Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

booby

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
0
λεω να παω αυριο μεθαυριο στο χαλαρα.αν καποιος εχει παει προσφατα και ξερει για καμια βυζαρου και προθυμη αν θελει ας βοηθησει.ευχαριστω

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Γιατι απαξιωσαμε τα ποιο ξεκολα κολομπαρα ρε συναγωνιστες? γινανε ολα σοβαρα γιατι εγω βλεπω σε λιγο να ειναι ολα ξεκολα, αντε να το ζωντανεψουμε παλι. Χτες στο Λουτσιανα παγκρατι κατα τις 3,30 σβυσανε τα φωτα και οι πιπες πηγαιναν συννεφο

Επισκέπτης
Γιατι απαξιωσαμε τα ποιο ξεκολα κολομπαρα ρε συναγωνιστες? γινανε ολα σοβαρα γιατι εγω βλεπω σε λιγο να ειναι ολα ξεκολα, αντε να το ζωντανεψουμε παλι. Χτες στο Λουτσιανα παγκρατι κατα τις 3,30 σβυσανε τα φωτα και οι πιπες πηγαιναν συννεφο
:rockon:  :rockon:  :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Λειτουργεί ακόμα αυτό το μέρος; Έχει κάποιος να μας πει νεότερα, αν αξίζει να το επισκευτούμε;

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Λειτουργεί ακόμα αυτό το μέρος; Έχει κάποιος να μας πει νεότερα, αν αξίζει να το επισκευτούμε;
Λειτουργει αλλα ειναι για αργα , μετα τις 3 , χαμηλωνουν τα φωτα και γινετε παιχνιδι.Εχει 3-4 τεμαχια που τρωγονται, μια μαυρη ψιλοκαλη κι ενα γκρανι που δεν παλευται με τιποτα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Λειτουργει αλλα ειναι για αργα , μετα τις 3 , χαμηλωνουν τα φωτα και γινετε παιχνιδι.Εχει 3-4 τεμαχια που τρωγονται, μια μαυρη ψιλοκαλη κι ενα γκρανι που δεν παλευται με τιποτα
Έχεις την καλωσύνη να δώσεις κάποια περιγραφή για τις αξιόλογες κοπέλες; Η ώρα δε με απασχολεί και τόσο, αρκεί να γίνεται φάση... Από τιμές τί λέει;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
που είναι αυτό το μαγαζί;

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Απο ποτά πως πάει, καθαρά ή μπόμπα;  :grin:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Έχεις την καλωσύνη να δώσεις κάποια περιγραφή για τις αξιόλογες κοπέλες; Η ώρα δε με απασχολεί και τόσο, αρκεί να γίνεται φάση... Από τιμές τί λέει;
Κατα τη γνωμη μου Μελισα αλβανακι γυρω στα 30 , Μαρια ελληνοαμερικανα λεει ψηλη με δεμενο κορμι,Νταιανα ρουμανα ξανθεια γεματουλα προς χοντρουλα αλλα πολυ καυλωτικο προσωπο.Τιμες 5 το δικο μας 10 το γυναικειο , δεν κλεβει στο λογαριασμο, αλλα προσοχη μη σας παρασυρουν τα πουτανακια

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Κατα τη γνωμη μου Μελισα αλβανακι γυρω στα 30 , Μαρια ελληνοαμερικανα λεει ψηλη με δεμενο κορμι,Νταιανα ρουμανα ξανθεια γεματουλα προς χοντρουλα αλλα πολυ καυλωτικο προσωπο.Τιμες 5 το δικο μας 10 το γυναικειο , δεν κλεβει στο λογαριασμο, αλλα προσοχη μη σας παρασυρουν τα πουτανακια

Είχα πάει στη Λουτσιάνα το 2008 και θυμάμαι τη Μελίσα που τότε δούλευε μέσα από τη μπάρα. Ακόμα περισσότερο θυμάμαι ότι με έκλεψαν, δηλ. μου χρέωσαν ποτά που δεν είχα πιεί/κεράσει. Οι αλητήριοι... Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα να κάνω φασαρία, πλήρωσα σαν "κύριος" (ή σαν "μαλάκας", αν θέλετε) και έφυγα. Από τότε δεν έχω ξαναπάει και ούτε σκοπεύω να ξαναπάω. Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν ξέρω πώς είναι η κατάσταση τώρα.

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Η ίδια η Λουτσιάνα ξηγιέται καθόλου πνευστό?

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Συναδελφοι, η κριση μαλλον χτυπησε κοκκινο, σε χτεσινη εξορμιση το Κατερινα κλειστο(απιστευτο? ) κι ομως, στην αχαρνων απεναντι απο cosy που δουλευε η ελβιρα κλειστο, μαλιστα το εχουν ανοιξει μπαρακι κατι μαυροι για δικο τους κοινο. Στο Χαλαρα επισης δραμα ετοιμο για κλεισιμο κι αυτο δυο αλβανιδες κοκκαλα και ενα γκρανι ελληνιδα.

Επισκέπτης
Συναδελφοι, η κριση μαλλον χτυπησε κοκκινο, σε χτεσινη εξορμιση το Κατερινα κλειστο(απιστευτο? ) κι ομως, στην αχαρνων απεναντι απο cosy που δουλευε η ελβιρα κλειστο, μαλιστα το εχουν ανοιξει μπαρακι κατι μαυροι για δικο τους κοινο. Στο Χαλαρα επισης δραμα ετοιμο για κλεισιμο κι αυτο δυο αλβανιδες κοκκαλα και ενα γκρανι ελληνιδα.
δραματικη κατασταση >:( η Τανια δεν ηταν στο Χαλαρα? Πηγε αλλου? :think:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
δραματικη κατασταση >:( η Τανια δεν ηταν στο Χαλαρα? Πηγε αλλου? :think:
Συνάδελφε, άκουσα ότι η Τάνια  εδώ και δύο βδομάδες δουλεύει στο La Luna. Καλό θα είναι αν  κάποιος συνάδελφος περάσει από Μιχαλακοπούλου να το επαληθεύσει.

Επισκέπτης
Συνάδελφε, άκουσα ότι η Τάνια  εδώ και δύο βδομάδες δουλεύει στο La Luna. Καλό θα είναι αν  κάποιος συνάδελφος περάσει από Μιχαλακοπούλου να το επαληθεύσει.
:thumbsup ευχαριστω!θα επαληθευσω ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom