Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/48955b57a0f92d8af23a9405c9010a28/tumblr_picglfVhvy1vfa64fo1_540.gif[/img[/URL]]

κάτι τέτοιο ψάχνω... είναι τόσο δύσκολο?  :-

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
URL]]

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Καλημέρα στους καυλιάρηδες...

εχτές πήγα χοτέλ

1) με έναν που έχουμε πάει άλλες 2-3 φορές, και το μόνο που θέλει είναι δάχτυλα στον κώλο :S

βασικά... αυτό το παιδί... είναι τόσο όμορφο... στο πρόσωπο, αν τον δείς σε φώτος στο fb νομίζεις ότι είναι μοντέλο
πραγματικά πανέμορφο πρόσωπο
αλλά είναι πολύ κοντός, και τα πόδια του είναι απίστευτα περίεργα αλλά δεν έχω ρωτήσει... έχουν πάρει ένα σχήμα/κλίση λες και φορούσε τακούνια όταν ήταν μικρός

anyway, σήμερα παρατήρησα και κάτι άλλο, επειδή σε αρκετούς έχω βάλει δάχτυλα και γουστάρω πολύ... ειδικά αν ακουμπάω μέσα κουράδα κτλπ

σε αυτό το παιδί, νιώθω μία παράξενη αίσθηση... είναι σαν... δεν ξέρω πως να το πω... δεν νιώθω ότι μπαίνω στο έντερο και προχωράω ευθεία όπως στους περισσότερους, βρίσκω, μαλακό ιστό βέβαια, αλλά μπερδεμένο, τεσπα δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω τώρα...

ακούστε το καλύτερο... και μάλλον με αυτόν δεν θα ξαναπάω...

πως σας φαίνεται ότι του είχα βάλει 4 δάχτυλα και αυτός ροχάλιζε  :rolleyes: τον πήρε ο ύπνος
ήταν μετά τη δουλειά του, εν τω μεταξύ κι εγώ δεν ξέρω γιατί πηγαίνω, γιατί μόνο αυτό θέλει όπως σας είπα κι εγώ δεν γουστάρω... παρόλα αυτά μου λέει έλα σε παρακαλώ δεν θα μπορώ άλλη μέρα και πήγα... και αυτός κοιμήθηκε...

τεσπα μετά από λίγο του λέω σε παίρνει ο ύπνος... γύρισε, του τον έπαιξα και αυτός το δικό μου και χύσαμε... πρώτα εγώ μετά αυτός. (μπορεί και η πρώτη φορά που χύνω με το να μου το παίζει άλλος)

αυτά με αυτόν...
και νομίζω ότι πήγα επειδή αν δεν κάνω λάθος αυτό το παιδί μου είχε πει για μία τρανς που κάνει αποτρίχωση και πήγα, θα σας πω πιο κάτω γι αυτό.

2) μετά αφού έφυγε αυτός, με πήρε τηλέφωνο ένας σύριος 28χρ για μία αγγελία για γλειφοκώλι που είχα βάλει όπως αυτή παραπάνω
και του είπα να έρθει οπότε ντύθηκα και πήγα σε άλλο δωμάτιο :P

καύλα πέρασα με τον σύριο... βασικά πολύ καλό παιδάκι, γράφει τέλεια ελληνικά γιατί είναι εδώ 15χρόνια, και φοράει γυαλάκια και μου θύμιζε τραπεζικό ή λογιστή από παλιές ελληνικές ταινίες
του έγλειψα ποδάρες!
και μετά κωλάρα!!! παναγία μου τι τριχωτή κωλάρα!!! και πούτσα
και μετά ήθελα να με γαμήσει και μου λέει όπως θες εσύ, οπότε κάθομαι εγώ πάνω του, και τον πήρα τόσο εύκολα!!! (εννοώ ενώ όταν πάει κάποιος να μπει μόνος του και με πονάει μας παίρνει περισσότερη ώρα), τεσπα η μαλακία είναι ότι είχα καυλώσει τόσο πολύυυυ και ειδικά στη σκέψη που έχυσα σε 1 λεπτό και βγήκα...
αλλά γενικά πέρασα τέλεια με τον καυλάκο

αυτό που μου έκανε εντύπωση και ήθελα να σας το πω, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις :P ότι οι πούτσες των σύριων/αράβων... είναι όλες ίδιες!!! όπως είναι και όλες οι φάτσες των κινέζων ίδιες  :grin:
το μόνο που αλλάζει είναι τα εκατοστά. αυτουνού πρέπει να ήταν 16-17

λοιπόν... όπως σας είπα και παραπάνω προχτές πήγα και έκανα αποτρίχωση (με χαλάουα) για πρώτη φορά!!! και το κωλαράκι μου πρώτη φορά το βλέπω και το αγγίζω τόσο λείο!!! καμία σχέση με ξύρισμα.
και έβγαλα και λίγες φώτος

μπορεί να βγάλω κι άλλες αν μπορέσω... αν και θα βοηθούσε αν με έβγαζε άλλος...
οπότε δείτε τις φώτο που έβγαλα παρακάτω και πείτε μου αν σας αρέσουν...

όποιος θέλει να χωθεί στην αποτριχωμένη μου τρυπούλα να με πάρει (τηλέφωνο πρώτα  :grin:)
και αν θέλει κανείς αποτρίχωση οπουδήποτε στο σώμα, μπορείτε να βρείτε αυτή τη γυναίκα/τρανς στο fb Αποτρίχωση Βικάκι

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
ak9027G.jpg

αυτή πιστεύω είναι η καλύτερη για το κωλαράκι μου, ελπίζω να μπορέσω να βγάλω και καλύτερες κάποια άλλη στιγμή

(όποιος θέλει να το καρφώσει, και έχει τα ανάλογα προσόντα... :grin: ας επικοινωνήσει μαζί μου)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
b8x6rrw.jpg

458hsZM.jpg

από αυτές τις δύο ήθελα να μου πείτε, ποια σας αρέσει περισσότερο να κρατήσω?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
KajqJIC.jpg

και δεν ξέρω αν αρέσει σε κανέναν αυτή η στάση

(από αυτές την πρώτη θα κρατήσω και άλλη μία λογικά και σε λίγες μέρες θα τις σβήσω από εδώ μάλλον)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Καλημέρα στους καυλιάρηδες...

εχτές πήγα χοτέλ

1) με έναν που έχουμε πάει άλλες 2-3 φορές, και το μόνο που θέλει είναι δάχτυλα στον κώλο :S

βασικά... αυτό το παιδί... είναι τόσο όμορφο... στο πρόσωπο, αν τον δείς σε φώτος στο fb νομίζεις ότι είναι μοντέλο
πραγματικά πανέμορφο πρόσωπο
αλλά είναι πολύ κοντός, και τα πόδια του είναι απίστευτα περίεργα αλλά δεν έχω ρωτήσει... έχουν πάρει ένα σχήμα/κλίση λες και φορούσε τακούνια όταν ήταν μικρός

anyway, σήμερα παρατήρησα και κάτι άλλο, επειδή σε αρκετούς έχω βάλει δάχτυλα και γουστάρω πολύ... ειδικά αν ακουμπάω μέσα κουράδα κτλπ

σε αυτό το παιδί, νιώθω μία παράξενη αίσθηση... είναι σαν... δεν ξέρω πως να το πω... δεν νιώθω ότι μπαίνω στο έντερο και προχωράω ευθεία όπως στους περισσότερους, βρίσκω, μαλακό ιστό βέβαια, αλλά μπερδεμένο, τεσπα δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω τώρα...

ακούστε το καλύτερο... και μάλλον με αυτόν δεν θα ξαναπάω...

πως σας φαίνεται ότι του είχα βάλει 4 δάχτυλα και αυτός ροχάλιζε  :rolleyes: τον πήρε ο ύπνος
ήταν μετά τη δουλειά του, εν τω μεταξύ κι εγώ δεν ξέρω γιατί πηγαίνω, γιατί μόνο αυτό θέλει όπως σας είπα κι εγώ δεν γουστάρω... παρόλα αυτά μου λέει έλα σε παρακαλώ δεν θα μπορώ άλλη μέρα και πήγα... και αυτός κοιμήθηκε...

τεσπα μετά από λίγο του λέω σε παίρνει ο ύπνος... γύρισε, του τον έπαιξα και αυτός το δικό μου και χύσαμε... πρώτα εγώ μετά αυτός. (μπορεί και η πρώτη φορά που χύνω με το να μου το παίζει άλλος)

αυτά με αυτόν...
και νομίζω ότι πήγα επειδή αν δεν κάνω λάθος αυτό το παιδί μου είχε πει για μία τρανς που κάνει αποτρίχωση και πήγα, θα σας πω πιο κάτω γι αυτό.

2) μετά αφού έφυγε αυτός, με πήρε τηλέφωνο ένας σύριος 28χρ για μία αγγελία για γλειφοκώλι που είχα βάλει όπως αυτή παραπάνω
και του είπα να έρθει οπότε ντύθηκα και πήγα σε άλλο δωμάτιο :P

καύλα πέρασα με τον σύριο... βασικά πολύ καλό παιδάκι, γράφει τέλεια ελληνικά γιατί είναι εδώ 15χρόνια, και φοράει γυαλάκια και μου θύμιζε τραπεζικό ή λογιστή από παλιές ελληνικές ταινίες
του έγλειψα ποδάρες!
και μετά κωλάρα!!! παναγία μου τι τριχωτή κωλάρα!!! και πούτσα
και μετά ήθελα να με γαμήσει και μου λέει όπως θες εσύ, οπότε κάθομαι εγώ πάνω του, και τον πήρα τόσο εύκολα!!! (εννοώ ενώ όταν πάει κάποιος να μπει μόνος του και με πονάει μας παίρνει περισσότερη ώρα), τεσπα η μαλακία είναι ότι είχα καυλώσει τόσο πολύυυυ και ειδικά στη σκέψη που έχυσα σε 1 λεπτό και βγήκα...
αλλά γενικά πέρασα τέλεια με τον καυλάκο

αυτό που μου έκανε εντύπωση και ήθελα να σας το πω, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις :P ότι οι πούτσες των σύριων/αράβων... είναι όλες ίδιες!!! όπως είναι και όλες οι φάτσες των κινέζων ίδιες  :grin:
το μόνο που αλλάζει είναι τα εκατοστά. αυτουνού πρέπει να ήταν 16-17

λοιπόν... όπως σας είπα και παραπάνω προχτές πήγα και έκανα αποτρίχωση (με χαλάουα) για πρώτη φορά!!! και το κωλαράκι μου πρώτη φορά το βλέπω και το αγγίζω τόσο λείο!!! καμία σχέση με ξύρισμα.
και έβγαλα και λίγες φώτος

μπορεί να βγάλω κι άλλες αν μπορέσω... αν και θα βοηθούσε αν με έβγαζε άλλος...
οπότε δείτε τις φώτο που έβγαλα παρακάτω και πείτε μου αν σας αρέσουν...

όποιος θέλει να χωθεί στην αποτριχωμένη μου τρυπούλα να με πάρει (τηλέφωνο πρώτα  :grin:)
και αν θέλει κανείς αποτρίχωση οπουδήποτε στο σώμα, μπορείτε να βρείτε αυτή τη γυναίκα/τρανς στο fb Αποτρίχωση Βικάκι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Την 2η  :S :S :S
Αλήθεια τα μαλλιά γιατί τα πήρες γουλι ?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Την 2η  :S :S :S
Αλήθεια τα μαλλιά γιατί τα πήρες γουλι ?

για να κάθεται η περούκα πιο εύκολα :S

:2funny:

σε πειράζω ρε καυλάκο! τελείωσε η εξεταστική?

έβαλα αγγελία για μασάζ με εκτόνωση με 30€ :P θα έρθεις?  ;)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/42445788c25a34b92db0b8018a1bba4e/tumblr_pprgfidxFE1ruembv_540.jpg[/img[/URL]]

καύλας!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/b6d7aa1c0411a5708d3ae29351593302/tumblr_numb0d6dso1sujeino1_400.gif[/img[/URL]]

έτοιμος! σας περιμένω  ;) ;D

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/547194e78c5848845b0a488e45108b3f/tumblr_poqahnpSsv1wdogz9o1_540.jpg[/img[/URL]]

κάτι τέτοιο ψάχνω... τόσο απλά πράγματα! :inlove:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/f387f322b659062f4d50703d24012f40/tumblr_p35hqt5nfC1tquda5o1_540.jpg[/img[/URL]]

:o  :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom