Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Πρέπει να προσπαθείτε πολύ σκληρά... τόσο που θα έχετε ιδρώσει και από την λαχτάρα σας δεν σκεφτήκατε ότι μπορείτε να με ρωτήσετε και με προσωπικό μήνυμα...  :S :S :S

Μωρή κουφάλα , το μυαλό σου όλο σε ιδρωμένες κορμάρες το έχεις!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Μην μασάς ρε Τέντυ με τις μαλακίες που γράφουν εδω μέσα!!!! :lheel:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ξεκολλα και αρχισε να ποσταρεις παλι παντου, απλα μη λες σε καθε ποστ για πουτσες και χυμενες καποτες. Δε μπορει να σου πει κανεις τιποτα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Τύπε δεν έχω καταλάβει ειλικρινά τι έχει παίξει κάποιος μακάκας του έκανε μπουλινγκ!!!

τυπε αμα του κανανε μπουλινγκ του χυσολαγνου θα ηταν ολη τη μερα στο μπου.αλλο που δεν θελει  :grin: :grin: :grin:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Ξεκολλα και αρχισε να ποσταρεις παλι παντου, απλα μη λες σε καθε ποστ για πουτσες και χυμενες καποτες. Δε μπορει να σου πει κανεις τιποτα.

:thumbsup:

τυπε αμα του κανανε μπουλινγκ του χυσολαγνου θα ηταν ολη τη μερα στο μπου.αλλο που δεν θελει  :grin: :grin: :grin:

:2funny:
Είσαι αρχιτρόλλ!!!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Πωωω πήρα ταξάκι και το πρόλαβα στο τσακ το survivor!  :grin:

Αυτό το θρεντ έχω ζητήσει να διαγραφεί... αφού δεν θέλουν να έχω πολλά.

Κάντε εσείς κάποιο θρεντ, κάποιος από εσάς δηλαδή, ένα που να λέγεται "Συζήτηση με τον ποδάλαγνο" ή κάτι παρόμοιο να μιλάμε.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Και μια ερώτηση, έχω να κάνω υπέρηχο κοιλίας αύριο (για τσεκαπ) και γράφει να μη φάω όσπρια, λαχανικά, φρούτα και γαλακτομικά.
Τα χύσια τα υπολογίζουμε στα γαλακτομικά? Γιατί έφαγα κάμποσα...  :S

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Και μια ερώτηση, έχω να κάνω υπέρηχο κοιλίας αύριο (για τσεκαπ) και γράφει να μη φάω όσπρια, λαχανικά, φρούτα και γαλακτομικά.
Mην ανησυχεις,αυτα υπολογιζονται στα αναψυκτικα,οποτε στη υγεια μας βρε παιδια  ;)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

Σε πήγε σερπαντίνα Τέντυ???

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ρε Τεντυ ασε ενα γαμωθρεντ και βαζε τα ολα εκει, αγγελιες,μουσατους,survivor,χυσαμολια,ταινιες φωτογραφιες, καπου να σε βρισκουμε ομως!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ρε Τεντυ ασε ενα γαμωθρεντ και βαζε τα ολα εκει, αγγελιες,μουσατους,survivor,χυσαμολια,ταινιες φωτογραφιες, καπου να σε βρισκουμε ομως!

Συμφωνώ... αυτό που είχα, Τα γούστα του ποδόλαγνου στην κατηγορία γκέυ, μα επειδή μου το ζητήσατε το έκανα, και κάποιος το έβαλε εδώ, και άφησε αυτό με αυτό τον τίτλο σε αυτή την κατηγορία και δεν το θέλω.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σε πήγε σερπαντίνα Τέντυ???

Όχι δόξα το θεό... (που λέει ο λόγος δηλαδή), αλλά δεν μου τα έδωσε σε πίπα.... από τα χέρια μου τα έφαγα. αλλά παίδες.... από τις ελάχιστες φορές που έχω φάει τέτοια χύσια ακριβώς που μου αρέσουν. πηχτά και πολλά!!! ίσως και γι αυτό, ήταν σαν κρεμούλα αντί σαν γαλατάκι.
ωραία περίεργη φάση, βαριέμαι τώρα να τη γράφω...

έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω.

με είχαν κάνει μπλοκ και από fb 3 μέρες και άρθηκε σήμερα και έχω καμια 100 άτομα να στείλω αίτημα :cheesy:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τεντυ γιατι κανεις υπερηχο,προληπτικα; :S :S :S

Πολλά ρωτάτε εσείς...
Ρε καυλιάρη είχα κάνει εξετάσεις αίματος και κάτι βγαίνει στα όρια sgot και κάτι άλλο.... και λεω της γιατρού μου και τι είναι αυτά, δεν το ελέγχουμε περισσότερο. καλα μου λέει θα σου γράψω έναν υπέρηχο.

Γενικά εγώ σε αντίθεση με πολλούς, είμαι λίγο υποχόνδριος και πάω με το παραμικρό σε γιατρό.... οπότε και η γιατρός μου το ξέρει, οπότε μου κάνει το χατίρι κυρίως για να είμαι ήρεμος.

Την άλλη φορά φέτος, χάλασα 70 ευρώ.... ή και παραπάνω.... στοματολόγο/ταξί/ (βασικά 90-100) .... επειδή είχα μία πληγή για μέρες στα χείλη...δεν έβγαινα ούτε ραντεβού ούτε τίποτα, και πάω και μου λέει ο άλλος ξηροστομία, βάλε liposan...  :S :S :S

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Όχι δόξα το θεό... (που λέει ο λόγος δηλαδή), αλλά δεν μου τα έδωσε σε πίπα.... από τα χέρια μου τα έφαγα. αλλά παίδες.... από τις ελάχιστες φορές που έχω φάει τέτοια χύσια ακριβώς που μου αρέσουν. πηχτά και πολλά!!! ίσως και γι αυτό, ήταν σαν κρεμούλα αντί σαν γαλατάκι.
ωραία περίεργη φάση, βαριέμαι τώρα να τη γράφω...

έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω.

με είχαν κάνει μπλοκ και από fb 3 μέρες και άρθηκε σήμερα και έχω καμια 100 άτομα να στείλω αίτημα :cheesy:

Είχες κρατημένα τα φλόκια από τους Αλβανιάρηδες στο ψυγείο ρε Τέντυ και τα έφαγες σήμερα? :think:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι