεμένος με δύο παιδάκια, στο ύψος μου μπορεί και πιο αδύνατος από εμένα, μετά τα  :rolleyes: δικά του που έκανε/κάπνισε,
αλλά είχει μία ΨΩΛΑΡΑ. χοντρόπουτσα τεράστια!
ήθελε να με σκίσει, και εγώ ήθελα να τη φάω αυτή την ψωλάρα!!! αλλά δεν γινόταν... είμαι πολύ στενός* και δεν είχα πλύνει το κωλαράκι (αφού μιλήσαμε και ήρθε και με πήρε 5:00 από το σπίτι μου)
και για πίπα έβαλε προφυλακτικό :( (κάτι στρογγυλά μαύρα duo, πρώτη φορά τα έβλεπα)
οπότε αφού προσπάθησε αλλά δεν γινόταν απλά του την έπαιξα μέχρι που έχυσε... δυστυχώς στο χέρι μου, και δυστυχώς όχι πολλά...

είναι από τις πούτσες που είναι χοντρές αλλά μαλακές... οπότε δεν στεκόταν κάγκελο, ίσως και να μην είχε καυλώσει τελείως, δεν ξέρω.
ελπίζω να τα ξανα πούμε και να με σκίσει κάποια μέρα με την ψωλάρα του.

40 του έδωσα για να πάρει ...ότι ήθελε να πάρει να χαλαρώσει, αλλά χάρηκα και μόνο που τον γνώρισα, γιατί του έστελνα μηνύματα στο fb (χωρίς να μου απαντάει, σπάνια μόνο) κοντά δύο χρόνια :cheesy:

*πρέπει κάποιος να με ανοίξει και γενικά να  :knockinb: συχνά για να την διατηρώ ανοιχτή... :( δεν γίνεται να χάνω τέτοιες περιπτώσεις...

afratos_patos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μαλάκισα έναν ψωλαρά πριν κανα δυο ώρες... :)
29 παντρεμένος με δύο παιδάκια, στο ύψος μου μπορεί και πιο αδύνατος από εμένα, μετά τα  :rolleyes: δικά του που έκανε/κάπνισε,
αλλά είχει μία ΨΩΛΑΡΑ. χοντρόπουτσα τεράστια!
ήθελε να με σκίσει, και εγώ ήθελα να τη φάω αυτή την ψωλάρα!!! αλλά δεν γινόταν... είμαι πολύ στενός* και δεν είχα πλύνει το κωλαράκι (αφού μιλήσαμε και ήρθε και με πήρε 5:00 από το σπίτι μου)
και για πίπα έβαλε προφυλακτικό :( (κάτι στρογγυλά μαύρα duo, πρώτη φορά τα έβλεπα)
οπότε αφού προσπάθησε αλλά δεν γινόταν απλά του την έπαιξα μέχρι που έχυσε... δυστυχώς στο χέρι μου, και δυστυχώς όχι πολλά...

είναι από τις πούτσες που είναι χοντρές αλλά μαλακές... οπότε δεν στεκόταν κάγκελο, ίσως και να μην είχε καυλώσει τελείως, δεν ξέρω.
ελπίζω να τα ξανα πούμε και να με σκίσει κάποια μέρα με την ψωλάρα του.

40 του έδωσα για να πάρει ...ότι ήθελε να πάρει να χαλαρώσει, αλλά χάρηκα και μόνο που τον γνώρισα, γιατί του έστελνα μηνύματα στο fb (χωρίς να μου απαντάει, σπάνια μόνο) κοντά δύο χρόνια :cheesy:

*πρέπει κάποιος να με ανοίξει και γενικά να  :knockinb: συχνά για να την διατηρώ ανοιχτή... :( δεν γίνεται να χάνω τέτοιες περιπτώσεις...

Nα χώνεις κανένα πλαστικό πούτσο για να είναι σε φόρμα η τρύπα σου. Εγώ αυτό κάνω.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/cf182854f473633351aa0e11754ac43d/tumblr_otaxt3eAJ31rsmqqao1_540.jpg[/img[/URL]]

ο άντρας των ονείρων μου!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/c172b5d791bbf62d41250dd053d85278/tumblr_okkc4bhvbC1vrpdiwo1_540.jpg[/img[/URL]]

ψάχνω ένστολο για γνωριμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom