Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
URL]]

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
βιντεάκι με το δικό μου το καυλί έχετε δει στο twitter?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.833
Πόντοι
26.141
man τι μικροτρουτσουνοι ειναι ολοι αυτοι που ανεβαζεις;;;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Λοιπόν εκεί στη Μύκονο μίλησα από το grindr με έναν ώριμο Αλβανό και όταν βρεθήκαμε έπαθα πλάκα με το που μπήκα στο αμάξι με την εμφάνισή του.
Ήταν πολύ καλύτερος από τις φώτος και ακριβώς αυτό που πάντα ήθελα!!!
Ένας ώριμος όμορφος Αλβανός άντρακλας γαμιάς.

Όταν πήγαμε σπίτι του και έβγαλε έξω την ψωλάρα γούσταρα ακόμα περισσότερο, γιατί ήταν μία μεγάλη χοντρή ώριμη και ζουμερή πουτσάρα.
Αλλά και όταν έβγαλε και τα υπόλοιπα ρούχα, αυτός ο άντρακλας είχε το σώμα που θα ήθελα, το σώμα δηλαδή ενός ώριμου Αλβανού γαμιά, σφιχτό αντρικό σώμα.

Γενικά από εφμάνιση αυτός ο άντρας ήταν λες και έχει ξεπηδήσει από τα όνειρά μου! Ήταν αυτό ακριβώς που ονειρευόμουν πάντα!
Και αυτό συνέχισα να το νιώθω και αφού με γάμησε.

Εγώ λοιπόν έπεσα κατευθείαν στα γόνατα και του έγλειφα την πουτσάρα ενώ αυτός ήταν όρθιος και άρχισε να μου ρίχνει σφαλιάρες.
Έριχνε δυνατές σφαλιάρες αλλά είναι ο μόνος άντρας που δεν του είπα τίποτα για αυτό και τον άφησα να συνεχίζει να μου ρίχνει.

Μετά με έβαλε στο κρεβάτι... μπρούμυτα και έζησα μία μοναδική εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει ποτέ.
Παίζει να ήταν το καλύτερο γαμήσι που έχω φάει!

Η πρώτη στάση που με γάμησε ήταν η αγαπημένη μου στάση. Η στάση που σας γράφω συνέχεια ότι μου αρέσει αλλά κανείς δεν την κάνει.
Πόσο μάλλον από έναν τέτοιο άντρακλα/γαμιά.
Η στάση που με το ένα πόδι σου πατάει το κεφάλι!
Ήταν τόσο τέλεια! Όχι μόνο γιατί νιώθεις τη ποδάρα του άντρακλα στη μάπα σου, αλλά μείωνε και την ακοή μου με αποτέλεσμα να απολαμβάνω πολύ περισσότερο το πήδημα που μου έκανε.

Γενικά το ξαναλέω, ήταν σαν να ζούσα ένα όνειρο. Και γενικότερα η όλη φάση με αυτόν που ήταν ο φανταστικός άντρακλάς για εμένα, ακριβώς όπως θα ήθελα έναν ώριμο Αλβανό γαμιά και όλο αυτό με τη συγκεκριμένη στάση κτλπ...
Ήταν άλλη μία φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα.

Μετά με γάμησε σε διάφορες στάσεις, με τράβαγε, με γύριζε, με έκανε ότι θέλει. Εξακολουθώντας να μου ρίχνει σφαλιάρες και να με φτύνει.
Και αυτό που θυμάμαι και μου έκανε εντύπωση πολύυυ ακόμα και εκείνη την ώρα ήταν ότι τα βογγητά/κραυγές που έβγαζα ήταν γυναικεία! Δηλαδή δεν έχω ξανα ακούσει ποτέ τον εαυτό μου έτσι, ήταν σαν γυναικεία φωνή, δεν ξέρω πως αλλιώς να σας το περιγράψω... πρώτη φορά μου συνέβη...

Τέσπα... αυτά με τον άντρακλα... μετά το γαμήσι ήταν πολύ καλός και μου είχε πει να ξανα βρεθούμε αλλά δεν βόλευε... (ξέχασα να πω ότι φυσικά είναι παντρεμένος) και μετά με τον ιό κι αυτά.
Και εχτές που φεύγω εγώ με το καράβι για να έρθω Αθήνα, με το που κάθομαι στο σαλόνι τον βλέπω πιο μακριά να κάθεται με τη γυναίκα του και ένα άλλο ζευγάρι.
Βασικά εγώ δεν τον είδα, αυτός με είδε πρώτος και κάπως έκανε κάποιο νεύμα όταν τον κοίταξα και τον κατάλαβα.

Εννοείται μετά από λίγο πήγε προς την τουαλέτα, μου έκανε νόημα να πάω, μπήκαμε με μπούκωσε χωρίς να πούμε λέξη και μετά από λίγο με έχυσε στο πρόσωπο και βγήκε  :grin:
Τι άλλο να ζητήσω από αυτή τη ζωή... (οκ να επιζήσουμε από τον κορονοιό  :) )

:inlove:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ξέχασα να πω ότι έχω και βιντεάκι από την πίπα που του πήρα στο καράβι. έβαλα το κινητό μου στο βίντεο και του το έδωσα όταν μπήκαμε στην τουαλέτα.
Ξέρετε κανένα απλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο?
Απλά να κόβει κομμάτια και να μπορώ να καλύπτω με κάτι πρόσωπο κτλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom