You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 919
- Εμφανίσεις 444K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
moynakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6
Γιατι απαξιωσαμε τα ποιο ξεκολα κολομπαρα ρε συναγωνιστες? γινανε ολα σοβαρα γιατι εγω βλεπω σε λιγο να ειναι ολα ξεκολα, αντε να το ζωντανεψουμε παλι. Χτες στο Λουτσιανα παγκρατι κατα τις 3,30 σβυσανε τα φωτα και οι πιπες πηγαιναν συννεφο
Επισκέπτης
Γιατι απαξιωσαμε τα ποιο ξεκολα κολομπαρα ρε συναγωνιστες? γινανε ολα σοβαρα γιατι εγω βλεπω σε λιγο να ειναι ολα ξεκολα, αντε να το ζωντανεψουμε παλι. Χτες στο Λουτσιανα παγκρατι κατα τις 3,30 σβυσανε τα φωτα και οι πιπες πηγαιναν συννεφο
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Χτες στο Λουτσιανα παγκρατι κατα τις 3,30 σβυσανε τα φωτα και οι πιπες πηγαιναν συννεφο
Αυτά είναι
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Λειτουργεί ακόμα αυτό το μέρος; Έχει κάποιος να μας πει νεότερα, αν αξίζει να το επισκευτούμε;Γιατι απαξιωσαμε τα ποιο ξεκολα κολομπαρα ρε συναγωνιστες? γινανε ολα σοβαρα γιατι εγω βλεπω σε λιγο να ειναι ολα ξεκολα, αντε να το ζωντανεψουμε παλι. Χτες στο Λουτσιανα παγκρατι κατα τις 3,30 σβυσανε τα φωτα και οι πιπες πηγαιναν συννεφο
moynakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6
Λειτουργει αλλα ειναι για αργα , μετα τις 3 , χαμηλωνουν τα φωτα και γινετε παιχνιδι.Εχει 3-4 τεμαχια που τρωγονται, μια μαυρη ψιλοκαλη κι ενα γκρανι που δεν παλευται με τιποταΛειτουργεί ακόμα αυτό το μέρος; Έχει κάποιος να μας πει νεότερα, αν αξίζει να το επισκευτούμε;
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Έχεις την καλωσύνη να δώσεις κάποια περιγραφή για τις αξιόλογες κοπέλες; Η ώρα δε με απασχολεί και τόσο, αρκεί να γίνεται φάση... Από τιμές τί λέει;Λειτουργει αλλα ειναι για αργα , μετα τις 3 , χαμηλωνουν τα φωτα και γινετε παιχνιδι.Εχει 3-4 τεμαχια που τρωγονται, μια μαυρη ψιλοκαλη κι ενα γκρανι που δεν παλευται με τιποτα
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Απο ποτά πως πάει, καθαρά ή μπόμπα;
moynakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6
Εκτος του ουισκυ τα αλλα καθαραΑπο ποτά πως πάει, καθαρά ή μπόμπα;
moynakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6
Κατα τη γνωμη μου Μελισα αλβανακι γυρω στα 30 , Μαρια ελληνοαμερικανα λεει ψηλη με δεμενο κορμι,Νταιανα ρουμανα ξανθεια γεματουλα προς χοντρουλα αλλα πολυ καυλωτικο προσωπο.Τιμες 5 το δικο μας 10 το γυναικειο , δεν κλεβει στο λογαριασμο, αλλα προσοχη μη σας παρασυρουν τα πουτανακιαΈχεις την καλωσύνη να δώσεις κάποια περιγραφή για τις αξιόλογες κοπέλες; Η ώρα δε με απασχολεί και τόσο, αρκεί να γίνεται φάση... Από τιμές τί λέει;
Όντως δεν παρασέρνουν κανέναν...αλλα προσοχη μη σας παρασυρουν τα πουτανακια
Κατα τη γνωμη μου Μελισα αλβανακι γυρω στα 30 , Μαρια ελληνοαμερικανα λεει ψηλη με δεμενο κορμι,Νταιανα ρουμανα ξανθεια γεματουλα προς χοντρουλα αλλα πολυ καυλωτικο προσωπο.Τιμες 5 το δικο μας 10 το γυναικειο , δεν κλεβει στο λογαριασμο, αλλα προσοχη μη σας παρασυρουν τα πουτανακια
Είχα πάει στη Λουτσιάνα το 2008 και θυμάμαι τη Μελίσα που τότε δούλευε μέσα από τη μπάρα. Ακόμα περισσότερο θυμάμαι ότι με έκλεψαν, δηλ. μου χρέωσαν ποτά που δεν είχα πιεί/κεράσει. Οι αλητήριοι... Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα να κάνω φασαρία, πλήρωσα σαν "κύριος" (ή σαν "μαλάκας", αν θέλετε) και έφυγα. Από τότε δεν έχω ξαναπάει και ούτε σκοπεύω να ξαναπάω. Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν ξέρω πώς είναι η κατάσταση τώρα.
Η ίδια η Λουτσιάνα ξηγιέται καθόλου πνευστό?
Την έχεις δει ποτέ τη Λουτσιάνα; Αν όχι, δικαιολογείσαι...
moynakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6
Συναδελφοι, η κριση μαλλον χτυπησε κοκκινο, σε χτεσινη εξορμιση το Κατερινα κλειστο(απιστευτο? ) κι ομως, στην αχαρνων απεναντι απο cosy που δουλευε η ελβιρα κλειστο, μαλιστα το εχουν ανοιξει μπαρακι κατι μαυροι για δικο τους κοινο. Στο Χαλαρα επισης δραμα ετοιμο για κλεισιμο κι αυτο δυο αλβανιδες κοκκαλα και ενα γκρανι ελληνιδα.
Επισκέπτης
δραματικη κατασταση > η Τανια δεν ηταν στο Χαλαρα? Πηγε αλλου?Συναδελφοι, η κριση μαλλον χτυπησε κοκκινο, σε χτεσινη εξορμιση το Κατερινα κλειστο(απιστευτο? ) κι ομως, στην αχαρνων απεναντι απο cosy που δουλευε η ελβιρα κλειστο, μαλιστα το εχουν ανοιξει μπαρακι κατι μαυροι για δικο τους κοινο. Στο Χαλαρα επισης δραμα ετοιμο για κλεισιμο κι αυτο δυο αλβανιδες κοκκαλα και ενα γκρανι ελληνιδα.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!Κατα τη γνωμη μου Μελισα αλβανακι γυρω στα 30 , Μαρια ελληνοαμερικανα λεει ψηλη με δεμενο κορμι,Νταιανα ρουμανα ξανθεια γεματουλα προς χοντρουλα αλλα πολυ καυλωτικο προσωπο.Τιμες 5 το δικο μας 10 το γυναικειο , δεν κλεβει στο λογαριασμο, αλλα προσοχη μη σας παρασυρουν τα πουτανακια
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Συνάδελφε, άκουσα ότι η Τάνια εδώ και δύο βδομάδες δουλεύει στο La Luna. Καλό θα είναι αν κάποιος συνάδελφος περάσει από Μιχαλακοπούλου να το επαληθεύσει.δραματικη κατασταση > η Τανια δεν ηταν στο Χαλαρα? Πηγε αλλου?
Επισκέπτης
:thumbsup ευχαριστω!θα επαληθευσω ;)Συνάδελφε, άκουσα ότι η Τάνια εδώ και δύο βδομάδες δουλεύει στο La Luna. Καλό θα είναι αν κάποιος συνάδελφος περάσει από Μιχαλακοπούλου να το επαληθεύσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις