Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
URL]]

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τι κάνουν οι καυλιάρηδες μου;
Καλό μήνα σε όλους!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καυλιάρηδες τι μου κάνετε?
Πόσοι είστε ζωντανοί  :grin:

αστειεύομαι. με βλέπετε κεφάτο γιατί απολαμβάνω το δωμάτιο μου και ιδίως τον υπολογιστή μου μετά από 1μιση μήνα και μου φαίνεται λες και έχει περάσει ένας χρόνος...

Εν τω μεταξύ πρώτη εντύπωση με το που κάθομαι στο γραφείο και ανοίγω τον υπολογιστή...
λέω, πω ρε πούστη μου, τι υπολογιστάρα έχω φτιάξει... πετάει ο υπολογιστής μου!!! και οθονάρα τεράστια, σαν τις πούτσες που τρώω...

αργότερα ή αύριο θα σας γράψω μία φάση/ιστορία που εξελίχθηκε στη Μύκονο με έναν Αλβάναρο να πάθετε πλάκα...
γιατί βαριόμουν ή δεν με βόλευε να γράφω από εκεί από το κινητό
και επίσης με αυτόν συνέβη και κάτι σήμερα στο πλοίοοο!!! τον πέτυχα δηλαδή στο πλοίο σήμερα, αν είναι δυνατόν  :grin: :-* :inlove:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Καυλιάρηδες τι μου κάνετε?
Πόσοι είστε ζωντανοί  :grin:

αστειεύομαι. με βλέπετε κεφάτο γιατί απολαμβάνω το δωμάτιο μου και ιδίως τον υπολογιστή μου μετά από 1μιση μήνα και μου φαίνεται λες και έχει περάσει ένας χρόνος...

Εν τω μεταξύ πρώτη εντύπωση με το που κάθομαι στο γραφείο και ανοίγω τον υπολογιστή...
λέω, πω ρε πούστη μου, τι υπολογιστάρα έχω φτιάξει... πετάει ο υπολογιστής μου!!! και οθονάρα τεράστια, σαν τις πούτσες που τρώω...

αργότερα ή αύριο θα σας γράψω μία φάση/ιστορία που εξελίχθηκε στη Μύκονο με έναν Αλβάναρο να πάθετε πλάκα...
γιατί βαριόμουν ή δεν με βόλευε να γράφω από εκεί από το κινητό
και επίσης με αυτόν συνέβη και κάτι σήμερα στο πλοίοοο!!! τον πέτυχα δηλαδή στο πλοίο σήμερα, αν είναι δυνατόν  :grin: :-* :inlove:

Εσυ μας ελειπες τωρα.

Ειχαμε μια αγωνια.

Με τοσα προβληματα τριγυρω ,εισαι μια υγειονομικη βομβα.
Προστατεψε τους αλλους τουλαχιστον. Δεν εχεις ακουσει τιποτα για τον κορωνοιο και τα μετρα προστασιας?

Ειλκρινα αν ειχα τα στοιχεια σου θα σου εκανα αμεσως καταγγελια.
Οχι γιατι εισαι ελεεινος μπουστης αλλα γιατι ενδιαφερεσαι πιο πολυ για την κωλοτρυπιδα σου απο την δημοσια υγεια.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εσυ μας ελειπες τωρα.

Ειχαμε μια αγωνια.

Με τοσα προβληματα τριγυρω ,εισαι μια υγειονομικη βομβα.
Προστατεψε τους αλλους τουλαχιστον. Δεν εχεις ακουσει τιποτα για τον κορωνοιο και τα μετρα προστασιας?

Ειλκρινα αν ειχα τα στοιχεια σου θα σου εκανα αμεσως καταγγελια.
Οχι γιατι εισαι ελεεινος μπουστης αλλα γιατι ενδιαφερεσαι πιο πολυ για την κωλοτρυπιδα σου απο την δημοσια υγεια.

εσύ δεν ψόφισες ακόμα?
ωχχχ έχουμε τον κορονοιό εκεί έξω
έχουμε και εσένα το άλλο μίασμα εδώ μέσα...

αν ήμουν moderator θα σου κάρφωνα κανα εμβόλιο για να στανιάρεις...  ;)

υγ. χαζούλη μπες σε καραντίνα και από το θρεντ μου... μη το πλησιάζεις για το καλό μου  :rose:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Λουγκρα (κοπλιμεντο)

Στειλε μου τα στοιχεια σου σε πμ να κανω εγω αυτο που θα επρεπε να κανεις εσυ για το καλο της κιινωνιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom