podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
samsung s6 edge. και θέλω να μαζέψω λεφτά να πάρω και το s8 τώρα που θα βγεί.
Αυτα δεν ειναι που καιγονται? Παρε ενα κινεζικο να σωθεις
Σήμερα για λίγο το γλίτωσα το εγκεφαλικό. Ξύπνησα και το κινητό μου ήταν κλειστό και έκαιγε, και δεν άνοιγε.... :S
ΥΓ Περιμένω να μπει ο κ antisthenis να μου πει, αν γίνεται να ξαναφτιάξει το θρεντ όπως το είχα, αλλιώς θα του πω να το σβήσει και αυτό εδώ έτσι που το έκαναν....
Τι σου κάνεμε ρε Τέντουρα και μας έχεις γράψει αξιοπρεπέστατα στα καλαμπαλίκια σου???
Σε έχουν πιάσει οι υστερίες σου ή έχεις φουσκοδεντριές????
πες τα τυπε!
δεν ξιγιεται σωστα και μας γραφει!
όχι τα 7 ήταν. Δεν μου αρέσουν τα κινέζικα :S είναι πολύ μικρά. Αν βγάζανε από αφρική κανένα θα το έπαιρνα...
Τι σου κάνεμε ρε Τέντουρα και μας έχεις γράψει αξιοπρεπέστατα στα καλαμπαλίκια σου???
Σε έχουν πιάσει οι υστερίες σου ή έχεις φουσκοδεντριές????
[size=12pt]Τα παράπονά σας στους διαχειριστές....[/size]
Εδώ γράφει πούστης για αστυνομικούς και είναι στην κατηγορία αγγελίες, δεν θα κάτσω να γράφω άσχετα από το θρεντ...
τυπε δεν νομιζω να του αρεσουν οι στολες παραλλαγης ....τυπε δεν βαζεις και καμια αγγελια πουστης για στρατιωτικους η λιμενικους η αεροπορους καλου κακου;
τυπε δεν νομιζω να του αρεσουν οι στολες παραλλαγης ....
[size=12pt]Τα παράπονά σας στους διαχειριστές....[/size]
Εδώ γράφει πούστης για αστυνομικούς και είναι στην κατηγορία αγγελίες, δεν θα κάτσω να γράφω άσχετα από το θρεντ...
τυπε αμα εχει πουτσα κατουρημα και ψωλοχυμα μεσα θα του αρεσει και ο σκουφος του φουρναρη
Μου έδωσες ιδέα... Πάω να ανοίξω φύλλο και να φτιάξω ζύμη για να του φτιάξω κρουσάν στον φούρνο.
Απλά με προβληματίζει που δεν ξέρω τι γέμιση θα προτιμούσε να έχει το κρουασάν.
η καλυτερη γεμιση για τον χυσολαγνο θα ειναι να βαλεις τον ιδιο τον πλαστη τυπε
η καλυτερη γεμιση για τον χυσολαγνο θα ειναι να βαλεις τον ιδιο τον πλαστη τυπε
Το τερμάτισες.... Μ'αυτές τις μαλακίες θα διαγράψει το νήμα ο Τέντυ και να δώ μετά τις θα κάνουμε!!!