Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
URL]]

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/e8fbe31460cb983c0d6d5b22cfb9bcf8/tumblr_pqnx2yXDgo1tp6cbv_540.jpg[/img[/URL]]

με καυλώνουν αυτά τα σώμτα, τα σφιχτά!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/dd452979d0675d86d003ab7de9778b2e/tumblr_oe24wxJp0L1ungjszo1_540.jpg[/img[/URL]]

Ναι ρε φίλε!!! Ναι!!!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
έδωσα εξετάσεις για σεκιούριτι σήμερα

μιλάμε για απίστευτη ταλαιπωρία!!!
ώρες και ώρες αναμονής και ορθοστασίας με τέτοια ζέστη και μες στον ήλιο

μου θύμισε εποχές στρατού στο κέντρο

αλλά τεσπα... μία φορά γίνεται, κάναμε υπομονή...
απογοητεύτηκα λίγο στα προφορικά
γιατί νομίζω ότι έπεσα σε δύσκολους
οι δύο βασικά ή ο ένας
γιατί ο ένας ήταν πολύ καλός!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
πάντως καύλωσα φουλ!!!
με τόσους άντρες εκεί μέσα
για όλα τα γούστα!!! όλες οι ηλικίες, όλοι οι σωματότυποι...

και με τα freeballing που είδαν τα ματάκια μου

:erection:

θα γούσταρα πολύ να πήγαινα για δουλειά σε άλλη περιοχή και να μένω με άλλους τέτοιους καυλιάρηδες αν παρέχει διαμονή η εταιρεία

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/a6794202d8fea8f47a6b8bf41aaf94a9/tumblr_pthxmySFK91r6rgqc_540.jpg[/img[/URL]]

όνειρο ζωής... :inlove:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
βλεπω με ακουσες ορθα  πουστρολαγνε και θα βρεις δουλιτσα ... μπραβο σου ! οχι  σαν κατι ρεμαλια εδω μεσα που κωλοβαρανε ..
οταν παρεις την αδεια  πες  μου να σε  βαλω στο  αεροδρομιο .

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.399
Πόντοι
496
βλεπω με ακουσες ορθα  πουστρολαγνε και θα βρεις δουλιτσα ... μπραβο σου ! οχι  σαν κατι ρεμαλια εδω μεσα που κωλοβαρανε ..

Εγώ θέλω μια καρτα να αγοράζω φθηνά απ' τα φαγαδικα στο αεροδρόμιο. Ταξιδεύω συχνά κ με γδερνουν.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εγώ θέλω μια καρτα να αγοράζω φθηνά απ' τα φαγαδικα στο αεροδρόμιο. Ταξιδεύω συχνά κ με γδερνουν.
ο πουστρολαγνος θα λαβει  καρτα απεριοριστων  διαδρομων  με τα ΜΜΜ  δωρεαν .

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166

Καλημέρα καυλιάρη μου
Ναι...

Αν θέλετε σας βάζω και τα θέματα
ή τις ερωτήσεις που μου έκαναν...

η αλήθεια είναι ότι όλα τα άλλα παιδιά από το σεμινάριο στον Όμηρο, πέτυχαν καλούς στα προφορικά και τους ρώτησαν εύκολα

Εμένα με είχε βάλει στο μάτι ο πυροσβέστης από την ώρα που μπήκα...
και επίσης ένας άλλος κοντός και χοντρός που δεν κατάλαβα τι ήταν μου έκανε πολύ δύσκολη ερώτηση

βασικά θα τα ποστάρω για να πάρετε μία γεύση :)

αλλά γραπτά έγραψα πολύ καλά...

Πάντως να ξέρεις...
Δεν θα με πολυ ενδιέφερε για αεροδρόμιο ρε συ, και ειδικά εδώ στην Αθήνα...
Γιατί από εδώ που μένω εγώ θέλω 2 ώρες για να πάω μέχρι το αεροδρόμιο...

και δεν θα ήθελα να κάνω κάποια τέτοια δουλειά με πολύ κόσμο

Θα ήθελα να ψάξω κάτι σε καταμετρητή χρημάτων (αν και δεν ξέρω ακόμα τι ακριβώς κάνουν)
ή σε κέντρο λήψης σημάτων...

αλλιώς αν ήταν σε αεροδρόμιο θα προτιμούσα επαρχία ή νησί
και αν γίνεται να μένω σε σπίτι παρέα με άλλους...  ;)

καταλαβαίνεις...

Για πες εσύ, σε ποια εταιρεία εργάζεσαι ή έχεις γνωστούς...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Οι εξεταστές κάθονταν με την εξής σειρά απέναντι μας

Β Α Γ

Ερώτηση 1
Ξεκινάει ο Α, και ρωτάει έναν από τους άλλους δύο, ποιός είναι ο εξοπλισμός ενός ΙΠΠΥΑ, τι γράφεις στο μπλοκάκι, τι θα έγραφες αν δεν είχε συμβεί τίποτα κτλπ.
Στη συνέχεια στον επόμενο εξεταζόμενο, ο Α τον ρωτάει για το αυτόφωρο και το δικαίωμα σύλληψης και σε ποιές περιπτώσεις έχεις δικαίωμα.
Αυτός τα μπουρδούκλωσε... έλεγε ότι και στην εξύβριση αν ο παθών μου πει ότι θα του κάνει μήνυση, θα τον συλλάβω και κάτι μπούρδες...
Οπότε με ρωτάει κι εμένα την άποψη μου σε αυτό και του λέω, σύλληψη μόνο αν απειλεί ο άλλος τη ζωή μας ή μας επιτίθεται, εμάς ή σε κάποιον τρίτο και γενικότερα για τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα.

(εδώ να σημειώσω ότι ειδικά αυτός ήταν πολύ καλούλης!!! και οι άλλοι βέβαια όταν απαντούσες λάθος και ρώταγαν και τους υπόλοιπους σου έλεγαν εσύ επιμένεις ή θα άλλαζες την απάντηση σου)

Τεσπα... σε αυτήν εγώ είχα δίκιο. Απάντησα σωστά!

Ερώτηση 2

Ο Β (πυροσβέστης), καταρχάς να σας πω ότι αυτός εδώ με το που άνοιξε την πόρτα να μας καλέσει, με κοίταζε κάπως και κατα όλη τη διάρκεια της εξέτασης... χμμμ δεν ξέρω πως, αλλά με κοίταζε συνεχώς εμένα... θα έλεγα ότι με κοίταζε πονηρά :cheesy:
τεσπα...

Ξεκινάει από εμένα...

Τι είναι το σχέδιο ασφάλειας?

Του απαντάω είναι το σύνολο των κανόνων και μεθόδων για το πως θα δράσει το προσωπικό ΙΕΠΥΑ στην καθημερινότητα αλλά και σε επείγουσες καταστάσεις. Είναι στην ουσία ένα γραπτό έγγραφο.

Μου λέει είναι απόρρητο?

Του λέω απευθύνεται μόνο σε όσους εργάζονται στη συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Μετά με ρωτάει, το σχέδιο εκκένωσης τι είναι?

Του λέω το σχέδιο εκκένωσης μπορεί να εμπεριέχεται στο σχέδιο ασφαλείας, αλλά συνήθως το σχέδιο εκκένωσης το έχει ο ιδιοκτήτης της κάθε επιχείρησης/εγκατάστασης που φυλάμε.

Με ρωτάει έχεις δει ποτέ από κοντά σχέδιο εκκένωσης?

Του λέω όχι!

Μου λέει σίγουρα?

Με έβαλε σε σκέψη και του λέω Σίγουρα!

(όπως βλέπετε... αυτός μου έκανε πολλές και απανωτές ερωτήσεις!!!)
Μετά ρωτάει τους άλλους και αυτοί του έλεγαν για αυτοκόλλητα κτλπ, μπούρδες, για σημάνσεις...
Αναρωτιέμαι αν αυτός ήθελε να του πούμε τον πίνακα που έχουν στα καράβια ή στα ξενοδοχεία κτλπ με την κάτοψη του κτιρίου που σου δείχνει που υπάρχουν έξοδοι, αλλά αυτό θα ήταν ένα μέρος του σχεδίου και όχι σχέδιο εκκένωσης...
Με άφησε με την εντύπωση ότι απάντησα λάθος. Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας.

Επίσης κάποια στιγμή δεν θυμάμαι ακριβώς πότε, με ρώτησε, (οπότε πιάνεται σαν ξεχωριστή ερώτηση και αυτή)
από όσα γνωρίζεις σε μία αστική πυρκαγιά, σε ένα κτίριο εντός της πόλης, ποια είναι η συνηθέστερη αιτία από την οποία πεθαίνει ο κόσμος.

και απάντησα οι αναθυμιάσεις.

Δεν θυμάμαι αν ήταν ακριβώς αυτό το σημείο, αλλά κάποια στιγμή σαν διάλειμμα πήρε το λόγο ο Γ και μας έκανε δύο απλές ερωτήσεις...

Ερώτηση 3

Ο Γ που δεν ξέρω τι ακριβώς επάγγελμα κάνει, μας λέει τα μάτια σας πάνω μου. Όταν μπήκατε στην αίθουσα παρατηρήσατε/σκανάρατε το χώρο, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε...
Χωρίς να κοιτάξετε πουθενά αλλού πείτε μου, στον πίσω τοίχο της αίθουσας υπάρχουν αφίσες ή κάδρα κτλπ, αν ναι πόσα και τι απεικονίζουν...

οι άλλοι δύο είπαν δεν πρόσεξα

εγώ του είπα πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα

μου λέει άσε τα πιστεύω, σε ρώτησα τι παρατήρησες
και του λέω, από όσο πρόλαβα να δω, και από όσο μπορώ να θυμάμαι στον πίσω τοίχο δεν υπάρχει τίποτα.
μου κάνει, απολύτως τίποτα?
του λέω απολύτως!!!

χαχα!!! (τελικά κοιτάζω αργότερα πίσω και όντως δεν υπήρχε τίποτα)
τους γάμησα εδώ πέρα!!! ε? (για να μη λέτε ότι δεν γαμάω κι εγώ :P )

Μετά, πάλι σε ποιο σημείο ακριβώς δεν θυμάμαι... πάλι ο ίδιος ο Γ μας ρωτάει, ποιός από τους τρείς μας σας φαίνεται πιο επικίνδυνος...
απάντησαν πρώτα οι άλλοι δύο τον Β, τον πυροσβέστη, και εγώ αυτόν θα έλεγα γιατί ήταν ο πιο γυμνασμένος, οι άλλοι δύο βέβαια είπαν επειδή δεν έβλεπαν τα χέρια του (που μου κάνει εντύπωση γιατί εγώ τα έβλεπα) αλλά τεσπα αυτή ήταν η απάντηση και γι αυτό μας ρώτησε ο Γ.
Αλλά όταν με ρώτησε εμένα, εσύ τι λες?
Του κάνω...
Εσείς μου κάνετε περισσότερο επικίνδυνος για οικονομικά εγκλήματα.
Και πέθαναν στα γέλια :P

(είναι κοντός χοντρός με γυαλάκια)

Ερώτηση 4

Ο ίδιος ο Β (πυροσβέστης) ρωτάει τώρα τον διπλανό μου, είσαι φύλακας σε μία 6οροφη εταιρεία, και πιάνει πυρκαγιά στον 3ο όρομο.
Με ποιά σειρά των ορόφων θα κάνεις την εκκένωση.

αυτός έλεγε από πάνω προς τα κάτω, δηλαδή 6,5,4κτλπ
ο άλλος απάντησε 3,5 και κάτι μπούρδες ήταν προφανώς λάθος
εγώ του είπα 3,4,5,6 και μετά 2,1

και συνέχισε να μας ρωτάει, γιατί με αυτή τη σειρά?
θα αλλάζατε κάτι?

τεσπα μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή εγώ επεσήμανα ότι ο καπνός θα πάει στον 6ο, και με την αύξηση της θερμοκρασίας και της πίεσης εκεί πάνω είναι πιθανόν να αρπάξει και αυτός φωτιά...
και μου λέει επομένως γιατί θα ξεκινούσες από τον 3 και μετά θα πήγαινες στον 4 κτλπ
και του λέω βολεύει καθώς θα ανεβαίνω και τους ορόφους
και έσκασαν πάλι στα γέλια :P
ενώ εγώ το εννοούσα αυτό που είπα, αλλά μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν ήταν σωστή απάντηση.
και μετά μου λέει επομένως επιμένεις στην άποψη σου?
ήταν σαν να μου έλεγε κάνεις λάθος, γιατί δεν λες πρώτα τον έκτο
τεσπα ζοριζόμουν γενικά μου φάνηκε εντελώς χαζή η ερώτηση χωρίς άλλα στοιχεία, ήθελε απλά να βάλουμε τους ορόφους στη σειρά
και του λέω, αν λάβουμε υπόψη αυτό θα πήγαινα 3,6 και προς τα κάτω, αλλά νομίζω ότι μου την πήραν σαν λάθος όλη αυτή την ερώτηση δεν ξέρω ρε σεις...

και τώρα έρχεται ο αρχιμαλάκας να πούμε!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Ερώτηση 5

Ο Γ, ξεκινάει από εμένα...
Πες ότι είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης (εννούσε ΙΕΠΥΑ) και σε παίρνει ο Βαρδινογιάννης και πάτε σπίτι του στην Εκάλη, ούτε που θυμάμαι που μου είπε, και σου δείχνει το σπίτι του, όλη την έκταση που περιλαμβάνει τη βίλα, δύο άλλα κτίρια παραδίπλα, εντός της ίδιας εγκατάστασης και θέλει να αναλάβεις τη φύλαξη του σπιτιού του καθώς και της μεταφοράς του από και προς την εργασία του.
Σου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό.
Εσύ πας στην εταιρεία σου, και μετά από καμία 10αριά μέρες, πηγαίνεις στο σπίτι του και του παρουσιάζεις το σχέδιο ασφαλείας. Τι θα περιείχε αυτό?

Πωωω να σου γαμήσω!!!
Εγώ καταρχάς νόμιζα ότι το σχέδιο ασφαλείας περιέχει απλά κανόνες για το τι θα πρέπει να κάνουμε...
όμως έτσι όπως μου έκανε αυτός την ερώτηση και ήμουν ο πρώτος που έπρεπε να απαντήσω...
άρχισα να του λέω...

αρχικά θα βάλω 4 στατικές φυλάξεις στις 4 γωνίες τις περιμέτρου της εγκατάστασης...
θα έβαζα 2 άτομα για πεζή περιπολία εντός της εγκατάστασης
θα έβαζα ένα όχημα για περιπολία πέριξ
και θα είχα δύο αμάξια με 2 άτομα το καθένα για την μετακίνηση του από και προς την εταιρεία του
τον ρωτάω, σωματοφύλακες θα έχει? θέλει να φυλάμε μόνο το χώρο ή και την οικογένεια του?
ότι σε ρώτησα μου λέει... δεν μου απάντησε στις διευκρινήσεις...

ρε παιδιά αλήθεια τώρα, με έπιασε εντελώς απροετοίμαστο, δεν ήξερα αν αυτά που λέω είναι μαλακίες, δεν ήξερα αν η ερώτηση αυτή είναι παγίδα, αν απαντάω σωστά ή λάθος κτλπ, δεν ήξερα τίποτα...
και νομίζω ότι φάνηκε σαν να τους κοροϊδεύω λίγο γιατί μετά συνέχισα... επειδή έβλεπα ότι περίμεναν να τους πω και άλλα...

τους λέω... εε στην εταιρεία του θα έβαζα και ένα ελικόπτερο να υπάρχει πάντα στην ταράτσα
θα αγόραζα και ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο να υπάρχει κτλπ...

τι άλλο?
και σταμάτησα...
και πάει στους δίπλα...

ούτε που άκουγα τι έλεγαν, σκεφτόμουν τι μαλακία ερώτηση και τι μαλακίες απάντησα... οι άλλοι έλεγαν για περίφραξη, για μηχανές, ότι να ναι...
τεσπα, σηκώνω χέρι και στο τέλος μου λέει τι θες να συμπληρώσεις...
και του λέω
εγώ θα ήθελα να επιμείνω στην άποψη μου που ανέφερα και προηγουμένως και με βάση την ύλη που διδαχτήκαμε στο σεμινάριο, ότι το σχέδιο ασφαλείας περιλαμβάνει κανόνες και μεθόδους για το πως θα δρα το προσωπικό και όχι το τι παροχές προσφέρουμε στον πελάτη,
αν όμως εσείς που ξέρετε καλύτερα μου λέτε ότι το σχέδιο ασφαλείας περιέχει και αυτά ή θέλετε να σας πω τι παροχές θα του έδινα και εφόσον μου είπατε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ, θα του έβαζα 100 σωματοφύλακες να βγάζω και εγώ τα λεφτά μου και αν θέλει να αφαιρέσουμε κάτι αργότερα θα μου το πει.

Και μου κάνει... κάτι πήγε να μου πει βασικά... και μου κάνει, λοιπόν δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος και χρόνος και περίσταση να το συζητήσουμε αυτό.

Σας ευχαριστούμε. Εκεί έληξε δηλαδή.

Και τώρα κάτι σημαντικό!
Όταν σηκωθήκαμε να πάρουμε τις ταυτότητες...
οι άλλοι δύο, σας ξαναλέω μεγάλοι, αγχωμένοι, τους έδωσαν τα χέρια. Δηλαδή ο ένας το έκανε, και μετά ο άλλος και έκαναν χειραψία με όλους. Εγώ δεν τους έδωσα το χέρι.
Ο αστυνομικός Α με κοίταζε κάπως, σαν να περίμενε να δει τι θα κάνω αλλά εγώ δεν. Μου φάνηκε πολύ χαζό και σαν γλείψιμο από τη στιγμή που μπαίνοντας δεν τους χαιρετάμε με χειραψία να το κάνουμε στο τέλος.
Λέτε αυτό να παίξει κάποιο ρόλο?
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?
Τι κάνατε εσείς με τους εξεταστές σας?

πφφφ νιώθω πολύ χάλια. Ειδικά για τον πυροσβέστη, επειδή θα ήθελα να μας έδινε περισσότερες λεπτομέρειες ή να είχα εγώ τον χρόνο να του κάνω περισσότερες ερωτήσεις και να το συζητήσουμε, όλες τις ερωτήσεις του βασικά
και ειδικά για τον Γ ρε παιδιά... που μου φάνηκε ότι δεν τον ικανοποίησα καθόλου στο θέμα του Βαρδινογιάννη...

όμως...
έχω απαντήσει σωστά
- την ερώτηση για τη σύλληψη
- την ερώτηση για τον τοίχο (παρατηρητικότητα)
- την ερώτηση για το σχέδιο ασφάλειας (θέλω να πιστεύω)
- την ερώτηση ποια είναι η κυριότερη αιτία θανάτου από πυρκαγιά σε ένα κτήριο (θέλω να πιστεύω δηλαδή ότι είναι οι αναθυμιάσεις)

και απάντησα λάθος από ότι κατάλαβα
- στην ερώτηση για τους ορόφους
- στην ερώτηση για σχέδιο ασφαλείας του Βαρδινογιάννη

και δεν ξέρω τι έγινε
- με την ερώτηση για το αν έχω δει από κοντά σχέδιο εκκένωσης

και τους έκανα δύο φορές να γελάσουν...

Τι πιστεύετε για τη μοίρα μου? :P

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Καλημέρα !
Η πλειοψηφία των θανάτων οφείλεται στην εισπνοή καπνού.
Επισυνάπτω σχετική μελέτη.
Καλή επιτυχία!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Καλημέρα !
Η πλειοψηφία των θανάτων οφείλεται στην εισπνοή καπνού.
Επισυνάπτω σχετική μελέτη.
Καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ άντρακλα  :-*

Αν είσαι πυροσβέστης... να γνωριστούμε... να μου κάνεις και ιδιαίτερα στο πως να κρατάω τη μάνικα  ;) :grin: :-* :-* :-*

:hi:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.642
Πόντοι
5.506
ο ποδολαγνος ειναι πυροσβεστης?  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom